Reebok Romaskine

En reebok romaskine må siges at komme fra et verdenskendt brand, men hvordan klare deres romaskiner sig i forhold til romaskiner fra andre brands? Det er det vi vil finde ud af i denne artikel.

 

Tip: Skal du købe en romaskine? Så tjek vores store romaskine guide ud.

 

Reebok har i mange år været kendt for især deres sko og tøj, som bæres af nogle af de største sportsstjerner i verden. Men kan de også lave romaskiner?

Bedste Reebok romaskine i Danmark

Vi tager et kig på de 2 modeller der pt. er tilgængelige i Danmark.

 

Reebok Rower GR

En Reebok rower er en okay romaskine, hvilket vil sige at den er bedre end de helt billige og dårlige end de gode. 

Denne romaskine fra Reebok vejer 36,6 kg. og kan klare en personvægt på 120 kg. 

Romaskinen er primært lavet af metal og plastik, hvilket er lidt atypisk for en romaskine i denne prisklasse. Da de fleste andre primært er lavet af metal for en bedre holdbarhed. 

Reebok Rower GR har magnetisk modstand, hvilket faktisk også primært kun er de billigere modeller som har. Skal du have en mere naturlig fornemmelse, skal du vælge enten en romaskine med luftmodstand eller en vandmodstand. Det store plus ved denne romaskine er at den kan klappes sammen. 

 

Alt i alt er det okay romaskine, som i vores øjne er lidt for dyr i forhold til kvaliteten. Men hvis du leder efter en romaskine der kan klappes sammen, er denne model et fint bud. 

 

Reebok Rower Zjet

Denne romaskine fra Reebok er deres lidt billigere model. Igen er den lavet af en blanding af metal og plast, hvilket ikke ligefrem trækker op i karakterbogen. 

Du får en fin 4,5 tommer LCD skærm med som vi alle standard tingene (Tid, distance, Kalorier m.m.)

Denne romaskine kan også klappes sammen, hvilket faktisk at det der primært retfærdiggøre at det kan give mening at købe den. 

 

Vores vurdering af denne romaskine er at det er et fint alternativ til nybegynderen der ønsker en romaskine man kan klappe sammen.


Generelt omkring Reebok romaskine

Det er tydeligt at Reebok lever højt på deres brand og kan man lide deres design, kan det sagtens give mening at købe en romaskine fra Reebok. Vi mener dog at der findes meget bedre alternativer på det danske marked som man bør overveje først. Se evt. vores store romaskine test her.