Bedste Klatrehjelm: Se top 5 (opdateret oktober 2022)

Du er landet på Motion-online.dk, det helt rigtige sted at finde klatrehjelm. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle klatrehjelm tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

2: Petzl – Meteor Klatrehjelm S/M

Anden anbefaling har vi fundet hos GrejFreak.dk, hvor du kan købe Petzl – Meteor Klatrehjelm S/M til kun 594,- kr.

Se hos GrejFreak.dk ❯❯

3: Petzl – Boreo Klatrehjelm Blå S/M

Næste anbefaling er “Petzl – Boreo Klatrehjelm Blå S/M”.

Dagens bedste tilbud på “Petzl – Boreo Klatrehjelm Blå S/M” har vi fundet hos GrejFreak.dk hvor prisen lige nu er 441,- kr.

Se hos GrejFreak.dk ❯❯

4: Petzl – Boreo Klatrehjelm Rød S/M

Produkt nummer 4 på vores “klatrehjelm-liste” er Petzl – Boreo Klatrehjelm Rød S/M som du lige nu kan købe for 441,- hos GrejFreak.dk

Se hos GrejFreak.dk ❯❯

5: Black Diamond – Half Dome Klatrehjelm Orange Medium/Large

Sidste produkt på vores liste er Black Diamond – Half Dome Klatrehjelm Orange Medium/Large som vi har fundet til 398,- hos GrejFreak.dk.

Se hos GrejFreak.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste klatrehjelm i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse klatrehjelm:

Dyreste Klatrehjelm på listen er Black Diamond – Vision Klatrehjelm Rød Small/Medium fra GrejFreak.dk med en pris på 636.00. Billigste udvalgte Klatrehjelm er Black Diamond – Half Dome Klatrehjelm Orange Medium/Large som du kan købe for 398.00 hos GrejFreak.dk. Forskellen på de to priser er 238 kr. – de 5 Klatrehjelm vi har fundet koster i gennemsnit 1139.6 kr.
Ovenstående Klatrehjelm data og priser er hentet fra 4 butikker (GrejFreak.dk, MAXiPRO, Outmore.dk, Friluftsland.dk). Alle Klatrehjelm tilbud er opdateret i dag 01-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Klatrehjelm guides:

Fandt du ikke det rigtige Klatrehjelm blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Klatrehjelm: