Motion-online.dk » Alle guides » Fitness » Fitnessmaskiner » Romaskine » Abilica Romaskine

Bedste Abilica Romaskine: Se top 2

(opdateret maj 2023)

Du er landet på Motion-online.dk, det helt rigtige sted at finde Abilica romaskiner. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Abilica romaskiner | ✅ Romaskine-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Detaljeret gennemgang af de 2 bedste Abilica romaskiner

Her kan du se hele vores liste over de bedste Abilica romaskiner som du kan finde lige nu.

De 2 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: Abilica Premium Row 90 Romaskine

 • Dagens pris: 6900,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 9900,-, nu kun 6900,-.
  Du sparer 3000 kr. / 30 %
 • Fundet hos Abilica Online
 • Mærke: Abilica

Vores første anbefaling er “Abilica Premium Row 90 Romaskine” som lige nu er på tilbud hos Abilica Online.

Her er prisen sat ned med 30 % og kan altså fås for kun 6900,- – en besparelse på 3000 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Vores topmodel Abilica Premium Row 90 er udviklet til erhvervsmarkedet og atleter med høje krav til romaskinens funktionalitet og design. Solid konstruktion, med et modstandssystem baseret på luft så romaskinen kræver ingen strømforsyning. En romaskine…

Se hos Abilica Online ❯❯

2: Abilica WinRower 2.0 Romaskine

 • Dagens pris: 4995,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 6999,-, nu kun 4995,-.
  Du sparer 2004 kr. / 28 %
 • Fundet hos Abilica Online
 • Mærke: Abilica

Sidste produkt på vores liste er Abilica WinRower 2.0 Romaskine som vi har fundet til 4995,- hos Abilica Online.

 • Bedste pris i testen
 • 12 træningsprogrammer og 16 modstandsniveauer
 • Konkurrencetræning med computeren
 • Måler rotag, hastighed, kalorier og tid
 • Pladsbesparende og vejer kun 33 kg.

Denne romaskine er den bedste til prisen i denne romaskine test. Du får en enormt kraftig og slidstærk romaskine for pengene, og den passer til alle træningsniveauer. Derfor er den særligt velegnet, hvis den skal stå i et fitnessrum på arbejdspladsen eller til hjemmetræning for hele familien.

Der er rigtig gode muligheder for at tilpasse denne romaskine til lige netop dit niveau. Du kan nemlig vælge mellem 12 forskellige træningsprogrammer og hele 16 modstandsniveauer.

Med Raceprogrammet kan du konkurrere mod computeren, og på den måde får du en mere effektiv træning. Samtidig viser computeren også både antal rotag, distance, hastighed, kalorieforbrug og tid, og du har også mulighed for at foretage en trådløs pulsmåling.

Romaskinen måler 222 cm. i længden, 51 cm. i bredden og 98 cm. i højden, men kan slås sammen, så den fylder væsentligt mindre, når den ikke er i brug. Den vejer kun 33 kg., hvilket sikrer en maksimal personvægt på 130 kg.

Se hos Abilica Online ❯❯

Andre mærker af romaskiner

På vores liste her har vi samlet de 2 bedste romaskiner på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige romaskine til dine behov:

Købsguide til Abilica romaskiner

Abilica WinRower 2.0 er opgraderingen af den populære romaskine, WinRower, fra Abilica. Den har en ekstra kraftig struktur, og det er med til at gøre den yderst slidstærk.

Samtidig er den bygget til det skandinaviske marked, og det betyder, at den har en størrelse, der passer til skandinaverne.

Takket være den ekstra kraftige og slidstærke konstruktion kan denne romaskine holde til en meget høj træningsintensitet. Du får her en god romaskine, der er meget stabil, og som passer til alle træningsniveauer, uanset om den skal bruges til hjemmetræning, træning på arbejdspladsen eller i et fitnesscenter.

Glideskinnen er fremstillet i aluminium, hvilket er en fordel, fordi det er med til at sikre, at du får et ubesværet og let glid, når du bruger maskinen. Derudover medfører det også et lavt støjniveau, og det giver dig derfor en god og rolig træning.

Her får du med andre ord den bedste romaskine til prisen, der både kan bruges af hobbymotionisten, begynderen eller den øvede roer.

Fordele:

 • Bygget til den skandinaviske kropsbygning
 • Foldbar og pladsbesparende romaskine
 • 16 modstandsniveauer
 • 12 forskellige træningsprogrammer
 • Den bedste romaskine til prisen

Ulemper:

 • Den anbefales ikke til professionelt brug
 • Den maksimale personvægt er på 130 kg

Overvejelser inden du køber en romaskine

Inden du køber en romaskine, bør du overveje, om det er den rette træningsform for dig. En af fordelene ved en romaskine er, at den sørger for at træne hele din krop, og du får både konditions- og styrketræning på samme tid. Har du nogle skavanker eller skader, er det derfor også meget sandsynligt, at de vil blive påvirket af træningen.

Har du for eksempel en skade i dine arme, kan du med fordel vælge en motionscykel i stedet for.

Overvejelser inden køb af en romaskine:

 • Hvad dit træningsbehov er
 • Hvor meget plads du har til maskinen
 • Hvor god en romaskine du vil have til prisen

Funktioner og fordele ved Abilica WinRower 2.0

Med en Abilica WinRower 2.0 får du den bedste romaskine på markedet til prisen, og det er naturligvis ikke uden grund. Nedenfor kan du læse en række fordele og funktioner ved lige netop denne romaskine.

Tekniske specifikationer

Mål: 222x51x98 cm. (l x b x h)

Mål sammenslået: 80x51x145 cm. (l x b x h)

Egenvægt: 33 kg.

Maksimal brugervægt: 130 kg.

Med en egenvægt på kun 33 kg. får du en romaskine, der ikke vejer ret meget, og samtidig kan den holde til en maksimal brugervægt på 130 kg. Dermed kan langt de fleste anvende denne romaskine.

Det er dog ikke en af de kraftigste modeller på markedet, men den er ganske fin til den almindelige forbruger.

Mulighed for at folde maskinen sammen

Skal du bruge romaskinen til at træne med derhjemme, så er det formentlig en stor fordel for dig, at den kan foldes sammen, så den ikke fylder ret meget, når du ikke bruger den. Det betyder, at du ikke behøver at have ret meget plads til rådighed for at afskaffe lige netop denne model.

Mange individuelle tilpasningsmuligheder

Denne Abilica WinRower 2.0 kommer med intet mindre end 16 forskellige modstandsniveauer og 12 forskellige træningsprogrammer. Der er med andre ord rig mulighed for at tilpasse romaskinen til dit individuelle træningsbehov, og det betyder samtidig også, at den er velegnet at bruge for hele familien.

De forskellige modstandsniveauer og træningsniveauer gør, at maskinen lever op til langt de flestes træningsbehov på en romaskine. Den er derfor god, hvad enten du er en nybegynder eller en mere øvet roer, fordi du kan tilpasse maskinen til lige netop dit niveau.

Det er en meget alsidig romaskine, som du både kan bruge til dit nuværende træningsniveau, men som du også vil kunne bruge i fremtiden i takt med, at du kommer i bedre form og ønsker at øge modstanden eller intensiteten i træningen.

Indbygget computer med et væld af muligheder

Abilica WinRower 2.0 kommer med en indbygget computer, der byder på mange spændende muligheder. Du kan for eksempel vælge det såkaldte Raceprogram, hvilket giver dig mulighed for at yde dit maksimale. Du kan nemlig duellere mod computeren, og det gør træningen mere effektiv og mere interessant.

På computerens display kan du blandt andet følge med i din hastighed, tiden, kalorieforbruget, antal rotag og distance. Desuden har du også mulighed for at tilkoble en trådløs pulsmåler til maskinen, så du kan følge med i puls samt pulstræne.

Konklusion – derfor skal du vælge en Abilica WinRower 2.0 romaskine

Hvis du er på udkig efter en god romaskine til prisen, så skal du vælge en Abilica WinRower 2.0. Her får du en kraftig og stabil romaskine med et væld af muligheder og en række forskellige træningsmuligheder.

Du kan for eksempel tilpasse din træning ud fra de forskellige modstandsniveauer og træningsprogrammer, og det gør også, at denne romaskine kan bruges af hele familien uanset niveau.