Motion-online.dk » Alle guides » Fitness » Fitnessmaskiner » Romaskine » Concept 2 Romaskine

Bedste Concept 2 Romaskine: Se top 4

(opdateret december 2023)

Du er landet på Motion-online.dk, det helt rigtige sted at finde Concept 2 romaskiner. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Concept 2 romaskiner | ✅ Romaskine-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Top 3 Concept 2 romaskiner

Her kan du se de 3 bedste Concept 2 romaskiner ud af de 4 romaskiner fra Concept 2 vi har på vores liste her på Motion-online.dk
De 3 romaskiner er udvalgt baseret på bl.a. følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Concept 2 romaskiner | ✅ Romaskine-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Detaljeret gennemgang af de 4 bedste Concept 2 romaskiner

Her kan du se hele vores liste over de bedste Concept 2 romaskiner som du kan finde lige nu.

De 4 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: Concept2 Concept 2 RowErg D/PM5 Romaskine

 • Dagens pris: 9990,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 11995,-, nu kun 9990,-.
  Du sparer 2005 kr. / 16 %
 • Fundet hos Abilica Online
 • Mærke: Concept 2

Vores første anbefaling er “Concept2 Concept 2 RowErg D/PM5 Romaskine” som lige nu er på tilbud hos Abilica Online.

Her er prisen sat ned med 16 % og kan altså fås for kun 9990,- – en besparelse på 2005 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Kan prøves og købes i vores showrooms i Aarhus, Herlev & Vejle Concept 2 romaskinen er velegnet til roklubber, firmaer, foreninger, fitnesscentre og dig som privatperson, der bare ønsker det bedste. Kort kan man sige om Concept II romaskinen: – Ekstrem…

Se hos Abilica Online ❯❯

2: Concept2 Concept 2 Siddepude til romaskine Model D/E

Anden anbefaling har vi fundet hos Abilica Online, hvor du kan købe Concept2 Concept 2 Siddepude til romaskine Model D/E til kun 245,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Siddepude til Concept 2 romaskine Model D/E…

Se hos Abilica Online ❯❯

3: Concept 2 RowErg PM5 D Romaskine

Næste anbefaling er “Concept 2 RowErg PM5 D Romaskine”.

Dagens bedste tilbud på “Concept 2 RowErg PM5 D Romaskine” har vi fundet hos Fitnessengros.dk hvor prisen lige nu er 13995,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Concept 2 RowErg PM5 D Romaskine er en effektiv cardiomaskine, hvor du kan træne hele kroppen uden at overbelaste den.
Concept 2 romaskinen kan findes i fitnesscenteret, PT-studiet, fys-klinikken og i dit private home gym. Den passer ind overalt og kan st…

Se hos Fitnessengros.dk ❯❯

4: Concept 2 RowErg PM5 D Romaskine (Høj)

Sidste produkt på vores liste er Concept 2 RowErg PM5 D Romaskine (Høj) som vi har fundet til 16875,- hos Fitnessengros.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Concept 2 RowErg PM5 D Romaskine (høj) er til dig, der søger en ekstra høj romaskine.
Den er yderst robust og velegnet til alt fra fitnesscentre, firmaer til private hjem. Romaskinen er en effektiv cardiomaskine, når du vil træne hele kroppen, da du ikke…

Se hos Fitnessengros.dk ❯❯

Andre mærker af romaskiner

På vores liste her har vi samlet de 4 bedste romaskiner på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige romaskine til dine behov:

Købsguide til Concept 2 romaskiner

Det er ikke uden grund, at en Concept 2 romaskine er kendt som verdens bedste romaskine. Romaskinen er nemlig fremstillet på en måde, så du nemt kan træne dit hjerte-, kar- og lungesystem samt alle kroppens muskler på samme tid. Samtidig får du også hurtigt en væsentlig forbedring af dit konditionstal.

Concept 2 er en af de absolut førende producenter af romaskiner på markedet, og de har mere end 40 års erfaring med fremstillingen. Du kan dermed være sikker på, at du med denne romaskine har alle de bedste forudsætninger for at nå dine mål rent træningsmæssigt.

Romaskinen fra Concept 2 er så god, at den kan anbefales til professionelt brug. Så uanset om du er på udkig efter en rigtig god romaskine for pengene til din hjemmetræning, eller om du skal bruge den i professionelle sammenhænge, kan du derfor med fordel vælge denne romaskine.

En Concept 2 romaskine sikrer dig blandt andet den mest realistiske ro-oplevelse sammenlignet med andre indendørs romaskiner på markedet.

Der findes to forskellige modeller: D og E, hvor model E har en siddehøjde, der er 16 cm. højere.

Fordele:

 • Verdens bedste romaskine
 • Du får den mest realistiske indendørs ro-oplevelse
 • Kan bruges af hobbymotionisten og den professionelle sportsudøver
 • Vælg mellem to forskellige modeller ift. siddehøjden

Ting du skal overveje, inden du køber en romaskine

Der findes mange forskellige romaskiner på markedet, og inden du beslutter dig for, hvilken model du skal vælge, bør du blandt andet overveje:

 • Hvor meget du er villig til at betale for maskinen
 • Hvor god en romaskine du har behov for
 • Om du har nogle skader, du skal tage hensyn til

En af de helt store fordele ved at træne med en romaskine er, at den sørger for at træne hele din krop på én gang. På den måde får du trænet både ben, arme og resten af kroppen i den samme maskine, og samtidig får du både konditionstræning og styrketræning.

Vælger du den rette maskine, der passer til dine træningsbehov, både nu og i fremtiden, så kan en romaskine være en rigtig god investering i din sundhed.

Fordele og funktioner ved en Concept 2 romaskine – mål og vægt

Romaskine måler 240 cm. i længden, 61 cm. i bredden og 90 cm. i højden. Den kan klappes sammen og fylder i sammenklappet tilstand kun 90 cm. i længden, 72 cm. i bredden og 135 cm. i højden.

Der er tale om en meget let romaskine, som har en egenvægt på kun 26 kg. Trods dette kan den holde til en maksimal brugervægt på hele 225 kg., hvilket gør den særdeles velegnet for alle, der ønsker en effektiv træning.

Verdens bedste romaskine

En Concept 2 romaskine er kendt som verdens bedste romaskine, og du får derfor en rigtig god romaskine, der passer til alle niveauer – også professionelle.

Den anbefales blandt andet til roklubber, institutioner, fitnesscentre, virksomheder og til privatpersoner, der bare gerne vil have det optimale ud af deres træning.

Intelligent PM5 monitor

Romaskinen er udstyret med en intelligent PM5 monitor, som tænder helt automatisk, når svinghjulet drejer. Monitoren har en nem og brugervenlig menu, hvor du blandt andet kan finde en række forskellige træningsprogrammer samt se dine tidligere træningsresultater.

Displayet viser blandt andet watt, kalorieforbrug, hastighed og distance, og du kan vælge mellem fem forskellige visninger.

Monitoren kommer desuden med indbygget hukommelse, så du kan gemme dine træningsdata på computeren. Derudover kan du downloade den gratis software, Concept2 Utility, hvilket giver dig mulighed for at uploade dine træningsdata til en online dagbog eller overføre dem til din egen computer.

Sidst, men ikke mindst har du også mulighed for at konkurrere med andre, hvad enten de befinder sig i det samme rum som dig selv, eller om de befinder sig et helt andet sted i verden.

Trådløs pulsmåling

Via ANT+ og Bluetooth smart kan du foretage en trådløs pulsmåling, men du kan også tilkøbe ekstraudstyr, så du kan træne efter din puls.

Spil mens du træner

Concept 2 er af den overbevisning, at det skal være sjovt at træne, og derfor har du også mulighed for at spille, mens du træner. Du kan vælge mellem følgende spil: Dart, fiskespil, biathlon og måltræning.

Nem opbevaring

En Concept 2 romaskine kan nemt og hurtigt skilles ad, så den ikke fylder derhjemme, når den ikke er i brug. Det tager ikke mere end et par sekunder at adskille romaskinen, ligesom det heller ikke tager ret lang tid at samle den igen.

Konklusion – derfor skal du vælge en Concept 2 romaskine

Tager du din træning seriøst, og vil du have det bedste af det bedste inden for romaskiner, så skal du vælge en Concept 2 romaskine. Her får du intet mindre end verdens bedste romaskine, og den er velegnet til dig, uanset hvilket træningsniveau du er på.

Maskinen er spækket med en masse brugbare funktioner, så du kan blive underholdt, mens du træner, men vigtigst af alt får du en kraftig romaskine, der har en meget høj maksimal brugervægt.