Bedste Kreatin: Se top 6 (opdateret oktober 2022)

Du er landet på Motion-online.dk, det helt rigtige sted at finde kreatin. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle kreatin tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: PurePower Kreatin (180 g)

Første anbefaling på listen er fra mærket PurePower.

Det bedste tilbud på “PurePower Kreatin (180 g)” vi har fundet er hos Helsebixen.dk hvor prisen lige nu er 150,-

Forhandlerens beskrivelse:
Kreatin forekommer naturligt i kroppen og øger den fysiske præstation ved gentagne kraftanstrengelser i forbindelse med kortvarig, højintensiv træning.
Hvor meget har jeg brug for?   Tag max.
3,4 gram PurePower Kreatin dagligt.
Du kan tilpasse mængden i…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

2: Optimum Nutrition Micronised Kreatin Powder (317 g)

 • Dagens pris: 159,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 199.00, nu kun 159,-.
  Du sparer 40 kr. / 20 %
 • Fundet hos Muscle House

Anden anbefaling har vi fundet hos Muscle House, hvor du kan købe Optimum Nutrition Micronised Kreatin Powder (317 g) til kun 159,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Optimum Nutrition Micronised Creatine Powder (317 g) Optimum Nutrition Creatine (317 g) er kreatinpulver, der hjælper med at give energi til dine muskler under høj intensiv træning som styrketræning, crossfit, roning og mere.
Ved at supplere med kreatinmo…

Se hos Muscle House ❯❯

3: Bodylab Kreatin (300g) – Ice Tea Peach

 • Dagens pris: 169,- kr.
 • Fundet hos Muscle House
 • Mærke: Bodylab

Næste anbefaling er “Bodylab Kreatin (300g) – Ice Tea Peach”.

Dagens bedste tilbud på “Bodylab Kreatin (300g) – Ice Tea Peach” har vi fundet hos Muscle House hvor prisen lige nu er 169,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Bodylab Creatine (300 g) – Ice Tea Peach Kreatin er et af de mest veldokumenterede kosttilskud, og du kan nu få det med en lækker smag af Ice Tea Peach! Er du interesseret i at øge din muskelmasse og opnå en større styrke? Så er du kommet til rette sted….

Se hos Muscle House ❯❯

4: BioTechUSA 100% Micronized Kreatin Monohydrate (300g)

Produkt nummer 4 på vores “kreatin-liste” er BioTechUSA 100% Micronized Kreatin Monohydrate (300g) som du lige nu kan købe for 199,- hos Muscle House

Forhandlerens beskrivelse:
BioTechUSA 100% Micronized Creatine Monohydrate (300g) Kreatin monohydrat fra BioTechUSA er mikroniseret mesh 200, hvilket er den fineste kvalitet, som gør det yderst nemt at opløse.
Kreatin øger din fysiske præstation ved gentagne kraftanstrengelser i fo…

Se hos Muscle House ❯❯

5: LinusPro Kreatin (Neutral, 50 g)

 • Dagens pris: 60,- kr.
 • Fundet hos Linuspro.dk
 • Mærke: Linuspro

Forhandlerens beskrivelse:
100% mikroniseret kreatin monohydrat Bidrager til styrkefremgang og muskelvækst Hjælper din præstation ved høj intensitetstræning Populært kosttilskud Nem at have med på farten…

Se hos Linuspro.dk ❯❯

6: Functional Nutrition Kreatin Monohydrate (300g)

Sidste produkt på vores liste er Functional Nutrition Kreatin Monohydrate (300g) som vi har fundet til 169,- hos Muscle House.

Forhandlerens beskrivelse:
Functional Nutrition Creatine Monohydrate (300g) Kreatin kan bidrage til at øge den fysiske præstation i gentagne højintensitetsaktiviteter af kort varighed.
Brugsanvisning: Mikroniseret kreatin pulver bruges som et supplement til den normale kost og bør…

Se hos Muscle House ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste kreatin i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse kreatin:

Dyreste Kreatin på listen er BioTechUSA 100% Micronized Kreatin Monohydrate (300g) fra Muscle House med en pris på 199.00. Billigste udvalgte Kreatin er LinusPro Kreatin (Neutral, 50 g) som du kan købe for 60.00 hos Linuspro.dk. Forskellen på de to priser er 139 kr. – de 6 Kreatin vi har fundet koster i gennemsnit 151 kr.
Ovenstående Kreatin data og priser er hentet fra 6 butikker (Helsebixen.dk, Cykelpartner, PurePower, Med24, Muscle House, Linuspro.dk). Alle Kreatin tilbud er opdateret i dag 05-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kreatin guides:

Fandt du ikke det rigtige Kreatin blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kreatin: