script type="text/javascript"> // Cykelcomputer test - Se de bedste og dårligste løsninger her

Cykelcomputer

Med en cykelcomputer kan du gøre din cykling en hel del sjovere og følge med i dine fremskridt. Pres dig selv, se din udvikling og få mere ud af din cykling, end du lige troede, at du kunne.

Uanset hvordan, hvor tit, hvor hurtigt og hvor hen du cykler, kan du få gavn af en cykelcomputer. Ikke kun de professionelle eller de meget passionerede motionscyklister kan bruge en cykelcomputer. Cykelcomputere er nemlig også til dig, der bruger cyklen som transportmiddel eller dig, der bare cykler lidt i ny og næ. 

Hvad er en cykelcomputer?

En cykelcomputer er et lille apparat, som du kan montere på din cykel. Via et display der monteres på cykelstyret, kan du så få vigtig information om din cykling. Udover hastigheden kan de fleste cykelcomputere også fortælle dig en masse andre detaljer om turen, som vi kommer tilbage til lidt senere i denne artikel. Der findes cykelcomputere i næsten alle prisklasser. Der er altså ingen der siger, at det nødvendigvis skal koste en formue at øge fornøjelsen af din cykling.

icon
<? echo $title; ?>
649 kr.
449 kr.
96/100 Bedømmelse
Cateye – Strada Smart

Er du på udkig efter en lille og simpel cykelcomputer, så skulle du overveje Strada Smart fra Cateye. Strada Smart er en cykelcomputer, der forbinder din smartphone med computeren. Strada deler hurtigt og nemt data fra cykelcomputeren til din smartphone, og kan desuden vise telefonopkald og e-mails på skærmen.

Strada Smart er designet til at optimere din cykeltur på den nemmeste og mest komfortable måde. Din telefon forbliver i dvale, for at spare mest muligt strøm, mens data fra din tur bliver indsamlet. Strada Smart tilbyder flere muligheder for indsamling af data; b.la. Sensor Direct mode, der indsamler data direkte på telefonen. Data kan endda blive samlet som en backup på cykelcomputeren.

Strada Smart kan derudover arbejde sammen med Bluetooth Smart Speed, kadence, hjerterytme og energisensorer.

Strada Smart monteres på midten af styret med de medfølgende strips, mens din smartphone er sikkert gemt væk i en lomme eller en cykeltaske. Cykelcomputeren forbindes til din telefon gennem CatEye Cycling app’en.

CatEye er kendt for altid at lave kvalitetsprodukter. De er særlig kendt for deres speciale i lygter og simple cykelcomputere. Dette betyder, at man kan forvente høj kvalitet, når man køber CatEye Strada Smart.

Road.cc har i deres anmeldelse af Strada Smart bl.a. skrevet:

Strada Smart forbinder til din smartphone gennem CatEye Cycling App’en. Strada Smart monteres på dit cykelstyr, mens din telefon sikkert er gemt af vejen i en lomme eller en saddeltaske.

I Mirror mode optager smartphonen dine data og sender en kopi til Strada Smart. Telefonopkald og e-mail ikoner bliver også vist på skærmen. Imens er telefonen på sleep mode, hvilket sparer batteri. Strada Smart virker sammen med Bluetooth Smart Speed, Cadence, Heart Rate og Power sensors i denne tilstand. Når brug af smartphone ikke er en mulighed, kan Senor Direct mode anvendes som en backup. Sensor Direct mode synkroniserer direkte med Bluetooth Smart Speed, Cadance, Heart Rate og Power sensorer, så vigtige data fra din tur altid er tilgængelige.

https://road.cc/content/review/154469-cateye-strada-smart-speedhrm-bundle

Hvorfor er denne model bedst?

deler hurtigt og nemt data fra cykelcomputeren til din smartphone og kan også vise telefonopkald og e-mails på skærmen

Sensor Direct-tilstand, der indsamler data direkte på telefonen

kan også arbejde med Bluetooth Smart Speed, kadence, hjerterytme og energisensorer

Researched Sources
10
Kilder undersøgt
Reviews Considered
8
Anmeldelser gennemgået
Hours Researching
12
Timers dataindsamling
Products Evaluated
8
Produkter anmeldt
 • Cateye Computer Padrone
  Cateye Computer Padrone
  Er du træt af den lille ulæselige skærm på din cykelcomputer? Så skulle du måske kigge lidt nærmere på Padrone fra Cateye. Denne trådløse cykelcomputer har et stort letlæseligt display, som er det største display på markedet i dag!   Computeren fungerer med analogt signal og har 7 funktioner. Cateye Padrone kan anvendes på alle cykeltyper, og udmærker sig ved at være driftssikker med et højt teknologisk niveau. Det store og let læselige display betyder, at du ikke behøver at knibe øjnene sammen for at holde øje med din data – uanset vejret. I stedet kan du koncentrere dig om vejen og din præstation. Cykelcomputeren kan indstilles til alle cykelhjulsstørrelser.   Opsætningen af Padrone cykelcomputeren er super simpel og kan derfor anbefales til mindre krævende brugere, desuden har computeren et meget lavt batteriforbrug. Til trods for det store display så er Cateye Padrone holdt i et lækkert og stilrigtigt look, som let kommer til at passe sammen med din cykels æstetik.   CatEye er kendt for altid at lave kvalitetsprodukter. De er særlig kendt for deres speciale i lygter og simple cykelcomputere. Dette betyder, at man kan forvente høj kvalitet, når man køber CatEye.   Anmeldelse: Road.cc har i sin anmeldelse af Cateye Padrone givet cykelcomputeren 4½ ud af 5 stjerner og skriver bl.a.: Den er for alle, som ønsker at se deres data på en nem og simpel måde. Den store skærm gør det nemt og stilfuldt. Den optager nuværende kørselshastighed, total distance, tur distance, max hastighed og gennemsnitshastighed. De sædvanlige mål samt et ur og en strømsparrefunktion. Den er tynd, godt lavet og stilet. Den ville ikke se mærkelig ud på nogen forgaffel. Batterilevetiden er god, og ved hjælp af den større skærm er den nem at aflæse undervejs.   https://road.cc/content/review/117930-cateye-padrone-computer
   Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
   cykelpartner.dk -17%329 0 329 Læs mere
   cykelexperten.dk 449 0 449 Læs mere
   pedalatleten.dk 429 0 429 Læs mere
  • Cateye Quick CC-RS100W
   Cateye Quick CC-RS100W
   Less is more må helt sikkert være sloganet bag Cateys super lækre og simple cykelcomputer. Det er en højteknologisk og smart cykelcomputer, der gør din cykeltur let og handy med en cykelcomputer, som er nem at aflæse.   Cykelcomputeren henvender sig til den praktiske cyklist, som ønsker en nem og smart måde til, at opleve sin daglige kørsel på i tal. Cykelcomputeren er nem at anvende, da funktionerne skiftes på en skærmmenu vha. en knap forneden.   Cykelcomputeren er lavet i et slankt design, der passer godt på cyklens styr. Quick er trådløs, og kan derfor nemt kommunikere med sensoren monteret på cykelhjulet. Computeren har syv forskellige funktioner og en programmerbar kilometertæller, som fungerer med et automatisk start/stop.   Quick fungerer ved, at du monterer en sensor på hjulet, som derefter kommunikerer direkte med cykelcomputeren. Computeren skal hverken tændes eller slukkes, grundet det automatiske start/stop.   Før du anvender Quick, skal alle komponenter monteres på din cykel. Disse inkluderer: cykelcomputer, sensor, hjulmagnet og medfølgende spænder. Alle komponenter kan monteres uden brug er værktøj, og det anbefales, at du følger den medfølgende brugsanvisning nøje, når du installere cykelcomputeren.   Cateye Quick er desuden vandtæt og med en batteriindikator så du ved, hvornår du skal genoplade den. Bedste10.dk har i deres anmeldelse af Quick fra Cateye bl.a. skrevet: Med den populære Quick CC-RS100W fra CatEye, får du en fremragende cykelcomputer, som er trådløs. I forhold til designet er modellen yderst stilfuld. Med det smarte out-front beslag, som er integreret, får du en cykelcomputer med et meget kompakt produceret design. Den er så kompakt, at hele cykelcomputeren, med beslag, er på samme størrelse som et Garmin out-front beslag. Modellens dimensioner er 93,5 x 54 x 36 mm, og vejer blot 24 g. På denne smarte cykelcomputer, er der et ret letlæseligt negativ-display, som bruger ekstremt lidt strøm. Batteriet som medfølger, kan holde cirka et helt år, ved en gennemsnitligt brug af en time om dagen. På selve beslaget finder du en knap, hvor man let kan bladre gennem computerens mange funktioner.   https://bedste10.dk/cykelcomputer-test/
    Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
    cykelpartner.dk -13%259 0 259 Læs mere
    cykelexperten.dk 449 0 449 Læs mere
   • Cateye Strada Slim
    Cateye Strada Slim
    Går du efter en lille, lækker og smart cykelcomputer, så er Strada Slim fra CatEye noget for dig. Med Strada Slim får du CatEyes opdaterede version af deres Strada Wireless cykelcomputer. Slim har været på skrump og er blevet 35% tyndere, men det betyder ikke, at den er blevet mindre smart. Computeren har stadig alle de samme features som sin forgænger, og dens skærm er ovenikøbet blevet hele 25% større, så du lettere kan aflæse de vigtigste tal, mens du cykler.   Strada Slim er særligt udviklet til brug på landeveje, men cykelcomputeren fungerer lige så fint til f.eks. by- og banekørsel. Slims særlige design gør det muligt at gemme sensoren af vejen bag cyklens frontgaffel. Så du behøver ikke længere bekymre dig om, at den kommer i vejen under kørsel eller transport.   Derudover er cykelcomputerens sensor også blevet mindre i forhold til den foregående model og er hele 47% tyndere. Strada Slim giver dig bl.a. mulighed for at følge din tid og tælle hvor mange kilometer du har tilbagelagt. Ligesom du kan sammenligne din gennemsnitsfart med din nuværende hastighed. For at tage cykelcomputeren i brug skal du montere sensoren, hjulmagneten og de medfølgende spænder på din cykel. Monteringen er lige til og kan ordnes uden brug af værktøjer, men det anbefales, at du nøje følger den vedlagte brugsanvisning, når du installerer computeren. Strada Slim er en glimrende cykelcomputer til en god pris. Du får al den information, du har brug for i en lille indpakning, og den store skærm gør det let at aflæse dine tal. Det er nemt at navigere rundt i computeren, og du er ikke i tvivl, om du har trykket på computerens trykknap eller ej. Strada Slim kan endda betjenes med handsker på. Så bliver det ikke nemmere og mere brugervenligt. Outdoorgearlap.com giver Strada Slim 3 ud af 5 stjerner og skriver bl.a.: Lille, let og til at betale. Strada Slim fra CatEye er vores ”Bedste Køb for Hverdagscyklisten” prisvinder. Det er en cykelcomputer uden GPS, der er designet til landevejscykling. Den læser hastighed, tid og distance med en trådløs censor, som monteres for forgaflen. Hvis du leder efter en lille, lækker computer til din landevejscykel, og du ikke bekymrer dig om at kunne uploade data til senere analyse, så er det her cykelcomputeren til dig. https://www.outdoorgearlab.com/reviews/biking/bike-computer/cateye-strada-slim
     Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
     cykelpartner.dk -52%219 0 219 Læs mere
     cykelkraft.dk -14%372 0 372 Læs mere
     cykelexperten.dk -27%419 0 419 Læs mere
     bikester.dk -8%439 0 439 Læs mere
     checkfrank.dk 447 0 447 Læs mere
    • Cateye Velo 7
     Cateye Velo 7
     Velo 7 fra Cateye er den perfekte cykelcomputer til begynder-cykelrytteren. Computeren kommer med 7 forskellige funktioner og måler den nuværende hastighed samt gennemsnits- og maksimal hastighed. Derudover holde den øje med, hvor langt du har kørt samt, hvor lang tid det har taget. Velo 7 beviser at træning kan være simpelt. Derudover gør den opdaterede og større skærm det nemmere at aflæse computeren undervejs og set up’et er helt simpelt med forprogrammerede dækstørrelser.   Cykelcomputeren kommer derudover med nogle gode funktioner så som et lithium batteri med en levetid på op til 3 år (ved 1 times brug per dag). Alt I alt er Cateyes Velo 7 er godt valg for cykelrytteren, som gerne vil forbedre sine præstationer, med ikke vil betale spidsen af en jetjager. Outdoorgearlab.com skriver bl.a. i deres anmeldelse af Cateye Velo 7: Cateye Velo 7 er en standard cykelcomputer, som viser hastighed, distance og tidsdata. Den burger en tråd-hastighedssensor, som forbindelses til forenden af forgaflen og en lille magnet til at indsamle hastighed. Ikke noget fancy bare det basale, men den gør et godt stykke arbejde og kan købes for mindre end ekstraudstyret til andre cykelcomputere koster.   https://www.outdoorgearlab.com/reviews/biking/bike-computer/cateye-velo-7
      Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
      bikester.dk -7%129 0 129 Læs mere
      bikeandco.dk -16%149 0 149 Læs mere
      conradelektronik.dk 149 0 149 Læs mere
     • Garmin Edge 520
      Garmin Edge 520
      Er du på jagt efter det nyeste? Så tjek Garmin Edge 520. Garmin Edge 520 er en GPS-cykelcomputer spækket med innovative features. Cykelcomputeren er som den første udviklet med Strava live segmenter, hvilket giver dig mulighed for at konkurrere mod andre brugere. Edge 520 leveres med en gratis prøveperiode på Strava Premium, som giver live updates med ranglisteplacering samt start og slut positioner. Garmin har sørget for flere nye analysefunktioner, der giver dig det bedste resultat af din cykeltræning.  Edge 520’s kompakte, robuste design og op til 15 timers batterilevetid gør den ideel til off-road-eventyr. Den er kompatibel med både GPS- og GLONASS-satellitter, så du kan drage fordel af større præcision, uanset hvor din tur fører dig. Garmin Edge 520 sørger for at personliggøre din træning ved bl.a. at give et totalt overblik over data og performance. Cykelcomputeren er ideel til konkurrenceryttere, og computeren fungerer her som en uundværlig hjælp og motivationsfaktor. På trods af det kompakte design, har Garmin udstyret Edge 520 med en 2,3" skærm med høj opløsning, der giver et krystalklart billede under alle lysforhold.   Garmin er kendt for deres brede sortiment af navigationsudstyr. Edge 520 anvender både GLONASS og GPS-satellitter for bedst mulige dækning verden rundt. Garmin har udviklet Edge 520 med en vandtæthedsklasse på IPX7, og kan derfor betegnes som vandtæt. Bikeradar.com har anmeldt Garmin Edge 520 og skriver bl.a.: Hvis man som cykelrytter er mere interesserede i træningsdata end detaljerede kort, så er Garmin Edge 520 en rigtig god mulighed med en robust batterilevetid og høj skærm til størrelse ratio, hvilket giver en kompakt enhed. Brugen af knapper frem for touch kan virke som et skridt tilbage, men jeg satte generelt pris på formatet, særligt hvis du kører med tykke handsker eller har regnvåde eller svedige hænder. Min eneste egentlige anke er den lave placering af start/stop knappen og fraværet af Wi-Fi. Alt i alt den bedste GPS cykelcomputer på markedet til præstationsorienterede ryttere. https://www.bikeradar.com/road/gear/category/accessories/gadgets/gps-devices/product/garmin-edge-520-50092/
       Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
       cykelexperten.dk 2.299 0 2.299 Læs mere
       cykelshoppen.dk -31%1.778 0 1.778 Læs mere
       bikester.dk -14%1.779 0 1.779 Læs mere
       campz.dk -14%1.779 0 1.779 Læs mere
      • Garmin Edge 1030
       Garmin Edge 1030
       Garmin Edge 1030 er en fremragende cykelcomputer med GPS fra Garmin, som er med til at skabe fantastiske cykeloplevelser. Garmin Edge 1030 Bundle cykelcomputer med GPS er en opdatering af Garmin Edge 1000 og byder på en lang række nye spændende funktioner som forbedret Strava opkobling, kæmpe 3.5" skærm med høj opløsning, 20 timers batteritid og Crash detection funktion.  Her får du en topmodel med så mange funktioner, du kun tør drømme om. Edge 1030 giver blandt andet mulighed for rytter til rytter meddelelser, forudindlæst Garmin Cycle Map, Trendline Popularity Routing, indlæsning af dine favoritruter samt navigationsværktøjer, som er kompatibel med Garmins cykeltilbehør.   Garmin Edge 1030 tilsluttes med ANT+, Wi-Fi eller Bluetooth og du kan derved tilpasse Edge 1030 med de apps du ønsker. Ved hjælp af Trendline Popularity Routing-teknologien har du nu mulighed for at computeren finder den bedste rute til dig, ud fra de ruter andre cyklister har benyttet mest. Garmin Cycle Map giver dig mulighed for at blive advaret om skarpe sving forude, hvor du også kan søge efter adresser og en rundture-rutevejledning. De smarte rytter til rytter meddelelser gør, at du nemt kan sende meddelelser fra din Edge 1030 til dine venners Edge. Derved får du mulighed for at fortælle dine cykelkammerater om du er ved at indhente dem, om de skal fortsætte uden dig eller hvis du skulle have brug for hjælp. Når du vælger en Garmin Edge 1030 cykelcomputer kan du være sikker på at få en af de bedste cykelcomputere på markedet. Garmin markedsfører sig over hele verden og er den største producent af GPS-udstyr og tilhørende tilbehør i hele verdenen. Produkterne udmærker sig med deres overbevisende design, høje kvalitet, brugervenlighed og bedste værdi for prisen. Cykelstart.dk har i deres test af Garmin Edge 1030 bl.a. skrevet: Garmin EDGE 1030 er bestemt en fornuftig opgradering ift. EDGE 1000, med en ny skærm der både er større og bedre, en lidt slankere profil og en lang række nye funktioner. Der hvor den virkelig adskiller sig er dog på batteritiden, som er blevet væsentligt forbedret, trods den endnu større og mere detaljerede skærm. EDGE 1030 er til ham eller hende der vil have det ypperste og have samlet alle nye funktioner i én enhed! https://www.cykelstart.dk/test-garmin-edge-1030/
        Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
        cykelpartner.dk -22%3.899 0 3.899 Læs mere
        cykelkraft.dk -4%4.486 0 4.486 Læs mere
        computersalg.dk 3.810 0 3.810 Læs mere
        cykelgear.dk -23%3.815 0 3.815 Læs mere
        pulsure.dk -22%3.888 0 3.888 Læs mere
        cykelshoppen.dk -20%3.999 0 3.999 Læs mere
        bikester.dk -6%4.159 0 4.159 Læs mere
        campz.dk -6%4.159 0 4.159 Læs mere
        buhlcykler.dk -3%4.849 0 4.849 Læs mere
        cykelexperten.dk 4.999 0 4.999 Læs mere
       • Wahoo - ELEMNT Bolt
        Wahoo - ELEMNT Bolt
        Er du på udkig efter en lille, aerodynamisk cykelcomputer, men vil ikke gå på kompromis med kvaliteten? Wahoo ELEMNT Bolt har en lille kompakt størrelse, men det gør den bestemt ikke mindre værd. Den nye model er spækket med fede funktioner og hundredvis af datafelter. Wahoo ELEMNT BOLT er Wahoo’s anden GPS-baserede cykelcomputer. Med Bolt har de skabt den første rigtige aerodynamisk GPS-cykelcomputer på markedet! Computeren og beslaget er integreret for at mindre vindmodstand, og har et Fluid Design. Cykelcomputeren er kompatibel med ANT+ samt Bluetooth. Derudover indeholder den funktioner såsom kort over hele verden med turn-by-turn navigation, trådløs opsætning via smartphones, programerbar LED lys i toppen, smart notifikationer, automatisk lagring af dine ruter fra Strava eller Ride med GPS, Strava Live Segmenter, rundturplanlægger, som opretter en tilfældig rute efter din ønskede distance.  Derudover er Cykelcomputeren fra Wahoo utrolig brugervenlig at anvende. Opsætningen og indstillingerne i computeren er lettere end på nogen anden cykelcomputer. Når du først har din cykelcomputeren, går der ikke længe, før du er i gang. Funktionelt ligner ELEMNT BOLT sit ophav – nemlig ELEMNT Classic – hvilket overhoved ikke er skidt, da den første version af ELEMNT stadig er en rigtig god cykelcomputer. Men BOLT er mindre, smartere og helt klart målrettet de krævende cykelryttere. Helt igennem et godt valg til langt de fleste cykelfolk – uanset niveau. Cykelcomputeren indstilles med Wahoo’s gratis ELEMNT Companion app til din smartphone, og gør det muligt at designe dine datafelter, tilpasse profiler, registrere præstationer, og dele dine oplevelser direkte via din Smartphone. Cyclingweekly.com har givet Wahoo ELEMNT Bolt 9/10 i deres test, og skriver bl.a.: Wahoo Elemnt Bolt er cykelcomputeren, som rent faktisk kan konkurrere med Garmin. Den er inkluderet i dette år ”editors Choice” for at tænke ud af boksen, for at være nem at anvende og for at være billigere end dens rival. Hensynet til aerodynamik og det faktum at du kan bolte den til din cykel, gør den til en god handel. Wahoo gør et fantastisk stykke arbejde ved at tage kampen op mod Garmin. Wahoo Elemnt Bolt er den midterste af de tre muligheder, som Wahoo tilbyder og den aerodynamiske computer gør noget, som ingen andre på markedet gør i dag. https://www.cyclingweekly.com/reviews/computers-gps-watches/wahoo-elemnt-bolt
         Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
         cykelpartner.dk -15%1.699 0 1.699 Læs mere
         xxl.dk 1.448 0 1.448 Læs mere
         outnorth.dk -20%1.585 0 1.585 Læs mere
         pulsure.dk -20%1.599 0 1.599 Læs mere
         happii.dk 1.670 0 1.670 Læs mere
         proshop.dk 1.695 0 1.695 Læs mere
         merlin.dk 1.699 0 1.699 Læs mere
         bikester.dk -11%1.779 0 1.779 Læs mere
         campz.dk -11%1.779 0 1.779 Læs mere
         power.dk 1.999 0 1.999 Læs mere
         expert.dk 1.999 0 1.999 Læs mere

        Hvad kan en cykelcomputer?

        Langt de fleste cykelcomputere har en del basale funktioner til fælles. Det inkluderer måling af din hastighed, både den aktuelle, den gennemsnitlige og tophastigheden. Herudover måles også den distance, du har tilbagelagt og den tid, du har tilbragt i sadlen.

        Endelig findes der også en række mere avanceredecykelcomputere med forskellige ekstrafunktioner. Det kan spænde helt fra pulsmåling og kalorieforbrænding til information om nærmeste lægehjælp eller spisested.

        Hvor avanceret en cykelcomputer, du ønsker, bestemmes udelukkende af prisen. Jo dyrere prisen er, jo flere og mere avancerede funktioner tilbyder cykelcomputeren.

        Hvilken cykelcomputer skal jeg vælge?

        For at finde den cykelcomputer, der bedst passer til dine behov, skal du først gøre dig det helt klart, hvad de egentlig består i. Har du reelt brug for de mange ekstrafunktioner – og ikke mindst lyst til at betale for dem?

        Hvis svaret er ja, så slå dig løs! Er du derimod lidt i tvivl, så start eventuelt med en lidt billigere model med færre funktioner. På den måde kan du se, om du har mod på mere eller faktisk har det fint med en lidt simplere cykelcomputer.

        Læs desuden altid grundigt om den cykelcomputer, du overvejer at købe og læs eventuelt test af den på nettet. Så ved du, at den kan det, du har brug for og undgår at begå et fejlkøb.

        Kan jeg få en cykelcomputer med navigationssystem?

        Skulle du være en af dem, der ønsker en cykelcomputer med indbygget GPS, er det også en muligt. Nogle af de mere avancerede cykelcomputere har indbygget GPS-funktion med cykel- og vejkort, som du kan navigere efter. Også på cykelferien rundt i Europa kan din cykelcomputer komme dig til undsætning. Til flere modeller har du nemlig mulighed for at købe kort fra andre europæiske lande. Alternativt kan du i stedet anvende din SmartPhone.

        Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg vælger cykelcomputer?

        Det er altid en god idé at se på størrelsen af din cykelcomputer. En stor cykelcomputer har som regel et større display, hvilket gør det lettere at læse tallene, når du er i fart. Til gengæld er disse cykelcomputere selvfølgelig lidt tungere på din cykel. Sørg også for at vælge en cykelcomputer, der er nem at betjene og hvor knapperne er nemme nok at ramme, når du cykler.

        Casper Christiansen

        Hej mit navn er Casper. Jeg hjælper dig med at finde de rigtige produkter. Jeg overtog motion-online.dk fra Morten Zacho tilbage i 2015. Har du spørgsmål til noget, så kan du sende mig en mail på [email protected]