Romaskine med vand

Ønsker du at anskaffe dig en romaskine til hjemmet, så du slipper for at skulle en tur på vandet, hver gang du ønsker at træne? Så kan du med fordel investere i en romaskine vand. Her får du en gennemgang af nogle af de bedste modeller på markedet, hvor særligt Apollo Plus Black edition romaskinen skiller sig ud med sin kraftige modstand og individuelle tilpasningsmuligheder.

Tip: Vi har også lavet en guide, der sammenligner alle de bedste romaskiner fra danske forhandlere.

 • WaterRower A1 – god til nybegynderen
  WaterRower A1 – god til nybegynderen
  Denne romaskine er særligt velegnet til nybegynderen inden for roning, og ligesom de andre romaskiner får du også her en autentisk fornemmelse af at ro på vandet. Denne maskine kommer ikke med mange funktioner, og du har heller ikke mulighed for at tilslutte den til en computer. Den er derfor særligt velegnet til dig, der ønsker at prøve, om en romaskine med vand er noget for dig, inden du går ud og investerer i en romaskine med flere funktioner. Det er dog en meget behagelig og ergonomisk korrekt romaskine, hvor du blandt andet får et ergonomisk formet håndtag. Maskinen er fremstillet af en skinne af aluminium samt massivt asketræ, og den passer derfor rent stilmæssigt ind i mange hjem. Den er pladsbesparende, da den kan klappes sammen, når den ikke er i brug, hvilket er en fordel for dig, der ikke har plads til at have romaskinen stående fremme, når den ikke er i brug. Maskinen har en maksimal brugervægt på 125 kg., og den måler 215 cm i længden, 55 cm i bredden og 53 cm i højden.
  • God nybegyndermaskine
  • Autentisk fornemmelse af at ro på vandet
  • Kan klappes sammen
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Udsolgt 0 0 0 Læs mere
 • Apollo Plus Black edition
  Apollo Plus Black edition
  Apollo Plus Black edition er den nye udgave af Apollo Hybrid AR Rower, og du får dermed en kraftigere modstand og et forbedret design sammenlignet med Apollo Hybrid AR Rower. Du har selv mulighed for at ændre på modstandsniveauet på tankens drejeknap, hvor du kan vælge mellem fire forskellige niveauer. Dermed kan du selv tilpasse din træning lige fra let opvarmning til en meget hård og intens træning. Også med denne romaskine med vand får du både lyden og fornemmelsen af at ro på vandet. Med denne romaskine har du mulighed for at tilkoble dig en computer via det USB-stik, der er placeret i forreste del af maskinen. På den måde kan du blandt andet downloade forskellige ro-programmer. Maskinen har en egenvægt på 50 kg. og en maksimal brugervægt på 150 kg. Den måler 213 cm i længden, 55 cm i bredden og 54 cm i højden. Rent designmæssigt er maskinen fremstillet af en kombination af sortmalet asketræ og stål, og den vil derfor passe ind rent stilmæssigt i langt de fleste hjem. Når den ikke er i brug, fylder den ikke ret meget, da den kan stilles lodret op ad for eksempel en væg.
  • Autentisk ro-oplevelse
  • Kraftig modstand
  • Mulighed for individuel tilpasning
  • 4 forskellige modstandsniveauer
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Abilicaonline.dk -14%8495 0 8495 Læs mere
 • Apollo Hybrid AR Rower
  Apollo Hybrid AR Rower
  Er du på udkig efter en romaskine, som giver dig en fornemmelse af at ro på vandet? Så skal du vælge en romaskine med vand, og i så fald er Apollo Hybrid AR Rower det oplagte valg. Romaskinens forende kommer nemlig med en mindre vandtank, som giver dig modstand, når du bruger den. Derudover kommer den i en prisklasse, hvor alle kan være med. Med denne romaskine får du en autentisk ro-oplevelse til en god pris – selv lyden af vandet fra tanken er med til at give dig en gennemført fornemmelse af, at du er ude at ro på vandet. Maskinen er fremstillet i træ og metal, hvilket giver en rigtig god holdbarhed. Håndtaget er ergonomisk, og sædet er også meget behageligt og stabilt at sidde på. Romaskinen vejer 50 kg., og den kan tåle en brugervægt på op til 150 kg. Den har følgende mål: 213 x 55 x 54, og du kan nemt stille den på højkant, så den ikke fylder så meget. Det er særligt velegnet til alle, der ønsker at spare plads på deres fitnessredskaber.
  • Autentisk oplevelse af at ro på vandet
  • Robust og holdbar konstruktion
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Abilicaonline.dk -14%8495 0 8495 Læs mere
 • KETTLER AQUAROWER 500
  KETTLER AQUAROWER 500
  AQUAROWER 500 er perfekt til en effektiv træning af forskellige muskelgrupper med en følelse som på ægte vand. Denne romaskine fra Kettler er af høj kvalitet og skiller sig ud på grund af sin stabile rammekonstruktion. Takket være det robuste håndværk kan der også udføres meget intensiv træning, og de har en maks. brugervægt på 150 kg. Den gule knap giver forskellige modstandsniveauer med en simpel drejning, som kan ændres efter ønske. Den store og brugervenlige konsol viser dig dine præstationsparametre - så du altid kan kontrollere dit niveau og forbedre din præstation! Specifikationen af ​​præstationsparametrene, såsom kalorieforbrug eller wattforbrug, foretages med den størst mulige nøjagtighed. Konsollen tager altid højde for tilstanden for den indstillede modstand. Ud over de omfattende funktioner er træning med AQUAROWER 500 altid meget behagelig - det skridsikre sæde og håndtagene er ergonomisk designet, og grebet er også perfekt designet til stærke rodbevægelser
   Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
   Fitnessshoppen.dk -13%12999 0 12999 Læs mere
  • KETTLER AQUAROWER 700
   KETTLER AQUAROWER 700
   AQUAROWER 700 fra Kettler garanterer rooplevelser som på vandet. Uanset om du vil styrke dine muskler, styrke din cirkulation eller forbedre din generelle kondition - AQUAROWER 700 er en ægte allrounder. Takket være den ekstremt robuste rammekonstruktion med materialer som fint træ og stål er den meget modstandsdygtig, selv under kraftige træningspas. De forskellige modstandsniveauer kan let tilpasses til dit personlige fitnessniveau. Skærmen imponerer med sin brugervenlighed. Du kan også inkludere din smartphone i træningen via Bluetooth - for endnu mere motivation og mere realistiske træningsenheder takket være Kinomaps-appen. Dine personlige præstationsparametre vises på skærmen med en høj grad af nøjagtighed. AQUAROWER 700 imponerer ikke kun med sine forskellige træningsfunktioner, men også med sin bekvemmelighed. Det ergonomiske skridsikre sæde og de komfortable håndtag har et greb, der også er velegnet til meget stærke rodbevægelser. Skinnerne muliggør en meget stille og rolig træning - perfekt til ambitiøs hjemmetræning derhjemme.
    Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
    Fitnessshoppen.dk -21%14999 0 14999 Læs mere

    

   Hvordan vælger man den bedste romaskine med vand?

   Der er rigtig mange forskellige romaskiner med vand på markedet, og det kan være svært at vælge, hvilken romaskine man skal vælge. Det er dog vigtigt, at du er klar over, at når du skal vælge den bedste romaskine med vand, så skal du vælge den maskine, der er bedst til dig og dine behov.

   Er du for eksempel nybegynder, kan den bedste maskine til dig og dine behov meget vel være WaterRower A1. Her får du ikke for mange forskellige funktioner, som du skal forholde dig til. Til gengæld får du en simpel, effektiv og behagelig romaskine for pengene samt en autentisk fornemmelse af at ro på vandet.

   Er du omvendt en erfaren roer, og har du brug for en kraftig romaskine med mange individuelle tilpasningsmuligheder, så kan du med fordel vælge Apollo Plus Black edition.

   Hvad er fordelene ved en romaskine med vand?

   En af de helt store fordele ved at træne med en romaskine generelt er, at den træner hele kroppen, og du får dermed en meget effektiv træning på kort tid. Vælger du en romaskine med vand, får du samtidig en oplevelse af at ro på vandet, selvom du for eksempel sidder hjemme i stuen.

   Derudover får du den samme modstand, som du ville få, hvis du virkelig roede ude på vandet, fordi maskinens ”årer” trækkes igennem en vandtank. Derfor er en romaskine med vand særligt velegnede til roere, der har behov for at kunne træne indendørs, når vejret for eksempel ikke er til at træne udendørs. Det kan for eksempel være i vintersæsonen, hvor vandet udenfor er meget koldt.

   Hvilke funktioner er vigtige, når man skal købe en romaskine?

   Når du skal købe en romaskine, uanset om det er med eller uden vand, så er det først og fremmest vigtigt, at du vælger en model, som svarer til dit niveau. Vælger du en maskine, som ikke kan give dig tilstrækkeligt med modstand, får du ikke det optimale ud af din træning.

   Det kan derfor være en fordel for mange at vælge en maskine, hvor man selv har mulighed for at indstille og justere modstanden. Det gælder især, hvis du foretrækker intervaltræning, eller hvis du ønsker at starte med en let opvarmning for derefter at fortsætte med en hårdere træning.

   Derudover er det også vigtigt, at du vælger en romaskine, der har et ergonomisk håndtag, da det skal være behageligt at holde på. Ellers kan du risikere at få skader i for eksempel armene. Samtidig er det også vigtigt, at du vælger en romaskine, hvor sædet er stabilt og behageligt at sidde på.

   Konklusion og opsummering

   Ranglisten for de gennemgåede romaskiner med vand i denne guide ser således ud:

   1. Apollo Plus Black edition
   2. Apollo Hybrid AR Rower
   3. WaterRower A1

   Førstepladsen går til Apollo Plus Black edition, fordi det er den, der har de bedste individuelle tilpasningsmuligheder, og derudover er det også den maskine, der er kraftigst. Den kan bruges af alle, og den fylder ikke ret meget i hjemmet.

   Andenpladsen går til Apollo Hybrid AR Rower, da det er forløberen til Apollo Plus Black edition, og den har derfor mange af de samme egenskaber. Selve maskinen er dog ikke lige så kraftig, men den henvender sig dermed også til en bred gruppe.

   Tredjepladsen går til WaterRower A1. Her får du en rigtig god romaskine med vand, som er særligt velegnet til nybegynderen.