Bedste Boksepude: Se top 5 (opdateret februar 2022)

Du er landet på Motion-online.dk, det helt rigtige sted at finde boksepude. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle boksepude tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Energetics Boksepude, 90 Cm Unisex Tilbehør Og Udstyr Sort 90

 • Dagens pris: 639,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 999,95, nu kun 639,95.
  Du sparer 360 kr. / 36 %
 • Fundet hos Intersport DK
 • Farve: Sort

Vores første anbefaling er “Energetics Boksepude, 90 Cm Unisex Tilbehør Og Udstyr Sort 90” som lige nu er på tilbud hos Intersport DK.

Her er prisen sat ned med 36 % og kan altså fås for kun 639,95 – en besparelse på 360 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne 90 centimeter lange, hængende boksepude fra ENERGETICS, vejer 25 kg og er ideel til mindre, lettere atleter.
Den er fremstillet i holdbart, japansk Cordley, er fyldt med fast vat hvilket giver en langvarig form og en komfortabel følelse.
Puden kommer med den stærke lænke til montering…

Se hos Intersport DK ❯❯

2: Energetics Boksepude Beslag Til Loft Unisex Tilbehør Og Udstyr Grå 1

 • Dagens pris: 79,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 99,95, nu kun 79,95.
  Du sparer 20 kr. / 20 %
 • Fundet hos Intersport DK
 • Farve: Grå

Anden anbefaling har vi fundet hos Intersport DK, hvor du kan købe Energetics Boksepude Beslag Til Loft Unisex Tilbehør Og Udstyr Grå 1 til kun 79,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Energetics – Boksepude beslag til loft – Unisex – Tilbehør og Udstyr – Grå – 1…

Se hos Intersport DK ❯❯

3: Boksepude med et råt udtryk i læder med kæde

 • Dagens pris: 2699,- kr.
 • Fundet hos Norliving
 • Materiale: Læder

Næste anbefaling er “Boksepude med et råt udtryk i læder med kæde”.

Dagens bedste tilbud på “Boksepude med et råt udtryk i læder med kæde” har vi fundet hos Norliving hvor prisen lige nu er 2699,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Stor boksepude i læder med et råt udtryk, giver indretningen personlighed og styrke.
Læder er et naturprodukt, og der vil således forekomme variation i både farve, udseende og overflade.VIGTIG INFO: Boksepuden er til dekoration.Hvert produkt er unik i sit…

Se hos Norliving ❯❯

4: Boksepude i læder til deko – 75 cm

Produkt nummer 4 på vores “boksepude-liste” er Boksepude i læder til deko – 75 cm som du lige nu kan købe for 1898,- hos LforLiving.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Denne boksepude er simpelthen så sej. Boksepuden er i læder med et råt udtryk, der giver indretningen personlighed og styrke. Hæng den evt.
op med boksehandskerne – men husk: Kun til deko Læder er et naturprodukt, og der vil således forekomme variat…

Se hos LforLiving.dk ❯❯

5: vidaXL multifunktionelt hjemmemotionsudstyr med boksepude 65 kg

 • Dagens pris: 6296,- kr.
 • Fundet hos VidaXL DK
 • Mærke: vidaXL

Sidste produkt på vores liste er vidaXL multifunktionelt hjemmemotionsudstyr med boksepude 65 kg som vi har fundet til 6296,- hos VidaXL DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette fuldt udstyrede multifunktionelle hjemmegym med 65 kg vægt skiver giver dig mulighed for at udføre over 50 forskellige øvelser! Det vil være et godt valg til træning i dit eget hjem. Denne alt-i-én træningsmaskine er udstyret med et justerbart sæde, der passer til enhver kropsstørrelse, og en boksepude.
Butterfly-armstationen og leg curls-funktionen hjælper med at tone dine skuldre, biceps, triceps og benmuskler.
Træningsstationen har også et håndtag til træningsøvelser med én arm. Denne træningsmaskinens leg curl-moduler kan udvides, så du kan træne dine lår og ben.
Dette alt-i-én hjemmegym har en maksimal belastning på 100 kg, og 10 vægtskiver og 2 håndvægte er inkluderet.
For at sikre din sikkerhed og ekstra komfort leveres træningsmaskinen med en robust stålfod og kraftige, polstrede puder.
Mål: 210 x 175 x 227 cm (L x B x H) Farve: Sølv + sort + rød Materiale: Pulverlakeret stålstel + kunstlæderpuder Maks.
brugervægt: 100 kg Samlet skivevægt: 65 kg Mål, boksepude: 40 x 100 cm (Φ x H) Funktioner: Højdejusterbart sæde og bænk 1 x boksepude 1 x remskivesystem 1 x sit-up bænk 1 x 3,5 kg vægtskive 9 x 6,8 kg vægtskive 2 x 1,5 kg håndvægt Butterfly-station Leg curl Stof: Polyurethan: 100%…

Se hos VidaXL DK ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste boksepude i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse boksepude:

Dyreste Boksepude på listen er vidaXL multifunktionelt hjemmemotionsudstyr med boksepude 65 kg fra VidaXL DK med en pris på 6296.00. Billigste udvalgte Boksepude er Energetics Boksepude Beslag Til Loft Unisex Tilbehør Og Udstyr Grå 1 som du kan købe for 79.95 hos Intersport DK. Forskellen på de to priser er 6216.05 kr.
Ovenstående Boksepude data og priser er hentet fra 8 butikker (Intersport DK, Norliving, LforLiving.dk, VidaXL DK, Fitnessengros.dk, Sportsbuddy.dk, Homeshop.dk, Boboonline.dk). Alle Boksepude tilbud er opdateret i dag 02-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Boksepude guides:

Fandt du ikke det rigtige Boksepude blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Boksepude: