Motion-online.dk » Alle guides » Helse » Tilskud til kosten » Valleprotein

Bedste Valleprotein: Se top 9

(opdateret marts 2023)

Du er landet på Motion-online.dk, det helt rigtige sted at finde valleprotein. Vi har udvalgt de 9 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 9 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på valleprotein | ✅ Valleprotein-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Top 3 valleprotein

Her kan du se de 3 bedste valleprotein ud af de 9 valleprotein vi har på vores liste her på Motion-online.dk
De 3 valleprotein er udvalgt baseret på bl.a. følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på valleprotein | ✅ Valleprotein-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Puori Active CP2 Collagen & Whey Protein 400 gr. – Vanilla

 • Dagens pris: 249,- kr.
 • Fundet hos NiceHair.dk
 • Mærke: Puori

Første anbefaling på listen er fra mærket Puori.

Det bedste tilbud på “Puori Active CP2 Collagen & Whey Protein 400 gr. – Vanilla” vi har fundet er hos NiceHair.dk hvor prisen lige nu er 249,-

Forhandlerens beskrivelse:
KOMBINERET PROTEIN- OG KOLLAGENPULVER Puori Active (400 g) er et unikt produkt, der kombinerer kollagenpulver med valleprotein, så du kan nyde det bedste fra hvert produkt.
Dette produkt er sammensat med en skøn smag af vanilje fra ægte bourbon vanilje, o…

Se hos NiceHair.dk ❯❯

2: Amino-Complex 77%

 • Dagens pris: 230,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 319,95, nu kun 230,95.
  Du sparer 89 kr. / 27 %
 • Fundet hos Well.dk
 • Mærke: Natur Drogeriet

Anden anbefaling har vi fundet hos Well.dk, hvor du kan købe Amino-Complex 77% til kun 230,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Natur-Drogeriet Amino-Complex Protein – Holder dine muskler ved lige og din krop sund og stærkI dette produkt får du en kæmpe dosis af Natur-Drogeriets Amin-Complex Proteinpulver, med et proteinindhold på 78% !Typen af protein, der er anvendt, er vallepro…

Se hos Well.dk ❯❯

3: Amino-Complex 78% valleprotein

 • Dagens pris: 132,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 174,95, nu kun 132,95.
  Du sparer 42 kr. / 24 %
 • Fundet hos Helsebixen.dk
 • Mærke: Natur Drogeriet

Næste anbefaling er “Amino-Complex 78% valleprotein”.

Dagens bedste tilbud på “Amino-Complex 78% valleprotein” har vi fundet hos Helsebixen.dk hvor prisen lige nu er 132,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
78% valleprotein med essentielle aminosyrer Natur Drogeriet Amino-Complex Valleprotein (400 gr) er et proteinpulver med 78% protein, der er baseret på valle fra mælk.
Dette proteinpulver er formuleret med alle 9 essentielle aminosyrer. Protein bidrager t…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

4: Amino Complex instant 77% valleprotein

 • Dagens pris: 155,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 179,95, nu kun 155,95.
  Du sparer 24 kr. / 13 %
 • Fundet hos Well.dk
 • Mærke: Natur Drogeriet

Produkt nummer 4 på vores “valleprotein-liste” er Amino Complex instant 77% valleprotein som du lige nu kan købe for 155,95 hos Well.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Valleprotein med essentielle aminosyrer Natur Drogeriet Amino-Complex Instant Valleprotein (400 gr) er et proteinpulver med et aminosyrer kompleks, der er baseret på valle fra mælk.
Dette proteinpulver er formuleret med alle 9 essentielle aminosyrer. Pro…

Se hos Well.dk ❯❯

5: Valleprotein pulver Ø

 • Dagens pris: 98,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 102,95, nu kun 98,95.
  Du sparer 4 kr. / 3 %
 • Fundet hos Well.dk
 • Mærke: Urtekram

Forhandlerens beskrivelse:
Valleproteinpulver er en nem og velsmagende genvej til at øge proteinindholdet i måltider, der ikke naturligt indeholder protein.
Og så er den økologisk som kun få er! Kan bruges i smoothies og andre kolde drikke, men kan f.eks.
også tilsættes morgengrøde…

Se hos Well.dk ❯❯

7: Powerbar – Protein Plus – Chokolade – 570 gram – Premium valleprotein

 • Dagens pris: 279,- kr.
 • Fundet hos Cykelpartner
 • Mærke: PowerBar

Forhandlerens beskrivelse:
Powerbar Clean Whey Isolate er et proteinpulver som indeholder hele 20 gram valleprotein pr.
portion (160 ml.).
Protein bidrager til at vedligehold…

Se hos Cykelpartner ❯❯

8: PurePower Proteinpulver Neutral – 1 kg

 • Dagens pris: 295,- kr.
 • Fundet hos PurePower
 • Mærke: PurePower

Forhandlerens beskrivelse:
Proteinpulver med neutral smag fra PurePower.
Anvendelsesområder: PurePower Protein anvendes som supplement til en i forvejen sund og nærende kost.
Kan anvendes af alle, som ønsker et ekstra tilskud af protein.For at kroppen har de mest gunstige betingels…

Se hos PurePower ❯❯

9: Amino-Complex 78% valleprotein 900 gr

Sidste produkt på vores liste er Amino-Complex 78% valleprotein 900 gr som vi har fundet til 319,95 hos Helsehelse.dk.

Se hos Helsehelse.dk ❯❯

Valleprotein fra udvalgte mærker

På vores liste her har vi samlet de 9 bedste valleprotein på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige valleprotein til dine behov:

Købsguide til valleprotein

Valle er uden tvivl en af de bedste proteinsupplementer. Valleprotein er det mest sælgende supplement i hele verden.

Valleprotein er en af mælkeproteinerne, hvilket udgør 20% af mælkeproteiner. Da mælk er første og eneste mad til pattedyr, når de bliver født, er det logisk, at mælken har alt kroppen behøver for at vokse og udvikle sig. Et af proteinerne som med til at udvikle muskler hos voksne er valle. Valle har mange aminosyrer (20), som omfatter 9 essentielle.

Valle – Højkvalitets protein

Aminosyrer sammensætning

En af de vigtige faktorer for proteinkvalitet er antallet og typerne af aminosyrer som udgør dette protein. Valleprotein har alle aminosyrer, som gør det til et “komplet protein”. Valle har også alle 9 essentielle aminosyrer.

Protein Fordøjelighed Korrigeret Aminosyre Score (PDCAAS)

Dette er et mål for proteinværdien i menneskelig ernæring.

Valle har sammen med kasein, æg, sojaproteiner og mælk den højeste score af PDCAAS – 1.

Det betyder, at valleprotein er fuldstændig fordøjeligt.

Valle er også et hurtigt fordøjeligt protein (modsat kasein, der er et langsomt fordøjeligt protein). Selvom hurtig fordøjeligt og med høj værdi af PDCAAS viste undersøgelser, at fordøjeligheden er højere, når enzymatisk hydrolyse af protein sker – hydrolysater har bedre fordøjelighed.

Valleproteinet har en meget kompliceret struktur – opbygning (valle har 4 typer af struktur – primær struktur, sekundær struktur, tertiær struktur og kvaternære struktur), hvilket gør det mere kompliceret for enzymer at fordøje. For at forbedre fordøjeligheden endnu mere, anvendte forskere enzymer til at fordøje protein lidt mere, før det kom i maven. Dette produkt kaldes hydrolysater.

Når du vælger denne type valle proteinpulver, er hydrolysat et bedre valg ifølge nogle undersøgelser. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1363751/

BV valle – den højeste værdi

Biologisk værdi af proteiner (BV) er mål for, hvor meget af et spaltet protein der vil blive indarbejdet i kroppens proteiner. På denne skala har valle den højeste værdi – 96.

PER – valle i top 5

Protein effektivitet ratio (PER) beregnes ved at dividere øgning i kropsmasse (i gram) med proteinindtag (i gram). Valle proteinpulver har 2,6, som blot er en smule lavere end æg og muskelkød (oksekød, lam).

Muskelvækst og valle proteinpulver

Muskelvækst, eller muskel hypertrofi er processen, hvor musklerne tilføjer flere proteiner i musklernes celler, så cellerne bliver større. Musklen vil ikke producere nye og flere muskelceller (hyperplasi), vil antallet af celler forblive det samme, men størrelsen af celler vil ændre sig, og de vil blive større.

For at øge størrelsen, vil celler have brug for flere byggesten – proteiner. To vigtige proteiner i muskler er myosin og actin. For at give flere proteiner til musklerne, er der brug for flere proteiner fra kosten eller kosttilskud.

Desuden vil musklen ikke vokse uden en eller anden form for stimulering. For at stimulere musklerne til at vokse, skal musklerne få “signal”, om at de er i “fare” for at komme til skade eller ødelægges. Det sker under vægttræning, især under tung vægttræning. Da modstanden er enorm, forsøger musklerne at beskytte sig selv ved at blive større (tykkere). At blive tykkere betyder at tilføje flere proteiner til musklens fiber.

Valleproteiner er en af de bedste proteinkosttilskud der anvendes til muskelvækst. Undersøgelser viste, at koncentrationen af aminosyre i blodet (især leucin), efter modstandsøvelser og efter fordøjelse af valleproteiner er betydeligt højere end i placebogruppen.

Valle har samme gavnlige effekt på musklers hypertrofi for både mænd og kvinder.

Beskyttelse af muskler

Undersøgelse af leucin (essentiel aminosyre, der kan findes i valleprotein i høje mængder) blev udført med det formål, at se om det er muligt, at beskytte muskeltab hos midaldrende voksne, der ikke er aktive. Lavt aktivitetsniveau er en af de vigtigste årsager til muskelmassetab og muskelsvaghed. Leucin kosttilskuddet blev givet til individer i 2 uger og resultaterne viste, at leucin delvist kan beskytte muskler i inaktive individer. Selv om denne undersøgelse var ved hjælp af leucin som supplement og ikke hele valleproteinet, eftersom valle har høj en mængde leucin, kan det antages, at valle vil have lignende virkninger på beskyttelse musklerne.

Er tilskud nødvendigt?

Tilskud betyder ekstra indtag af (i dette tilfælde) proteiner føjet til indtagelse gennem føden. Nogle atleter og bodybuildere har højere behov for proteiner for at få større muskler eller for at beskytte muskler fra katabolisme under langvarig periode med fysiske aktiviteter.

For at kunne indtage, for eksempel 2 g pr kg, skal atleter der vejer 90 kg, indtage 180 g af proteiner. Det svarer til 30 æg eller 800 g af kyllingebryst eller 6 liter mælk og så videre. Det er ikke kun en enorm mængde mad, men det også har andre makroer i højere mængder end nødvendigt for kroppen, såsom fedt og kolesterol. I dette tilfælde er kosttilskud den bedste og eneste løsning.

Også i nogle tilfælde af vægttabsprogrammer, kan små mængder af proteinkosttilskud give gode resultater.

Vægttab og valle proteinpulver

Der er et godt videnskabeligt bevis for brug af valle proteinpulver for appetit og vægtkontrol. Alle proteiner er makronæringsstoffer, der har brug længere tid om at blive fordøjet. Kroppen har brug for mere tid til at fordøje proteiner end kulhydrater. Dette er hovedårsagen til, at indtag af flere proteiner i kosten vil øge tiden uden at føle sig sulten.

Valle betragtes ikke kun som en af de bedste proteinvalg, fordi det er relativt billigt og er et højkvalitets protein, men undersøgelse viste også, at individer under anvendelse af valle forblev mætte længere end forsøgspersoner i placebogruppen og kaseingruppen. Det betyder at forsøgspersoner, der indtog valle havde mindre fødeindtagelse.

Diabetes og valleprotein

En masse forskellige proteinkilder blev undersøgt for at forsøge at finde forbindelsen mellem sukkersænkende egenskaber. Valle har de bedste resultater til sænkning af blodsukkeret, ikke kun hos personer med diabetes, men også hos raske forsøgspersoner.

Yderligere undersøgelser med valle proteintilskud

Hepatitis B

Nogle undersøgelser viste at 24g af valle per dag viste forbedring i leverfunktionen hos patienter med hepatitis B. Der var ingen forbedring hos hepatitis C-patienter.

Immunsystem

Nogle undersøgelser antyder, at valleprotein kan forbedre nogle af immunsystemets funktioner.

Sammenfatning af alt ovenstående, er valleprotein en af de bedste proteinkilder naturen gav os. Især i form af supplementpulver, som vi kan bruge på en smart og kontrolleret måde. Det giver os mulighed for præcist at dosere vores daglige proteinbehov og med andre makro- og mikronæringsstoffer og fysisk aktivitet, er vi i stand til at styre vores vægt med lethed.