Motion-online.dk » Alle guides » Helse » Tilskud til kosten » Gurkemejepiller

Bedste Gurkemejepiller: Se top 10

(opdateret maj 2023)

Du er landet på Motion-online.dk, det helt rigtige sted at finde gurkemejepiller. Vi har udvalgt de 10 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 10 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på gurkemejepiller | ✅ Gurkemejepille-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Top 3 gurkemejepiller

Her kan du se de 3 bedste gurkemejepiller ud af de 10 gurkemejepiller vi har på vores liste her på Motion-online.dk
De 3 gurkemejepiller er udvalgt baseret på bl.a. følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på gurkemejepiller | ✅ Gurkemejepille-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Gurkemeje pulver økologisk 100gr.

 • Dagens pris: 35,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 75,-, nu kun 35,95.
  Du sparer 39 kr. / 52 %
 • Fundet hos Helsehelse.dk

Vores første anbefaling er “Gurkemeje pulver økologisk 100gr.” som lige nu er på tilbud hos Helsehelse.dk.

Her er prisen sat ned med 52 % og kan altså fås for kun 35,95 – en besparelse på 39 kr.

Se hos Helsehelse.dk ❯❯

2: Easis Ingefær med gurkemeje – 150 tabletter

Anden anbefaling har vi fundet hos Muscle House, hvor du kan købe Easis Ingefær med gurkemeje – 150 tabletter til kun 99,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
KOSTTILSKUD BASERET PÅ TØRRET INGEFÆR OG GURKEMEJE Easis Ingefær med gurkemeje er et kosttilskud i tabletform baseret på tørret, pulveriseret ingefær- og gurkemejerod.
Pr.
daglig dosis – 3 tabletter – får du henholdsvis 750 mg ingefærrod og 750 mg gurkem…

Se hos Muscle House ❯❯

3: Natur-Drogeriet Curcuma – 90 kaps.

 • Dagens pris: 129,- kr.
 • Fundet hos Med24
 • Mærke: Natur Drogeriet

Næste anbefaling er “Natur-Drogeriet Curcuma – 90 kaps.”.

Dagens bedste tilbud på “Natur-Drogeriet Curcuma – 90 kaps.” har vi fundet hos Med24 hvor prisen lige nu er 129,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
OBS: Dette produkt er yderligere nedsat da det udløber 09/07/2024Pulveriseret gurkemejerod, går også under navnet Curcuma.
På en helt naturlig måde, kan du ved hjælp af Curcuma, booste dit immunforsvar indefra.
Curcuma har flere fordele og dem kan du b.la nemt finde i denne kapselform. Udover at booste dit immunforsvar med de mange antioxidanter, bidrager Curcuma også til ledenes bevægelighed, flexibilitet og effektivitet.
Via antioxidanterne understøtter Curcuma dannelsen af blodet, blodcirkulation og hjertets funktion.
90 stk.
Curcuma vegetabilske kapslerAnvendelse: Voksne og børn fra 11 år;3 kapsler dagligt.
Hvis det ønskes kan pulveret tages ud.IngredienserPulveriseret gurkemejerod (Curcuma longa L.), hydroxypropylmethylcellulose (vegetabilsk kapsel).Indhold pr.
dagsdosis3 kapsler: 1.500 mg gurkemejerod med 36 mg curcuminNB! Vi er registreret hos fødevarestyrelsen.
Klik her for at se fødevare-registreringen….

Se hos Med24 ❯❯

4: Fitness Pharma Gurkemeje + Sort Peber – 200 kaps.

 • Dagens pris: 121,- kr.
 • Fundet hos Med24
 • Mærke: Fitness Pharma
 • Farve: Sort

Produkt nummer 4 på vores “gurkemejepiller-liste” er Fitness Pharma Gurkemeje + Sort Peber – 200 kaps. som du lige nu kan købe for 121,- hos Med24

Forhandlerens beskrivelse:
Få styr på fordøjelsen! Fitness Pharma ØKONOMIKØB Gurkemeje + Sort Peber er en sammensætning er to kendte krydderier, for at forbedre din fordøjelses funktion.
Curcumin er det gule farvestof i gurkemeje.
Det er et stof med antioxiderende egenskaber, som h…

Se hos Med24 ❯❯

5: Gurkemeje pulver Sonnentor Økologisk – 40 g

 • Dagens pris: 27,95 kr.
 • Fundet hos Med24
 • Mærker: Rømer, Sonnentor

Forhandlerens beskrivelse:
Bruges meget i orientalske retter.
Kendt bestanddel af karry. Giver maden en smuk gul farve.  Ingredienser: Gurkemeje*  Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk…

Se hos Med24 ❯❯

6: CurcuSym Boost – 120 kaps.

 • Dagens pris: 229,- kr.
 • Fundet hos Med24
 • Mærke: Biosym

Forhandlerens beskrivelse:
CurcuSym Boost er et kosttilskud, der indeholder et unikt biotilgængeligt ekstrakt af gurkemeje i en særlig form. Curcumin er det aktive stof i gurkemeje.
Curcumin bidrager til vedligeholdelse af en normal funktion af leveren og fordøjelsessystemet.
Curcu…

Se hos Med24 ❯❯

7: Cosmoveda Gurkemeje pulver Ø – 90 gram

 • Dagens pris: 75,- kr.
 • Fundet hos Med24
 • Mærker: Cosmoveda, NatureSource

Forhandlerens beskrivelse:
ØKOLOGISK GURKEMEJE PULVER   Økologisk gurkemeje pulver fra Naturesource, der kan bruges til madlavning. Gurkemeje har en mild farve og en kraftig gul farve, der ofte er tilføjet i karry….

Se hos Med24 ❯❯

8: Natur-Drogeriet Curcuma – 360 kaps.

 • Dagens pris: 329,- kr.
 • Fundet hos Med24
 • Mærke: Natur Drogeriet

Forhandlerens beskrivelse:
Curcuma Curcumin Gurkemejerod (Curcuma longa L.) har i mange år været kendt og værdsat i Indien og Kina.
Roden har en række gavnlige virkninger.
Curcuma indeholder hele gurkemejeroden, som er tørret og pulveriseret. Gurkemeje bidrager til at vedligeh…

Se hos Med24 ❯❯

9: New Nordic Gurkemeje – 30 tabl.

 • Dagens pris: 73,- kr.
 • Fundet hos Med24

Forhandlerens beskrivelse:
New Nordic Gurkemeje – til dig der ønsker hjælp til at bevare sunde og fleksible led Gurkemeje fra New Nordic er et kosttilskud i tabletform, som er produceret med særligt fokus på dig, som ønsker hjælp til at bevare en fleksibel ledfunktion og god mobili…

Se hos Med24 ❯❯

10: Berthelsen Ingefær & Gurkemeje 60 kapsler

 • Dagens pris: 141,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 189,-, nu kun 141,95.
  Du sparer 47 kr. / 24 %
 • Fundet hos Helsegrossisten.dk

Sidste produkt på vores liste er Berthelsen Ingefær & Gurkemeje 60 kapsler som vi har fundet til 141,95 hos Helsegrossisten.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Berthelsen Ingefær og gurkemeje er et tilskud af ingefær (Zingiber officinale) og gurkemeje (Curcuma Longa) i kapsler. Ingefær stammer oprindeligt fra Asien og er meget kendt for sin kvalmestillende og anti-inflammatoriske effekt. Ingefær har mange gode f…

Se hos Helsegrossisten.dk ❯❯

Gurkemejepiller fra udvalgte mærker

På vores liste her har vi samlet de 10 bedste gurkemejepiller på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige gurkemejepille til dine behov:

Købsguide til gurkemejepiller

Gurkemeje er langt mere end blot et farverigt krydderi. På grund af dets høje indhold af stoffet curcumin har gurkemeje en lang række positive effekter på helbredet. Således kan gurkemeje som kosttilskud mindske infektionstilstande, gigtsmerter og ifølge flere studier også være med til at bekæmpe kræft. Samtidig er der ikke fundet nogen alvorlige bivirkninger ved dette naturlige kosttilskud. Således leverer gurkemeje-piller en lang række positive virkninger uden nogen risiko involveret.

Når man hører ordet ”gurkemeje”, kommer tankerne automatisk på en eksotisk rejse mod Østen. For mange er gurkemeje nemlig mest af alt kendt for at være den største bestanddel af krydderiet karry. Men gurkemeje er meget mere end blot et krydderi. Planten, der stammer fra ingefær-familien, har nemlig traditionelt også været anvendt i medicin, særligt i Indien. Den vestlige verden har særligt i de senere år fået øjnene op for de positive virkninger, gurkemeje-kosttilskud har på kroppen. Derfor kan du nu købe gurkemeje-piller som et naturligt produkt mod mange forskellige onder.

Ofte stillede spørgsmål om gurkemeje

Hvilken virkning har gurkemeje-piller?

Gurkemeje-pillens sunde egenskaber kommer fra stoffer curcumin. Dette stof lindrer gigt, forebygger og bekæmper kræft og dæmper betændelsestilstande i kroppen. Med hensyn til gigt er gurkemeje en såkaldt antiinflammatorisk fødevare. Derfor afhjælper det betændelsestilstande i kroppen samt smerter forbundet med gigt. Gigtramte patienter vil derfor opleve en formindsket grad af smerte i leddene ved indtag af gurkemeje-kosttilskud. I forhold til infektioner bidrager curcumin til en stigning af et protein i kroppen, der kan bekæmpe vira og bakterier. Dette skyldes, at gurkemeje indeholder CAMP, hvilket er et protein, der bidrager til immunforsvaret.

Flere studier viser desuden en effekt af curcumin på kræftceller, hvilket skyldes curcumins antioxidante effekt. Så hvis du er ramt af kræft, er gurkemeje-kosttilskud en mulighed, du bør drøfte med din læge. Der er stadig tvivl på området, men kliniske studier er i gang for at opnå mere viden om denne mulighed for kræftbekæmpelse. Ikke desto mindre har flere studier som nævnt allerede konstateret en sammenhæng mellem indtag af gurkemeje og bekæmpelsen af kræft.

Hvilke former for gurkemeje-kosttilskud findes der?

Gurkemeje-kosttilskud sælges både som gurkemeje-pulver, men også i kapsler. Disse kapsler kaldes gurkemeje-piller og tages ganske enkelt sammen med et glas vand. Det er ikke nødvendigt at kombinere indtaget af pillerne med et måltid.

Hvilke bivirkninger er der ved gurkemeje-kosttilskud?

Der er ikke registreret nogen alvorlige bivirkninger ved at tage gurkemeje-kosttilskud. Ved overdrevent indtag kan man dog få udslæt på huden som følge af en allergisk reaktion eller ondt i maven.

Dog skal man være opmærksom på interaktionen med eventuel anden medicin. Hvis man er i medicinsk behandling, bør man derfor tale med sin læge om denne risiko. Men så længe man holder mængden under kontrol og er opmærksom på den eventuelle effekt, curcuminen i gurkemeje-kosttilskuddet kan have på anden medicin, er der ingen ko på isen.

Gurkemeje-piller og gurkemeje-kosttilskud generelt er således et næsten komplet risikofrit kosttilskud at tage. Til gengæld er det et kosttilskud med mange gavnlige effekter, som du og din krop vil nyde godt af.