Masterfit tp900

Romaskinen Masterfit tp900 er en stabil og kraftig model, der er særligt velegnet til dig, der gerne vil have den bedste romaskine til hjemmetræningen eller til virksomhedens fitnessrum.

Maskinen har 9 modstandsniveauer, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse din træning individuelt efter dine træningsbehov. Kædetrækket er meget kraftigt og jævnt, og du kan dermed mærke den høje kvalitet i maskinen, hver gang du tager et træk.

Masterfit tp900 kommer med en computer, som giver dig en oplagt mulighed for at sætte personlige mål for din træning. Du kan blandt andet vælge mellem kalorieforbrug, afstand eller tid, ligesom du også kan se dine watt under træningen.

Ønsker du underholdning under din træning, kan din smartphone placeres lige over computeren, så du kan se film, serier eller videoer, mens du træner.

Romaskinen kan skilles ad og deles i to, så den nemt kan opbevares enten i virksomheden eller derhjemme uden at optage for meget plads, når den ikke er i brug.

Mål (lxbxh): 240x62x90 cm.
Vægt: 40 kg.
Maksimal personvægt: 150 kg.

Fordele:

  • Praktisk opbevaring
  • 9 modstandsniveauer
  • Perfekt til hjemmetræning eller træning på arbejdspladsen

Ulemper:

  • Romaskinen fylder meget i længden, men det gør sig generelt gældende for romaskiner

Ting du skal overveje, før du køber en romaskine

En romaskine er perfekt til forholdsvis kort træning, fordi den sørger for, at du træner hele kroppen på én gang. Derudover får du både styrketræning og konditionstræning på samme tid, og det booster dit stofskifte, hvilket er en fordel, hvis du ønsker at tabe dig.

Skal du derfor kun investere i én træningsmaskine til din hjemmetræning, får du mest ud af din træning ved at vælge en romaskine.

Inden du køber en romaskine, bør du dog blandt andet overveje:

  • Om du har plads til den – den fylder næsten 2,5 meter i længden, når den er i brug
  • Om formålet med din træning er både at få styrketræning og konditionstræning på samme tid
  • Hvor stort et behov du har for individuelle tilpasningsmuligheder

Funktioner og fordele ved en Masterfit tp900 romaskine

Denne romaskine har mange forskellige funktioner og fordele, som du kan læse om i de nedenstående afsnit.

9 forskellige modstandsniveauer

Med hele 9 forskellige modstandsniveauer kan du selv vælge, hvor stor en modstand du vil træne med.

Du kan dermed både bruge denne romaskine til en let opvarmning eller til en hårdere og mere intens træning alt afhængigt af, hvad du foretrækker, og hvordan du sammensætter din træning.

Skal resten af familien også kunne bruge romaskinen, vil de helt sikkert også blive glade for, at de selv kan vælge det rette modstandsniveau, der passer til deres træningsbehov.

På den måde undgår ingen af jer at overanstrenge sig under træningen, og samtidig er der også rig plads til udvikling.

Kraftig romaskine

Masterfit tp900 er en meget kraftig romaskine, som samtidig også har et kraftigt træk, hvilket gør, at den er særligt velegnet til dig, der tager træningen seriøst, uanset om du træner hjemme, på arbejdet eller i fitnesscenteret.

Intelligent computer

Med i denne romaskine får du en intelligent computer, der blandt andet kan vise tid, afstand og kalorieforbrug, ligesom den også kan vise dine watt. På den måde har du de bedste forudsætninger for at nå dine personlige mål, mens du træner.

Pladsbesparende romaskine

Selvom romaskinen er lang, når den ikke er foldet sammen, har den en stor fordel ved at kunne skilles ad og deles i to, hvilket gør, at den kan opbevares de fleste steder, når den ikke er i brug.

Masser af underholdning under din træning

Foretrækker du at blive underholdt, mens du træner, vil du blive glad for denne romaskine. Du har nemlig mulighed for at sætte din smartphone fast ved computeren, og dermed kan du se underholdning på din telefon, mens du træner.

Høj maksimal personvægt

Romaskinen er bygget til at kunne holde til en maksimal personvægt på 150 kg., og derfor vil de fleste også kunne bruge denne maskine.

Konklusion – derfor skal du vælge en Masterfit tp900

Hvis du er på udkig efter en træningsmaskine til hjemmetræningen og ønsker en god og kraftig maskine, kan du med stor fordel vælge Masterfit tp900 romaskinen.

Således kan du nemlig træne hele din krop på én gang, og dermed slipper du for at investere i andre træningsmaskiner. Romaskinen giver dig rig mulighed for både at styrketræne og konditionstræne på samme tid.

Samtidig får du en praktisk romaskine, som du nemt kan skille ad og stille væk, når den ikke er i brug, så den ikke står og fylder unødvendigt.

Casper Christiansen

Hej mit navn er Casper. Jeg hjælper dig med at finde de rigtige produkter. Jeg overtog motion-online.dk fra Morten Zacho tilbage i 2015. Har du spørgsmål til noget, så kan du sende mig en mail på [email protected]