Løbebånd (Købsguide) Video – Få hjælp til det helt rigtige valg af løbebånd

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

​Et løbebĂĄnd giver dig mulighed for effektiv konditionstræning – og sĂĄ endda i dit eget hjem. Der findes mange forskellige modeller af løbebĂĄnd og du kan træne pĂĄ mange forskellige mĂĄder pĂĄ dem. Fælles for dem alle er dog, at de giver dig muligheden for varieret og effektfuld træning af bĂĄde udholdenhed og kondition.

At løbe er en særdeles effektiv form for træning, ved de fleste. I Danmark er det imidlertid desværre ofte sådan, at vejret ikke ligefrem indbyder til træning i det fri. Et løbebånd er derfor et super alternativ for dig, der ikke vil gå på kompromis med din træning, men samtidig gerne vil træne uden at skulle løbe i alt for dårligt vejr.

icon
<? echo $title; ?>
21.900 kr.
15.900 kr.
97/100 Bedømmelse
Sole F85

Testvinderen Sole f85 er det perfekte løbebånd til hjemmet eller den lille virksomhed. Løbebåndet er stabilt at løbe på grundet Soles særlige ”Double Horseshoe” rammekonstruktion, og kan tåle op til 4 timers daglig brug. Derudover er Solo f85 et særligt skånsomt løbebånd, der ved hjælp af Cushion Flex dæmpningssystemet giver 40 % stødreduktion sammenlignet med løb på asfalt.

Løbebåndet vejer 127 kg, og har en stor løbeplade på 152,4cm x 55,8 cm. Den kraftige motor muliggør en tophastighed på 20 km/t samt en stigning på op til 15 %. Alt dette betjenes ved hjælp af et brugervenligt 9-tommers display, der også giver informationer om hastighed, stigningsprocent, tid, distance, kalorieforbrug og puls, således at den ambitiøse løber kan holde helt styr på fremgang og mål. Løbebåndet indeholder 10 forskellige programmer, så træningen aldrig bliver ensformig eller kedelig, inklusiv 6 standardprogrammer, 2 skræddersyede programmer og 2 hjerteprogrammer.

De indbyggede højtalere gør det muligt at høre den perfekte træningsmusik direkte fra løbebåndet, og når løbepladen er slået op, står båndet står på 4 hjul således, at det er nemt at flytte, opbevare og tage frem.

Sole Fitness udvikler holdbare og innovative produkter der henvender sig til alle brugergrupper fra nybegyndere til professionelle løbere. Sole er det hurtigst voksende brand til privat og kommercielt brug i USA og Canada, og blandt nogle af deres store amerikanske kunder finder man bl.a. den verdensomspændende hotelkæde Hilton Hotels.

Hvorfor er denne model bedst?

BĂĄndet stĂĄr pĂĄ 4 hjul sĂĄledes, at det er nemt at flytte, opbevare og tage frem.

Cushion Flex dæmpningssystemet giver 40 % stødreduktion sammenlignet med løb på asfalt

En tophastighed pĂĄ 20 km/t samt en stigning pĂĄ op til 15 %

Researched Sources
14
Kilder undersøgt
Reviews Considered
32
Anmeldelser gennemgĂĄet
Hours Researching
22
Timers dataindsamling
Products Evaluated
7
Produkter anmeldt

 

Liste over gode løbebånd

 • Titan ST650
  Titan ST650
  Titan ST650 er et super godt løbebånd, med mulighed for en hastighed på hele 20 km. Den stærke motor er på hele 2,5hk og har rigeligt med kræfter. Der er 24 programmer at vælge i mellem samt 3 manuelle programmer. Der medfølger hele 16 forskellige programmer til stigninger, som er indbygget i computeren, som kan ændres hele tiden, bare ved et enkelt tryk. Du vil have mulighed for at prøve dit løb af, med stigninger på hele 16%, hvilket kan gøre din løbetur utrolig udforende. Med Titan ST650, er der indbygget en utrolig stræk stødabsorberingen, som gør det utroligt behageligt for dine knæ og resten af din krop. Dette er med til at forbygge at du eventuelt kan få skader. Du kan ved et enkelt tryk på din Titan ST650 få informationer omkring puls, tid, distance, hastighed, kalorier samt den stigning du har valgt. Selve løbebåndet måler hele 48x140 cm. Så der er god plads og løbe på, derudover har det det en max brugervægt på 130 kg. Selve båndet har en vægt på 74 kilo. Titan ST650 kan foldes sammen så det ikke fylder, hvis du ikke har den helt store plads til et løbebånd. Vægten gør os det er muligt og flytte rundt på det. Så er du til et løbebånd med utrolige kræfter i form af en 2,5 motor og med en tophastighed på 20 km, er dette Titan ST650, bestemt et køb du skal lave. Ikke alene er der utrolig værdi for dine penge, men du for os en computer der er utroligt godt integreret med resten af Titan ST650.
  • 24 programmer
  • Stigning pĂĄ 16%
  • Max brugervægt 130 kg.
  • Stræk stødabsorberingen
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Apuls.dk -27%6.999 0 6.999 Læs mere
 • Masterfit TP900
  Masterfit TP900
  Masterfit TP900 er et utroligt kraftigt løbebånd, hvor du virkeligt har mulighed for at bruge meget tid på dine træningspas. Masterfit TP900 har en utrolig 2,5 HK AC motor indbygget, hvilket gør det t. il et utroligt kraftigt løbebånd på markedet. Du vil kunne opnå en hastighed på 22 km/t og selve løbearealet er på 60 x154 cm. Udover de 22 km/t har du os mulighed for, at øge din stigningsprocent på selve løbebåndet, så du kan forbrænde endnu flere kalorier samt gøre din træning mere udmattende. Masterfit TP900 er løbebåndet til dem der løbetræner mere end en gang om ugen, her er der tale om et løbebånd, der enten kan bruges af flere bruger eller blot en løber der træner flere træningspas om ugen. På selve Masterfit TP900 findes der hele 22 forskellige programmer som du kan fornøje dig med under din træning. Du vil derud kunne finde små genvejstaster på selve løbebåndet, der gør det utroligt nemt for dig og bruge det til at lave intervaller eller blot komme hurtigt op i stigningsgraden. På den flotte LED Skræm, kan du se ting som tider, hastighed, distance, klireforbrænding, og din puls. Alle dette giver dig det bedste indblik i hvordan din træning forløber. Det anbefaledes at, personvægten ikke overstiger 180 kg. Selve løbepladen på løbebåndet måler 56x157 cm. Som en lille bonus funktion har du mulighed for at tilslutte din telefon eller tablet, så du kan blive underholdt under din løbetur. Så er du til en topfart på 22 km/t og et løbebånd der er af god holdbar kvalitet så er Masterfit TP900 bestemt et løbebånd du skal anskaffe dig, især hvis du er til det meget enkelte løbebånd.
  • Max vægt 180 kg.
  • 22 forskellige programmer
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Abillicaonline.dk -25%14.900 0 14.900 Læs mere
 • Masterfit TP100
  Masterfit TP100
  Masterfit TP100 et løbebĂĄnd der passer til bĂĄde lejligheder og til et hus. Dette løbebĂĄnd er utroligt komfortabelt.   Masterfit TP100 har en solid fart pĂĄ hele 18 km og har hele 15 forskellige stigningsniveauer, som du kan benytte dig af under din træning. Foruden de 15 forskellige programmer inden for stigningsniveauer, har du hele 12 indstillet programmer, og 3 du selv kan indstille.  Dertil er der mulighed for, at afprøve 15% i stigning mens du træner. PĂĄ selve displayet finder du information omkring distance, kalorier, puls og din stigning pĂĄ det nuværende løb. Udover displayet er der os pulsmĂĄler og finde pĂĄ de forskellige hĂĄndtag, som kan bruges sammen med pulsprogrammet. Derudover er der mulighed for, at du kan tilslutte din mobiltelefon eller din mp3 afspiller sĂĄ du kan lytte til din musik via det indbyggede lydsystem nĂĄr du træner. Det anbefaledes at max vægt pĂĄ selve bĂĄndet ikke overstiger 125 kg. Selve løbebĂĄndet har en egenvægt pĂĄ 84 kilo og selve løbepladen mĂĄler 50x140 cm.   Hvis du bor i lejlighed og ikke har meget plads er dette klart et løbebĂĄnd du skal investere i, du har nemlig mulighed for at rulle det op nĂĄr du er færdig med dagens træning pas. Derudover er dette løbehjul utroligt godt og meget solidt, og klart et køb som alle der løbetræner burde investere i.
  • 15 forskellige programmer
  • Max vægt 125
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Abilicaonline.dk -35%6.495 0 6.495 Læs mere
 • Kettler Track 9
  Kettler Track 9
  Kettler Track 9 er, et løbebånd der sætter standarten høj indenfor løbebånd endnu højre. Med deres helt nye indbygget magnetdæmpningssystem, som gør det til en oplevelse og løbe på løbebånd. Kettler Track 9 er et løbebånd, hvor du udover utrolig kvalitet os for et utroligt godt løbebånd, der er godt både for dine led og resten af din krop. I Kettler Track 9 er der os indbygget Bluetooth, så du har mulighed for, at tilslutte din tablet eller din smartphone, og dermed bruge den downloadet app S-Fit. Derudover har Kettler Track 9 et utroligt flot indbygget 3D display, som med meget flot baggrundslys, har hele 38 forskellige programmer, 10 brugerdefineret og 8 pulsstyringsprogrammer. Ved brug af pulsprogrammerne på det indbygget 3D display, vil programmet tilrettelægge s du løber i den helt rigtige pulszone, når du løber på stigninger eller blot normalt løb. Hvis du er yderlige træningsfreak kan du tilkøbe dig programmet (Kettler World Tours) til pc, hvor du vil kunne lave dine egne løb, lavet ud fra Google Earth, dette gør det lidt mere livagtigt og dyrke motion på sin Kettler Track 9. Kettler Track 9 har derudover en flot tophastighed på hele 20 km/t og kan tåle en belastning på hele 150 kg, både på stigninger samt ved normalt løb, derfor er dette løbebånd for hele familien. Ved køb af et Kettler Track 9, vil du ikke alene få utrolig kvalitet, du vil os få et produkt som gør din løbetur til en oplevelse ved at bruge det virkeligt flotte 3D Display.
  • Indbygget bluetooth
  • Magnetdæmpningssystem
  • 3D display
  • 38 forskellige programmer
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Fitnessgruppen.dk -8%16.495 0 16.495 Læs mere

​

Denne guide vil fortælle dig lidt om, hvad du skal tage stilling til i dit valg af løbebånd. Det er ikke meget og det er heller ikke kompliceret. Faktisk er der kun tre punkter, du skal være opmærksom på. Til gengæld er det tre vigtige punkter, der er afgørende for din oplevelse af dit løbebånd. Disse tre punkter er: motorstørrelse, løbeflade og til slut vægt og stabilitet. Med et par gode råd er du således godt på vej til at gøre dig et super køb.

Motorstørrelse

Løbebånd kan have forskellige størrelser af motor. Når du skal vælge motorstørrelsen på dit løbebånd, skal du vælge ud fra to ting. Du skal nemlig vælge den ud fra dine behov og de krav, du stiller til dit løbebånd.

Det er meget vigtigt, at du ikke vælger en motorstørrelse, der er for lille. Motorstørrelser på mindre end tre heste kan hurtigt blive belastet for hårdt. De kan desuden heller ikke holde til dig, der ønsker at træne intervalløb på dit løbebånd.

Løber du i gennemsnit over 10-12 kilometer i timen, skal du også have en stærkere motor. Generelt anbefales det derfor, at du vælger et løbebånd med en motorstørrelse på over 3 heste.

Løbefladen

Når du kigger på løbefladen, er det vigtigt, at du starter med at vurdere, om du føler dig tilpas på båndet. Du må ikke føle, at båndet er for smalt. Dette vil nemlig distrahere dig i din træning og hurtigt blive et irritationsmoment. Er du vant til at løbe på løbebånd i fitnesscentre, er bredden på disse bånd ofte omkring de 56 cm.

NĂĄr du kommer op i fart, bruger du ofte mere plads pĂĄ bĂĄndet grundet dine større bevægelser. Dette – samt din personlige løbestil – er ogsĂĄ vigtige faktorer at indberegne, nĂĄr vi snakker løbeflade. Det er derfor typisk en god idĂ© at vælge et forholdsvist bredt løbebĂĄnd, særligt nĂĄr du gerne vil løbe hurtigt.

Vægt og stabilitet

Når du anvender dit løbebånd, bliver det naturligvis udfordret af din kropsvægt. Vælg derfor dit løbebånds vægt og stabilitet ud fra, hvor meget du kommer til at udfordre dit løbebånd. Er du i den tungere ende af skalaen, skal du vælge et løbebånd med stor stabilitet og høj vægt.

Det er nemlig meget vigtigt, at du har følelsen af, at båndet står fast under dig. Du må aldrig have fornemmelsen af, at dit løbebånd rokker sig! Samme råd gør sig gældende for dig, der vil løbe stærkt eller dyrke intervalløb på dit løbebånd. Find et stabilt og måske lidt tungt løbebånd, der kan holde til noget. Herfra anbefales der et løbebånd med en totalvægt omkring de 115 kg og opefter.

 

Fri fragt
Forhandler:Sporttema
Viking Sport løbebånd Sort
2995 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Sporttema
Viking Sport løbebånd
2995 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Titan Go T500 Løbebånd
3959 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Bodyman
Fitness Løbebånd
3999 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Nordic 800T Løbebånd
4299 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Titan Life Performance T55 løbebånd
4599 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Fitnessbutikken
TITAN LIFE INTENSITY TL600 Løbebånd...
4999 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Fitnessbutikken
TITAN LIFE PERFORMANCE T55 Løbebånd...
4999 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Titan ST490 Gå- og Løbebånd
5199 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Fitnessbutikken
Demo Titan Løbebånd ST565 EXTREEM...
5200 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Sporttema
Titan Fitness Løbebånd ST490
5499 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Titan Løbebånd ST590
5849 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Sporttema
Titan løbebånd ST590
5895 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Titan Go T600 Løbebånd
5899 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Fitnessbutikken
TITAN NORDIC 9 Løbebånd...
5999 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Fitnessbutikken
TITAN GO T600 Løbebånd...
5999 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Titan Life Athlete T74 Løbebånd
6299 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Titan Life Athlete T64 Løbebånd
6695 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Titan Go T700 Løbebånd
6699 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Toorx TRX 40 S EVO Løbebånd
6799 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Nordic 1200T Løbebånd
6899 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Titan Life Athlete T67 Løbebånd
6899 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Titan Treadmill ST650 Løbebånd
6999 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Fitnessbutikken
TITAN LIFE ATHLETE T67 Løbebånd...
6999 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Tunturi Competence T20 Løbebånd
6999 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Kettler Race Løbebånd
7199 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Fitnessbutikken
Kettler Race Løbebånd ...
7294 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Tunturi Competence T40 Løbebånd
7399 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Reebok GT40S One Series - Black Løbebånd
7499 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Finnlo Technum III Løbebånd
7499 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Kettler Axos Sprinter 5 Løbebånd
7789 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Fitnessbutikken
TITAN LIFE ATHLETE T74 Løbebånd ...
7899 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Titan Treadmill ST690 Løbebånd
7899 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Sporttema
Titan Løbebånd BT-5700
7999 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Toorx Smart Compact Løbebånd
7999 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Fitnessbutikken
Kettler AXOS Sprinter 5 Løbebånd...
8599 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Fitnessbutikken
Tunturi T20 Løbebånd...
8700 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Kettler Run 1 Løbebånd
8989 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Sporttema
Løbebånd inCondi T60i
8995 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
ODIN T8 Løbebånd
8999 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Reebok Treadmill GT50 Løbebånd
9255 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Reebok Treadmill GT60 Løbebånd
9399 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Titan Life Athlete T73 Løbebånd
9499 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Fitnessbutikken
Reebok One GT60 Løbebånd...
9499 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Fitnessbutikken
Tunturi T40 Løbebånd ...
9500 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Finnlo Alpine III Løbebånd
9799 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Sporttema
Titan løbebånd ST690
9945 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Kettler Track 3 Løbebånd
9989 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Fitnessbutikken
Kettler Track 3 Løbebånd...
9995 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
ProForm 515 ZLT Løbebånd
9999 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Titan Life Athlete T99 Løbebånd
10099 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Sporttema
Gallop Løbebånd
10795 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Sporttema
Gilavar løbebånd
10995 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Reebok Jet 300 Series Løbebånd
11399 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Fitnessbutikken
Reebok Jet 300 Series Løbebånd...
11499 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Sporttema
Reebok One Løbebånd GT50
11679 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Sporttema
Løbebånd T400 iRunner+
12995 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Finnlo Endurance III Løbebånd
12999 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Tunturi Performance T50 Løbebånd
12999 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Fitnessbutikken
Tunturi T50 Løbebånd...
13000 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Reebok Treadmill Titanium TT2.0 Løbebånd
13439 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Fitnessbutikken
Kettler Løbebånd Track 5...
13789 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Kettler Track 5 Løbebånd
13789 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Tunturi Performance T60 Løbebånd
13799 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Fitnessbutikken
Tunturi T60 Løbebånd ...
13800 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Reebok Treadmill Titanium TT3.0 Løbebånd
14899 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Sporttema
Løbebånd Reebok Titanium TT1.0 med soft drop
14995 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Kettler Run 7 Løbebånd
15189 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Reebok Treadmill Titanium TT1.0 Løbebånd
15499 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
ProForm Endurance M7 Løbebånd
15999 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Sporttema
Løbebånd inCondi T5000i
16495 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Sporttema
Løbebånd Reebok Titanium TT2.0 - med soft drop
16795 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Fitnessbutikken
Demo Reebok Løbebånd Titanium TT2.0...
16799 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Kettler Track 9 Løbebånd
16994 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Sporttema
Løbebånd Stream TM 60 AC
17995 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Toorx TRX Marathon Løbebånd
17999 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Kettler Run 11 Løbebånd
18889 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Fitnessbutikken
Kettler Track 9 Løbebånd...
18999 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Toorx TRX Endurance Løbebånd
18999 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Titan Life Pro T66 Løbebånd
19107 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Titan Løbebånd ST890 Professionel
19499 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Tunturi Endurance T80 Løbebånd
19999 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Sporttema
Titan Løbebånd ST890
19999 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Kettler Run S Løbebånd
23994 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Sporttema
Borra løbebånd
24499 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Gymleco LN6 Løbebånd
24999 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Fitnessbutikken
TITAN LIFE PRO T66 | Professionelt løbebånd...
27999 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Gymleco L2008 Løbebånd
29999 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Gymleco LN7 Løbebånd
34999 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Toorx TRX 8000 Løbebånd
34999 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Gymleco L3000 Løbebånd
34999 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Gymleco LPK12 Løbebånd
39999 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Sporttema
SportsArt Løbebånd T616
40500 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Gymleco LHR510 Curve Løbebånd
44999 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Sporttema
T22 Løbebånd
57995 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
SportsArt T645 Premium Løbebånd
74875 kr.
Til Shop

​Ofte stillede spørgsmål omkring løbebånd

Hvad er et løbebånd?

​

Et løbebånd er et motionsredskab, der lader dig løbe lange distancer indendørs. Med et løbebånd bestemmer du selv fart og løbeturens længde og kan således træne din kondition effektivt.

Der findes flere forskellige typer af løbebånd, der alle har nogle forskellige fordele. Eksempelvis tillader nogle typer løbebånd dig at hæve selv båndet, så din krop får fornemmelsen af at løbe i bakket terræn. Det giver dig mulighed for at variere din træning, men et løbebånd uden denne funktion er lige så effektivt i forhold til konditionstræning. For med et løbebånd er det nemlig dig, der bestemmer, hvor hurtigt og langt, du vil løbe, så du konstant kan udfordre dig selv.

Hvor hurtigt skal jeg løbe på løbebånd?

​

Start gerne med at få en instruktion i basisfunktionerne på dit løbebånd. Herefter kan du tage en rask gåtur, så du får en fornemmelse af, hvordan det føles, når båndet ruller under dig.

Slid ikke dig selv helt ned på de første ture, men find dit eget tempo, der gør det muligt at blive ved med at løbe ubesværet. Herefter kan du begynde øge tempoet og distancen for at presse dig selv yderligere og yderligere styrke din kondition.

Hvad skal et løbebånd kunne?

Hvad netop dit løbebånd skal kunne, afhænger af dine behov. Hvilke funktioner det skal have, hvilke programmer der skal være indbygget, dets bredde og motorkraft er alt sammen vigtige parametre, du skal overveje, før du vælger dit løbebånd.

Derudover skal du også tage højde for, hvordan du opbevarer løbebåndet, når det ikke er i brug. Mange modeller kan klappes eller foldes sammen, så de nemt kan skubbes ind under sengen eller f.eks. sættes ind i et skab.

Hvad er bedst – crosstrainer eller løbebĂĄnd?

Når løb og træning på en crosstrainer sammenlignes, er det ikke sådan, at crosstraining forbrænder flere kalorier end løb. Løb føles oftest hårdere, fordi du bærer hele din kropsvægt, når du løber.

Derfor kan du sagtens opleve, at du kan træne i længere tid på en crosstrainer end på løbebåndet. Løb er altså mindst lige så effektivt som crosstraining. Desuden styrker løb dine knogler, hvilket er en kæmpe fordel.

Kan endomondo bruges på løbebånd?

​Et løbebånd giver rig mulighed for effektivt vægttab for dig, der ønsker at smide nogle kilo. På et løbebånd får du pulsen op og samtidig afbrænder du kalorier i massevis. Effekten af at løbe på et løbebånd er således den samme som effekten af at løbe i det fri. Så du kan sagtens tabe dig af at løbe på løbebånd.

Kan jeg tabe mig på et løbebånd?

​Et løbebånd giver rig mulighed for effektivt vægttab for dig, der ønsker at smide nogle kilo. På et løbebånd får du pulsen op og samtidig afbrænder du kalorier i massevis. Effekten af at løbe på et løbebånd er således den samme som effekten af at løbe i det fri. Så du kan sagtens tabe dig af at løbe på løbebånd.

Kan jeg træne til maraton på løbebånd?​

Et løbebånd er et enormt effektivt supplement til indendørs træning, når du træner til et maraton. Særligt når det danske vejr ikke tillader udendørs aktivitet, kan du drage nytte af at have et løbebånd indendøre. På den måde behøver du nemlig aldrig at misse en eneste træningsdag på grund af vejret.

Hvordan smører man et løbebånd?​

Et løbebånd kræver en smule pleje for at give dig de bedste resultater. Der er især to basale ting, du bør gøre regelmæssigt for at holde dit løbebånd bedst muligt ved lige.

Undersiden af båndet bør for det første smøres med silikone med jævne mellemrum. Dette sikrer, at båndet kører bedre. Derudover skal du spænde valsen på løbebåndet ud i takt med, at båndet bliver slappere i det som følge af brug. Båndet på et løbebånd skal desuden udskiftes med tiden.

Kan løbebånd stå udenfor?​

Som udgangspunkt er det en rigtig dårlig idé at lade dit løbebånd stå udenfor. Det danske vejr med regn og blæst udgør nemlig ikke ligefrem de optimale forhold for dit løbebånd.

Hvis du skulle få lyst til at bruge dit løbebånd udendørs – f.eks. for at nyde det gode vejr – er det derfor enormt vigtigt, at du efter brug tager det indenfor igen, så snart du er færdig med at bruge det. Ellers vil dit løbebånd hurtigt blive slidt af vind og vejr og ikke være til megen gavn.

Kan jeg have et løbebånd i min lejlighed?​

Bor du i lejlighed, betyder det ikke, at du ikke kan eje et løbebånd og få stor glæde af det. Er pladsen trang, findes der flere særdeles pladsbesparende modeller, som kan klappes sammen, når du ikke bruger dem.

Kan jeg leje et løbebånd?​

Løbebånd kan sagtens lejes. På nettet findes der flere udlejere, som du kan leje det populære motionsredskab af. Dette er en god idé, hvis du enten ikke har råd til eller ønsker at købe dit eget løbebånd eller hvis du kun skal anvende løbebåndet i en begrænset periode.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *