Koffeinpiller (Guide) – Se hvilke piller der virker bedst

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Koffein kan være et følsomt tema, især når det kommer til afhængighed. Men der er masser af positive effekter ved at indtage koffein rent, som de fleste ikke kender til. Det gælder især, hvis du drikker vand i forbindelse med, at du indtager koffeinpillerne. Det giver en meget bedre virkning end kaffe. For kaffe nedsætter faktisk koffeinniveauet i kroppen. Så det anbefales at benytte koffeinpiller i forbindelse med træning i stedet for at drikke en varm kop kaffe.

Flere undersøgelser at du får en øget muskelstyrke ved hjælp af koffein. Folk som indtager koffein før træning kan for eksempel gentage flere bænkpres. Derfor er der mange sportsudøvere og bodybuildere som investerer i koffeinpiller som supplement til sin træning. Bliv klogere på koffeinpiller og eventuelle bivirkninger, lige her.

Topliste over bedste produkter

Hvad bestĂĄr koffeinpiller af?

I de fleste tilfælde indeholder koffeinpiller udelukkende koffein. Oftest kommer indholdet fra Guarana planten fra Sydamerika. Det er et af de bedste naturprodukter, som det er muligt at udvinde koffein fra. Koffein kan også udvindes fra andre planter, men Guarana er den mest almindelige og populære.

Anses koffeinpiller som doping?

Indtil 2004 var koffein på dopinglisten, som World Anti-Doping Agency (WADA) står for. Derfor kunne sportsudøvere blive udelukket for at indtage præstationsfremmende midler, hvis de tog koffeinpiller. Men det viste sig at den præstationsfremmende effekt ved koffeinpiller er så lille, at det i dag er bliver accepteret at anvende dem.

Hvilken effekt har koffeinpiller?

I forhold til professionel sport har koffeinpiller en lille effekt på resultatet. Men i en travl og stresset hverdag er der mange – også sportsudøvere – som sætter pris på koffeinpillerne. De virker på samme måde som andre produkter med koffein såsom energidrikke, kaffe og the – men uden den sukker, der oftest følger med. Koffeinen stimulerer dit centralnervesystem, så du bliver mere frisk og holder længere ud.

Hvordan hjælper koffeinpiller med vægttab?

Koffein hjælper generelt på fordøjelsen ved at øge stofskiftet. Med et højere stofskifte forbrænder du mere fedt, og derved begynder du at tabe dig, hvis du fortsætter med at spise, som du gør i dag. Derfor er der flere som indtager koffeinpiller i forbindelse med vægttab.

HvornĂĄr skal jeg indtage koffeinpiller?

Spørgsmålet bør nærmest være “hvornår skal jeg undgå koffeinpiller?” Hvis din natterymte påvirkes på nem vis, så frarådes det at indtage koffeinpiller om aften. Det kan give en dårligere nattesøvn og dermed et øget behov for koffein om morgen før dagen starter. Derfor kan du hurtigt komme ind i en dårlig rytme med afhængighed, hvis du tager koffeinpillerne for sent på dagen.

Kan man blive afhængig af koffeinpiller?

Som ovenstående indikerer, er der en risiko for afhængighed. I de danske koffeinpiller er der generelt 100 mg. koffein pr. pille og dette svarer til en kop kaffe. Det anbefales at købe koffeinpiller fra Danmark, da der er bedre kontrol men indholdet. Hvis du køber udenlandske koffeinpiller, skal du derfor være opmærksom på koffeinmængden. Der kan være op til 300 mg. koffein i en pille.

Hvordan meget du reagerer på koffeinpiller, kommer helt an på din krop. Det anbefales, at du prøver det af i små mængder for at finde din personlige grænse. Hvis du oplever afhængighed eller hovedpine, så gælder det bare om at trappe ned igen. Hvis du stopper med at tage koffeinpiller forsvinder afhængigheden i løbet af to-tre dage.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *