script type="text/javascript"> // 🥇Massageapparat 2019 test - Billig og bedste produkter - Spar 50%

Massageapparat

Oplever du også gener som følge af ømme eller overspændte muskler? I så fald kan du med et massageapparat lindre dette ubehag nemt og effektivt. Massageapparater opledes derfor som tit som små gaver sendt fra oven, der behandler ømme muskler og symptomer på anspændthed eller udmattelse.

Beurer MG 100

Beurer MG 100 Massageapparat med håndtag.
Masserer musklerne sådan de løsner op hurtigt og effektivt. Med dette apparat kan du masserer hurtigt på det udsatte område sådan du hurtigere får spændt musklerne af igen sådan de slapper helt af. 

Massageapparatet virker i dybende ved at give en let bankende massage sammen med de infrarøde lys. Infrarød lys er med til at skabe varmer og er særdeles godt mod ømme muskler eller led

Om produktet:
- Vejer cirka 1,74 kilo
- 4 forskellige massageprogrammer
- Med on /of infrarød lys og varme
- Massagehastighed i 5 forskellige trin
- 2 glidfaste håndtag
- Strømforbrug på cirka 25 watt
- Måler 160x150x450

Pris - 1.199 kr.


Er du anspændt som følge af stress eller træning, er et massageapparat svaret på dine bønner. Med deres elektroniske impulser kan massageapparater få dine muskler til at slappe af igen og desuden lindre dine smerter. Dit nye massageapparat er dermed på vej til hurtigt at blive din nye bedste ven, når du skal slappe helt af.

Bedste massageapparater - Se herunder​

Fri fragt
Forhandler:Fitnessbutikken
Beurer MG55 Massageapparat ...
399 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Viivaa.dk
Beurer MG 55 Massageapparat
499 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Med24
Beurer MG 55 Massageapparat m. infrarød
450 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Med24
Beurer CM 50 Cellulite massageapparat
399 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Med24
Beurer vandtæt massageapparat, MG17
129 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Med24
Beurer TENS massageapparat, EM49
549 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Med24
Beurer CM 100 Cellulite Massageapparat
899 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Viivaa.dk
Beurer FM 60 Shiatsu Fodmassageapparat
899 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Viivaa.dk
Beurer MG 40 Massageapparat
499 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Viivaa.dk
Beurer MG 100 Massageapparat
1199 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Viivaa.dk
Beurer MG 70 Massageapparat
799 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Fitnessbutikken
Beurer MG80 Massageapparat...
749 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Viivaa.dk
Beurer MG 80 Massageapparat
899 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Helsebixen.dk
Beurer MG16 Massageapparat (Grøn)
149 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Fashiongirl
Mini massageapparat med USB, sort
49 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Fitnessbutikken
Beurer MG510 To Go Massageapparat...
1099 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Fitnessbutikken
Beurer MG100 Massageapparat i Aluminium...
1299 kr.
Til Shop

Andre brugere læste også om:


Squat stativ - Balancepude - Balancebræt - Sandsæk - Boksesæk

1

Hvad er et massageapparat?

Et massageapparat er en lille maskine skabt til at lindre smerter og træthed i dine muskler. Massageapparater kommer i mange forskellige udgaver og både størrelse, ekstraudstyr og betjeningsmetode kan variere. Læs derfor altid brugsanvisningen godt, så du får størst mulig nytte af dit nye massageapparat.

2

Hvordan virker et massageapparat?

Et massageapparat virker ved at stimulere dine muskler, præcis som ved en manuel massage. De fleste massageapparater fungerer via elektriske impulser. Disse impulser er som oftest lavfrekvente for at kunne skabe resonans i dine muskler og således afspænde dem.

3

Hvordan bruger jeg et massageapparat?

Massageapparater er som regel ikke svære at anvende. Som nævnt er det dog bedst, at du får læst brugsanvisningen godt igennem, inden du bruger apparatet for første gang. På denne måde sikrer du dig, at du bruger dit massageapparat korrekt og får det fulde udbytte af det.

Som regel fungerer massageapparater således, at dets impulser sendes ind i din krop via elektroder på din hud. Sørg altid for, at elektroderne er rene og ikke folder. Derudover skal du også huske at tjekke, at de ikke rører ved metal såsom bæltespænder eller smykker.

4

Hvad skal jeg være særligt opmærksom på med massageapparater?

Selvom det er fristende at tage en lille lur, mens du får massage af dit massageapparat, er det ikke tilrådeligt. Vær derfor altid vågen under behandlingen, så du hele tide kan holde øje med apparatet, når du bruger det.

Derudover er det heller ikke smart at anvende apparatet, mens du kører eller at anvende andre elektroniske apparater imens. Du får således alt i alt størst nytte af dit massageapparat, når du anvender det i stille og rolige omgivelser.

5

Hvilket massageapparat kan anbefales?

Et godt bud på et virkningsfuldt massageapparat er Omron E4. Dette massageapparat behandler på behagelig vis dine ømme muskler ved hjælp af sine lavfrekvente elektriske impulser. Omron E4 har 12 automatiske programmer, der skånsomt men effektivt behandler din ømme krop. Også træthed, stress og andre dagligdags gener kan afhjælpes med dette fikse apparat.

6

Hvad kan jeg bruge et massageapparat til?

Et godt massageapparat kan bruges til flere formål. Som nævnt kan du bruge det til at behandle ømme muskler og få dem til at slappe af. Derudover kan du med et massageapparat mindske symptomer på stress og anspændthed som følge af en travl hverdag.

Endelig kan du naturligvis også anvende et massageapparat, når det er tid til ren selvforkælelse. Et massageapparat er således en god investering, der kan tjene mange formål.

Casper Christiansen

Hej mit navn er Casper. Jeg hjælper dig med at finde de rigtige produkter. Jeg overtog motion-online.dk fra Morten Zacho tilbage i 2015. Har du spørgsmål til noget, så kan du sende mig en mail på [email protected]