Titan Romaskine

Titan er et sportsmærke der primært fokusere på at lave træningsmaskiner til hjemmebrug. En Titan romaskine har været utrolig populær i Danmark for 5 år siden, men er de sidste par år blevet overhalet af konkurrenterne på det danske markedet.

 

Ønsker du at læse om det bedste romaskine modeller på det danske markedet, så tag et kig på vores store romaskine test.

 • Titan Life Rower R65
  Titan Life Rower R65
  Titan Life Rower R65 er en kraftig romaskine med både luft og magnetisk modstand. Luftmodstanden giver dig en bedre oplevelse, og den magnetiske funktion gør den velegnet til øvede brugere, f.eks. under intervaltræning. Sædet glider med ekstrem lav friktion på to aluminiumsskinner.
  Romaskinen Life Rower R65 fra Titan er designet med16 automatiske indstillinger af belastning og 21 programmer. Displayet viser tid, afstand, rotræk, rotræk ialt , puls, og kalorier. Displayet har desuden store let læsbare digitaler og kan justeres i højden.
   Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
   Frishop.dk -23%3530 0 3530 Læs mere

  Alternativ til en Titan Romaskine

  • Abilica WinRower 2.0
   Abilica WinRower 2.0
   Denne romaskine er den bedste til prisen i denne romaskine test. Du får en enormt kraftig og slidstærk romaskine for pengene, og den passer til alle træningsniveauer. Derfor er den særligt velegnet, hvis den skal stå i et fitnessrum på arbejdspladsen eller til hjemmetræning for hele familien. Der er rigtig gode muligheder for at tilpasse denne romaskine til lige netop dit niveau. Du kan nemlig vælge mellem 12 forskellige træningsprogrammer og hele 16 modstandsniveauer. Med Raceprogrammet kan du konkurrere mod computeren, og på den måde får du en mere effektiv træning. Samtidig viser computeren også både antal rotag, distance, hastighed, kalorieforbrug og tid, og du har også mulighed for at foretage en trådløs pulsmåling. Romaskinen måler 222 cm. i længden, 51 cm. i bredden og 98 cm. i højden, men kan slås sammen, så den fylder væsentligt mindre, når den ikke er i brug. Den vejer kun 33 kg., hvilket sikrer en maksimal personvægt på 130 kg.
   • Den bedste romaskine til prisen
   • Kan tilpasses alle træningsniveauer
   • Ideel til hjemmetræning eller arbejdspladsen
   • Mulighed for at konkurrere mod computeren
   Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
   Abilicaonline.dk -28%4995 0 4995 Læs mere

  Titan life serie

  Titan har forsøgt at kæmpe sig tilbage på markedet ved at udkomme med en ny serie der hedder Titan life. Med denne serie forsøger Titan at fange kundernes opmærksomhed, med lækre design og smarte features.

  Dog har de haft utrolig svært ved at få succes med deres modeller, fordi der er kommet så mange nye mærker på marked som er helt fremme i skoene. 

   

  I denne video kan se deres romaskine R’22 blive vist

  Titan er et nordisk brand der sælger deres træningsmaskiner i Danmark, Sverige, Norge og Finland. 

   

  Titan Romaskine modeller

   

  Titan Life R70

   

  En rigtig fin romaskine fra Titan, som er med vandmodstand. Hvilket er med til at give en langt mere naturligt træk i forhold til andre modstandstyper. Samtidig med at den også give en super fed lyd, så det føles næsten som at sidde ude på vandet. 

   

  Skinnen er lavet af aluminium, hvilket gør at den stort set ikke støjer og giver en nedsat friktion.

   

  Titan romaskinen kommer med et standard display, der kan vise tid, hastighed, Afstand, kalorie og puls.