Bedste Opbevaringstelt: Se top 6 (opdateret november 2022)

Du er landet på Motion-online.dk, det helt rigtige sted at finde opbevaringstelt. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle opbevaringstelt tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

2: Barney opbevaringstelt

Anden anbefaling har vi fundet hos Campstuff, hvor du kan købe Barney opbevaringstelt til kun 2799,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Materiale:  Loft/vægge: PVCFarver:      Lysegrå og mørkegråMål:          Længde: 220 cm                Bredde: 150 cmInklusiv:    Stormbånd & pløkke…

Se hos Campstuff ❯❯

3: Bo-Camp Opbevaringstelt

Næste anbefaling er “Bo-Camp Opbevaringstelt”.

Dagens bedste tilbud på “Bo-Camp Opbevaringstelt” har vi fundet hos Campstuff hvor prisen lige nu er 829,- kr.

Se hos Campstuff ❯❯

4: Opbevaringstelt "Wecamp Utility XL"

Produkt nummer 4 på vores “opbevaringstelt-liste” er Opbevaringstelt "Wecamp Utility XL" som du lige nu kan købe for 3999,- hos Campstuff

Se hos Campstuff ❯❯

6: Bo-Camp opbevaringstelt med luftstænger

Sidste produkt på vores liste er Bo-Camp opbevaringstelt med luftstænger som vi har fundet til 1649,- hos ScandiHills.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Luksus oppusteligt opbevaringstelt. Mål: L:160 x B:200 x H:200 cm….

Se hos ScandiHills.dk ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste opbevaringstelt i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse opbevaringstelt:

Dyreste Opbevaringstelt på listen er Opbevaringstelt "Wecamp Utility XL" fra Campstuff med en pris på 3999.00. Billigste udvalgte Opbevaringstelt er Opbevaringstelt medium til cykler m.v. som du kan købe for 618.00 hos ScandiHills.dk. Forskellen på de to priser er 3381 kr.
Ovenstående Opbevaringstelt data og priser er hentet fra 2 butikker (Campstuff, ScandiHills.dk). Alle Opbevaringstelt tilbud er opdateret i dag 26-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Opbevaringstelt guides:

Fandt du ikke det rigtige Opbevaringstelt blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Opbevaringstelt: