Motion-online.dk » Alle guides » Fitness » Diverse fitnessudstyr » Pulsbælte

Bedste Pulsbælte: Se top 4

(opdateret juni 2023)

Du er landet på Motion-online.dk, det helt rigtige sted at finde pulsbælter. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på pulsbælter | ✅ Pulsbælte-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Top 3 pulsbælter

Her kan du se de 3 bedste pulsbælter ud af de 4 pulsbælter vi har på vores liste her på Motion-online.dk
De 3 pulsbælter er udvalgt baseret på bl.a. følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på pulsbælter | ✅ Pulsbælte-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Detaljeret gennemgang af de 4 bedste pulsbælter

Her kan du se hele vores liste over de bedste pulsbælter som du kan finde lige nu.

De 4 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: Tunturi Pulsbælte (BT, ANT+)

 • Dagens pris: 499,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 699,-, nu kun 499,-.
  Du sparer 200 kr. / 28 %
 • Fundet hos Fitnessshoppen.dk
 • Mærke: Tunturi

Vores første anbefaling er “Tunturi Pulsbælte (BT, ANT+)” fra mærket Tunturi.

Produktet er lige nu på tilbud hos Fitnessshoppen.dk hvor prisen er sat ned fra 699,- til 499,- – en besparelse på 200 kr. / 28 %

Forhandlerens beskrivelse:
Dine træningsprogrammer bliver mere effektive og mere sikre med Tunturi digitale pulsbælte.
Denne pulsmåler sporer din puls, forbrændte kalorier og træningszone i realtid.
Du indstiller dine mål, og skærmen holder styr på dine fremskridt, og om du når din…

Se hos Fitnessshoppen.dk ❯❯

2: Polar H9 pulsbælte

 • Dagens pris: 499,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 599,-, nu kun 499,-.
  Du sparer 100 kr. / 16 %
 • Fundet hos Abilica Online

Anden anbefaling har vi fundet hos Abilica Online, hvor du kan købe Polar H9 pulsbælte til kun 499,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Polar H9 pulsbæltet har en helt nøjagtig måling, og er til dig der søger de helt præcise data fra din træning. Pulsbæltet Polar H9 indeholder ANT+, Bluetooth samt 5 kHz teknologierne, og kan derfor anvendes til alle vores produkter.
Pga disse forskellige…

Se hos Abilica Online ❯❯

3: Garmin Edge 130 Plus HR bundle – GPS Cykelcomputer inkl. pulsbælte

 • Dagens pris: 1849,- kr.
 • Fundet hos Cykelpartner
 • Mærke: Garmin

Næste anbefaling er “Garmin Edge 130 Plus HR bundle – GPS Cykelcomputer inkl. pulsbælte”.

Dagens bedste tilbud på “Garmin Edge 130 Plus HR bundle – GPS Cykelcomputer inkl. pulsbælte” har vi fundet hos Cykelpartner hvor prisen lige nu er 1849,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Edge 130 Plus hR bundle, er Garmins nye smarte lille cykelcomputer.
På trods af sin størrelse indeholder den en overvældende m&a…

Se hos Cykelpartner ❯❯

4: Elite HR belt – Pulsbælte

Sidste produkt på vores liste er Elite HR belt – Pulsbælte som vi har fundet til 599,- hos Cykelpartner.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette HR Belt fra Elite er et trådløst pulsbælte, som måler din puls under fysisk aktivitet.
Bæltet fungerer via ANT…

Se hos Cykelpartner ❯❯

Pulsbælter fra udvalgte mærker

På vores liste her har vi samlet de 4 bedste pulsbælter på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde det helt rigtige pulsbælte til dine behov:

Købsguide til pulsbælter

Med et pulsbælte opnår du bedre føling med din træning og resultaterne af den. Pulsbæltets målinger af din hjerterytme sikrer dig nemlig konstant viden om din krops tilstand under træningen. På den måde kan du følge med i dine resultater og sikre dig, at du presser dig selv optimalt.

For rigtig mange motionister er et pulsbælte et helt uundværligt redskab under træningen. Et pulsbælte giver dig et godt indtryk af, hvor hårdt du presser din krop. Du kan derfor bruge et pulsbælte til at sikre, at din træning er tilpas hård. Samtidig kan du omvendt også sørge for, at de roligere træningspas ikke bliver for hårde.

1

Hvad er et pulsbælte?

Et pulsbælte er et bælte, du spænder rundt om din brystkasse. Her sidder det så og måler din puls, så du kan følge med i din krops tilstand under træning. På denne måde kan du presse dig selv til at få større udbytte af træningen og samtidig kan du følge med i dine fremskridt.

2

Hvordan skal jeg træne med et pulsbælte?

Når du anvender et pulsbælte, er det som oftest for at holde øje med, hvilken puls du når op på. Dette er for de fleste mest relevant i forbindelse med konditionstræning.

Pulsbælter egner sig derfor godt til træningstyper såsom løb, cykling og lignende. Du bestemmer selvfølgelig helt selv, hvornår du anvender dit pulsbælte, men udbyttet er altid størst ved konditions- eller cardiotræning.

3

Hvordan fungerer et pulsbælte?

Et pulsbælte spændes som nævnt rundt om din brystkasse. På selve bæltet sidder der så en pulsmåler. Denne pulsmåler består som regel af to felter, der registrerer signalerne fra dit hjerte.

Disse signaler bruger bæltet til at måle din puls. Målingerne som dit pulsbælte foretager, sendes herefter til det apparat, du har koblet dit pulsbælte op på.

4

Hvordan kan jeg følge med i mine træningsresultater med et pulsbælte?

Et pulsbælte kobles som oftest op til en app på din smartphone. Denne app tillader dig som udgangspunkt at se din puls og din forbrænding. Dette foregår som regel via tilkobling med Bluetooth eller ANT+.

Afhængig af modellen kan et pulsbælte dog også give dig megen anden information. Hvis du ikke har en smartphone, skal det dog ikke forhindre dig i at bruge et pulsbælte. Visse typer af pulsbælter kan nemlig også tilkobles et medfølgende ur eller din cykelcomputer, hvis du ejer sådan en. Således behøver du ikke nødvendigvis at have gang i din telefon, hver gang du skal træne.

5

Hvad skal jeg være opmærksom på med et pulsbælte?

Du skal altid sikre dig, at dit pulsbælte sidder stramt nok, når du træner. Ellers kan det ikke registrere signalerne fra dit hjerte og således ikke måle din puls. Se eventuelt den medfølgende manual for korrekt placering.

Derudover kan det hjælpe på målingen, hvis du inden træningen fugter de to målefelter på bæltet. Så fungerer de nemlig bedre og måler mere præcist fra starten.

Det er som regel nok, hvis du blot fugter en fingerspids og gnider de to felter let. Derudover er der ikke meget andet, du skal være opmærksom på, når du bruger et pulsbælte. Så køb dig et pulsbælte allerede i dag og nyd godt af de mange fordele, det giver dig i din træning.