Vægtvest (guide) – Få hjælp til at vælge den rigtige vægtvest med vores guide

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

En vægtvest er helt ideel for dig, der gerne vil mere med din træning. På grund af den ekstra belastning, vægtvesten giver, træner du endnu mere effektivt og får større udbytte på kortere tid. Når du ikke blot skal løfte din egen kropsvægt, men også de ekstra kilo, bliver du mere udfordret. Dette sikrer dig en meget effektiv træning, der skaber store resultater.

Brugernes farvorit

Abilica WeightVest Flexi

Justerbar vægtvest fra 1,25 til 10 kg. Med to ekstra lommer for opbevaring af penge, nøgler og lignende. To kraftige spænder giver gode justeringsmuligheder, både i livvidde og brystvidde. Vesten er produceret i blød neopren.Træning med vægtvest giver dig mere modstand ved forskellige øvelser, samt når du går eller løber. På denne måde får du mere ud af træningen, da du presser kroppen mere.Du finder refleks foran og bagpå, så du er sikret hvis du går ture med den på langs vejen. Vesten har 8 vægtposer i nylon fyldt med jernsand, som nemt kan tages ud for vægtjustering. Kan vaskes i hånden når vægtposerne er taget ud. Maks livvidde er 130 cm.

Pris – ​788 Før 899 Spar 121

Hvis du gerne vil styrke dine muskler og din udholdenhed, er en vægtvest den perfekte vej til målet. Vægtveste kan anvendes til nærmest alle former for træning. Desuden findes de i så mange forskellige modeller og vægtklasser, at der med garanti er en, der passer dine behov og ønsker.

Liste over vægtveste fra danske forhandlere

Fri fragt
Forhandler:Fitnessbutikken
Titan Life Vægtvest 30 kg...
1599 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Titan Life 30 kg Vægtvest
1104 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Sklz Vægtvest (Justerbar fra 0,5kg til 4,5kg)
749 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Aserve Vægtvest 1-10kg
448 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Aserve Vægtvest 1-5kg
448 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
cPro9 Justerbar Vægtvest 30kg
1499 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Dykkerbutikken
Abysstar vægtvest
269 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Dykkerbutikken
Vægtvest Seac Black smooth
345 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Dykkerbutikken
Sporasub Vægtvest med Quick Release
275 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Dykkerbutikken
Epsealon Vægtvest
339 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:MMAshop.dk
X-Style Vægtvest
299 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:MMAshop.dk
Vægtvest 10 KG
449 kr.
Til Shop
1

Hvad er en vægtvest?

En vægtvest er, som navnet antyder, en vest med vægt i. Der findes forskellige modeller, men fælles for dem alle er, at de har vægte i sig og på den måde øger din samlede kropsvægt.

En vægtvest er derfor god, når du vil udfordre dig selv lidt ekstra i din træning.

2

Hvad træner jeg med en vægtvest?

Når du har en vægtvest på, vil den ekstra vægt i starten gøre dig langsommere og mindre udholdende.

De ekstra kilo på ryg og skuldre giver på denne måde en mere intens træning, som du i begyndelsen skal vænne dig til. For med den ekstra vægt fra vesten, skal du ikke blot løfte din egen vægt, men også de ekstra kilo vesten vejer.

At træne med en vægtvest er således lidt af en proces. De ekstra kilo kræver tilvænning, men giver dig til gengæld også et enormt udbytte. Således træner du effektivt din udholdenhed og muskelstyrke, når du anvender en vægtvest.

3

Hvordan skal jeg træne med en vægtvest?

En vægtvest kan bruges til stort set alle former for træning. Eksempelvis kan du tage vesten på og begive dig ud på din sædvanlige løbetur. Du vil hurtigt kunne mærke hvilken forskel, den øgede vægt gør for din træning.

Vægtvesten gør det muligt at træne alle steder. Både derhjemme, i naturen og i fitnesscenteret, er der træningsmæssige fordele at hente. Så uanset hvad du vil træne og hvor du plejer at træne, kan vægtvesten skabe stor effekt for dig.

4

Hvor tung skal min vægtvest være?

Der findes mange forskellige typer vægtveste på markedet. Nogle er meget lette, andre er tungere og på atter andre igen kan vægten reguleres.

Hvis du vælger en regulerbar vægtvest, kan du selv regulere vægten af vesten til lige præcist det, der passer bedst til den pågældende træningsform. De udtagelige vægte i vesten gør det således helt op til dig at styre, hvilken belasting du ønsker.

5

Hvilken vægtvest skal jeg starte med?

Hvis du aldrig før har trænet med en vægtvest, er det en god idé at starte med en forholdsvist let model eller en let belastning, hvis du vælger en vægtvest, hvor vægten kan reguleres. Det kan eksempelvis være en vægt på 5 til 10 kg.

Herefter kan du bygge din udholdenhed op gennem træning og efterhånden skifte til en tungere vægtvest eller lægge mere og mere vægt i vægtvesten.

Vælger du en af de modeller, der tillader dig at styre vægten, får du de bedste muligheder for at øge belastningen på sigt og derved altid gøre din træning så effektiv som muligt.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *