Technogym Crosstrainer

Technogym Crosstrainer er nok det mest benyttede mærke hos danske fitnesscentre. Det er maskine af en utrolig høj kvalitet der er bygget til at have en utrolig lang levetid trods heftigt brug. 

 

Det er en af grundene til at prisen er blandt de absolut højeste. Disse maskiner henvender sig dog også kun til professionelle eller fitnesscentre, med priser fra 50.000 kr. og op efter.

Tjek vores crosstrainer test her.

Eksempel på en Technogym Crosstrainer 

 

Technogym Exicte Sunchro 500 – Pris 54.000

 

En super lækker Crosstrainer med en højde på 160 cm., en længde på 204 cm. og en brede på 70 cm. Er der en ingen tvivl om at du får en stor kvalitets Crosstrainer som skabt til at kunne holde til alle former for træning.

 

Denne Technogym crosstrainer vejer 150 kg. og kan holde en til max person vægt på 181 kg. Det giver en super stabil crosstrainer, som nemt kan klare at du giver den fuld gas. Dog er den ikke lige sådan at flytte rundt i stue, men det er den jo heller ikke beregnet til.

 

Den indeholder 25 modstandsniveauer, samt 11 træningsprogrammer. Med andre ord får du her rigeligt at vælge imellem til din træning.  

 

En god lang skridtlængde som giver dig mulighed for at træne alle musklerne i benene og veksle mellem lange skridt og korte skridt. 

 

Som du kan se på eksemplet herover, så er der ingen tvivl om at dette er en lækker Technogym Crosstrainer, men prisen er som nævnt den store faktor for at vælge et alternativ. Hvis du altså skal bruge en god crosstrainer til hjemmebrug.