Grøn kaffe (Guide) – Er klorogensyre farligt?

Du har måske hørt om grøn the, men det er ikke sikkert at du kender til grøn kaffe. Denne populære helsedrik er et kosttilskud som mange benytter sig af for tiden. Den grønne kaffe er nemlig ti gange mere effektiv end almindelig grøn the, når det kommer til både vægttab og smukkere hud.

Grøn kaffe bliver solgt i over 20.000 forskellige former i Europa og der er mange som har smidt flere kilo med hjælp af den grønne kaffe. De grønne kaffebønner kommer fra planten Coffea Arabica og hjælper med vægttab. Hvordan, kan du læse i denne artikel.

Bedste grøn kaffe pille 2017​

Er et af de reneste former inden for vægttabssupplementer. Det indeholder et af de højeste milligram af grøn kaffe ekstrakt på det danske marked nemlig 7000 mg. Green Coffee Pure er uristede kaffebønner, hvilket vil sige, at chlorogensyren bibeholdes. Det er denne syre, der går ind i leveren og kan hjælpe med at forbrænde sukker samt fedt i stedet for, at det binder sig som fedtdepoter.

​Fordele ved Green coffee bean pure

 • Café vert af høj kvalitet
 • 7000 mg Green Coffee Pure
 • Kan øge fedtforbrændingen
 • Kan forbrænde sukker inden det forbinder sig til fedt
 • Effektivt supplement til vægttab
 • Naturlige ingredienser - intet tilsat
 • Kan øge stofskiftet
 • 50 % chlorogensyre
 • Mere end 30.000 solgte i Europa
 • Grøn Kaffe Pure er velegnet til vegetarer og veganere
 • Fuld tilfredshed eller pengene tilbage!

Kvaliteter: Effektivt vægttab - Kendt mærke - Hurtig virkning

Pris: 229 kr. 

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 

Hvordan kan jeg drikke grøn kaffe?

Du kan skaffe grønne kaffebønner og indtage det på den naturlige måde. Altså ved at male bønnerne på kaffekværnen ligesom normalt og derefter hælde kogende vand på og drikke det, som hvis det var almindelig kaffe. Du kan naturligvis gøre den sødere, hvis du ikke er så vild med den bitre smag af den grønne kage.

Hvad er grøn kaffe-ekstrakt i kapselform?

Alternativet til at drikke grøn kaffe er at indtage det i kapselform. På den vis undgår du, at skulle forberede det hele selv, samt smage den bitre smag af kaffen. Det er en slags slankepille med et lavt niveau af koffein. Kapslerne indtages tre gange dagligt med hvert hovedmåltid.

Hvad er grøn kaffe?

Der er intet hokus pokus ved grøn kaffe. Det er almindelige kaffebønner som altid har været grå-grønne. De får den mørkebrune farve, som du kender, når de bliver ristet. Forskellen ligger i, at når kaffebønnerne bliver ristet, så mister den sit høje niveau af klorogensyre, som ellers er med til at forbrænde sukker. Derfor har du større sandsynlighed for at tabe dig hurtigere med de grønne kaffebønner end ved at drikke de brune.

Hvad gør klorogensyren i den grønne kaffe?

Klorogensyren er en organisk antioxidant i de grønne kaffebønner. Den er altså ikke farlig, men reducerer ligesom andre antioxidanter de frie radikaler i kroppens celler. Samtidig hjælper klorogensyre med at kontrollere vores glukoseniveau i blodet og beskytter også hudcellerne på samme tid.

Hvordan hjælper den grønne kaffe til vægttab?

Klorogensyren giver et vægttab ved at øge stofskiftet og giver derved et boost til vores stofskifte. Det fører helt naturligt til et vægttab, uden at du behøver at spise mindre eller ændre kostvaner. Når stofskiftet øges, medfører det samtidig, at der frigives mindre glukose fra leveren til blodet. Derfor begynder kroppen at forbrænde de lagrede fedtceller, for at kunne opnå den nødvendige glukosemængde.

Derudover har bønnerne også et højt niveau af det vitaminrige kelp, du ellers kun finder i tang. Dette er med til at opretholde mængden af næringsstoffer i kroppen, og igen øges stofskiftet, så uønsket fedt og kalorier forbrændes væk.

Hvilke andre gode effekter har grøn kaffe?

Udover at hjælpe med vægttab, så kan du også få en smukkere hud ved at indtage den grønne kaffe. Klorogensyren reducerer effekten af de frie radikaler i kroppen, hvilket modvirker akne og andre urenheder.

Derudover indeholder den grønne kaffe også antioxidanten ferulsyre, som modarbejder rynker ved at vedligeholde hudens elasticitet. Så hvis du indtager en sund kost sammen med grøn kaffe, kan du forvente en flottere hud og krop efter blot få måneder.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *