Grøn te ekstrakt – Kan de hjælpe dit vægttab? Få svaret her

Kræft, leddegigt, hjertekarsygdomme og overvægt er blot nogle få eksempler på alt det, grøn te kan afhjælpe. Den ældgamle, asiatiske te med de fantastiske virkninger fås nu også i form af et ekstrakt, der har alle de samme positive effekter.

I flere hundrede år har man i visse asiatiske kulturer drukket te på grund af de sundhedsmæssige fordele forbundet med den varme drik. Grøn te udmærker sig særligt ved at være både antioxiderende, kræfthæmmende og metabolisk.

Måske er du ikke så vild med tanken om at skulle drikke store mængder varm te hver dag. Det betyder dog ikke, at du skal snydes for den grønne tes mange positive virkninger. Grøn te-ekstrakt giver dig samme effekt, hurtigt og enkelt.

Grøn te ekstrakt

Grøn te ekstrakt tilskud indeholder 31mg grøn te koncentrat per tablet hvilket svarer til 1000mg ren grøn te.

Se produktet hos forhandlerenlorem ipsum dolor1

Hvad er grøn te godt for?

Grøn te har et væld af positive effekter på helbred, krop og sjæl. Blandt andet viser undersøgelser, at grøn te-ekstrakt hjælper imod kræft, leddegigt, forhøjet blodtryk og for højt kolesteroltal. Grøn te indeholder desuden naturlige antihistaminer, der hjælper med at mindske irritation og hævelse i forbindelse med allergi.

Fordi den grønne te indeholder antioxidanter, anslås det endvidere, at den hjælper kroppens immunsystem og beskytter cellerne mod sygdomme. Grøn te beskytter altså mod alt lige fra kræft og hjertekarsygdomme til forhøjet kolesteroltal.

2

Kan grøn te hjælpe på min slankekur?

Grøn te kan ifølge flere forskellige undersøgelser øge dit stofskifte, mindske din appetit og endda forbrænde fedt. Derfor kan grøn te virke som et godt supplement til din slankekur og hjælpe dig til hurtigere at nå det må, du har sat op for dit vægttab.

Som nævnt er grøn te metabolisk, hvilket vil sige, at det hæver dit stofskifte. Derudover indeholder grøn te-ekstrakt desuden koffein, hvilket mindsker appetitten let og øger varmeproduktionen i din krop, så din fedtforbrænding stimuleres.

Slankepiller med ekstrakt af grøn te indeholder dermed alle de samme gavnlige egenskaber som de blade, ekstraktet stammer fra. Der er derfor rigtig gode chancer for, at grøn te kan hjælpe dig med din kur.

3

Hvordan skal jeg tage grøn te-ekstrakt?

Grøn te-ekstrakt tages som regel i pilleform.

Hvis du ønsker at tabe dig, skal du gå efter de grøn te-ekstrakt piller, der har en høj mængde af de såkaldte polyphenoler, også kaldet catechiner. Det er nemlig frem for alt dette stof, der gør pillerne til et slankemiddel. Du kan læse produktets indhold af polyphenoler i varedeklarationen eller på selve indpakningen.

Et dagligt indtag på 200 mg polyphenoler svarer til cirka to kopper grøn te. Der er dog ikke nogen fastslået dosis og eksperter foreslår således også doser på alt fra 125 til 500 mg polyphenoler. Læs derfor altid på indpakningen, hvor meget du skal tage af det pågældende produkt.

4

Er der nogle bivirkninger ved grøn te-ekstrakt?

Mange af ingredienserne i grøn te er vanddrivende. Derfor er det vigtigt, at du drikker meget vand, så du opretholder en fornuftig væskebalance.

Koffeinen kan desuden give bivirkninger såsom kvalme og irritabilitet, hvis du indtager for meget koffein i løbet af dagen. Derudover er der dog ikke nogen risici forbundet med at tage grøn te-ekstrakt – kun en masse fordele!