Billig træningsmåtte

Leder du efter en billig træningsmåtte i en god kvalitet til prisen? Så har vi i denne artikel samlet en liste med de bedste billige træningsmåtter, der kan købes i Danmark. Vi har også lavet en test af alle træningsmåtter, hvis du alligevel ønsker at gå lidt op i kvalitet.

 • Sportsact Træningsmåtte Sort
  Sportsact Træningsmåtte Sort
  Denne træningsmåtte har en god kvalitet og egner sig til brug i hjemmet, fitnesscentret eller til professionelt brug i en klinik. Måttens ene overflade er skridsikker og har huller til ophæng.
  • Perfekt til gulvøvelser, mavebøjninger, rygøvelser mv.
  • Strop til at bære træningsmåtten medfølger
  • Mål: 183 x 61 x 1,0 cm
  • Farve: Sort
  • Skridsikker overflade
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Bodyman.dk 149 0 149 Læs mere
 • Blå træningsmåtte
  Blå træningsmåtte
  Kan bruges på begge sider, i træningsstudiet, udendørs og i vand. Vi anbefaler ikke at bruge sko på denne måtte.
  • Har anti-slip overflade
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  DIK.dk 125 0 125 Læs mere

 

Når du leder efter en træningsmåtte er der flere ting du skal være opmærksom på

 

Det første du skal kigge efter er overfladen. De fleste måtte kommer i dag med en skridsikker overflade, men det er alligevel ikke alle træningsmåtte som har det. Når vi kigger efter de billige modeller, er der større chance for at du finde en uden. Så læs om den måtte du ønsker har en skridsikker overflade.

Det er nemlig ikke sjovt at skulle bruge vildt meget energi på at fokusere på ikke at falde, frem for den træning man ret faktisk er i gang med.

 

Det næste du skal kigge efter er tykkelsen.

Alt afhængig af hvilken form for træning du skal lave, spiller tykkelsen en kæmpe rolle. Skal den blot bruges til at stå på, gør det ikke det store. Men skal du ned og ligge på den, er det utrolig vigtigt at du noget støtte og komfort. Det er ikke særlig sjovt at skulle kæmpe sig igennem mavebøjninger, samtidig med at man får ondt i ryggen fordi ens måtte er for tynd. Vi anbefaler at du kigger efter en træningsmåtte der er minimum 1 cm tyk og meget gerne 1,5 cm. Det vil give dig et godt stabilt underlag så du kan fokusere på din træning.

 

De sidste du skal kigge efter er fastheden. 

Dette element bliver ofte glemt når man kigger efter en ny træningsmåtte, men det spiller faktisk en ret stor rolle. Du kan få træningsmåtte i en lang række forskellige fastheder, fra blød til hård. En god tommelfingerregel er at jo tungere du træner, jo hårdere skal træningsmåtten være. Det vil sige, træner du kun med din egen kropsvægt, så kan du sagtens nøjes med en blød model. Men bruger du vægt på, så gå efter en hårdere model.