hometrainer

En hometrainer er et stativ som giver dig mulighed for at cykle uden at bevæge dig, altså lidt lige som en motionscykel. Forskellen er bare den at en hometrainer giver dig mulighed for at benytte præcis den cykel som du ønsker.

 

En hometrainer har 2 funktioner

De fleste kender en hometrainer, som det stativ man bruger til at træne indenfor når det er dårligt vejr udenfor. Det er selvfølgelig også det de fleste bruger den til, hvilket også er grunden til dens navn. Men den bliver også brugt som opvarmning af professionelle. Du vil ofte se at cykelrytterne sidder og varmer deres krop op, dette forekommer især inden en enkelt start.

icon
<? echo $title; ?>
4.299 kr.
3.499 kr.
96/100 Bedømmelse
BKOOL Smart Pro 2

Den yderst populære BKOOL Smart Pro Hometrainer er blevet opgraderet! BKOOL Smart Pro 2 er blandt de mest støjsvage hometrainers på markedet med sine kun 68 dBA. Foruden opdatering af lyd og støjniveau er softwaren også blevet opdateret, hvilket gør sig særlig bemærket via den meget avancerede simulator, der giver en fantastisk brugeroplevelse.

Denne udgave er opdateret med et quick release system, der gør det muligt at anvende alle hjulstørrelser på hometraineren. Vi anbefaler, at du anvender et dæk særligt lavet til brug på hometrainere. Disse dæk larmer og sviner mindre end udendørs dæk og har desuden en markant højere slidstyrke.

For at benytte BKOOL Smart Pro 2 Trainer skal du installere BSim app’en fra bkool.com. Derudover skal du oprette en bruger samt vælge et af to abonnementer. Free abonnementet er selvsagt gratis, men giver også kun begrænsede muligheder for udnyttelse af softwaren. Premium abonnementet giver adgang til hele BSim platformen, og hvad det indebærer af bl.a. videoruter, 3D ruter og strukturerede træningsprogrammer.

Denne Smart Pro 2 Hometrainer er med til at give dig en spændende træning, og de nye funktioner i BSim gør det muligt for dig at tale med dine holdkammerater og modstandere under kørsel. Det er også blevet muligt at afspille musik fra Spotify, mens du træner.

Udover at benytte alle de ruter som er tilgængelige i BSim, har du også mulighed for at uploade dine egne ruter, enten via din smartphone eller videoruter optaget med et GPS-kamera som f.eks. Garmin Virb. På den måde kan du dele dine yndlingsruter med hele verden. Der kan gratis downloades et video-redigeringsprogram fra bkool.com.

Hvorfor er denne model bedst?

roligste hjemme træner med kun 68 dBA

meget avanceret simulator, der giver en fantastisk brugeroplevelse

quick release system, der gør det muligt at anvende alle hjulstørrelser

Researched Sources
10
Kilder undersøgt
Reviews Considered
8
Anmeldelser gennemgået
Hours Researching
11
Timers dataindsamling
Products Evaluated
6
Produkter anmeldt

 • Tacx Blue Matic
  Tacx Blue Matic
  Leder du efter den perfekte indendørstrainer eller opvarmings-hometrainer? Led ikke længere! Denne Tacx Blue Matic hometrainer er særligt velegnet som brug til opvarmning før et løb eller din træning. Den kan også anvendes efter et løb, når musklerne skal nedkøles og du vil mindske skader. Hvis du ønsker at vedligeholde din træning, selv på dage med dårligt vejr, så er denne hometrainer det optimale valg til dig.   Blue Matic har en magnetbremse med permanente magneter. Du styrer selv på styret, hvilke af de ti forskellige positioner, du vil indstille efter. Under træningen stiger modstanden, jo hurtigere du cykler. Den robuste ramme står fast på jorden, og den er meget brugervenlig, blandt andet fordi at den kan samles i løbet af ingen tid. Tacx Blue Matic er den mellemliggende model af Tacx's hjemmetrænere. Blue Matic kan både anvendes til MTB- og racercykler. Det anbefales dog, at man anskaffer sig et dæk, som egner sig særligt til hjemmetrænere. Denne hometrainer kan give dig modstand på op til 700 Watt, og sørger for at du altid har optimal modstand under din træning. Roadcycling.com har anmeldt Tacx Blue Matic og skriver bl.a.: Tacx Blue Matic er ideel som en simpel turbo trainer – den er nem at sætte op og bruge med konstant modstand, og giver en snært af smart trainingsverdenen uden, at du behøver købe et power meter eller en dyr smarttrainer. Den giver dig adgang til Tacx’s egen app eller lignende så som TrainerRoad og Zwift.   Når det er sagt, så er det kun en snært og den kan ikke matche et power meter med henblik på nøjagtighed, og kan selvfølgelig heller ikke give dig den samme følelse som en smart trainer. Men når det er sagt, så er den betydelig billigere, og det er en god stykke kram til de dage, hvor du bare ikke kan komme ud eller som en opvarmningsmaskine. https://roadcyclinguk.com/gear/tacx-blue-matic-turbo-trainer-review.html
   Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
   cykelpartner.dk -24%999 0 999 Læs mere
   bikesport.dk -44%938 0 938 Læs mere
   bikester.dk -17%979 0 979 Læs mere
   cykelgear.dk -24%999 0 999 Læs mere
   altsport.dk -11%1.089 0 1.089 Læs mere
   sportactives.dk -10%1.099 0 1.099 Læs mere
   checkfrank.dk 1.305 0 1.305 Læs mere

  • Tacx FLUX Smart S
   Tacx FLUX Smart S
   Her får du Tacx' nye Flux S Smart hometrainer, som er den nye opdatering af Tacx’s oprindelige Tacx Smart. Den er blevet forbedret på en række punkter i forhold til sin forgænger. Bl.a. har den fået ny Fuld Smart funktionalitet og dens udformning er blevet ændret, så den nu kan benyttes sammen med flere cykeltyper - herunder cykler med lang skiftearm på bagskifteren. Den nye Tacx Flux Smart S hometrainer er en vedligeholdelsesfri, kompakt og realistisk interaktiv træner, med direkte drev. Det store svinghjul og Smart elektronikken reagerer lynhurtigt på små udsving og giver en meget virkelighedstro modstand. Tacx Flux bruger ANT + og Bluetooth® Smart for kommunikation og kan derfor tilsluttes trådløst til smartphones og tablets. Det er også muligt at træne med Tacx apps samt tredjeparts apps såsom Zwift, BKOOL og TrainerRoad. Du kan også træne selvstændigt; hvis du ikke tilslutter FLUX, vil det simulere en flad vej. Basen er gjort tungere og dermed mere stabil. Så selv når du træder kraftigst igennem med voldsomt antrit og acceleration bliver hometraineren stående, hvor den skal. Derudover er den interne mekanik blevet forbedret og måler bl.a. effekt bedre. Det betyder at nøjagtigheden nu er inden for 3%. Vægten på svinghjulet er også blevet øget til 7 kg, hvilket giver dig en mere naturlig oplevelse af at cykle. Samtidig er vibrations- og støjniveauet blevet væsentligt reduceret, til stor glæde for resten af familien. Simulering af stigninger helt op til 10% Modstanden reguleres hurtigt og trinløst via et svinghjul på 7kg (virtuelt 22,8kg), der kan klare en effekt op til 1500 watt. Cykelstart.dk har anmeldt Tacx FLUX Smart S, og skriver bl.a.: Har man tidligere benyttet en “wheel on” hometrainer, så vil man opleve en helt anden realisme ved at “opgraderer” til en direct drive hometrainer såsom Flux S fra Tacx. Den er virkelig nem at sætte op, passer til næsten alle cykler, er rimelig støjsvag og så er den “smart”. Det sidste er nok næsten det vigtigste, for køber man en hometrainer i dag, så er det naturligvis for at indgå i fællesskabet på Zwift, Bkool eller lign. online træningsplatforme, hvor der både køres ræs og hyggeture. Som nævnt tidligere så er Flux S ikke den mest støjsvage hometrainer på markedet, men omvendt så larmer den heller ikke ved normalt brug. https://www.cykelstart.dk/test-tacx-flux-s-hometrainer/
    Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
    cykelexperten.dk 4.599 0 4.599 Læs mere
    cykelgear.dk -4%4.398 0 4.398 Læs mere
    bikesport.dk -4%4.495 0 4.495 Læs mere

   • Tacx Neo Smart T2800
    Tacx Neo Smart T2800
    Har du hørt om Tacx Neo Smart T2800? Det er en af de mest lydsvage hometrainer på markedet og så kan den simulere stigninger på op til 25%! Den har en meget realistisk vejføling med stigning i hastighed på nedkørsler og modstand, når du kører op ad bakke. Tacx Neo Smart er den ultimative hometrainer til dig, der bare må have den fedeste og mest innovative træner! Hometraineren er gennemtænkt, genial og er et super alternativ, når du ikke kan komme ud og køre på landevejen. Tag baghjulet af cyklen, monter en kassette på træneren, start den; og du er klar til at træne. Der er indbygget kadencesensoner og wattmåler i traineren, så det ikke behøver at være monteret på cyklen, når man træner. Tacx Neo Smart giver dig alt det bedste i power og intelligens, og du får den mest realistiske cykeloplevelse med denne hometrainer. Du kan både anvende race og MTB cykler på denne trainer, det anbefales dog, at man altid bruger en træningsmåtte og et sveddækken. Ligesom de andre Tacx Smart trænere kommunikerer NEO med ANT+ og Bluetooth enheder således, at du nemt og hurtigt kan forbinde træneren med Tacx apps. Du kan se dine ydelsesdataer på flere enheder samtidig, herunder din smartphone, cykelcomputer og dit sportsur. Bemærk: Ønsker du at bruge en cykel med Campagnolo-kassette på denne hometrainer, skal du tilkøbe en Tacx Campagnolo casette body. Feltet.dk har afprøvet Tacx Neo Smart T2800 og skriver bl.a.:  Der er ingen tvivl om, at Tacx virkelig har lavet en hometrainer, der fungerer på alle parametre. Den har et fint design og mekanikken fungerer upåklageligt med de mange tilslutningsmuligheder, som man kan vælge og vrage i mellem. Men prisen er dog svær at ignorere her. Den vejledende pris er 12.999 kroner. Den kan dog findes til 8-9.000 kroner i mange danske butikker, da nyhedsværdien har lagt sig. Det virker dog også til, at Tacx selv har erkendt "problemet" med prisniveauet. Derfor har de netop lanceret Tacx Flux Smart, som minder utroligt meget om Neo-modellen, men som næsten koster det halve.  Prisen kan du også få en ganske udmærket cykel for, og det er nok ikke mange, der vil ofre så meget på en hometrainer. Men er man villig til at se bort fra prisen, så får man virkelig et godt træningsredskab, der kan gøre vintertræningen meget sjovere.   https://www.feltet.dk/nyheder/test_tacx_neo_smart_hometrainer/
     Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
     cykelexperten.dk -18%8.549 0 8.549 Læs mere

    • Wahoo KICKR Power
     Wahoo KICKR Power
     Vil du gerne træne indendørs, og er du træt af rusk og slud? Så bør du kigge på en Wahoo KICKR Power Trainer! Denne træner opgraderes hvert år med ny teknologi, og i år er alle de forbedringer du får, dem du ikke ser – men hører og mærker! Wahoo KICKR Power Trainer er en yderst kraftfuld hometrainer. Cyklen kobles direkte på hometraineren. Du skal bare tage baghjulet af cyklen og montere bagstellet på hometraineren. Herefter får du en yderst behagelig og kontrolleret træning, som også kan opkobles på tredjepartssoftware, så du kan følge med i din træning gang for gang. Med Wahoo KICKR Power behøver du ikke ærgre dig over at misse træning, når vejret ikke tillader udendørstræning. Med Wahoo KICKR Power er du sikret træning året rundt, uanset vind og vejr. Softwarekapaciteterne gør det muligt, at oprette forbindelse til både smartphones og GPS-enheder samtidig eller separat. Du kan både anvende MTB og racercykler, vi anbefaler dog altid at man tilkøber et sveddækken og en træningsmåtte, bl.a. for at skåne gulvet. Idet det er en indendørs træner, kan du oprette trådløs forbindelse via Bluetooth 4.0 eller ANT+ til din smartphone, tablet eller computer. Herefter kan du tilpasse træningen efter dine behov og dit temperament, imens hometraineren simulerer en realistisk vejfornemmelse. Den nye KICKR er “100%” lydløs. Det er kun vind, gear og dig selv, der skaber støjen. Træneren er opgraderet til 2200 watt og 20% stigning. Samme design, alle de samme features! Cls.dk har anmeldt Wahoo KICKR Power og skriver bl.a.: Wahoo Kickr trainer er en eksklusiv model indenfor cykeltrænere. Du får en magtfuld hometrainer med modstand op til 2200 Watt, som du kobler direkte på cyklen ved at afmonterer baghjulet på cyklen og sætter stellet på træneren. Træneren er i høj klasse i form af lyd, vedligeholdelsesfri og ydelsen giver den forbedrede følelse. Wahoo Kickr er absolut en god hjemmetræneren, som er blevet kendt ved, at adskillige professionelle cykelhold bruger modellen. Det er en dejlig lydsvag træner kombineret med en træningsmåtte. Den giver virkelig et godt tråd, der ikke larmer i nær samme grad som andre trænere. Hvis du tilkobler den til din computer, tablet eller smartphone, kan du oprette trådløs forbindelse via bluetooth eller ANT+ og skabe den realistiske vejfornemmelse og køre efter de gode ruter.   https://csl.dk/hometrainer/
      Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
      cykelexperten.dk 8.999 0 8.999 Læs mere
      cykelpartner.dk -14%8.579 0 8.579 Læs mere

     • Wahoo KICKR SNAP
      Wahoo KICKR SNAP
      Synes du også det er lidt surt at skulle ud og træne på de mørke og kolde vinterdage? Så er Wahoo KICKR SNAP noget for dig! Wahoo Kickr Snap spændes nemt på baghjulet, og giver dig en ægte vejfornemmelse indendørs, når du begynder at cykle. Tilslut din smartphone og pulsmåler til Kickr Snap, og den bliver til en avanceret træningscykel. Wahoo KICKR SNAP Trainer 2018 giver dig en realistisk cykeloplevelse indendørs, og samtidig er du sikret en god træning, hvor pulsen kan komme højt op. SNAP er udstyret med en funktionsteknologi, der skaber den samme modstandsoplevelse, som i de udendørs nedkørsler og stigninger. Med Wahoo KICKR SNAP Trainer har du et hav af muligheder for softwareopkobling, som giver dig oceaner af ekstra oplevelser og informationer om dit træningspas. Du kan få en super effektiv træning hjemme uden at skulle bekymre dig om din sikkerhed i trafikken. Med Wahoo KICKR SNAP Trainer har du mulighed for at træne året rundt uden at skulle ud i regn og blæst. Hometraineren er for dig, som ikke ønsker at misse en træning pga. vejret. Softwarekapaciteterne gør det muligt, at oprette forbindelse til både smartphones og GPS-enheder samtidig eller separat. På Fitness-appen ser du nemt både hastighed, modstand, strækning samt effekt. Wahoo KICKR SNAP er yderst støjsvag, og vælger du at anvende en træningsmåtte sammen med traineren, er det de færreste som vil blive generet af din indendørs træning. Hometraineren er fremstillet af stærkt kulstofstål, og designet til at stå stabilt og solidt plantet på gulvet, således du kun skal koncentrere dig om træningen og ikke stabiliteten af din cykel. Bikeradar har anmeldt Wahoo KICKR SNAP og skriver bl.a.: Kickr Snap tilbyder en god vejfølelse og nem interaktivitet, men det er helt central at få sin enhed kalibreret, både i forbindelse med første indstilling af den elektromagnetiske bremse og rutine check. Den er nem at sætte op, folde sammen og opbevare. Det er også den mest lydløse af de wheel-on smart trainers, som vi har testet. Du kan bruge den med Wahoo’s app for kontrolleret træning, men det rigtig smart er, at du kan bruge den apps så som Zwift og TrainerRoad.   https://www.bikeradar.com/reviews/training/indoor-trainers/resistance-trainer/wahoo-kickr-snap-review/
       Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
       cykelpartner.dk -11%3.798 0 3.798 Læs mere
       pulsure.dk -15%3.798 0 3.798 Læs mere
       cykelgear.dk -11%3.798 0 3.798 Læs mere
       outnorth.dk 3.979 0 3.979 Læs mere
       cykelexperten.dk -20%3.999 0 3.999 Læs mere
       cykelkraft.dk 4.011 0 4.011 Læs mere
       checkfrank.dk 4.099 0 4.099 Læs mere
       fitshop.dk -21%4.291 0 4.291 Læs mere

       

      Hold formen over vinteren

      Som nævnt er en hometrainer genial til dig der gerne vil holde din form når det er dårligt vejr. Hvilket man må sige er ret aktuelt når vi nu bor i Danmark. Den er utrolig praktisk, da den ikke flyder særligt meget og er nem at pakke væk.

      Brug din egen cykel

      Mange tror fejlagtigt at man skal ud og investere i en cykel som passer til ens hometrainer. Dette er selvfølgelig forkert, for som vi nævnte tidligere kan du din egen racercykel eller mountainbike på din hometrainer. De fleste vælger dog at bruge deres racercykel, da det ofte er folk som cykler på en racercykel der ønsker at benytte sig at denne løsning. Har du en mountainbike som du ønsker at træne på når det er dårligt vejr, er det vigtigt du tjekker at den hometrainer du købe passer til dine cykeldæk.

      Vi har også lavet et test af de bedste dæk til hometrainers – Klik her og læs mere.

       

      Forskellige modstandstyper

      En hometrainer kan fås med forskellige slags modstande. Den findes en modstandstype der er væskebaseret og så findes der en med magnetmodstanden. Det er muligt at få en højere modstand med magnet, men til gengæld får du en mere behagelig modstand hvis du vælger den væskebaserede modstand.

       

       

      Casper Christiansen

      Hej mit navn er Casper. Jeg hjælper dig med at finde de rigtige produkter. Jeg overtog motion-online.dk fra Morten Zacho tilbage i 2015. Har du spørgsmål til noget, så kan du sende mig en mail på [email protected]