Romaskine træning er genial til at træne hele din krop, samtidig med at du arbejder på din cardio. Romaskine giver en masse muligheder for at få maksimalt ud af din træning, hvilket denne artikel kommer til at handle om.

 

Hvis du overvejer at købe en romaskine bør du kigge på denne side: Romaskine test

 

Teknik på romaskinen

En god teknik, er altafgørende hvis du vil have maximalt udbytte af din romaskine træning. Da det ligesom alle andre former for træning, handler om hvordan konstant du formår at være. Du komme nemlig ikke i bedre form at gå helt amok og træne på din romaskine alle dage i en uge eller to, for så ikke at træne i 2 måneder. Så tricket er, at finde en god balance og struktur som du kan holde over en længere periode. 

 

For at det kan lade sig gøre, skal din teknik være i orden. Da du med en dårlig teknik vil få skader, hvilket betyder at du jo ikke kan være konstant. Romaskinen virker umildbart som en plug and play løsning, hvor du bare spænder dig fast og begynder at hive i ro snoren. Det er det ikke helt, der er nogle ting du skal være opmærksom for ikke at overbelaste dine muskler. 

 

Det første der er vigtigt er at du primært bruger dine ben. Rigtig mange nybegyndere brugere deres arme langt mere end der er behov for, hvilket betyder at deres arme syre til langt hurtigere og de derfor må stoppe deres træning. En erfaren roer, ved at man skubber fra med benene og først lige når din ben er fuldt udstrakt, begynder du at bruge din arme til de sidste ryk. På denne måde sikre du at du primært ligger presset på dine lår, hvilket også er klart den største muskel vi har på kroppen. Jo større en muskel er, jo mere forbrænder du i din træning.

 

Hvilke muskler aktivere du under din romaskine træning?

 

Underkrop

De muskler du aktivere i din underkrop under romaskine træning, er ben og baller. Det er hovedsageligt dine forlår der arbejder i træningen på en romaskine, men dine baller og hasemuskler bliver også aktiveret.

 

Overkrop

Dine arme har trækker selvfølgelig en stor del af læsset, så at sige. Men din ryg og mave laver også rigtig meget under din træning. Det er her teknikken bliver vigtigt, rigtig mange nybegyndere bruger armene for meget og ryg + mave for lidt. Er du en erfaren roer, så ved du at det er vigtigt at have en stærk core til konstant at have det rigtige opspænd. På denne måde sikre man sig mod at falde samme og få skader.

 

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *