Cykeltrailer

Fri fragt
Forhandler:Cykelexperten.dk
Låsepind t/kobling Nordic Cab Active cykelanhænger
69 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:eCykelhjelm.dk
Roland big boy cykelanhænger, 16in hjul
1399 kr.
Til Shop

Hvorfor skal du vælge en cykeltrailer?

Det er langt fra alle familier som har behov eller råd til at eje en bil, i disse tilfælde er en cykeltrailer utrolig praktisk. Du får mange af de samme fordele som du ville gøre med en bil, bare uden de samme høje udgifter. En cykeltrailer bliver ofte brugt til følgende, transportere vare og fragte børn. Det sætte selvfølgelig sine begrænsninger at bruge en cykeltrailer frem for at have en bil, men den er rigtig praktisk i en mindre skala, langt sundere for dig selv og miljøet.

Med en cykeltrailer for du mulighed for at lave storindkøb, nemt og hurtigt. Uden en trailer er det ret besværligt at skulle balancere alle sine købte vare i poser og på styret. Denne udfordring kommer du nemt over med den rigtige cykeltrailer.

icon
<? echo $title; ?>
5.899 kr.
4.799 kr.
94/100 Bedømmelse
Thule Chariot Lite 2

Er du på jagt efter en mindre cykelanhænger? Så skulle du måske overveje Thules Chariot Lite 2. Anhængeren er en lettere og mindre version af Thules populære Chariot Cross cykeltrailer til børn.

Denne version af anhængeren har plads til to børn, så du kan have hele familien med på udflugt, hvad end der skal cykles eller løbes. Anhængeren har god plads til både dagligvareindkøb, oppakning og f.eks. en stor pose bleer.

Aller vigtigst er dog Thules fokus på dine børns sikkerhed. Dine børn kommer til at side både komfortabelt og trygt i de behagelige og polstrede sæder. Traileren har justerbar affjedring, som giver en stabil og komfortabel tur for de mindste. Derudover skal de hverken bekymre sig om hverken sol, regn eller insekter, da anhængeren både kommer med insektnet og regnslag, der kan af- eller påmonteres efter behov. Dine børn er sikret rigeligt med frisk luft, selv når alle skærme er i brug ved hjælp af ventilation fra siderne og langs rygstykket.

Som navnet hentyder, er dette en lettere version af Thules populære Chariot Cross børnetrailer. Den har plads til to børn, og kan transportere en samlet vægt på 45 kg. Anhængeren kan nemt klappes sammen og smides med i bagagerummet på din bil, så hele familien kan komme på udflugt.

Anhængeren kan også konverteres til en klapvogn, og du kan justere højden på håndtagene for optimal komfort under løb, jogging eller gang.

Hvorfor er denne model bedst?

har masser af plads til både købmand, afhentning og for eksempel. en stor taske af bleer

børn vil være både komfortable og sikre i de komfortable og polstrede sæder

har justerbar ophæng, som giver en stabil og behagelig tur for de mindste

Leveres med insektgarn og regnfrakker, der kan fjernes eller udskiftes efter behov

Researched Sources
10
Kilder undersøgt
Reviews Considered
12
Anmeldelser gennemgået
Hours Researching
9
Timers dataindsamling
Products Evaluated
7
Produkter anmeldt

 • Nordic Cab Active 2-i-1
  Nordic Cab Active 2-i-1
  Har du lidt for mange barnevogne, klapvogne og cykelvogne i skuret? Så skulle du måske overveje Nordic Cab Active 2-i-1. Cykelanhængeren Active fra Nordic Cab er en skøn løsning, hvis I vil have børnene med ud. Vognen er både stabil og fleksibel i brug, da den også fungerer fint som barnevogn på en gåtur. Dette er en kvalitetscykelanhænger, der gør det nemt og sikkert at transportere op til to børn bag på cyklen. Sæderne kan justeres efter behov, og der er både fempunktssele og regnslag/solskærm til, når vejret bliver for meget, og de små gerne skal sidde tørt og behageligt. Anhængeren vejer 15 kg og kan transportere op til to børn, men en samlet vægt på 45kg. Derudover har den god plads til indkøb, opbevaring og oppakning. I barnevognstilstand kan håndtaget justeres, så det passer til føreren. Anhængeren kan hurtigt og nemt foldes kompakt sammen, så den let kan tages med på tur. Derudover er den udstyret med reflekser på hjulene, så du også snildt kan have børnene med på aftenturen.   Nordic Cab Active cykel- og barnevogn er alt i alt en særdeles familievenlig vogn, som tilgodeser alle jeres behov. mtbsporet.dk skriver i deres test om Nordic Cap Active 2-i-1: Som navnet også antyder, er denne cykeltrailer lavet til dig, der godt kan lide at være aktiv. Netop derfor er der også gjort særligt meget ud af affjedringen i denne vogn, så du uden problemer kan tage junior med på joggeturen gennem skoven. Den gode affjedring består blandt andet i, at hvert enkelt hjul på denne vogn er forbundet med resten af anhængeren, og det gør den altså særligt god til udfordrende terræn. Nordic Cab Active 2-i-1 kan bruges til to børn, og sæderne i traileren kan justeres i tre forskellige positioner, så de små kan sidde behageligt – uanset hvilke aktiviteter I har kastet jer ud i. Vognen har en sædehøjde på 68 cm, og der er 30 cm skulderbredde til hvert barn. Vinduerne er lavet i UV-beskyttende materiale, så du uden bekymringer kan have børnene med på de helt varme sommerdage. https://mtbsporet.dk/cykelanhaenger-cykeltrailer-test/
   Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
   cykelexperten.dk 4499 0 4499 Læs mere
   Cykelshoppen.dk -6%4189.95 0 4189.95 Læs mere
   jollyroom.dk -6%4199 0 4199 Læs mere

  • Spectra Eco
   Spectra Eco
   Leder du efter en cykelanhænger til dine børn, som ikke koster spidsen af en jetjager? Så skulle du overveje Spectra Eco. Spectra Eco er en cykelanhænger med plads til 2 børn og bagage til en rigtig skarp pris!  Det er et super transportmiddel, som gør hverdagen for børnefamilier en hel del lettere. Børnene kan nemt og sikkert transporteres til og fra børnehave, vuggestue mv. ved hjælp af Spectra cykeltraileren. Anhængeren kommer med et kraftigt, vandtæt overtræk med aftagelige vinduer og integreret myggenet. Så dine børn kan sidde i læ for vind og vejr på de kolde dage. På lunere dage kan "vinduerne" tages ud, så barnet får frisk luft, men stadig ikke bliver generet af insekter. Spectra Eco kommer med justérbare nylonsæder og har plads til bagage bagerst i vognen. Anhængeren har plads til 2 børn, men ved kørsel med et enkelt barn, placeres barnet i midten af vognen og sikkerhedsselerne krydsspændes, for at opnå den bedste vægtfordeling under kørsel. Rammen er fremstillet i stål, hvilket giver en særdeles holdbar og slidstærk cykelanhænger, og vægten lyder kun på kun 14 kg. Cykelanhængeren er udstyret med 20" hjul med reflekser, som giver en ekstra sikkerhed i trafikken, og børnene kan spændes fast med de integrerede seler. Alt i alt en meget prisvenlig cykelanhænger, hvor sikkerhed og kvalitet er højt prioriteret. Mtbsporet.dk har i deres test af cykelanhængere til børn bl.a. skrevet om Spectra Eco: Den kommer til en virkelig skarp pris, men har stadig nogle gode features, så den er bestemt værd at kigge nærmere på. Cykelvognen har en maksimal lastvægt på 40 kg, og selve traileren vejer ikke mere end 14 kg, så det er en ganske let sag. Vognen er udstyret med et kraftigt overslag, som kan beskytte imod vind og vejr. Er der myg og insekter på spil, redder det indbyggere myggenet de små fra krybene, så du kan roligt tage dem med ud i al slags vejr. Vi har altså her at gøre med en ganske fornuftig cykeltrailer til en skarp pris. Den har ikke de helt vilde funktioner, men den kan klare det meste, så hvis blot du har brug for en cykelanhænger til cykelturen til og fra børnehaven, er det et ganske fortrinligt bud. https://mtbsporet.dk/cykelanhaenger-cykeltrailer-test/
    Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
    cykelexperten.dk 2.499 0 2.499 Læs mere
    jollyroom.dk -36%1.439 0 1.439 Læs mere
    bikesport.dk -20%1.439 0 1.439 Læs mere

   • Spectra Wing T.
    Spectra Wing T.
    Hvis du kender til det daglige ræs med at hente og bringe børn samt købe ind, så skulle du måske overveje at anskaffe dig en cykelanhænger. Spectra Wing T. er en kombineret cykelanhænger og jogger. Den har plads til 2 børn på det komfortable dobbeltsæde, hvor der er god benplads og børnene spændes fast med 5-punktsseler. Derudover er der bag sædet et stort bagagerum til indkøb eller oppakning til udflugten. Da Spectra Wing T. er en integreret cykelanhænger og jogger, er et håndtag integreret i stellet således, at den er klar til løb, så snart jogger-kit forhjulet er sat på. Monteringen af enten forhjul til jogger eller trækstang til cykelanhænger er simpel og sikker, og Wing har quick-release hjul med forseglede lejer. Anhængerne kommer med et vejrbestandigt polyester betræk, der lukkes med lynlås, så dine børn kan sidde i læ i de kolde måneder. I de varme måneder kan kalechen fjernes, så barnet får frit udsyn og frisk luft. Barnet sidder sikkert fastspændt med den integrerede sikkerhedssele. Derudodver har den et integreret insektnet til de varme sommerdage. Spectra Wing T. har en maks. kapacitet på 45 kg, og de to sidehjul har en størrelse på 20" med integrerede reflekser, som giver en ekstra synlighed i trafikken. Samlet set får du en super funktionel og praktisk børnetrailer, som er det perfekte valg til dig, der ønsker at kombinere en løbe- og cykeltrailer.   Mtbsporet.dk har i deres test af cykelanhængere til børn bl.a. skrevet om Spectra Wing T.: Denne model er med plads til to børn, og den kan bruges både til cykel- og løbeturen. Derfor er den også lidt dyrere end den anden model fra Spectra, men vi har alligevel at gøre med en rimelig økonomivenlig cykeltrailer. På Spectras Wing T. er der et integreret håndtag, så den til enhver tid kan bruges som jogger eller klapvogn i stedet for cykelanhænger, og du skal altså blot skifte trækstangen ud med det medfølgende forhjul for at kunne bruge vognen på løbeturen. Generelt er det en meget rummelig cykelanhænger, hvor der er god plads til både børn og oppakning, så skal I ud på længere ture, er det ideelt at overveje en cykeltrailer som denne. Derudover er der reflekser på hjulene, så du også roligt kan bruge vognen om aftenen.   https://mtbsporet.dk/cykelanhaenger-cykeltrailer-test/
     Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
     cykelexperten.dk 3.899 0 3.899 Læs mere
     bikesport.dk -21%2.599 0 2.599 Læs mere
     jollyroom.dk -39%2.599 0 2.599 Læs mere
     outletcykler.dk -18%2.999 0 2.999 Læs mere

    • Thule Chariot Lite 1
     Thule Chariot Lite 1
     På jagt efter en mindre cykelanhænger? Så skulle du måske overveje Thules Chariot Lite 1. Anhængeren er en lettere og mindre version af Thules populære Chariot Cross cykeltrailer til børn. Thule Chariot Lite gør det muligt at få junior med på cykel- og løbetur i denne smarte anhænger, der også kan anvendes som klapvogn. Anhængeren har plads til ét barn samt godt med ekstrarum til indkøb eller oppakning, så du kan transportere barn og dagligvareindkøb samtidig. Vigtigst af alt, så har Thule gjort et ekstra stort arbejde ud af at gøre cykelanhængeren komfortabel for dit barn. Sædet er godt polstret, og der er justerbar affjedring, der nemt tilpasses efter dit barns vægt og hvor meget oppakning, du ellers har med. Derudover er anhængeren forsynet med en indbygget solskærm, insektnet og beskyttende slag, der både fungerer mod regn, sne og vind, og som kan benyttes efter behov. Kabinen er godt ventileret i siderne og langs rygstykket, så dit barn ikke overopheder og får rigeligt med frisk luft, selv når alle skærme er i brug. Pga. anhængerens størrelse er den let at klappe sammen, og putte i din bils bagagerum, og det er nemt at have de ekstra dele til anhængeren med, så du hurtigt kan skifte mellem cykling og løb. Derudover er højden på håndtagene nemt justerbare, så du kan opnå optimal komfort under løb, jogging eller gang. Bomagasinet.dk har testet en række cykelanhængere og skrev bl.a. om Thule Chariot Lite 1: Thule Chariot Lite 1 er en god og simpel cykelanhænger, som fås til en meget fornuftig pris på nettet. På trods af den lave pris er der dog ikke sparet på sikkerheden, og testpanelerne er ligeledes enige i at det er en af de nemmeste cykelanhængere at montere og anvende. Cykelanhængeren har desuden et par medfølgende næsehjul, som gør det muligt at forvandle den til en klapvogn. Den kan desuden forvandles til en joggevogn ved køb af et jogging-kit, hvilket betyder at cykelanhængeren er multifunktionel og passer til mange forskellige behov. Den lave vægt er selvfølgelig også positivt, da den således er let at transportere. https://bomagasinet.dk/cykelanhaenger-test-resultater-og-bedste-modeller/
      Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
      cykelpartner.dk 4.399 0 4.399 Læs mere
      babysam.dk -57%1.499 0 1.499 Læs mere
      pixizoo.dk -20%3.999 0 3.999 Læs mere
      cykelkraft.dk -14%4.061 0 4.061 Læs mere
      abckids.dk -12%4.395 0 4.395 Læs mere
      campz.dk -8%4.429 0 4.429 Læs mere
      ladcyklen.dk -10%4.499 0 4.499 Læs mere
      outnorth.dk 5.999 0 5.999 Læs mere
      only4kids.dk 6.316 0 6.316 Læs mere

     • Winther Dolphin NE
      Winther Dolphin NE
      Winther Dolphine NE er en smal, men dog rummelig, cykeltrailer, der har plads til 2 børn. Traileren har en hovedhøjde fra sæderne på 70 cm, så der er masser af plads til børnene i kabinen. På trods af den rummelige kabine er Dolphin alligevel den smalleste 2-sædes anhænger i sin klasse. Den smalle anhænger gør det trygt at cykle på selv smalle cykelstier, og når anhængeren bruges som joggevogn, er den nem at transportere på rulletrapper eller i elevator. Winther Dolphine NE har en fleksibel kaleche, som yder optimal ventilation. Begge sidevinduer kan ved hjælp af lynlås lukkes helt eller delvist op, så der er god mulighed for at justere ventilationen i kabinen. Fronten af kalechen kan rulles op på varme sommerdage, samtidig med at nettet stadig vil beskytte mod sol og insekter. Kalechen er forsynet med refleksstriber på alle sider, der sikrer god sikkerhed i trafikken. Derudover er bagklappen er gul, hvilket er endnu et bevidst valg, der gør cykelanhængeren meget synlig både i dagslys og efter mørkets frembrud. Dine børn sidder sikkert placeret i sæderne med skulderseler, der yder optimal sikkerhed under kørsel. Bag sæderne er der desuden god plads til bagage, oppakning eller indkøb i det 60 liter store bagagerum. På cykeltraileren kan der desuden let monteres et forhjul og skubbebøjle, så den dermed fungerer som promenadevogn, baby-jogger eller løbevogn. Anhængerens store hjul gør den terrængående og meget letløbende. Den faste bund i stødafvisende design giver maksimal beskyttelse af børnene under den heldækkende kaleche. Ryglænet kan justeres til liggestilling. Så hvis du søger den bedste cykelanhænger til transport af dine børn, så har du løsningen her. Winther's prisbelønnede cykelanhænger med plads til 2 børn er udviklet og designet med stor fokus på optimal sikkerhed og komfort. Cykelskolen.dk har i deres test af en række cykeltrailere skrevet: Denne flotte Winther Dolphin NE cykeltrailer i rød passer perfekt til transport af et eller to børn. På trods af at være den smalleste 2-sæders cykeltrailer i klassen, har den en hovedhøjde på 70 cm. og en bredde på knap 80 cm, hvorfor den fortsat er meget rummelig, og børnene derfor ikke vil have det trængt. Et design med stødafvisende bund sørger ligeledes for, at det bliver en yderst behagelig tur i denne cykeltrailer. Cykeltrailerens kaleche rulles op på de varme dage, mens det indbyggede insektnet fortsat sørger for at beskytte imod sol og dyr. https://cykelskolen.dk/cykelanhaenger-boern-5-anbefalede-anhaengere/
       Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
       cykelpartner.dk 5.499 0 5.499 Læs mere
       buhlcykler.dk -8%5.699 0 5.699 Læs mere
       buhlcykler.dk -13%5.499 0 5.499 Læs mere

      • Winther Dolphin XL
       Winther Dolphin XL
       Winther Dolphin XL-cykelanhængeren er perfekt til dig, der ønsker en kvalitetscykelanhænger med fokus på komfort, sikker og ekstra højde. Cykelanhængeren er designet til transport af dine børn, og Winther's prisbelønnede design har plads til 2 børn. Børnene sidder sikkert placeret i sæderne med skulderseler, der yder optimal sikkerhed under kørsel. Anhængeren har en hovedhøjde fra sæderne på 76 cm, så der er rigeligt med plads til dine børn i kabinen. På trods af den rummelige kabine er Winther Dolphin den smalleste 2-sædes anhænger i sin klasse med en total bredde på lige under 80 cm. Størrelsen gør det trygt at cykle på selv de smalleste cykelstier. Fronten af kalechen kan rulles op på varme sommerdage, samtidig med at nettet stadig beskytter mod skarp sol og insekter.   Kalechen har refleksstriber på alle sider, der gør den synlig selv i mørke og giver en god sikkerhed i trafikken. Derudover er bagklappen gul, hvilket også er med til at gøre cykelanhængeren mere synlig.   Anhængeren har en rummelige kabine, der sikrer børnene god sidde- og benplads, og den faste bund i stødafvisende design giver maksimal beskyttelse af børnene under den heldækkende kaleche. Udover pladsen til børnene er der et bagagerum på hele 60 liter, så du både kan transportere børn og dagligvarer samtidig.   Anhængeren kan også bruges som promenade- eller joggevogn, og er grundet sin størrelse nem at transportere på rulletrapper eller i en elevator. Denne model leveres med almindelig trækstang og almindelige beslag.   Bomagasinet.dk skriver bl.a. i deres anmelde Winther Dolphin XL: Winther Dolphin XL er en god cykelanhænger, som er ekstra høj. Hjulene er desuden monteret under selve anhængeren i stedet for på siden. Det reducerer bredden markant, og den er således kun 80 centimeter bred. Hjulene er ligeledes beskyttede af en plastikkant, så du ikke risikerer at “fange” lygtepæle og lignende på din vej gennem smalle stisystemer. Alt i alt er Winther Dolphin XL således et godt og praktisk valg for dig, der ønsker en dobbeltvogn i en kompakt størrelse.   https://bomagasinet.dk/cykelanhaenger-test-resultater-og-bedste-modeller/
        Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
        cykelpartner.dk -12%5.349 0 5.349 Læs mere
        ladycyklen.dk -21%4.999 0 4.999 Læs mere
        only4kids.dk 6.763 0 6.763 Læs mere

       Hvor meget kan en cykeltrailer rumme?

       De fleste cykeltrailere har plads til to børn, så der er mulighed for at have to af dine egne børn eller et enkelt barn og en god ven fra børnehaven eller skolen med i cykelanhængeren.

       Hvor mange kilo kan en cykeltrailer holde til?

       De fleste kan holde til et sted mellem 60 og 100 kg. Hvilket gør at der ikke rigtig brude være nogle begrænsning for dig. Da det er de færreste børn som er over 50 kilo der ønsker og kan sidde i en cykeltrailer. Samtidig er det også de færreste mennesker der handler mere end 20 kg. Ind af gangen.

       Casper Christiansen

       Hej mit navn er Casper. Jeg hjælper dig med at finde de rigtige produkter. Jeg overtog motion-online.dk fra Morten Zacho tilbage i 2015. Har du spørgsmål til noget, så kan du sende mig en mail på [email protected]