En Maxfit romaskine er en romaskine i den billige ende og derfor også nogle billigere materialer som den er produceret i.

Hvis du ønsker en romaskine i højere kvalitet, bør du tjekke vores romaskine test.

 

Hvilke modstandstype på din maxfit romaskine

Når du skal købe en romaskine er der mulighed for at vælge mellem 3 forskellige modstandstyper at vælge imellem. De 3 typer er luft, vand eller magnet. 

 

Magnet som modstandstype

Dette er den modstandstype vi ofte ser på de billige modeller. Det er en fin modstandstype hvis du er nybegynder, men der har en lidt mere mekanisk fornemmelse i forhold til de 2 andre typer. Magneterne giver dig dog mulighed for at meget præcist vælge hvor hårdt dit træk skal være. Det er dog sjældent at det er specielt vigtigt at du meget præcis kan vælge dette.  

 

Vi anbefaler man køber en romaskine med magnetmodstand, hvis det er din første romaskine og gerne vil i gang til en billig penge. 

 

Luft som modstandstype

Luft har i mange år været standard på alle de gode romaskine modeller, luftmodstand giver et dejligt naturligt træk så det næsten føles som at sidde ude på vandet. Det mest solgte romaskine Concept 2 er lavet med vindmodstand. Du finder ofte de mest holdbare romaskine modeller er dem med luftmodstand og er derfor et super godt valg.

 

Vi anbefaler en romaskine med luftmodstand til den erfarne roer der ønsker kvalitet og nybegynderen der ønsker en solid og holdbar romaskine. 

 

Vand som modstandstype

Det nyeste skud på stammen fra romaskiner er en romaskine med vand. Det er som denne type skiller sig ud med er helt klart designet og lyden. Du ofte et super flot design i lækkert træ, med en vandtank der giver en fantastisk autentisk lyd. Denne type er faktisk mindre holdbar end de fleste romaskiner med luftmodstand, men du får til gengæld en romaskine der er super flot og bare skiller sig ud på den gode måde. 

 

Maxfit fokuseret primært på at lave romaskiner med magnetmodstand, da hele deres koncept er at holde prisen så langt nede. Vi anbefaler ikke du køber en Maxfit romaskine, da vi mener at kvaliteten simpelthen er for dårlig. 

 

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *