Titan C55 crosstrainer

Med Titan C55 er der for alvor tale om en gennemtænkt crosstrainer, som er perfekt til hjemmebrug. Det er en ganske simpel model, som dog stadig tilbyder muligheden for varieret og alsidig træning med mange forskellige former for udfordring, så du kan træne din krop på flere måder.

Titan er et nordisk firma, som siden sin spæde begyndelse har haft fokus på at fremstille lækkert træningsudstyr, som bistår dig på din rejse til et sundere liv. Bag Titans produktionslinje findes et professionelt team af specialister, som udvikler og designer træningsudstyr med brugeren i centrum.

 • Titan C55 Crosstrainer
  Titan C55 Crosstrainer
  Titan Life Alhlete C55 Crosstrainer. Crosstraineren er en god stabil maskine, den har et svinghjul på 9 kg og en max brugervægt på 120 kg. Skridtlængde på 40 cm og maskinens modstandsniveauer er på 15 og bremsesystemet er magnetisk. Maskinen kan sagtens udfordre dig ved brug af computeren og modstandsniveauerne. Computeren har Tid, Distance, ur, alarm, kalorier, temperatur, scan, RPM (omdrejninger pr.minut), restitutionspuls, kropsfedt og er ligeledes udstyret med en holder til ipad. Så brug disse funktioner til, at udfordre dig selv evt. en lille konkurence med RPM forbedringer på 14 dage eller længere, mulighederne er der for en god og effektiv træning.
   Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
   Apuls.dk 4499 0 4499 Læs mere

  Fordele ved denne crosstrainer

  • Titan C55 er den perfekte crosstrainer til hjemmetræning
  • 12 indbyggede programmer for god variation
  • 15 belastningsniveauer
  • Veludviklet svinghjul for jævn modstand
  • Holder til tablet.

  Ulemper ved denne crosstrainer:

  • Ikke lige så stort display som andre konkurrenter
  • Display er ikke baggrundsbelyst
  • Kan forekomme en smule ustabil ved kraftigt brug.

  Det skal du overveje, inden du køber en crosstrainer

  En crosstrainer er en utroligt god investering for dig, som leder efter en effektiv måde at træne på i hjemmet. Det kan være, at du har en ambition om at komme i form eller styrke din kondition, men at du har ikke tid til at gå i et træningscenter.

  Her vil en crosstrainer være en god hjælp til at kunne træne i hjemmet, når det passer dig. Omvendt, hvis du har svært ved at tage dig sammen til at træne uden en makker, så vil en crosstrainer til hjemmet formentlig ikke være den optimale løsning for dig.

  I dette tilfælde bør du måske finde en ven eller veninde, som du kan gå eller løbe ture med tæt på hjemmet – for eksempel før eller efter studie eller arbejde.

  Hvis du går med tanker om at anskaffe dig en crosstrainer, bør du stille dig selv disse spørgsmål først:

  • Har du plads til en crosstrainer i dit hjem?
  • Hvornår foretrækker du at træne?
  • Hvordan kan du godt lide at motionere?
  • Er du bedst til at træne alene eller sammen med andre?
  • Har du brug for særlige funktioner i en crosstrainer for at få mest muligt ud af din træning?
   • Har du for eksempel brug for indbyggede programmer eller mange modstandsniveauer?
  • Skal du anvende en crosstrainer som din primære motionskilde eller til at supplere anden form for træning?

  Funktioner og fordele ved Titan C55

  En crosstrainer har typisk mange forskellige funktioner og fordele. Her er nogle af de primære funktioner ved en Titan C55, som kan være med til at gøre din træning mere effektiv og nemmere at holde ved lige.

  • 12 indbyggede programmer: De indbyggede programmer gør det nemt at variere træning, så du bliver ved med at få nye udfordringer. Det kan være en stor fordel for dig, som godt kan lide at sætte dig nye mål og prøve noget nyt, men er samtidig et plus for dig, som nemt finder at træning kan blive for ensformigt.
  • 15 modstandsniveauer: Med 15 modstandsniveauer er der rig mulighed for at tilpasse træningen efter dine ønsker. For eksempel kan du nemt køre et sprint eller konditionssession i et lavt modstandsniveau og med høj fart. Omvendt kan du styrke dine benmuskler ved at træne på Titan C55 i et højt modstandsniveau.
  • Praktisk tabletholder: Det kan være en fordel at have en form for distraktion eller underholdning, mens du træner. Det gør nemlig, at tiden føles kortere, og giver dig samtidig mulighed for at multitaske på en sund måde. Det betyder også, at du kan begynde at associere din træning med noget positivt (for eksempel din yndlingsmusik eller favoritserie), og på den måde gør træningen til en belønnende vane.
  • En lav vægt: Denne crosstrainer vejer ikke særligt meget og er derfor nemmere at flytte rundt på. Det gør den ideel til dig, som ikke har et dedikeret rum i huset til din crosstrainer, men som har brug for at kunne rykke rundt på den, alt efter om den bruges eller ikke bruges.
  • Et godt svinghjul: Svinghjulet er hele essensen af en crosstrainer, og det er nemt at mærke forskel på et godt og et dårligt svinghjul. I denne crosstrainer sidder der – trods det beskedne prismærke – et utroligt godt svinghjul. Det betyder, at modstanden føles jævn og naturlig og ikke hakkende som i andre, dårligt producerede svinghjul.

  Konklusion på anmeldelse

  Hvis du har en krævende og travl hverdag og savner en god og nem mulighed for at træne hjemme eller blot supplere anden træning, så er Titan C55 et godt bud på en crosstrainer, som er ideel til begyndere, og som tilbyder alsidig træning med flere forskellige udfordringer.

  Den er nem at komme i gang med at bruge, og så koster den en brøkdel af, hvad mange andre fitnessmaskiner til hjemmet koster. Det gør den absolut ideel til dig, som måske er på udkig efter din første crosstrainer.

  Hvis du er på udkig efter en mere avanceret model, og som også yder en mere professionel følelse, så bør du dog ikke vælge Titan C55, men i stedet en lidt større og mere stabil crosstrainer med flere funktioner.