Bedste Bålsæt: Se top 5 (opdateret november 2022)

Du er landet på Motion-online.dk, det helt rigtige sted at finde bålsæt. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle bålsæt tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Bon-Fire basis bålsæt med gryde og BBQ-pande

  • Dagens pris: 895,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1299,-, nu kun 895,-.
    Du sparer 404 kr. / 31 %
  • Fundet hos Davidsenshop.dk

Vores første anbefaling er “Bon-Fire basis bålsæt med gryde og BBQ-pande” som lige nu er på tilbud hos Davidsenshop.dk.

Her er prisen sat ned med 31 % og kan altså fås for kun 895,- – en besparelse på 404 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Få det perfekte udendørs samlingspunkt med Bon-Fire bålsæt Bon-Fire basissæt er til dig, der ønsker at tilberede mad på en ny og spændende måde.
Sættet har en fornuftig størrelse, og kommer med grillrist, kæder, gryde og BBQ-pande så du kan invitere hele…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

2: Bon-Fire grillrist til basis bålsæt, Ø70 cm

Anden anbefaling har vi fundet hos Davidsenshop.dk, hvor du kan købe Bon-Fire grillrist til basis bålsæt, Ø70 cm til kun 489,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Få kvalitetssikkert tilbehør med Bon-Fire grillrist til basis bålsæt Bon-Fire grillrist er til dig, der ønsker til at tilkøbe eller udskifte grillristen til Bon-Fire basis bålsættet.
Grillristen kommer som tilbehørsdel og giver dig mulighed for at skabe e…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

3: Bon-Fire basis bålsæt med BBQ-pande

Næste anbefaling er “Bon-Fire basis bålsæt med BBQ-pande”.

Dagens bedste tilbud på “Bon-Fire basis bålsæt med BBQ-pande” har vi fundet hos Davidsenshop.dk hvor prisen lige nu er 999,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Mobil bålplads for hele familien med Bon-Fire bålsæt Bon-Fire basissæt er til dig, der ønsker at tilberede mad på en ny og spændende måde.
Sættet har en fornuftig størrelse, og kommer med grillrist, kæder, ben og BBQ-pande så du kan invitere hele familien…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

4: Bon-Fire basis bålsæt, stor model

Produkt nummer 4 på vores “bålsæt-liste” er Bon-Fire basis bålsæt, stor model som du lige nu kan købe for 899,95 hos Davidsenshop.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Mobil bålplads for hele familien med Bon-Fire basissæt Bon-Fire basissæt er til dig, der ønsker at tilberede mad på en ny og spændende måde.
Sættet har en fornuftig størrelse, og kommer med grillrist og kæder, så du kan invitere hele familien eller venner…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

5: Bon-Fire basis bålsæt med bålfad og gryde

Sidste produkt på vores liste er Bon-Fire basis bålsæt med bålfad og gryde som vi har fundet til 1349,- hos Davidsenshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Få det perfekte udendørs samlingspunkt med Bon-Fire bålsæt Bon-Fire basissæt er til dig, der ønsker at skabe et hyggeligt udendørs samlingspunkt eller tilberede mad på en ny og spændende måde.
Sættet har en fornuftig størrelse og kommer med bålfad, grillr…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste bålsæt i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse bålsæt:

Dyreste Bålsæt på listen er Bålstativ / Bålsæt 200 cm med grillrist + lille rist – 80 diameter + 40 diameter fra Designstore med en pris på 2250.00. Billigste udvalgte Bålsæt er Maileg bålsæt som du kan købe for 129.00 hos Luksusbaby Danmark. Forskellen på de to priser er 2121 kr.
Ovenstående Bålsæt data og priser er hentet fra 6 butikker (Davidsenshop.dk, Coop.dk, Luksusbaby Danmark, Designstore, Superlove, 55Nord.dk). Alle Bålsæt tilbud er opdateret i dag 26-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bålsæt guides:

Fandt du ikke det rigtige Bålsæt blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bålsæt: