Titan crosstrainer test – Se bedste modeller

Savner du at kunne træne ordentligt derhjemme? En crosstrainer til hjemmebrug er et genialt motionsredskab. Du får trænet de fleste af kroppens muskler samtidig med, at du forbedrer din kondition.

Der findes mange crosstrainere på markedet. Du bør naturligvis gå efter en af virkelig god kvalitet, når du er på udkig efter en. I denne guide bliver du præsenteret for to gode modeller fra Titan, som du kan være meget godt tjent med. Særligt Titan Life Athlete C65 udmærker sig på flere parametre.

 • Titan C55 Crosstrainer
  Titan C55 Crosstrainer
  Titan Life Alhlete C55 Crosstrainer. Crosstraineren er en god stabil maskine, den har et svinghjul på 9 kg og en max brugervægt på 120 kg. Skridtlængde på 40 cm og maskinens modstandsniveauer er på 15 og bremsesystemet er magnetisk. Maskinen kan sagtens udfordre dig ved brug af computeren og modstandsniveauerne. Computeren har Tid, Distance, ur, alarm, kalorier, temperatur, scan, RPM (omdrejninger pr.minut), restitutionspuls, kropsfedt og er ligeledes udstyret med en holder til ipad. Så brug disse funktioner til, at udfordre dig selv evt. en lille konkurence med RPM forbedringer på 14 dage eller længere, mulighederne er der for en god og effektiv træning.
   Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
   Apuls.dk 4499 0 4499 Læs mere

  Brug gerne guiden her, når du skal vælge den Titan crosstrainer, der skal stå hjemme hos dig.

  Titan Life Athlete C55 – den elegante crosstrainer

  Designmæssigt er denne model i særklasse. Den fremstår let og elegant, til trods for at den har en vis tyngde, der gør, at den står solidt i underlaget. Den har flere modstandsniveauer, hvilket gør din træning varieret og effektkiv.

  Dens høje skridtlængde betyder, at din træning bliver jævn og glidende. I styret på Titan Life Athlete C55 sidder der håndpuls-sensorer, og i dens computer sidder en trådløs pulsmodtager.

  Fakta om Titan Life Athlete C55:

  • Vægt: 55 kg
  • Mål: 156 x 72 x 169 cm
  • Magnetmodstand: 15 niveauer
  • brugervægt: 120 kg.

  Alt i alt får du her en fleksibel og stabil crosstrainer til hjemmebrug. Den kan give dig god, varieret og effektiv træning derhjemme, og den er både nem og sjov at bruge. Og så er den tilmed elegant i sit design.

  Titan Life Athlete C65 – den eksklusive crosstrainer

  Her får du en let og elegant crosstrainer, som har meget at byde på. Selv om den ikke fylder så meget, så får du alligevel 21 træningsprogrammer at vælge imellem. Du får en skridtlængde på 40 cm og en brugervægt på 130 kg.

  Den har håndpuls-sensorer og et display, som viser dine træningsdata.

  Fakta om Titan Life Athlete C65:

  • Vægt: 52 kg
  • Mål: 156 x 78 x 166 cm
  • Modstandsniveauer: 16
  • Træningsprogrammer: 21
  • brugervægt: 130 kg.

  Alt i alt får du her en crosstrainer fra Titan, som både er forholdsvis let, og som kan give dig god og effektiv træning i dit eget hjem.

  Når du skal vælge din crosstrainer

  Inden du køber en crosstrainer, er der flere ting, du bør have med i dine overvejelser. Dels er det vigtigt, at crosstraineren passer til dit træningsniveau. Er du for eksempel begynder, så er det nok ikke så nødvendigt, at der er mange træningsprogrammer og modstandsniveauer at vælge imellem. Her kan mindre gøre det.

  Omvendt bør der være mulighed for at variere din træning, hvis du er en mere krævende motionist.

  Desuden betyder designet på en træningsmaskine til hjemmebrug også noget. Da den skal stå derhjemme som en form for møbel, så bør den designmæssigt kunne glide ind i indretningen uden at stikke alt for meget ud.

  Dens størrelse betyder også noget. Den bør ikke være for stor eller for klodset at have stående, for så er der en vis risiko for, at du bliver træt af at se på den – og dermed risikerer du at miste din gode mulighed for hjemmetræning.

  Hvordan vælger du den rette crosstrainer?

  Hvis du tager hensyn til de nævnte overvejelser, så må du gøre dig klart, hvordan dit nuværende træningsniveau er. Er det begrænset, og tænker du ikke, at en semi-professionel crosstrainer er nødvendig at investere i, så kan du med fordel gå efter en model, der matcher det niveau.

  Er du en temmelig habil motionist, så vil du nok hurtigt stille større krav om flere træningsprogrammer og modstandsniveauer. I så fald bør du vælge en crosstrainer, der også på længere sigt kan give dig gode træningsudfordringer.

  Konklusion – Hvilken Titan crosstrainer er bedst?

  De to crosstrainere fra Titan, som er nævnt i denne anmeldelse matcher hinanden på mange måder. Dels er de produceret af det samme firma, og dels er de begge af meget høj kvalitet. Der er nu alligevel nogle steder, hvor de adskiller sig fra hinanden.

  En rangering af de to modeller vil derfor se sådan ud:

  • 1: Titan Life Athlete C65
  • 2: Titan Life Athlete C55.

  Når Titan Life Athlete C65 tager førstepladsen, så skyldes det blandt andet, at den scorer højere, når det kommer til for eksempel antal træningsprogrammer. Den har 21, hvor Titan Life Athlete C55 ingen har.

  Den har også et enkelt modstandsniveau mere, og så har den en højere maks. brugervægt. Det betyder, at dens målgruppe er større, og at den står mere solidt i underlaget.

  Den er også et kg lettere end sin ”lillebror”, hvilket har en betydning, når det drejer sig om et motionsredskab til hjemmebrug.