Bedste Klatreudstyr: Se top 4 (opdateret oktober 2022)

Du er landet på Motion-online.dk, det helt rigtige sted at finde klatreudstyr. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle klatreudstyr tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Black Diamond Easy Rider Via Ferrata Set – Dark Slate – Klatreudstyr

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Friluftsland.dk.

Her kan “Black Diamond Easy Rider Via Ferrata Set – Dark Slate – Klatreudstyr” fås til 1299,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Brugervenligt og pålideligt via ferrata-sæt fra de amerikanske klatreeksperter, med en innovativ låsemekanisme og et enkelt kompakt design.
Passer til brugere fra 40 til 120 kg. Black Diamond Easy Rider Via Ferrata Set består af to karabiner med en smart …

Se hos Friluftsland.dk ❯❯

2: Black Diamond Alpine Bod – Str. S__ – Klatreudstyr

Anden anbefaling har vi fundet hos Friluftsland.dk, hvor du kan købe Black Diamond Alpine Bod – Str. S__ – Klatreudstyr til kun 349,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Enkel, minimalistisk og stærk klatresele til bjergbestigning og gletsjervandring, hvor det gælder om at være fast-and-light fremfor stille-og-rolig-komfortabel. Black Diamond Alpine Bod er en klatresele der er udviklet specifikt til alpinklatring og gener…

Se hos Friluftsland.dk ❯❯

3: Black Diamond Half Dome – Women – Caspian – Str. S_M – Klatreudstyr

Næste anbefaling er “Black Diamond Half Dome – Women – Caspian – Str. S_M – Klatreudstyr”.

Dagens bedste tilbud på “Black Diamond Half Dome – Women – Caspian – Str. S_M – Klatreudstyr” har vi fundet hos Friluftsland.dk hvor prisen lige nu er 469,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Robust, behagelig og alsidig klatehjelm til kvinder.
Black Diamond Half Dome er et godt valg til alle typer klatring – uanset om det er på klippe, is eller en lang alpin rute, der er på programmet.Half Dome er Black Diamonds mest robuste hjelm. Denkr…

Se hos Friluftsland.dk ❯❯

4: Black Diamond Atc-xp – Blue – Klatreudstyr

Sidste produkt på vores liste er Black Diamond Atc-xp – Blue – Klatreudstyr som vi har fundet til 219,- hos Friluftsland.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
ATC-XP er en lidt mere avanceret udgave af Black Diamonds klassiske rebbremse.
Den ene side af bremsen har V-formede furer, der giver bedre friktion og bremseegenskaber, især på tynde reb, halvreb og tvillingereb.
Vender man bremsen, har man den almindeli…

Se hos Friluftsland.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste klatreudstyr i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse klatreudstyr:

Dyreste Klatreudstyr på listen er Black Diamond Single Portaledge – Klatreudstyr fra MAXiPRO med en pris på 4699.00. Billigste udvalgte Klatreudstyr er Edelrid Ed Aranya – Klatreudstyr som du kan købe for 42.00 hos MAXiPRO. Forskellen på de to priser er 4657 kr. – de 4 Klatreudstyr vi har fundet koster i gennemsnit 38116.67 kr.
Ovenstående Klatreudstyr data og priser er hentet fra 6 butikker (Friluftsland.dk, MAXiPRO, Outmore.dk, Apuls.dk, RejseGear.dk, OutdoorPro.dk). Alle Klatreudstyr tilbud er opdateret i dag 01-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Klatreudstyr guides:

Fandt du ikke det rigtige Klatreudstyr blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Klatreudstyr: