I denne artikel gennemgår vi de forskellige romaskine i træ der findes på det danske marked. 

 

Ønsker du blot at se en oversigt over det bedste romaskiner, så tjek vores store romaskine test her. 

 

Romaskine i træ blev utrolig populær efter Frank Underwood (Kevin Spacey) fra house of cards trænede på den nede i sin kælder. 

[post_product id=170504]

[post_product id=159304]

[post_product id=159302]

[post_product id=170663]

 

Romaskine i træ unikt design

Grunden til at har bygger romaskiner i træ er for at give dem et helt unik look. Som med alt andet forsøger producenterne at få os til købe en dyre romaskine model. Med en træ romaskine er salgsargumentet at du får en super lækker romaskine med et unikt design. Træet for også romaskine til at se mere eksklusiv ud, da en romaskine i stål godt kan virke lidt kold og kedelig. 

 

Vandmodstand 

Præcis som i house of cards, så kommer alle romaskiner i træ også med vandmodstand. Hvilket blot er en ekstra dimension til det i forvejen unikke look. Vandet for det hele til at virke meget mere ægte, for at give dig følelsen af at sidde ude på vandet og ro. Men det virker ikke kun sådan, det er sådan. Du får nemlig et utrolig naturligt træk som føles og lyder meget ægte. 

 

Der er ingen tvivl om at hvis du går op i stil og æstetik, så er der ingen vej uden en flot romaskine i træ.

 

Ulemper ved en romaskine i træ

Skal vi pege på noget som trækker i den forkerte retning, så er det at en romaskine i træ er lidt mindre praktisk end en romaskine i stål. 

For det første så er fylder den lidt mere, der selve stellet er lidt bredere for give samme stabilitet og holdbarhed som en stål romaskine. 

Dette er også med til at gøre den lidt mere uhandy og du kan heller ikke klappe en romaskine i træ sammen, hvilket nogle stål modeller giver dig mulighed for. 

 

Når det så er sagt, så ville vi altid vælge en træ romaskine udelukkende på grund af udseende.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *