Vægtvest (guide) – Få hjælp til at vælge den rigtige vægtvest med vores guide

En vægtvest er helt ideel for dig, der gerne vil mere med din træning. På grund af den ekstra belastning, vægtvesten giver, træner du endnu mere effektivt og får større udbytte på kortere tid. Når du ikke blot skal løfte din egen kropsvægt, men også de ekstra kilo, bliver du mere udfordret. Dette sikrer dig en meget effektiv træning, der skaber store resultater.

 • Abilica WeightVest Flexi
  Abilica WeightVest Flexi
  Justerbar vægtvest fra 1,25 til 10 kg. Med to ekstra lommer for opbevaring af penge, nøgler og lignende. To kraftige spænder giver gode justeringsmuligheder, både i livvidde og brystvidde. Vesten er produceret i blød neopren. Træning med vægtvest giver dig mere modstand ved forskellige øvelser, samt når du går eller løber. På denne måde får du mere ud af træningen, da du presser kroppen mere. Du finder refleks foran og bagpå, så du er sikret hvis du går ture med den på langs vejen. Vesten har 8 vægtposer i nylon fyldt med jernsand, som nemt kan tages ud for vægtjustering. Kan vaskes i hånden når vægtposerne er taget ud. Maks livvidde er 130 cm.
   ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
   778,00 778,00 Læs mere
   845,00 845,00 Læs mere
  • Titan Life 30 kg Vægtvest
   Titan Life 30 kg Vægtvest
   Vægtvesten er af den praktiske slags, hvor der er 30 lommer på vesten med plads til 30 stk.1 kg lodder, så du kan træne med belastning fra 1 kg til 30 kg eller er du en af de stærke, kan du fra start tage de 30 kg. Udfordre dig selv og en ven, start og øg jeres vægt. Vægtvesten er den tungeste på markedet pt. Vesten findes i 1 størrelse, den kan spændes ind med en rem, og den bliver holdt godt på plads med velcrobånd.
    ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
    999,00 999,00 Læs mere
    1.061,00 1.061,00 Læs mere
   • ODIN Vægtvest 8kg
    ODIN Vægtvest 8kg
    Hvis du ønsker at tilføre din træning mere intensitet, så er denne vægtvest på 8 kg fra ODIN et oplagt valg. Vægtvesten er på 8 kg og kan nemt tilpasses ved hjælp af spændet. Vesten har reflekser, hvilket gør at du kan ses, hvis du fx træner eller løber ude når det er mørkt. ODIN Vægtvest 8kg er i et dejligt blødt materiale, hvilket gør vesten behagelig at have på.
     ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
     249,00 249,00 Læs mere

    Hvad er en vægtvest?

    En vægtvest er, som navnet antyder, en vest med vægt i. Der findes forskellige modeller, men fælles for dem alle er, at de har vægte i sig og på den måde øger din samlede kropsvægt.

    En vægtvest er derfor god, når du vil udfordre dig selv lidt ekstra i din træning.

     

    Hvad træner jeg med en vægtvest?

    Når du har en vægtvest på, vil den ekstra vægt i starten gøre dig langsommere og mindre udholdende.

    De ekstra kilo på ryg og skuldre giver på denne måde en mere intens træning, som du i begyndelsen skal vænne dig til. For med den ekstra vægt fra vesten, skal du ikke blot løfte din egen vægt, men også de ekstra kilo vesten vejer.

    At træne med en vægtvest er således lidt af en proces. De ekstra kilo kræver tilvænning, men giver dig til gengæld også et enormt udbytte. Således træner du effektivt din udholdenhed og muskelstyrke, når du anvender en vægtvest.

     

    Hvordan skal jeg træne med en vægtvest?

    En vægtvest kan bruges til stort set alle former for træning. Eksempelvis kan du tage vesten på og begive dig ud på din sædvanlige løbetur. Du vil hurtigt kunne mærke hvilken forskel, den øgede vægt gør for din træning.

    Vægtvesten gør det muligt at træne alle steder. Både derhjemme, i naturen og i fitnesscenteret, er der træningsmæssige fordele at hente. Så uanset hvad du vil træne og hvor du plejer at træne, kan vægtvesten skabe stor effekt for dig.

     

    Hvor tung skal min vægtvest være?

    Der findes mange forskellige typer vægtveste på markedet. Nogle er meget lette, andre er tungere og på atter andre igen kan vægten reguleres.

    Hvis du vælger en regulerbar vægtvest, kan du selv regulere vægten af vesten til lige præcist det, der passer bedst til den pågældende træningsform. De udtagelige vægte i vesten gør det således helt op til dig at styre, hvilken belasting du ønsker.

     

    Hvilken vægtvest skal jeg starte med?

    Hvis du aldrig før har trænet med en vægtvest, er det en god idé at starte med en forholdsvist let model eller en let belastning, hvis du vælger en vægtvest, hvor vægten kan reguleres. Det kan eksempelvis være en vægt på 5 til 10 kg.

    Herefter kan du bygge din udholdenhed op gennem træning og efterhånden skifte til en tungere vægtvest eller lægge mere og mere vægt i vægtvesten.

    Vælger du en af de modeller, der tillader dig at styre vægten, får du de bedste muligheder for at øge belastningen på sigt og derved altid gøre din træning så effektiv som muligt.

    Casper Christiansen

    Hej mit navn er Casper. Jeg hjælper dig med at finde de rigtige produkter. Jeg overtog motion-online.dk fra Morten Zacho tilbage i 2015. Har du spørgsmål til noget, så kan du sende mig en mail på [email protected]