Motion-online.dk » Alle guides » Helse » Tilskud til kosten » Druesukker

Bedste Druesukker: Se top 7

(opdateret juni 2023)

Du er landet på Motion-online.dk, det helt rigtige sted at finde druesukker. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på druesukker | ✅ Druesukker-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Top 3 druesukker

Her kan du se de 3 bedste druesukker ud af de 7 druesukker vi har på vores liste her på Motion-online.dk
De 3 druesukker er udvalgt baseret på bl.a. følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på druesukker | ✅ Druesukker-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Detaljeret gennemgang af de 7 bedste druesukker

Her kan du se hele vores liste over de bedste druesukker som du kan finde lige nu.

De 7 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: Natur Drogeriet Druesukker ren (Glukose) 1 kg

 • Dagens pris: 48,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 99,95, nu kun 48,95.
  Du sparer 51 kr. / 51 %
 • Fundet hos Well.dk
 • Mærke: Natur Drogeriet

Vores første anbefaling er “Natur Drogeriet Druesukker ren (Glukose) 1 kg” fra mærket Natur Drogeriet.

Produktet er lige nu på tilbud hos Well.dk hvor prisen er sat ned fra 99,95 til 48,95 – en besparelse på 51 kr. / 51 %

Forhandlerens beskrivelse:
Natur-Drogeriet Druesukker ren (glukose) – 1 kgRen druesukker er et hurtigt fix hvis du har brug for mere energi.
Bruges også som sødestof til både kolde og varme drikker, og kan bruges hvis du skal lave bolsjer.Druesukker kaldes også glukose eller dextro…

Se hos Well.dk ❯❯

2: Urtegaarden Druesukker (2,5 kg)

 • Dagens pris: 126,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 199,-, nu kun 126,95.
  Du sparer 72 kr. / 36 %
 • Fundet hos Well.dk

Anden anbefaling har vi fundet hos Well.dk, hvor du kan købe Urtegaarden Druesukker (2,5 kg) til kun 126,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Naturligt druesukker Urtegaarden Druesukker (2,5 kg) er et naturligt sødemiddel, der er lavet på majs.
Dette sødemiddel har en god sødeevne på 0,6-0,7, og er perfekt til hjemmelavet slik og søde sager. Derfor er Urtegaarden Druesukker lige noget for dig:…

Se hos Well.dk ❯❯

3: Urtegaarden Druesukker (500 gr)

 • Dagens pris: 32,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 49,-, nu kun 32,95.
  Du sparer 16 kr. / 32 %
 • Fundet hos Well.dk

Næste anbefaling er “Urtegaarden Druesukker (500 gr)”.

Dagens bedste tilbud på “Urtegaarden Druesukker (500 gr)” har vi fundet hos Well.dk hvor prisen lige nu er 32,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Urtegaarden Druesukker – 500 gUrtegaarden Druesukker er pulver med en relativ sødeevne på 0,6-0,7.Druesukkeret er fremstillet ved sur hydrolyse af majsstivelse og efterfølgende spraytørret.Anvendelse:Druesukker pulver anvendes til bolsjer, skumfidusfondan…

Se hos Well.dk ❯❯

4: Urtegaarden Druesukker Ø (500 gr)

 • Dagens pris: 79,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 89,-, nu kun 79,95.
  Du sparer 9 kr. / 10 %
 • Fundet hos Well.dk

Produkt nummer 4 på vores “druesukker-liste” er Urtegaarden Druesukker Ø (500 gr) som du lige nu kan købe for 79,95 hos Well.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Urtegaarden Økologisk Druesukker – 500 g.Urtegaarden Økologisk Druesukker er pulver med en relativ sødeevne på 0,6-0,7.Druesukkeret er fremstillet ved sur hydrolyse af majsstivelse og efterfølgende spraytørret.
Anvendelse:Druesukker pulver anvendes til bo…

Se hos Well.dk ❯❯

6: Konditorens – Druesukker, 500g

Forhandlerens beskrivelse:
Pakke med 500g. Opbevares tillukket og tørt….

Se hos BageTid.dk ❯❯

7: HypoFit flydende druesukker – Flere Varianter – 12 stk

 • Dagens pris: 45,- kr.
 • Fundet hos Med24

Sidste produkt på vores liste er HypoFit flydende druesukker – Flere Varianter – 12 stk som vi har fundet til 45,- hos Med24.

Forhandlerens beskrivelse:
HypoFit Direct-Energy er flydende druesukker – Anvendes i forbindelse med for lavt blodsukker – Vælg mellem fem forskellige smagsvarianter.I tilfælde af for lavt blodsukker (hypoglykæmi) kan det være en mulighed at spise druesukker (glukose).
Druesukker o…

Se hos Med24 ❯❯

Druesukker fra udvalgte mærker

På vores liste her har vi samlet de 7 bedste druesukker på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige druesukker til dine behov:

Købsguide til druesukker

Druesukker er et andet ord for glukose, hvilket er en sukkerart, som din krop hurtigt optager. Druesukker er derfor en god og effektiv kilde til energi. Derfor kan du anvende druesukker til at regulere dit blodsukker, når det er lavt eller til situationer, der kræver ekstra energi.

Hvad end du er diabetiker, lider af lavt blodsukker eller blot har brug for en smule mere energi i hverdagen, kan druesukker hjælpe dig på vej. Druesukker optages hurtigt i kroppen og højner dit blodsukker og energiniveau. Blot en enkelt tablet af druesukker kan gøre en mærkbar forskel! Druesukker fås som oftest i form af små tabletter, der er nemme at medbringe og lette at dosere.

Online udvalg af druesukker

1

Hvad er druesukker?

Druesukker er blot et andet navn for glukose, også kaldet dextrose. Det er den sukkerart, der hurtigst og nemmest optages af din krop. Druesukker er derfor en sukkerart, der kan give dig hurtig energi og stabilisere dit blodsukker, når det er for lavt.

Når du køber druesukker i form af eksempelvis tabletter, er det oftest tilsat smagsstoffer, konserveringsmidler og bindemidler. Dette øger holdbarheden, sikrer den rigtige form og konsistens og giver samtidig en behagelig smag.

2

Hvilke virkninger har druesukker?

Druesukker anvendes hovedsageligt af diabetikere, da det har en hurtig virkning mod lavt blodsukker. Du kan derfor med fordel anvende druesukker, hvis du lider af lavt blodsukker, også kaldet hypoglykæmi.

Druesukker er primært et middel til at styre dit energiniveau og blodsukker. Det betyder, at druesukker også særligt anvendeligt, når du skal præstere fysisk eller psykisk. Det lille boost du får af druesukkeret, vil højne dit energiniveau og dermed din præstation.

3

Hvordan kan druesukker hjælpe mod min diabetes?

Hos folk, der ikke lider af diabetes, sørger kroppen for at holde niveauet af glukose i blodet nogenlunde konstant. Denne regulering skyldes en masse forskellige hormoner, som kroppen producerer.

Det vigtigste hormon i denne forbindelse er insulin. Det er derfor også dette hormon, mange diabetikere bliver behandlet med for deres sukkersyge. Som insulinbehandlet diabetiker anbefales det, at du altid har hurtigtvirkende kulhydrater med dig. Dette sikrer, at du altid kan behandle lavt blodsukker og derved undgå at skulle tage ekstra insulin.

4

Hvordan skal jeg tage druesukker?

Normalt skal du blot tage en enkelt tablet druesukker af gangen. Det bør være nok til at give dig den ønskede virkning af druesukkeret.

Du skal dog ikke tage produktet, hvis du er allergisk over for nogen af dets indholdsstoffer. Læs derfor grundigt på indpakningen af produktet og find det mærke, der passer dig.

5

Hvilke gode fabrikater af druesukker findes der?

Der findes mange forskellige mærker af druesukker på markedet, hvilket hurtigt kan gøre det uoverskueligt at finde et godt mærke. Et mærke du kan sætte din lid til er Dextro Energy Original. Det er produceret under løbende laboratoriekontrol og derfor ekstra sikkert at anvende.

Dextro Energy Original er velsmagende tyggetabletter, der hurtigt modvirker lavt blodsukker. De kommer i en praktisk indpakning, der ikke fylder alverden. Derfor er de optimale at have med på farten, hvad end du er diabetiker, har lavt blodsukker eller har brug for et boost energi i forbindelse med din sportspræstation.