Kettler romaskine

En romaskine til hjemmebrug er et genialt motionsredskab. Dels kan du træne på den når som helst, og dels får du trænet stort set hele kroppen.

Hvis du er på udkig efter et hjemmetræningsredskab, som kan give dig både konditions- og styrketræning i dit eget hjem, er en Kettler romaskine et rigtigt godt bud.

Romaskiner kan bruges af de fleste. Uanset hvilket træningsniveau, du befinder dig på, vil du kunne øge eller holde din formkurve, forbrænde nogle kalorier og samtidig have det sjovt.

I denne guide bliver du præsenteret for tre forskellige Kettler romaskiner. De er alle tre af god tysk kvalitet, men særligt Kettler Coach E skiller sig positivt ud, fordi den er feltets stærkeste og mest fleksible romaskine.

 • Kettler Rower 2.0
  Kettler Rower 2.0
  Kettler Rower 2.0 er en smart romaskine til hjemmet, hvor du kan træne hele kroppen ved ét stykke træningsudstyr. Romaskinen fra Kettler har 8 modstandsniveauer, som justeres manuelt og som sikrer fuldstændig jævn og stille bevægelse af brugeren. Trækstyrken kan let ændres ved hjælp af justeringshjulet. Det klare display informerer om alle vigtige værdier, så du altid har kontrol over din træning. Displayet viser blandet andet Antal slag, kalorier, puls, beatfrekvens, træningstid.
   Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
   Fitnessshoppen.dk -35%4499 0 4499 Læs mere
  • KETTLER ROWER 2.0
   KETTLER ROWER 2.0
   KETTLER ROWER H2O giver dig en effektiv og realistisk roning uden at blive våd. Med denne romaskine kan du træne mange forskellige muskelgrupper derhjemme. Ro.følelsen under træningen er hurtig og nem at opsætte og er særligt realistisk takket være det vandbestandige bremsesystem af høj kvalitet. Med ROWER H2O har du mange funktioner om bord - computerskærmen viser dig dine personlige præstationsparametre på mange forskellige måder. Enheden er også kendetegnet ved sin høje komfort. Sædet er komfortabelt konstrueret, og håndtagene undgår også overbelastning af håndled og hænder. Sædeskinnen er lavet af anodiseret aluminium, hvilket sikrer særlig jævn roning og høj stabilitet.
    Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
    Fitnessshoppen.dk -16%8999 0 8999 Læs mere
   • KETTLER AQUAROWER 500
    KETTLER AQUAROWER 500
    AQUAROWER 500 er perfekt til en effektiv træning af forskellige muskelgrupper med en følelse som på ægte vand. Denne romaskine fra Kettler er af høj kvalitet og skiller sig ud på grund af sin stabile rammekonstruktion. Takket være det robuste håndværk kan der også udføres meget intensiv træning, og de har en maks. brugervægt på 150 kg. Den gule knap giver forskellige modstandsniveauer med en simpel drejning, som kan ændres efter ønske. Den store og brugervenlige konsol viser dig dine præstationsparametre - så du altid kan kontrollere dit niveau og forbedre din præstation! Specifikationen af ​​præstationsparametrene, såsom kalorieforbrug eller wattforbrug, foretages med den størst mulige nøjagtighed. Konsollen tager altid højde for tilstanden for den indstillede modstand. Ud over de omfattende funktioner er træning med AQUAROWER 500 altid meget behagelig - det skridsikre sæde og håndtagene er ergonomisk designet, og grebet er også perfekt designet til stærke rodbevægelser
     Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
     Fitnessshoppen.dk -13%12999 0 12999 Læs mere
    • KETTLER AQUAROWER 700
     KETTLER AQUAROWER 700
     AQUAROWER 700 fra Kettler garanterer rooplevelser som på vandet. Uanset om du vil styrke dine muskler, styrke din cirkulation eller forbedre din generelle kondition - AQUAROWER 700 er en ægte allrounder. Takket være den ekstremt robuste rammekonstruktion med materialer som fint træ og stål er den meget modstandsdygtig, selv under kraftige træningspas. De forskellige modstandsniveauer kan let tilpasses til dit personlige fitnessniveau. Skærmen imponerer med sin brugervenlighed. Du kan også inkludere din smartphone i træningen via Bluetooth - for endnu mere motivation og mere realistiske træningsenheder takket være Kinomaps-appen. Dine personlige præstationsparametre vises på skærmen med en høj grad af nøjagtighed. AQUAROWER 700 imponerer ikke kun med sine forskellige træningsfunktioner, men også med sin bekvemmelighed. Det ergonomiske skridsikre sæde og de komfortable håndtag har et greb, der også er velegnet til meget stærke rodbevægelser. Skinnerne muliggør en meget stille og rolig træning - perfekt til ambitiøs hjemmetræning derhjemme.
      Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
      Fitnessshoppen.dk -21%14999 0 14999 Læs mere

      

     Kettler Stroker – god til begynderen

     Her får du en meget brugervenlig Kettler romaskine, som selv den helt uøvede roer kan få stor gavn af med det samme. Romaskinen kan foldes sammen, så den ikke fylder ret meget, når den ikke er i brug.

     Kettler Stroker trækker godt og jævnt på grund af dens 4 kg. tunge svingmasse.

     Fakta om Kettler Stroker:

     • brugervægt: 130 kg.
     • Let glidende sæde på kuglelejer
     • 8 modstandsniveauer
     • Stor LCD-skærm med info
     • Transporthjul

     Romaskinen fylder blot 103x60x141 cm., når den er foldet sammen. Det gør den meget nem at opbevare.

     Alt i alt er en Kettler Stroke romaskine din gode træningsmakker, når du ikke er så øvet, men også mere ambitiøse sportsudøvere kan få udfordringer på denne maskine.

     Kettler Coach E – den stærke multimaskine

     Går dine ambitioner i retning af at finde en romaskine, der kan mere end de fleste, vil du ikke blive skuffet over en Kettler Coach E. Ud over at være en almindelig romaskine, er den nemlig en slags multimaskine. Det er den, fordi du også decideret kan træne bryst og mave på den. Det betyder, at du på denne maskine får trænet omkring 80% af dine muskelgrupper.

     En Kettler Coach E er en af de mest solgte romaskiner på verdensplan. Det er den blandt andet, fordi de træner din krop allround, og fordi den generelt er af god og effektiv kvalitet.

     Fakta om Kettler Coach E:

     • Træner også mave og bryst
     • 12 træningsprogrammer
     • Indbygget pulsmodtager
     • brugervægt: 130 kg.
     • Mindre gode håndtag pga. mulit-funktionen

     Her får du en Kettler romaskine af virkelig høj kvalitet, der også kan træne bryst og mave. Det går dog lidt ud over håndtag og hyppighed af modstandsjustering.

     Kettler Axos Rower – god til prisen

     Denne model har mange gode funktioner uden de store dikkedarer, og du kan træne meget effektivt på den, selvom prisen er beskeden. Det er en forholdsvis lydløs romaskine, hvilket bestemt er en fordel, hvis du bor i lejlighed, eller bare ikke vil genere dine omgivelser.

     Maskinen er foldbar, så den fylder minimalt, når den ikke er i brug. Da den vejer 30 kg., er det en fordel, at den er udstyret med gode transporthjul.

     Fakta om Kettler Axos Rower:

     • Brugervenlig
     • Lydsvag
     • brugervægt: 130 kg.
     • 8 modstandsniveauer
     • Sammenklappet mål: 102x56x139 cm.
     • Transporthjul

     En Kettler Axos Rower er en god romaskine til prisen. Desuden er den lydsvag og solid.

     Når du skal vælge en Kettler romaskine

     Det første, du bør tænke på, inden du vælger en Kettler romaskine, er dit eget træningsniveau. Vælger du en romaskine, der kan udfordre dig på dit niveau og lidt til, så får du mest gavn af den.

     I hvert fald bør du ikke vælge en romaskine, der ikke helt kan matche dit høje træningsniveau. Sådan en model vil ikke kunne udfordre dig nok.

     Skulle det omvendte være tilfældet, at maskinen også kan bruges til en sportsudøver på et højere træningsniveau, end det du har, er problemet ikke så stort. Så skal du bare nyde, at du har en avanceret romaskine, som du kan vokse på niveaumæssigt.

     I forhold til de Kettler romaskiner, der er blevet nævnt i denne guide, så vil vi overordnet set anbefale følgende:

     Anbefales til nybegynderen og den let øvede

     Er du begynder eller let øvet, så vil du få mest gavn af at vælge enten en Kettler Stroker eller en Kettler Axos Rower. De fås begge til en fornuftig pris, og de er tilpas brugervenlige til, at den vil være lige til at gå til for dig.

     Disse modeller vil også begge være velegnede til dig, der skal genoptræne eller på anden måde er fysisk udfordret.

     Sportsmæssigt vil de begge to kunne udfordre dig lige tilpas. Det gælder også, hvis dit træningsniveau er middel eller lidt over middel.

     En Kettler Coach E vil nok være en for stor mundfuld for dig, og går du ikke efter en romaskine, der også har andre funktioner, så bør du i hvert fald vælge en maskine, der udelukkende er en romaskine.

     Anbefales til den mere ambitiøse sportsudøver

     Vil du gerne udfordres motionsmæssigt, så kan du med fordel vælge en Kettler Coach E. Det kan også godt være, at du af princip altid går efter det udstyr, som er bedst. Så vil du næppe blive skuffet over denne romaskine af høj kvalitet.

     På den vil du kunne træne intensivt og varieret, og du vil også kunne træne både bryst og mave på den. Netop det, at den er en multitræner, betyder, at der er blevet gået lidt på kompromis i forhold til blandt andet håndtagene og hvor hyppigt, du skal justere modstanden.

     Har du kun brug for en romaskine, der kun er en romaskine, så vælg en, der ikke er en multimaskine. Så kan du undgå disse få gener, som der kan være med en multimaskine.

     Rangering af de tre Kettler romaskiner

     Alle tre Kettler romaskiner er af gedigen tysk kvalitet. Der er naturligvis forskel på dem. Nogle af disse forskelle er mere tydelige end andre.

     Det er naturligvis individuelt, hvad der for den enkelte bruger er den rette maskine. Men generelt set så ville en rangliste over de tre modeller komme til at se således ud:

     1. Kettler Coach E
     2. Kettler Axos Rower
     3. Kettler Stroker

     Når Kettler Coach E kommer ind på en førsteplads, så er det primært fordi, det er en meget solid og fleksibel romaskine, der også kan give den ambitiøse sportsudøver kam til sit sportslige hår. Desuden er det også en multimaskine, hvilket gør det muligt for dig at træne op til 80 % af dine muskelgrupper.

     Anden- og tredjepladsen ligger meget tæt. Kettler Axos Rower og Kettler Stroker ligger meget ens i forhold til funktioner og mål.

     Når Kettler Axos Rower alligevel sniger sig først over målstregen og bliver nummer to, så skyldes det primært, at den er ret lydsvag.