Concept 2 romaskine

Det er ikke uden grund, at en Concept 2 romaskine er kendt som verdens bedste romaskine. Romaskinen er nemlig fremstillet på en måde, så du nemt kan træne dit hjerte-, kar- og lungesystem samt alle kroppens muskler på samme tid. Samtidig får du også hurtigt en væsentlig forbedring af dit konditionstal.

Concept 2 er en af de absolut førende producenter af romaskiner på markedet, og de har mere end 40 års erfaring med fremstillingen. Du kan dermed være sikker på, at du med denne romaskine har alle de bedste forudsætninger for at nå dine mål rent træningsmæssigt.

 • Concept 2
  Concept 2
  Concept 2 er en super lækker romaskine som du kan bruge til flere forskellige ting, den kan bruges både i roklubber, firmaer, foreninger, fitnesscentre, eller blot privat. Om denne maskine er der 6 ting der kan beskrive den godt: Robust, du føler du ro på vandet, vindmodstand baseret på svinghjul, PM5 monitor, utrolig nem opbevaring, Ergonomisk håndtag Concept 2 tænder selv ligeså snart du er begyndt og bruge svinghjulet. Hvis du ønsker og bruge en af de programmer der allerede ligger på maskine, skal du blot trykke på selve menuen, hvor du vil have adgang til flere forskellige programmer, resultater og meget mere. Under selve din træning vil du på selve displayet kunne se, distance, hastighed, tempo, kalorier og watt. Derduover har du mulighed for at vælge 5 forskellige skærmindstillinger. Concept 2 har os indbygget ANT+ og bluetooth smart. Så hvis du har købt et Polar H7, har du mulighed for at tage din puls under træning os. Med den indbygget PM5 monitoren, har du mulighed for at gemme alt din data på selve enheden, derudover er der mulighed for at downloade gratisprogrammet (Concept2 Utility) Hvor du har mulighed for at dyste i mod andre, os selvom de ikke er til stede fysiks i rummet, dette kan være du har en ven der sidder i udlandet, eller du blot har lyst til at kæmpe i mod en tilfældig. Ved at købe Concept 2, for du romaskine som er klart en af de bedste på markedet. En utrolig maskine som giver dig mulighed for at dyste mod folk fra hele verden. Dette er klart en maskine som burde stå hjemme i carporten eller blot i dit lokale fitness. Anmeldelse Vi købte denne maskine på nettet og havde den indenfor 2 dage. Vi havde brugt meget tid på og finde den rigtige romaskine, os på grund af de forskellige modeller er meget dyre, og dels fordi vi bor i lejlighed, men valget faldt på denne. Vi syntes at looket på selve Concept 2 var utroligt lækkert, og det passede godt til vores hjem. Maskinen er lille og kompakt og god til de fleste hjem, den passede perfekt ind i vores stue. Jeg har tidligere prøvet denne model i et fitnesscenter, og der var jeg meget imponeret over den, dog var jeg bange for, at med den varme temperaturer vi har i vores stue, at det vil være et problem under træning. Men det var det bestemt ikke. Maskinen i sig selv kører ligesom en Cadillac, min mor havde spurgt om vi ikke vil tro at vores naboer kunne hører os. Men nej maskinen støjer overhovedet ikke. Det eneste der larmer på denne maskine er ventilationen. Hver gang du roer, er der utrolig god balance og selve sædet larmer heller ikke. Det er heller ikke en maskine der ridser dit gulv, vi har ikke haft problemer med dette. Du vil sagtens kunne se tv mens du benytter maskinen så lidt larmer den. At vi har købt denne maskine til vores lejlighed er helt fantastisk. 15 minutters træningen om morgen og 15 minutter om eftermiddag, man slipper helt for at pakke en sportstaske og tage af sted til centeret. Bare hoppe på den også afsted. 5 Stjerner.
  • Ekstrem robust
  • Ergonomisk håndtag
  • Nem opbevaring, kan adskilles på få sekunder
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Abilicaonline.dk -7%8.295 0 8.295 Læs mere
  Fitnessgruppen.dk -9%9995 0 9995 Læs mere

Romaskinen fra Concept 2 er så god, at den kan anbefales til professionelt brug. Så uanset om du er på udkig efter en rigtig god romaskine for pengene til din hjemmetræning, eller om du skal bruge den i professionelle sammenhænge, kan du derfor med fordel vælge denne romaskine.

En Concept 2 romaskine sikrer dig blandt andet den mest realistiske ro-oplevelse sammenlignet med andre indendørs romaskiner på markedet.

Der findes to forskellige modeller: D og E, hvor model E har en siddehøjde, der er 16 cm. højere.

Fordele:

 • Verdens bedste romaskine
 • Du får den mest realistiske indendørs ro-oplevelse
 • Kan bruges af hobbymotionisten og den professionelle sportsudøver
 • Vælg mellem to forskellige modeller ift. siddehøjden

Ting du skal overveje, inden du køber en romaskine

Der findes mange forskellige romaskiner på markedet, og inden du beslutter dig for, hvilken model du skal vælge, bør du blandt andet overveje:

 • Hvor meget du er villig til at betale for maskinen
 • Hvor god en romaskine du har behov for
 • Om du har nogle skader, du skal tage hensyn til

En af de helt store fordele ved at træne med en romaskine er, at den sørger for at træne hele din krop på én gang. På den måde får du trænet både ben, arme og resten af kroppen i den samme maskine, og samtidig får du både konditionstræning og styrketræning.

Vælger du den rette maskine, der passer til dine træningsbehov, både nu og i fremtiden, så kan en romaskine være en rigtig god investering i din sundhed.

Fordele og funktioner ved en Concept 2 romaskine – mål og vægt

Romaskine måler 240 cm. i længden, 61 cm. i bredden og 90 cm. i højden. Den kan klappes sammen og fylder i sammenklappet tilstand kun 90 cm. i længden, 72 cm. i bredden og 135 cm. i højden.

Der er tale om en meget let romaskine, som har en egenvægt på kun 26 kg. Trods dette kan den holde til en maksimal brugervægt på hele 225 kg., hvilket gør den særdeles velegnet for alle, der ønsker en effektiv træning.

Verdens bedste romaskine

En Concept 2 romaskine er kendt som verdens bedste romaskine, og du får derfor en rigtig god romaskine, der passer til alle niveauer – også professionelle.

Den anbefales blandt andet til roklubber, institutioner, fitnesscentre, virksomheder og til privatpersoner, der bare gerne vil have det optimale ud af deres træning.

Intelligent PM5 monitor

Romaskinen er udstyret med en intelligent PM5 monitor, som tænder helt automatisk, når svinghjulet drejer. Monitoren har en nem og brugervenlig menu, hvor du blandt andet kan finde en række forskellige træningsprogrammer samt se dine tidligere træningsresultater.

Displayet viser blandt andet watt, kalorieforbrug, hastighed og distance, og du kan vælge mellem fem forskellige visninger.

Monitoren kommer desuden med indbygget hukommelse, så du kan gemme dine træningsdata på computeren. Derudover kan du downloade den gratis software, Concept2 Utility, hvilket giver dig mulighed for at uploade dine træningsdata til en online dagbog eller overføre dem til din egen computer.

Sidst, men ikke mindst har du også mulighed for at konkurrere med andre, hvad enten de befinder sig i det samme rum som dig selv, eller om de befinder sig et helt andet sted i verden.

Trådløs pulsmåling

Via ANT+ og Bluetooth smart kan du foretage en trådløs pulsmåling, men du kan også tilkøbe ekstraudstyr, så du kan træne efter din puls.

Spil mens du træner

Concept 2 er af den overbevisning, at det skal være sjovt at træne, og derfor har du også mulighed for at spille, mens du træner. Du kan vælge mellem følgende spil: Dart, fiskespil, biathlon og måltræning.

Nem opbevaring

En Concept 2 romaskine kan nemt og hurtigt skilles ad, så den ikke fylder derhjemme, når den ikke er i brug. Det tager ikke mere end et par sekunder at adskille romaskinen, ligesom det heller ikke tager ret lang tid at samle den igen.

Konklusion – derfor skal du vælge en Concept 2 romaskine

Tager du din træning seriøst, og vil du have det bedste af det bedste inden for romaskiner, så skal du vælge en Concept 2 romaskine. Her får du intet mindre end verdens bedste romaskine, og den er velegnet til dig, uanset hvilket træningsniveau du er på.

Maskinen er spækket med en masse brugbare funktioner, så du kan blive underholdt, mens du træner, men vigtigst af alt får du en kraftig romaskine, der har en meget høj maksimal brugervægt.