Motion-online.dk » Alle guides » Fitness » Diverse fitnessudstyr » Pulsbælte

Bedste Pulsbælte: Se top 8

(opdateret november 2023)

Du er landet på Motion-online.dk, det helt rigtige sted at finde pulsbælter. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på pulsbælter | ✅ Pulsbælte-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Top 3 pulsbælter

Her kan du se de 3 bedste pulsbælter ud af de 8 pulsbælter vi har på vores liste her på Motion-online.dk
De 3 pulsbælter er udvalgt baseret på bl.a. følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på pulsbælter | ✅ Pulsbælte-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Detaljeret gennemgang af de 8 bedste pulsbælter

Her kan du se hele vores liste over de bedste pulsbælter som du kan finde lige nu.

De 8 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: Polar H9 pulsbælte

 • Dagens pris: 499,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 599,-, nu kun 499,-.
  Du sparer 100 kr. / 16 %
 • Fundet hos Abilica Online

Vores første anbefaling er “Polar H9 pulsbælte” som lige nu er på tilbud hos Abilica Online.

Her er prisen sat ned med 16 % og kan altså fås for kun 499,- – en besparelse på 100 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Polar H9 pulsbæltet har en helt nøjagtig måling, og er til dig der søger de helt præcise data fra din træning. Pulsbæltet Polar H9 indeholder ANT+, Bluetooth samt 5 kHz teknologierne, og kan derfor anvendes til alle vores produkter.
Pga disse forskellige…

Se hos Abilica Online ❯❯

2: Tunturi Bluetooth og ANT+ Pulsbælte

Anden anbefaling har vi fundet hos Abilica Online, hvor du kan købe Tunturi Bluetooth og ANT+ Pulsbælte til kun 495,- kr.

 • Pålideligt og præcist pulsbælte
 • Kan tilsluttes til forskellige enheder
 • Blødt og justerbart polyesterbælte
 • Letvægt på kun 16 gram
 • Inkluderer sender og batteri

“Dette Tunturi Bluetooth og ANT+ Pulsbælte er en pålidelig og præcis måde at måle din puls under træning. Bæltet kan nemt tilsluttes til en række enheder, herunder tablet, smartphone, cardio udstyr og GPS-ure. Rækkevidden via Bluetooth er markant længere end ved et almindeligt pulsbælte med KHZ-sender, hvilket gør det ideelt til produkter, hvor afstanden fra sender til modtager er længere, såsom løbebånd og romaskiner.

Bæltet er lavet af blødt og behageligt polyester, og det kan justeres i omkreds fra 65 til 95 cm, så det passer til de fleste kropstyper. Det vejer kun 16 gram og er let at bære under træning. Efter brug kan bæltet nemt rengøres i hånden og er klar til brug igen.

Pulsbæltet leveres i en lækker indpakning, der inkluderer bæltet, senderen og et CR2032-batteri. Det er vigtigt at huske, at et pulsbælte skal sidde lige under brystet, og elektroderne bør fugtes med spyt eller vand for at sikre det bedst mulige signal. Batteriet i afsenderen kan nemt skiftes, og vi anbefaler at adskille bæltet fra senderen efter brug og rengøre begge dele for at forlænge batteriets levetid.

Dette Tunturi Bluetooth og ANT+ Pulsbælte er et pålideligt og brugervenligt produkt, der giver dig en nøjagtig måling af din puls under træning. Det er perfekt til både fitnessentusiaster og professionelle atleter, der ønsker at optimere deres træning og opnå de bedste resultater.”

Se hos Abilica Online ❯❯

3: Tunturi Pulsbælte

Næste anbefaling er “Tunturi Pulsbælte”.

Dagens bedste tilbud på “Tunturi Pulsbælte” har vi fundet hos Abilica Online hvor prisen lige nu er 295,- kr.

 • Blødt og elastisk pulsbælte
 • Kompatibelt med flere producenter
 • Nemt at justere til brugeren
 • Kan vaskes i hånden
 • Batteriet i afsenderen kan skiftes

Tunturi Pulsbælte er et blødt og elastisk pulsbælte, der er designet til at måle din puls under træning. Pulsbæltet er udstyret med en aftagelig 5.3 KHZ pulssender, som er kompatibel med produkter fra en række producenter, herunder Abilica, Sole, Tunturi, Keiser og Masterfit. Generelt er Tunturi pulsbæltet kompatibelt med alle computere, der har en polar-kompatibel ukodet pulsmodtager indbygget.

Pulsbæltet er nemt at justere, så det kan tilpasses de fleste brugere. Det skal sidde lige under brystet, og det anbefales at fugte elektroderne med spyt eller vand inden brug for at opnå det bedst mulige signal. Bæltet kan vaskes i hånden, og det anbefales at adskille bælte og sender efter brug og rengøre begge dele for at forlænge batteriets levetid.

Batteriet i selve afsenderen kan skiftes nemt, så du altid kan have en pålidelig og præcis måling af din puls under træning. Tunturi Pulsbælte er et pålideligt og effektivt værktøj til at overvåge din puls og optimere din træning.

Se hos Abilica Online ❯❯

4: Odin Pulsbælte

 • Dagens pris: 189,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 599,-, nu kun 189,-.
  Du sparer 410 kr. / 68 %
 • Fundet hos Apuls.dk

Produkt nummer 4 på vores “pulsbælte-liste” er Odin Pulsbælte som du lige nu kan købe for 189,- hos Apuls.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Odin Pulsbælte passer til alle Odin træningsmaskiner som har Bluethooth i sig, og som har en pulsfunktion indbygget.Odin pulsbælte er et unisex pulsbælte som kan passe af alle. Remlængden går fra 39 cm til 66,5 cm, remmen er lavet af blød elastik, så den…

Se hos Apuls.dk ❯❯

5: Polar Pulsbælte T34

 • Dagens pris: 299,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 799,-, nu kun 299,-.
  Du sparer 500 kr. / 62 %
 • Fundet hos Apuls.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Polar T34 Pulsbælte passer til de fleste træningsmaskiner med indbygget pulsmodtager. Polar T34 er med en støbt brystsender med en elastik rem som er justerbar. Pulsbæltet passer til ukodet modtageretBæltet kan komme i vaskemaskinen v.
40 grader…

Se hos Apuls.dk ❯❯

6: Finnlo Pulsbælte

 • Dagens pris: 349,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 699,-, nu kun 349,-.
  Du sparer 350 kr. / 50 %
 • Fundet hos Apuls.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Finnlo pulsbælte som kan forbindes til alle Finnlo træningsmaskiner, samt en lang række maskiner fra andre mærker.Det kan bruges til at måle din puls under din træning og Finnlo pulsbæltet giver dig en lang større kontrol over din udvikling.Finnlo pulsbæl…

Se hos Apuls.dk ❯❯

7: Elite HR belt – Pulsbælte

Forhandlerens beskrivelse:
Dette HR Belt fra Elite er et trådløst pulsbælte, som måler din puls under fysisk aktivitet.
Bæltet fungerer via ANT…

Se hos Cykelpartner ❯❯

8: Garmin Edge 130 Plus HR bundle – GPS Cykelcomputer inkl. pulsbælte

 • Dagens pris: 1849,- kr.
 • Fundet hos Cykelpartner
 • Mærke: Garmin

Sidste produkt på vores liste er Garmin Edge 130 Plus HR bundle – GPS Cykelcomputer inkl. pulsbælte som vi har fundet til 1849,- hos Cykelpartner.

Forhandlerens beskrivelse:
Edge 130 Plus hR bundle, er Garmins nye smarte lille cykelcomputer.
På trods af sin størrelse indeholder den en overvældende m&a…

Se hos Cykelpartner ❯❯

Pulsbælter fra udvalgte mærker

På vores liste her har vi samlet de 8 bedste pulsbælter på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde det helt rigtige pulsbælte til dine behov:

Købsguide til pulsbælter

Med et pulsbælte opnår du bedre føling med din træning og resultaterne af den. Pulsbæltets målinger af din hjerterytme sikrer dig nemlig konstant viden om din krops tilstand under træningen. På den måde kan du følge med i dine resultater og sikre dig, at du presser dig selv optimalt.

For rigtig mange motionister er et pulsbælte et helt uundværligt redskab under træningen. Et pulsbælte giver dig et godt indtryk af, hvor hårdt du presser din krop. Du kan derfor bruge et pulsbælte til at sikre, at din træning er tilpas hård. Samtidig kan du omvendt også sørge for, at de roligere træningspas ikke bliver for hårde.

1

Hvad er et pulsbælte?

Et pulsbælte er et bælte, du spænder rundt om din brystkasse. Her sidder det så og måler din puls, så du kan følge med i din krops tilstand under træning. På denne måde kan du presse dig selv til at få større udbytte af træningen og samtidig kan du følge med i dine fremskridt.

2

Hvordan skal jeg træne med et pulsbælte?

Når du anvender et pulsbælte, er det som oftest for at holde øje med, hvilken puls du når op på. Dette er for de fleste mest relevant i forbindelse med konditionstræning.

Pulsbælter egner sig derfor godt til træningstyper såsom løb, cykling og lignende. Du bestemmer selvfølgelig helt selv, hvornår du anvender dit pulsbælte, men udbyttet er altid størst ved konditions- eller cardiotræning.

3

Hvordan fungerer et pulsbælte?

Et pulsbælte spændes som nævnt rundt om din brystkasse. På selve bæltet sidder der så en pulsmåler. Denne pulsmåler består som regel af to felter, der registrerer signalerne fra dit hjerte.

Disse signaler bruger bæltet til at måle din puls. Målingerne som dit pulsbælte foretager, sendes herefter til det apparat, du har koblet dit pulsbælte op på.

4

Hvordan kan jeg følge med i mine træningsresultater med et pulsbælte?

Et pulsbælte kobles som oftest op til en app på din smartphone. Denne app tillader dig som udgangspunkt at se din puls og din forbrænding. Dette foregår som regel via tilkobling med Bluetooth eller ANT+.

Afhængig af modellen kan et pulsbælte dog også give dig megen anden information. Hvis du ikke har en smartphone, skal det dog ikke forhindre dig i at bruge et pulsbælte. Visse typer af pulsbælter kan nemlig også tilkobles et medfølgende ur eller din cykelcomputer, hvis du ejer sådan en. Således behøver du ikke nødvendigvis at have gang i din telefon, hver gang du skal træne.

5

Hvad skal jeg være opmærksom på med et pulsbælte?

Du skal altid sikre dig, at dit pulsbælte sidder stramt nok, når du træner. Ellers kan det ikke registrere signalerne fra dit hjerte og således ikke måle din puls. Se eventuelt den medfølgende manual for korrekt placering.

Derudover kan det hjælpe på målingen, hvis du inden træningen fugter de to målefelter på bæltet. Så fungerer de nemlig bedre og måler mere præcist fra starten.

Det er som regel nok, hvis du blot fugter en fingerspids og gnider de to felter let. Derudover er der ikke meget andet, du skal være opmærksom på, når du bruger et pulsbælte. Så køb dig et pulsbælte allerede i dag og nyd godt af de mange fordele, det giver dig i din træning.