Romaskine i træ

I denne artikel gennemgår vi de forskellige romaskine i træ der findes på det danske marked. 

 

Ønsker du blot at se en oversigt over det bedste romaskiner, så tjek vores store romaskine test her. 

 

Romaskine i træ blev utrolig populær efter Frank Underwood (Kevin Spacey) fra house of cards trænede på den nede i sin kælder. 

 • Apollo Hybrid AR Rower
  Apollo Hybrid AR Rower
  Er du på udkig efter en romaskine, som giver dig en fornemmelse af at ro på vandet? Så skal du vælge en romaskine med vand, og i så fald er Apollo Hybrid AR Rower det oplagte valg. Romaskinens forende kommer nemlig med en mindre vandtank, som giver dig modstand, når du bruger den. Derudover kommer den i en prisklasse, hvor alle kan være med. Med denne romaskine får du en autentisk ro-oplevelse til en god pris – selv lyden af vandet fra tanken er med til at give dig en gennemført fornemmelse af, at du er ude at ro på vandet. Maskinen er fremstillet i træ og metal, hvilket giver en rigtig god holdbarhed. Håndtaget er ergonomisk, og sædet er også meget behageligt og stabilt at sidde på. Romaskinen vejer 50 kg., og den kan tåle en brugervægt på op til 150 kg. Den har følgende mål: 213 x 55 x 54, og du kan nemt stille den på højkant, så den ikke fylder så meget. Det er særligt velegnet til alle, der ønsker at spare plads på deres fitnessredskaber.
  • Autentisk oplevelse af at ro på vandet
  • Robust og holdbar konstruktion
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Abilicaonline.dk -14%8495 0 8495 Læs mere
 • Apollo Pro 2
  Apollo Pro 2
  Apollo Pro 2 romaskinen, er nået af den bedste kvalitet der er på markedet af romaskiner, og det kan naturligvis os ses på prisen. Maskinen er utrolig populær til erhvervsbrug, og bruges i rigtige mange fitnesscenter rundt omkring i landet. Selve maskinen kommer et flot asketræ, i forlængelse med stål, som giver den et utrolig flot look, i henhold til andre maskiner der enten er lavet i plastic eller blot stål. På denne maskine, vil du opnå en naturlig følelse af og ro på vandet, da maskinen har et indbygget modstandssystem, som er lavet på vand, som både giver dig den rigtige følelse men os den helt rigtige lyd. Du har med denne maskine mulighed for at opbevare den stort set alle steder, enten om det er i lejlighed eller i hus, da der er indbygget to transporthjul på selve maskinen, hvilket gør den utrolig nem og pakke sammen og gemme væk, når du er færdig med og træne. Romaskinen har en indbygget computer, som gør det utrolig nemt og se flere forskellige slags data såsom, tid, distance, åretag per minut, og hvor mange kalorier du har forbrændt per time. Du vil have mulighed for at kunne overføre alt din date til din computer via et usb kabel, hvis du til matematisk data og analyser, derudover har du os mulighed for og tilkøbe dig et pulskit, så u kan få den helt præcise måling af din puls, mens du er i gang med din træning. Du vil med et køb af denne maskine opnå, noget af det bedste kvalitet og klart noget af det bedste indenfor design. Apollo Pro 2 er bare en maskine, som har sat sit aftryk på markedet, og med en vægt på bare 50 kilo, er det en maskine som, alle personer har mulighed for at flytte rundt på, hvilket gør den utroligt praksis i såvel lejlighed eller hus.
  • Utrolig populær til erhvervsbrug, og bruges i rigtige mange fitnesscenter rundt omkring i landet.
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Abilicaonline.dk -8%11.495 0 11.495 Læs mere
  Opsummering af anmeldelse fra:
  Amazon.com

  Jeg har lige erhvervet  til denne maskine. Jeg købte min tilbage i juli 2017, og har brugt den stort set hverdag, i næsten et år nu. Dette er en utrolig maskine. Dog er der lidt problemer med og samle den. Det giver rent faktisk en rigtig følelse og ro på vandet, med den indbygget vandbeholder på selve maskinen. Prisen er lidt dyrere på denne maskine i henhold til andre maskiner, men du får noget af den bedste kvalitet, som der klart er på markedet. Jeg fortryder slet ikke mit køb, klart en maskine af bedste kvalitet, og tro mig, min sidste maskine var en virkelig dårlig maskine.

 • Apollo Plus
  Apollo Plus
  Apollo Plus er den nye romaskine af selve udgaven af Apollo serien. Med denne romaskine får du et unikt design samt en utrolig kraftig modstand. Selve romaskinen er lavet i meget flot asketræ, samt en utrolig holdbar stålramme. Ved og benytte denne romaskine fra Apollo, vil du opnå den bedste mulige oplevelse med roning, det er faktisk ligesom og mærke suset i håret, på det åbne hav, med denne maskine. Du vil have mulighed for undervejs i din træning, og ændre selve modstandsniveauer, blot ved og dreje på en knap, romaskinen kommer med hele 4 forskellige niveauer, som du kan benytte dig af. Du har mulighed for det helt lette begynder program eller, hvis du allerede er bekendt med roning, har du mulighed for og teste dig selv af på det hårde program. Selve romaskinen er udviklet af professionelle roer, og det har givet den helt rigtige følelse af og være på åbent vand, samt du derudover os får tilført den helt rigtige lyd. Selve maskinen er en utrolig let maskine, egenvægten ligger på 33 kilo, dog uden vand, og det anbefaledes at personvægten ikke overstiger 150 kilo.  Maskinen måler 213 x 55 x 54, dog skal det siges at når du er færdig med og benytte dig af maskinen, har du mulighed for og pakke den sammen. Hvilket gør den til en maskine der nemt kan benyttes i en lejlighed, hvis pladsen ikke er til den står fremme hele tiden. Derudover har du mulighed for med den Apollo Plus, og tilknytte den til din computer via USB, her har du mulighed for og benytte dig af flere forskellige programmer, du har muligheden hvor du kan ro i mod andre, som ligesom dig er tilknyttet til internettet, samt at du har mulighed for og se en masse data. Med denne maskine opnår du den bedste kvalitet, Apollo Plus kommer i et unikt design i asketræ med stålramme, som er utroligt robust. Dette er maskinen du skal købe, hvis du ønsker kvalitet, ligesom i et fitnesscenter.
  • Vandromaskinerne fra First Degree Fitness er alle udviklet i samarbejde med professionelle roere
  • Fylder intet når du ikke bruger den
  • Her får du en elegant, og meget stabil romaskine, hvis konstruktion er en flot sammensætning af stål og lyst asketræ.
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Abilicaonline.dk -14%8.495 0 8.495 Læs mere
 • KETTLER AQUAROWER 700
  KETTLER AQUAROWER 700
  AQUAROWER 700 fra Kettler garanterer rooplevelser som på vandet. Uanset om du vil styrke dine muskler, styrke din cirkulation eller forbedre din generelle kondition - AQUAROWER 700 er en ægte allrounder. Takket være den ekstremt robuste rammekonstruktion med materialer som fint træ og stål er den meget modstandsdygtig, selv under kraftige træningspas. De forskellige modstandsniveauer kan let tilpasses til dit personlige fitnessniveau. Skærmen imponerer med sin brugervenlighed. Du kan også inkludere din smartphone i træningen via Bluetooth - for endnu mere motivation og mere realistiske træningsenheder takket være Kinomaps-appen. Dine personlige præstationsparametre vises på skærmen med en høj grad af nøjagtighed. AQUAROWER 700 imponerer ikke kun med sine forskellige træningsfunktioner, men også med sin bekvemmelighed. Det ergonomiske skridsikre sæde og de komfortable håndtag har et greb, der også er velegnet til meget stærke rodbevægelser. Skinnerne muliggør en meget stille og rolig træning - perfekt til ambitiøs hjemmetræning derhjemme.
   Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
   Fitnessshoppen.dk -21%14999 0 14999 Læs mere

   

  Romaskine i træ unikt design

  Grunden til at har bygger romaskiner i træ er for at give dem et helt unik look. Som med alt andet forsøger producenterne at få os til købe en dyre romaskine model. Med en træ romaskine er salgsargumentet at du får en super lækker romaskine med et unikt design. Træet for også romaskine til at se mere eksklusiv ud, da en romaskine i stål godt kan virke lidt kold og kedelig. 

   

  Vandmodstand 

  Præcis som i house of cards, så kommer alle romaskiner i træ også med vandmodstand. Hvilket blot er en ekstra dimension til det i forvejen unikke look. Vandet for det hele til at virke meget mere ægte, for at give dig følelsen af at sidde ude på vandet og ro. Men det virker ikke kun sådan, det er sådan. Du får nemlig et utrolig naturligt træk som føles og lyder meget ægte. 

   

  Der er ingen tvivl om at hvis du går op i stil og æstetik, så er der ingen vej uden en flot romaskine i træ.

   

  Ulemper ved en romaskine i træ

  Skal vi pege på noget som trækker i den forkerte retning, så er det at en romaskine i træ er lidt mindre praktisk end en romaskine i stål. 

  For det første så er fylder den lidt mere, der selve stellet er lidt bredere for give samme stabilitet og holdbarhed som en stål romaskine. 

  Dette er også med til at gøre den lidt mere uhandy og du kan heller ikke klappe en romaskine i træ sammen, hvilket nogle stål modeller giver dig mulighed for. 

   

  Når det så er sagt, så ville vi altid vælge en træ romaskine udelukkende på grund af udseende.