Nicorette QuickMist

At stoppe med at ryge kan være en svær proces. Måske har du forsøgt flere gange, men er aldrig kommet helt i mål. Måske ønsker du blot at skære ned på dit tobaksforbrug. I begge tilfælde kan Nicorette QuickMist være lige det produkt, du søger. Lindring af din rygetrang er kun et enkelt pust væk!

Hvad end du vil stoppe fuldstændigt med at ryge eller blot ønsker at skære ned på dit tobaksforbrug, er Nicorette QuickMist velegnet til dig. Nicorette QuickMist er en mundspray med nikotin, som giver dig samme tilfredsstillende effekt som at ryge.

Med Nicorette QuickMist bliver det således lettere at trappe ned på tobakken uden at opleve de abstinenssymptomer, der får mange til at opgive deres rygestop.

Nicorette QuickMist

Nicorette QuickMist lindrer eller forhindrer lysten til rygning samt abstinenssymptomer i forbindelse med tobaksafhængighed.

Denne nikotinspray er udviklet til at hjælpe rygere, som ønsker at stoppe eller reducere deres forbrug, som ikke kan eller ikke vil ryge og som et mere sikkert alternativ til rygere og rygerenes omgivelser.

1

Hvad er Nicorette QuickMist?

Nicorette QuickMist er en mundspray med nikotin. Denne spray lindrer din nikotintrang og de abstinenssymptomer, du naturligt oplever, når du forsøger at stoppe med at ryge. Når du anvender Nicorette QuickMist, optages nikotinen i dine blodbaner og kan derved give dig samme effekt som tobaksrygning, men uden at skade dine lunger.

Nicorette QuickMist fås hos flere forhandlere som et håndkøbslægemiddel til hjælp ved rygestop.

2

Hvordan virker Nicorette QuickMist?

Nicorette QuickMist virker ved at lindre din nikotintrang, uden at du behøver at ryge tobak. Hvis du vil stoppe med at ryge eller blot skære ned på din rygning, er det derfor en god substitut til tobaksvarer.

Nicorette QuickMist virker allerede efter 60 sekunder. Nikotinen absorberes effektivt gennem mundhulen og optages så i dine blodbaner, hvorved du hurtigt får lindret din rygetrang og eventuelle abstinenser.

3

Hvordan skal jeg anvende Nicorette QuickMist?

Nicorette QuickMist er som nævnt en mundspray. Når du skal anvende produktet, skal du derfor spraye det ind i din mund. Dette gøres meget enkelt og uden ubehag. Du peger simpelthen sprayen så tæt på din mund som muligt og trykker øverst på dispenseren. Voila! Et pust af Nicorette QuickMist sprayes herved ind i din mund og afhjælper din rygetrang.

Det er vigtigt, at du undgå at ramme dine læber og at inhalere, mens du sprayer. På denne måde undgår du at få spray i luftvejene. Når du har sprayet, skal du vente et par sekunder med at synke. Det er desuden ikke tilrådeligt at spise eller drikke, mens eller lige efter du har anvendt Nicorette QuickMist.

4

Hvor meget Nicorette QuickMist skal jeg anvende?

Hvis du normalt ryger 15 cigaretter om dagen, skal du tage 1-2 pust Nicorette QuickMist mindst 15 gange om dagen. Du må tage maksimalt 4 pust i timen, men maksimalt 2 pust per omgang. Derudover må du aldrig tage mere end 64 pust i døgnet i alt.

Når du har anvendt Nicorette QuickMist i 6 uger, anbefales det, at du nedtrapper dit forbrug henover de efterfølgende 6 uger. På den måde kan du slippe dit behov for nikotin stille og roligt og endelig blive røgfri!

5

Hvilke bivirkninger kan du opleve med Nicorette QuickMist

Den største bivirkning ved Nicorette QuickMist er generel afhængighed, hvilket skyldes nikotinen. På dette punkt er Nicorette QuickMist derfor ikke bedre end tobaksrygning. Af samme grund må du ikke anvende produktet, hvis du er gravid eller ammer.

Derudover er der ikke nogle forbehold eller bivirkninger, der kan forhindre dig i endelig at blive røgfri med Nicorette QuickMist.

Casper Christiansen

Hej mit navn er Casper. Jeg hjælper dig med at finde de rigtige produkter. Jeg overtog motion-online.dk fra Morten Zacho tilbage i 2015. Har du spørgsmål til noget, så kan du sende mig en mail på [email protected]