Motion-online.dk » Alle guides » Helse » Tilskud til kosten » Kokosvand

Bedste Kokosvand: Se top 7

(opdateret marts 2023)

Du er landet på Motion-online.dk, det helt rigtige sted at finde kokosvand. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på kokosvand | ✅ Kokosvand-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Top 3 kokosvand

Her kan du se de 3 bedste kokosvand ud af de 7 kokosvand vi har på vores liste her på Motion-online.dk
De 3 kokosvand er udvalgt baseret på bl.a. følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på kokosvand | ✅ Kokosvand-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Detaljeret gennemgang af de 7 bedste kokosvand

Her kan du se hele vores liste over de bedste kokosvand som du kan finde lige nu.

De 7 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: Kokosvand Aqua Verde Ø

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Helsebixen.dk.

Her kan “Kokosvand Aqua Verde Ø” fås til 19,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Kokosvand Aqua verde Ø 330ml Kokosvand er en helt naturlig drik, fri for fedt, sukker mm. Den er meget rig på mineraler og indeholder også sporstoffer, vitaminer, aminosyrer og proteiner, der gør det til en yderst gavnlig elektrolyt drik….

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

2: Pure Kokosvand Ø

Anden anbefaling har vi fundet hos Helsebixen.dk, hvor du kan købe Pure Kokosvand Ø til kun 20,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
100% ren økologisk og Fairtrade kokosjuice….

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

3: Diet Food Hydro tørret kokosvand Ø – 150 g

Næste anbefaling er “Diet Food Hydro tørret kokosvand Ø – 150 g”.

Dagens bedste tilbud på “Diet Food Hydro tørret kokosvand Ø – 150 g” har vi fundet hos Netspiren hvor prisen lige nu er 176,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Tørret kokosvand – Økologisk.
Tørret kokosvand fra økologiske kokosnødder bruges til at lave en elektrolyt drik, som f.eks.
er velegnet til at opretholde din væskebalance efter sport.
Pulveret er lavet af unge kokosnødder fra Indonesien, og indeholder en…

Se hos Netspiren ❯❯

4: Aqua Verde Kokosvand Ø (1 liter)

Produkt nummer 4 på vores “kokosvand-liste” er Aqua Verde Kokosvand Ø (1 liter) som du lige nu kan købe for 30,95 hos Netspiren

Forhandlerens beskrivelse:
Aqua Verde fra Green Coco.
Økologisk kokosvand, der slukker tørsten….

Se hos Netspiren ❯❯

5: Afvænning Balsam Garnier Fructis Pure Fresh Kokosvand (300 ml)

Forhandlerens beskrivelse:
Vil du forbedre dit image og fremhæve din skønhed? Så vil Afvænning Balsam Garnier Fructis Pure Fresh Kokosvand (300 ml) hjælpe dig med at opnå dine mål! Nyd fordelene ved Garnier produkter og andet hårtilbehør fra 100 % originale brands.
Kapacitet: 300 m…

Se hos Flenci.dk ❯❯

6: Styrkelse af shampoo Garnier Fructis Pure Fresh Kokosvand (300 ml)

Forhandlerens beskrivelse:
Vil du forbedre dit image og fremhæve din skønhed? Så vil Styrkelse af shampoo Garnier Fructis Pure Fresh Kokosvand (300 ml) hjælpe dig med at opnå dine mål! Nyd fordelene ved Garnier produkter og andet hårtilbehør fra 100 % originale brands.
Kapacitet: 3…

Se hos Flenci.dk ❯❯

7: Kokosvand Ø Isola Bio

 • Dagens pris: 41,95 kr.
 • Fundet hos Helsam

Sidste produkt på vores liste er Kokosvand Ø Isola Bio som vi har fundet til 41,95 hos Helsam.

 • Økologisk drik af ren kokosvand
 • Rig på elektrolytter til genopbygning
 • Praktisk emballage til opbevaring
 • Ingen tilsatte sukkerarter
 • Certificeret af BR-BIO 122

“Kokosvand Ø Isola Bio” er en økologisk drik fremstillet af ren kokosvand, der er rig på elektrolytter såsom kalium, magnesium og kalcium. Dette gør den ideel til at drikke efter sport eller træning, da den hjælper med at genopbygge kroppens mineralbalance og hydrering.

Produktet kommer i en praktisk emballage og kan opbevares i køleskabet efter åbning i op til 2-3 dage. Ingredienserne er alle økologiske, og der er ingen tilsatte sukkerarter.

Næringsindholdet pr. 100g er 85 kJ / 20 kcal i energi, 0g fedt, 5,0g kulhydrat og 0,023g salt. Der er ingen mættede fedtsyrer og 3,8g sukkerarter.

Produktet er leveret af Solhjulet A/S og er certificeret med BR-BIO 122 som ikke-EU jordbrug. Med “Kokosvand Ø Isola Bio” kan du nyde en forfriskende og sund drik, der passer perfekt til en aktiv livsstil.”

Se hos Helsam ❯❯

Købsguide til kokosvand

Det at flække en kokosnød og drikke væsken i den er ikke i sig selv revolutionerende. Til gengæld har resultaterne af de undersøgelser, der er foretaget af dette vand fra kokosnødder, været revolutionerende! Kokosvand indeholder nemlig en masse aktive stoffer, der har en fantastisk indvirkning på din sundhed.

Et glas kokosvand indeholder mere kalium end en banan, der ellers hidtil har været den foretrukne kilde til dette vigtige mineral. Derudover har det dog også en masse andre sundhedsmæssige fordele – og så smager det enormt lækkert!

Forskning har vist, at kokosvand besidder flere egenskaber, det forbedrer dit helbred og ligefrem kan hjælpe med at forebygge og bekæmpe forskellige sygdomme. Der er derfor god grund til at læse mere om denne drik, der har taget verden med storm!

Hvad er kokosvand?

Kokosvand er præcis det, du forestiller dig, når du hører ordet, nemlig vand fra kokosnødder. Vandet tappes fra helt unge, grønne kokosnødder. Dette sker, når kokosnødderne er cirka 5-7 måneder.

Kokosvand, der også kaldes kokosjuice, består af 95 % vand, men indeholder derudover også vigtige næringsstoffer og vitaminer. Du kan drikke kokosvand, som det er eller bruge det i eksempelvis smoothies.

Hvad er fordelene ved at drikke kokosvand?

Udover den store procentdel af rent vand, indeholder kokosvand en masse næringsstoffer, vitaminer, mineraler, aminosyrer og plantehormoner. Alt dette er særdeles gavnlig for din krop. Kokosvand har derfor en masse positive effekter for dit helbred såvel som generelle fordele og her kommer et kort overblik over ti af dem:

 1. Kokosvand hydrerer dig – Kokosvand indeholder fem forskellige essentielle elektrolytter. Disse er nødvendige for, at din krop kan regulere sin temperatur og forblive hydreret.
 2. Kokosvand hæmmer aldringsprocessen – De vegetabilske hormoner ved navn cytokininer, der findes i kokosvand, har en anti-aging effekt på dine celler og holder dem således unge.
 3. Kokosvand forbedrer dit immunsystem.
 4. Kokosvand er fattigt på kalorier – Kun 46 kalorier per kop og alligevel en dejlig, sød smag.
 5. Kokosvand giver din hjerne og dine muskler energi – Det høje indhold af kalium gør kokosvand i stand til at hjælpe med reguleringen af dine hjerteslag og din muskelfunktion.
 6. Kokosvand forbedrer din fordøjelse – Takket være de bioaktive enzymer i kokosvand hjælper det til at styrke dit fordøjelsessystem.
 7. Kokosvand giver dig sundere urinveje – På grund af sin vanddrivende effekt hjælper kokosvand til at bekæmpe nyresten og højner din nyresundhed markant.
 8. Kokosvand har et højt indhold af næringsstoffer – Vitamin B, zink, selen, jod og svovl samt aminosyrer og antioxidanter er alle at finde i kokosvand.
 9. Kokosvand regulerer din krops pH-værdi – Kokosvand hjælper med at eliminere syre i din krop og bevare et normalt pH-niveau.
 10. Kokosvand styrker dit hjerte.

Hvordan skal jeg bruge kokosvand?

Kokosvand kan som nævnt drikkes, præcist som det er. Det er et helt naturligt produkt, som du kan nyde direkte fra flasken. Husk dog, at det indeholder kalorier og du derfor ikke blot kan substituere dit daglige vandforbrug over til kokosvand. Det er i højere grad sådan, at du kan vælge kokosvand frem for sodavand, iste eller saftevand. Nyd det, når det er helt koldt – så smager det bedst.

Så jo, kokosvand er lige så godt som rygterne siger.