Bedste Massagesæde: Se top 7 (opdateret februar 2022)

Du er landet på Motion-online.dk, det helt rigtige sted at finde massagesæde. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle massagesæde tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Massagesæde med 5 indstillinger til nakken, ryggen og lænden

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Hafaro.dk.

Her kan “Massagesæde med 5 indstillinger til nakken, ryggen og lænden” fås til 499,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Når du sidder på denne termiske massagepude, vil du aldrig føle dig plaget i en trafikprop eller i løbet af en lang dag på arbejde igen.
Shiatsu-massage giver dine muskler afslapning i lange stillesiddende perioder.Spild ikke en bilkø med at komme med fornærmelser mod bilen foran dig.
Tænd for noget musik, tag en slurk kaffe og tænd denne termiske massagepude.
Før du ved af det, vil trafikken bevæge sig igen, og du kommer rolig og udhvilet hjem. Massagepuden er designet med den gamle japanske shiatsu-teknik i tankerne.
Det fungerer effektivt på nakke, ryg, talje og lår.
Både massagefunktionen og den uafhængige opvarmningsfunktion har tre intensitetsniveauer.- Slap af på arbejdspladsen, i bilen eller derhjemme med en termisk massagepude- Giver afslappende shiatsu-massage på nakke, ryg, talje og lår- Varmer dig op under kolde vinterdageSpecifikationer:Farve: SortMateriale: PolyesterMål: ca. 48 x 105 x 3 cmEffekt: 7WStrømforsyning: Type C (Europlug) / 12VPakken Indeholder:1x MassagepudeProduktet leveres i originalemballage….

Se hos Hafaro.dk ❯❯

2: Beurer Massagesæde MG 206

 • Dagens pris: 991,- kr.
 • Fundet hos Med24
 • Mærke: Beurer

Anden anbefaling har vi fundet hos Med24, hvor du kan købe Beurer Massagesæde MG 206 til kun 991,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Beurer MG 206 Shiatzu – Massagesæde Med dette massagesæde fra Beurer får du 4 shiatsu massagehoveder der giver afslappende massage.
Du kan vælge hvilke 3 områder du ønsker massage på. Der medfølger fjernbetjening til massagesædet, så du let kan betjene…

Se hos Med24 ❯❯

3: Beurer MG 315 Shiatsu – Massagesæde – 3 års garanti

 • Dagens pris: 2397,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 4049,-, nu kun 2397,-.
  Du sparer 1652 kr. / 40 %
 • Fundet hos HvidevareShoppen.dk
 • Mærke: Beurer

Næste anbefaling er “Beurer MG 315 Shiatsu – Massagesæde – 3 års garanti”.

Dagens bedste tilbud på “Beurer MG 315 Shiatsu – Massagesæde – 3 års garanti” har vi fundet hos HvidevareShoppen.dk hvor prisen lige nu er 2397,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Beurer MG 315 Shiatsu – Massagesæde – 3 års garantiMed et massagesæde fra Beurer får du et sæde med kropscanningsfunktion som giver lækker spor-massage. Du kan indstille massage-sædet på 3 forskellige programmer, alt efter, hvor du ønsker massage. Med d…

Se hos HvidevareShoppen.dk ❯❯

4: Shiatsu Massagesæde

Produkt nummer 4 på vores “massagesæde-liste” er Shiatsu Massagesæde som du lige nu kan købe for 499,- hos DinGadget.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Selvforkælelse på højeste plan! Det er utrolig vigtigt at du passer på dig selv og din krop og med en god omgang massage kan man få løsnet op for spændinger og få has på de ømme muskler. Hvis du har kontorarbejde og sidder meget ned er det en oplagt at…

Se hos DinGadget.dk ❯❯

5: Zikko Dr. Rock Bian Sten Massagesæde

Forhandlerens beskrivelse:
Infrarød massagesæde med BianStoneHar du svært ved at sov eller har en tendens til at fryse?Så er denne måtte med varmeterapi den perfekte løsning Udstyret med 41 sten  fordelt i måtten, der kan varmes fra 20°C til 60°C.Premium røde BianStones og elekt…

Se hos Mackabler.dk ❯❯

6: Homedics Massagesæde Shiatsu BMSC-1000H

 • Dagens pris: 2199,- kr.
 • Fundet hos Kop&Kande DK
 • Mærke: Homedics

Forhandlerens beskrivelse:
Trænger du til lidt selvforkælelse og Wellness hjemme i sofaen eller stolen? Så er dette HoMedics Shiatsu massagesæde model BMSC-1000H fra Homedics med roterende massage din nye ven.
Med tre forskellige massageprogrammer i kombination med en skøn varme, der er med til at blødgøre dine ømme muskler, kan du nu få den skønneste og mest afslappende massage lige når det passer dig.
Dette massagesæde er unik, da det er udstyret med en speciel mekanisme, der faktisk efterligner massørens hænder.
Sædet er nemt at have med rundt, og passer til de fleste stole og naturligvis sofaen.
Måske din hjemmekontorstol skal forvandles til en massagestol? Massagesædet har tre programmer og en autosluk funktion.
Hvis du vil justere en af de tre massageprogrammer, er det integreret i stolen, så du ikke skal rejse dig op….

Se hos Kop&Kande DK ❯❯

7: Homemedics Massagesæde Ryg/Nakke BMSC-4600H

Sidste produkt på vores liste er Homemedics Massagesæde Ryg/Nakke BMSC-4600H som vi har fundet til 3499,- hos Kop&Kande DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Massagesædet giver en dyb Shiatsu massage langs ryggen, ved skuldrene og i nakken, der løsner dine spændinger i hele bagregionen.
Der er i alt 3 programmer med infrarød varme, og du får både massage med vibrerende og rullende effekt.
Du kan bruge massagesædet 15 minutter, hvorefter sædet slukker automatisk for din sikkerhed.
Sædet passer på de fleste stole.
Når du skal rengøre massagesædet, bør du anvende en blød og let fugtig svamp.
Betjenes håndholdt for optimal kontrol….

Se hos Kop&Kande DK ❯❯

Flere produkter.

De 7 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste massagesæde i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse massagesæde:

Dyreste Massagesæde på listen er Homemedics Massagesæde Ryg/Nakke BMSC-4600H fra Kop&Kande DK med en pris på 3499.00. Billigste udvalgte Massagesæde er Magnetisk massagesæde til bilen som du kan købe for 139.00 hos Manillo.dk. Forskellen på de to priser er 3360 kr.
Ovenstående Massagesæde data og priser er hentet fra 9 butikker (Hafaro.dk, Med24, HvidevareShoppen.dk, DinGadget.dk, Mackabler.dk, Kop&Kande DK, Manillo.dk, Apuls.dk, Elgiganten). Alle Massagesæde tilbud er opdateret i dag 02-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Massagesæde guides:

Fandt du ikke det rigtige Massagesæde blandt de 7 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Massagesæde: