Bedste Massageolie: Se top 5 (opdateret februar 2022)

Du er landet på Motion-online.dk, det helt rigtige sted at finde massageolie. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle massageolie tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: System JO Dona Kissable Massageolie med Smag 110 ml – Klar

 • Dagens pris: 89,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 129,-, nu kun 89,-.
  Du sparer 40 kr. / 31 %
 • Fundet hos Sinful.dk

Vores første anbefaling er “System JO Dona Kissable Massageolie med Smag 110 ml – Klar” som lige nu er på tilbud hos Sinful.dk.

Her er prisen sat ned med 31 % og kan altså fås for kun 89,- – en besparelse på 40 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Nu kan I tilføre jeres erotiske forspil en ekstra pirrende dimension med en af de skønne Dona Kissable Massageolier med Smag. Vælg imellem 3 lækre smags varianter, der alle har en sensuel og forførende aroma for en ekstra intim oplevelse. Olierne efterlad…

Se hos Sinful.dk ❯❯

2: Intimate Earth Økologisk Massageolie 120 ml – Klar

 • Dagens pris: 129,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 149,-, nu kun 129,-.
  Du sparer 20 kr. / 13 %
 • Fundet hos Sinful.dk

Anden anbefaling har vi fundet hos Sinful.dk, hvor du kan købe Intimate Earth Økologisk Massageolie 120 ml – Klar til kun 129,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Intimate Earth massageolie med sensuel duft af kakaobønner og gojibærMassageolien fra Intimate Earth med lækker, forførende duft af kakaobønner og gojibær er sammensat af en række naturlige olier fra blandt andet mandel, solsikkekerner, kokos og gojibær….

Se hos Sinful.dk ❯❯

3: Durex Play 2-i-1 Massageolie og Glidecreme 200 ml – Klar

Næste anbefaling er “Durex Play 2-i-1 Massageolie og Glidecreme 200 ml – Klar”.

Dagens bedste tilbud på “Durex Play 2-i-1 Massageolie og Glidecreme 200 ml – Klar” har vi fundet hos Sinful.dk hvor prisen lige nu er 149,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Durex Play 2i1 er en kombineret massageolie og glidecreme. Slip for at have flere flasker stående, da denne dækker alle behov. Durex Play 2i1 er vandbaseret og er derfor også kondom-sikker.
Cremen er tilpasset den intime PH-balance….

Se hos Sinful.dk ❯❯

4: Eros Varmende Massageolie 150ml – Klar

Produkt nummer 4 på vores “massageolie-liste” er Eros Varmende Massageolie 150ml – Klar som du lige nu kan købe for 99,- hos Sinful.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Sæt scenen til en romantisk aften med Eros Varmende Massageolie, der er en sensuel og pirrende massageolie. Massageolien er det perfekte tilbehør til nyt og spændende forspil med erotisk helkrops massage, hvor den varmende olie nok skal få jer i den…

Se hos Sinful.dk ❯❯

5: Kaerlig Økologisk Massageolie 150 ml – Gul

 • Dagens pris: 139,- kr.
 • Fundet hos Sinful.dk
 • Farve: Gul

Sidste produkt på vores liste er Kaerlig Økologisk Massageolie 150 ml – Gul som vi har fundet til 139,- hos Sinful.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Vil du gerne forkæle din partner, så giv ham eller hende en forførende og erotisk kropsmassage med den veganske Kaerlig Økologisk Massageolie. Den er fremstillet af hele 95% økologiske ingredienser.
Massageolien indeholder kun det allerbedste for…

Se hos Sinful.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste massageolie i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse massageolie:

Dyreste Massageolie på listen er Økologisk Basis Massageolie 2 (2500 ml.) fra Den Intelligente Krop med en pris på 899.00. Billigste udvalgte Massageolie er Lansinoh Earth Friendly Baby Shea Butter Massageolie – 125 ml som du kan købe for 29.00 hos Plusshop.dk. Forskellen på de to priser er 870 kr.
Ovenstående Massageolie data og priser er hentet fra 21 butikker (Sinful.dk, Bandageshoppen.dk, Den Intelligente Krop, SMRS.dk, Helsebixen.dk, Med24, Funtoys, Helsehelse.dk, Sexshop.dk, NiceHair.dk, Helsegrossisten.dk, Din6shop.dk, Secretly.dk, AltErTysTys.dk, ORION Erotik Shop, Yves Rocher DK, Hobbix.dk, Helsam, Plusshop.dk, Flenci.dk, Apuls.dk). Alle Massageolie tilbud er opdateret i dag 02-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Massageolie guides:

Fandt du ikke det rigtige Massageolie blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Massageolie: