Motion-online.dk » Alle guides » Helse » Tilskud til kosten » Himalayasalt

Bedste Himalayasalt: Se top 5

(opdateret oktober 2023)

Du er landet på Motion-online.dk, det helt rigtige sted at finde himalayasalt. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på himalayasalt | ✅ Himalayasalt-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Top 3 himalayasalt

Her kan du se de 3 bedste himalayasalt ud af de 5 himalayasalt vi har på vores liste her på Motion-online.dk
De 3 himalayasalt er udvalgt baseret på bl.a. følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på himalayasalt | ✅ Himalayasalt-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Detaljeret gennemgang af de 5 bedste himalayasalt

Her kan du se hele vores liste over de bedste himalayasalt som du kan finde lige nu.

De 5 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: Himalaya Salt Lampe – Mikamax – 19 Cm

 • Dagens pris: 199,- kr.
 • Fundet hos PlusLED.dk
 • Mærke: Mikamax

Første anbefaling på listen er fra mærket Mikamax.

Det bedste tilbud på “Himalaya Salt Lampe – Mikamax – 19 Cm” vi har fundet er hos PlusLED.dk hvor prisen lige nu er 199,-

Forhandlerens beskrivelse:
Håndlavede saltlamper med afslappende og beroligende lys Himalaya saltkrystal lampe giver med sine lyserøde og orange farvenuancer et beroligende og afslappende lys, samt en behagelig atmosfære.
Det er muligt selv at justere lyset ved hjælp af lampens kon…

Se hos PlusLED.dk ❯❯

2: Himalaya salt lampe 2,5 – 3 kg – håndlavet

Anden anbefaling har vi fundet hos DinGadget.dk, hvor du kan købe Himalaya salt lampe 2,5 – 3 kg – håndlavet til kun 199,- kr.

 • Håndlavet af ægte Himalaya salt
 • Rosa/orange beroligende lys
 • Renser indeklimaet og tiltrækker fugt
 • Hjælper med at mindske stress
 • Øger koncentration og giver velvære

Produktbeskrivelse:

Himalaya salt lampe 2,5 – 3 kg – håndlavet er en unik og smuk lampe, der er kendt for sin rosa/orange glød og afslappende effekt. Lampen er lavet af det fineste Himalaya salt og er håndlavet, hvilket gør hver lampe unik.

Lyset fra lampen virker beroligende og afslappende, og det siges at have en positiv effekt på søvnen. Det varme rosa, orange lys minder om aftensolen og får dig til at slappe af. Himalaya salt lamper er også kendt for at have en rensende effekt på indeklimaet ved at tiltrække fugt og usunde partikler i rummet.

Lampen har en fin træfod, der fuldender lampens smukke udseende. Den er perfekt til at have i stuen, på kontoret eller i soveværelset. Himalaya salt lampe 2,5 – 3 kg – håndlavet er fremstillet af ægte Himalaya salt og har en vægt på ca. 2,5 kg.

Lampen er ikke kun smuk, men også gavnlig for dit helbred. Den renser indeklimaet og er derfor velegnet til personer med allergi. Lampen hjælper dig med at slappe af og mindske stress, virker som lysterapi og kan give dig en bedre søvnrytme. Det siges også, at lampen øger koncentrationen og giver en god følelse i kroppen, når du er nær den.

Himalaya salt lampe 2,5 – 3 kg – håndlavet er en smuk og funktionel lampe, der vil tilføje et unikt touch til ethvert rum i dit hjem eller kontor.

Se hos DinGadget.dk ❯❯

3: Himalaya salt USB lampe naturel pink 500-1000g

 • Dagens pris: 89,95 kr.
 • Fundet hos Helsam
 • Farve: Pink

Næste anbefaling er “Himalaya salt USB lampe naturel pink 500-1000g”.

Dagens bedste tilbud på “Himalaya salt USB lampe naturel pink 500-1000g” har vi fundet hos Helsam hvor prisen lige nu er 89,95 kr.

 • Dekorativ lampe i pink salt
 • Nem at tilslutte med USB
 • Udstråler negative ioner
 • Kun til indendørs brug
 • Rengøres med tør klud

Himalaya salt USB lampe naturel pink 500-1000g er en dekorativ lampe, der ikke kun skaber hygge i dit hjem, men også har en række sundhedsmæssige fordele. Lampen er lavet af Himalayasalt, der er formet af naturen over flere millioner år og stammer fra saltminer i Asien. Denne saltlampe vejer mellem 500-1000 gram og har en smuk pink farve, der vil tilføje en varm og hyggelig stemning til dit rum.

Denne USB saltlampe er nem at tilslutte til computeren eller et andet USB-stik i dit hjem, med det medfølgende USB-kabel. Den er ca. 10 cm høj og hver sending er forskellig i både farve og form, da produktet er lavet af naturligt salt og derfor er unikt.

Udover at være en dekorativ lampe, udstråler Himalaya salt også negative ioner, som kan have en positiv effekt på dit helbred. Negative ioner kan hjælpe med at reducere stress, forbedre søvnkvaliteten og rense luften i dit hjem. Lampen kan også hjælpe med at mindske elektromagnetisk stråling fra elektroniske enheder, som for eksempel computeren, tabletten eller mobilen.

Det er vigtigt at bemærke, at USB saltlampen kun er til indendørs brug og skal beskyttes mod fugt. Saltet trækker fugt og vil derfor forvitres og forsvinde ved udendørs brug eller i fugtige rum. Lampen rengøres med en tør eller hårdt opvreden klud og tørres eventuelt med en hårtørre bagefter, for at den ikke suger fugt.

Himalaya salt USB lampe naturel pink 500-1000g er fremstillet af salt, træ og en ledning med pære til USB. Produktet er leveret af Naturkost ApS og har stregkoden 8051490400551.

Se hos Helsam ❯❯

4: Himalaya salt lampe pink USB m. skiftende farver

 • Dagens pris: 89,95 kr.
 • Fundet hos Helsam
 • Farve: Pink

Produkt nummer 4 på vores “himalayasalt-liste” er Himalaya salt lampe pink USB m. skiftende farver som du lige nu kan købe for 89,95 hos Helsam

 • 1. Dekorativ lampe med skiftende farver
 • 2. Lavet af saltsten fra Asien
 • 3. USB-stik for let tilslutning
 • 4. Ca. 10 cm høj og unik
 • 5. Perfekt til hyggelig atmosfære og gave

Himalaya salt lampe pink USB m. skiftende farver er en dekorativ lampe, der er perfekt til at skabe en hyggelig og afslappende atmosfære i dit hjem. Lampen er lavet af saltsten, der er formet af naturen over millioner af år og stammer fra saltminer i Asien. Denne lampe har en smuk pink farve og er udstyret med en USB-stik, der gør det nemt og hurtigt at tilslutte den til computeren eller et andet USB-stik i hjemmet.

Lampen er ca. 10 cm høj og hver enkelt lampe er unik, da farve og form kan variere. Himalaya salt lampe pink USB m. skiftende farver er fremstillet af salt, træ og en ledning med en pære til USB. Den leveres af en pålidelig leverandør og er mærket med en stregkode og et varenummer.

For at opretholde lampens kvalitet og holdbarhed, skal den opbevares indendørs og beskyttes mod fugt, da saltet trækker fugt og vil forvitre og forsvinde ved udendørs brug eller i fugtige rum. Lampen kan rengøres med en tør eller hårdt opvreden klud, og for at undgå, at den suger fugt, kan den tørres efter med en hårtørre.

Himalaya salt lampe pink USB m. skiftende farver er den perfekte gave til venner og familie eller til dig selv som en smuk og afslappende tilføjelse til dit hjem.

Se hos Helsam ❯❯

5: Himalaya Salt sten opskriftsbog

Sidste produkt på vores liste er Himalaya Salt sten opskriftsbog som vi har fundet til 39,95 hos Homeshop.dk.

 • Guide til brug af saltsten
 • 20+ opskrifter med billeder
 • Nemme instruktioner til madlavning
 • Tips til vedligeholdelse af saltsten
 • Imponerende madlavning og servering på saltsten

Himalaya Salt sten opskriftsbogen er en omfattende guide til brugen af saltsten i madlavning og servering. Bogen forklarer også, hvordan man skal vedligeholde og pleje sin saltsten, så den holder i mange år.

Denne bog er perfekt for dem, der ønsker at udforske brugen af en Himalaya Salt sten i deres madlavning. Bogen indeholder mere end 20 opskrifter med billeder, der dækker snacks, hovedretter og desserter. Der er opskrifter til alle slags smagsløg og til forskellige anledninger, og opskrifterne er nemme at følge.

Bogen er også en stor hjælp til at forstå, hvordan man bedst bruger en Himalaya Salt sten til at tilberede mad. Bogen indeholder detaljerede instruktioner om, hvordan man varmer en saltsten op, hvordan man forbereder mad til at blive tilberedt på en saltsten, og hvordan man serverer maden på en saltsten.

Derudover indeholder bogen også tips og tricks til at sikre, at din Himalaya Salt sten holder i mange år. Bogen giver dig mulighed for at lære alt, hvad du behøver at vide om at bruge en Himalaya Salt sten i din madlavning og servering, og vil hjælpe dig med at imponere dine gæster ved at tilbyde lækker mad, der er tilberedt og serveret på en saltsten.

Se hos Homeshop.dk ❯❯

Himalayasalt fra udvalgte mærker

På vores liste her har vi samlet de 5 bedste himalayasalt på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde det helt rigtige himalayasalt til dine behov:

Købsguide til himalayasalt

Du har garanteret set det i flere forskellige madmagasiner, sundhedsblade eller blogs på nettet. Himalayasaltet med den karakteristiske farve har taget verden med storm og er kommet for at blive. De mange helbredsmæssige fordele forbundet med det smukke, mineralrige salt er nemlig mange.

For millioner af år siden blev urhavene tørret ind af en meget insisterende varm sol. Saltet herfra indeholder derfor alle de mineraler, der fandtes i havene, dengang hvor menneskelig forurening lå nærmest uendeligt langt ude i fremtiden.

Himalayasalt er et produkt heraf. Det populære salt har mange sundhedsmæssige fordele, som du ikke finder i almindeligt bordsalt. Blandt andet gør det underværker for sit blodtryk!

Hvad er Himalayasalt?

Himalayasalt stammer fra Nepal, hvor det for 250 millioner år siden faktisk var hav. Der er altså tale om havsalt fra dengang, havet var nærmest helt rent – før menneskelige forurening og spild. Denne form for salt indeholder mange værdifulde mineraler, din krop har brug for.

Himalayasalt siges at være den reneste form for salt, der findes. Det har en smuk, lyserød farve, der skyldes alle de mineraler, det indeholder fra naturens side. Faktisk indeholder Himalayasalt hele 84 forskellige essentielle mineraler.

Hvilke fordele er der ved at spise Himalayasalt?

Det lyserøde Himalayasalt indeholder som sagt mange gode mineraler og næringsstoffer, der er gode for din krop. Kalcium, sulfater, zink, magnesium, jod og jern er blot nogle af dem. Det giver naturligvis en masse fordele for din krop. Her får du et kort overblik over fire af de vigtigste af dem:

 1. Himalayasalt hjælper med at afgifte din krop. Sammen med et glas vand bidrager Himalayasalt til at udrense giftstoffer fra din krop. Dette gør din milt, lever og dine nyrer i stand til at rense dit blod endnu mere effektivt.
 2. Himalayasalt sænker dit blodtryk. Skifter du fra normalt natriumsalt til havsalt, vil det på længere sigt føre til, at dit blodtryk sænkes. Dette skyldes ganske enkelt, at du får mindre natrium end før.
 3. Himalayasalt hjælper dine muskler. Havsalt optages hurtigere i blodet end almindeligt salt. Derfor kan det hurtigere forsørge dine muskler med mineraler og forny dem.
 4. Himalayasalt hjælper ved problemer med bihuler og åndingsbesvær. En så simpel kur som Himalayasalt opløst i varmt vand kan effektivt reducere irritation både i dine bihuler og dine åndedrætsorganer. Eksempelvis kan åndedrætsbesvær såsom astma afhjælpes herved.

Hvorfor skal jeg spise Himalayasalt frem for normalt salt?

Helt generelt er det naturligvis vigtigt, at du opretholder saltbalancen i din krop. Så længe du drikker nok vand, er salt derfor essentielt for din krop og mange af dens funktioner. Specielt hvis du træner og sveder meget, er det ekstra vigtigt, at du får noget salt også.

Men hvad er så fordelen ved Himalayasalt frem for normalt salt, tænker du nok. Svaret er, at der på det nærmeste er tale om to så forskellige produkter, at sammenligning virker absurd.

Almindeligt bordsalt består af natriumklorid – et stof vi i forvejen får ti gange for meget af i forhold til anbefalingerne. Kroppen har desuden ikke kun brug for natriumsalt. Også kaliumsalt, magnesiumsalt, selensalt, jodsalt og mange andre slags salte er vigtige at få. Alle disse findes imidlertid i havsalt! Derfor er Himalayasalt – det ypperste inden for havsalte – langt sundere end almindeligt salt.