Billig romaskine

Der findes rigtig mange forskellige romaskine modeller på det danske marked og det kan være utrolig svært at finde ud af hvilken en model som passer til en. For nogle mennesker handler det bare om at komme i gang og se om det med at ro på en romaskine overhoved er noget for en. Derfor giver det mening at investere i en billig romaskine, men er det helt lige meget hvilken model man vælger? Nej, det er klart at selvom den skal være så billig så mulig, så skal den stadig være funktionel, eller er det hele ligesom lidt lige meget.

 

I denne artikel vil vi gennemgå det vi mener er det vigtigste du skal kigge efter når du køber en billig romaskine.

 

Tip: Vi har lavet en stor romaskine test, hvor vi guider dig til køb af en romaskine

 • Abilica WinRower 2.0
  Abilica WinRower 2.0
  Denne romaskine er den bedste til prisen i denne romaskine test. Du får en enormt kraftig og slidstærk romaskine for pengene, og den passer til alle træningsniveauer. Derfor er den særligt velegnet, hvis den skal stå i et fitnessrum på arbejdspladsen eller til hjemmetræning for hele familien. Der er rigtig gode muligheder for at tilpasse denne romaskine til lige netop dit niveau. Du kan nemlig vælge mellem 12 forskellige træningsprogrammer og hele 16 modstandsniveauer. Med Raceprogrammet kan du konkurrere mod computeren, og på den måde får du en mere effektiv træning. Samtidig viser computeren også både antal rotag, distance, hastighed, kalorieforbrug og tid, og du har også mulighed for at foretage en trådløs pulsmåling. Romaskinen måler 222 cm. i længden, 51 cm. i bredden og 98 cm. i højden, men kan slås sammen, så den fylder væsentligt mindre, når den ikke er i brug. Den vejer kun 33 kg., hvilket sikrer en maksimal personvægt på 130 kg.
  • Den bedste romaskine til prisen
  • Kan tilpasses alle træningsniveauer
  • Ideel til hjemmetræning eller arbejdspladsen
  • Mulighed for at konkurrere mod computeren
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Abilicaonline.dk -28%4995 0 4995 Læs mere

 • ODIN R5
  ODIN R5
  ODIN R5 Romaskine er en praktisk lille romaskine, der giver dig god mulighed for at forbrænde en masse kalorier. Du får her en romaskine, som er udført med elastiktræk som modstand. Dette er et fint alternativ, som gør denne romaskine prisskarp. Så er du på udkig efter en billig træningsmaskine, men stadig ikke vil gå på kompromis ned til de billigste byggemarkeds modeller, så bør du vælge ODIN R5 Romaskine.
  • Du har mulighed for at folde ODIN R5 Romaskine sammen
  • Kan holde til en personvægt på 130kg.
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Apuls.dk 2500 0 2500 Læs mere

 • Titan Life Rower R65
  Titan Life Rower R65
  Titan Life Rower R65 er en kraftig romaskine med både luft og magnetisk modstand. Luftmodstanden giver dig en bedre oplevelse, og den magnetiske funktion gør den velegnet til øvede brugere, f.eks. under intervaltræning. Sædet glider med ekstrem lav friktion på to aluminiumsskinner.
  Romaskinen Life Rower R65 fra Titan er designet med16 automatiske indstillinger af belastning og 21 programmer. Displayet viser tid, afstand, rotræk, rotræk ialt , puls, og kalorier. Displayet har desuden store let læsbare digitaler og kan justeres i højden.
   Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
   Frishop.dk -23%3530 0 3530 Læs mere

   

  3 vigtigste ting når du køber en billig romaskine

   

  Din vægt

  Er du en stor person, er det vigtigt du ikke vælger en for lille maskine. Du har altså brug for en solid base, da det ellers hurtigt kan blive en kedelig fornøjelse. Da du ender med at sidde og gynge usikker mens du ror, hvilket kommer til at fjerne fokus for din træning.

   

  Modstandstype

  De fleste billige modeller kommer med magnetmodstand hvilket også er fint nok, især hvis man er nybegynder og bare skal starte. Vil du gerne købe en kvalitets romaskine der stadig er forholdsvis billig, så bør du kigge på en billig romaskine med vindmodstand. Her får du ofte en lidt lækre træk og lidt flere valgmuligheder i forhold til træningsprogrammer. 

   

  Træksnor og håndtag

  Vi vil altid vælge en romaskine med træksnor, i stedet for trækstænger. Det virker langt mere naturligt at ro med træksnor, da trækstængerne hurtigt kan blive skæve og sætte sig. Det gælder især på en billig romaskine, da materialerne der er brugt ikke er top of the line.