Motion-online.dk » Alle guides » Førstehjælp » Plaster

Bedste Plaster: Se top 13

(opdateret oktober 2023)

Du er landet på Motion-online.dk, det helt rigtige sted at finde plastere. Vi har udvalgt de 13 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 13 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på plastere | ✅ Plaster-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Top 3 plastere

Her kan du se de 3 bedste plastere ud af de 13 plastere vi har på vores liste her på Motion-online.dk
De 3 plastere er udvalgt baseret på bl.a. følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på plastere | ✅ Plaster-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: FIT plaster 10 stk. små – medicinfrit smerteplaster

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Hafaro.dk.

Her kan “FIT plaster 10 stk. små – medicinfrit smerteplaster” fås til 199,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Smertelindrende plaster der indeholder biomineraler opvarmet til 1637°C – herefter nedkøles blandingen og indkorporeres i plastrene, som så reflekterer kroppens infrarøde bølger tilbage i kroppen som et spejl i op til 7 cm. dybde, så blodcirkulationen øge…

Se hos Hafaro.dk ❯❯

2: FIT plaster til albue 2 stk. – medicinfrit smerteplaster

Anden anbefaling har vi fundet hos Hafaro.dk, hvor du kan købe FIT plaster til albue 2 stk. – medicinfrit smerteplaster til kun 99,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Smertelindrende plastre til albuen.
Indeholder biomineraler opvarmet til 1637°C – herefter nedkøles blandingen og indkorporeres i plastrene, som så reflekterer kroppens infrarøde bølger tilbage i kroppen som et spejl i op til 7 cm. dybde – blodcirkulation…

Se hos Hafaro.dk ❯❯

3: Vabelplaster med hydrokolloid til hælen – LARGE 5 STK.

Næste anbefaling er “Vabelplaster med hydrokolloid til hælen – LARGE 5 STK.”.

Dagens bedste tilbud på “Vabelplaster med hydrokolloid til hælen – LARGE 5 STK.” har vi fundet hos Hafaro.dk hvor prisen lige nu er 59,- kr.

 • Hydrokolloid vabelplaster til hælen
 • Vandskyende og fleksibelt materiale
 • Anatomisk formet for god pasform
 • Smertelindrende og hurtig sårheling
 • Pakke med 5 stk. på 6,4 x 4 cm

Vabelplaster med hydrokolloid til hælen – LARGE 5 STK er et produkt, der er specielt udviklet til at hjælpe personer med smertefulde vabler og gnavsår på hælen. Plastrene har en vandskyende forsegling, der gør dem fleksible i brug og straks dæmper smerter og irritation.

Det anatomisk udformede vabelplaster har en god klæbeevne og tilpasser sig nemt hælen, hvilket giver effektiv beskyttelse døgnet rundt. Med dette produkt beskyttes huden mod eksterne påvirkninger, og man undgår friktion og slid.

Vabler på hælen kan være smertefulde og føles begrænsende for ens bevægelsesfrihed. Derfor er dette produkt en værdifuld hjælp til personer, der oplever denne type smerter. Udover at give smertelindring, hjælper vabelplastrene også med en hurtig sårheling, hvilket gør dem til en optimal løsning for folk på farten.

Produktet indeholder 5 stk. vabelplaster, der har en størrelse på 6,4 x 4 cm. Så hvis du har brug for en pålidelig og effektiv løsning mod smertefulde vabler og gnavsår på hælen, kan Vabelplaster med hydrokolloid til hælen – LARGE 5 STK hjælpe dig med at lindre smerterne og beskytte din hud mod ydre påvirkninger.

Se hos Hafaro.dk ❯❯

4: FIT plaster til nakke 3 stk. – smerteplaster

Produkt nummer 4 på vores “plaster-liste” er FIT plaster til nakke 3 stk. – smerteplaster som du lige nu kan købe for 149,- hos Hafaro.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Smertelindrende plastre til øvre ryg og nakke.
Indeholder biomineraler opvarmet til 1637°C – herefter nedkøles blandingen og indkorporeres i plastrene, som så reflekterer kroppens infrarøde bølger tilbage i kroppen som et spejl i op til 7 cm. dybde – blod…

Se hos Hafaro.dk ❯❯

5: FIT plaster universal 8 stk. – smerteplaster

Forhandlerens beskrivelse:
FIT plaster stor universal til naturlig smertelindring af hele kroppen med særligt fokus på hofte, forfod, lår, læg, skinneben, bryst og ribben.  Dette smerteplaster indeholder biomineraler opvarmet til 1637°C – hvorefter blandingen nedkøles og indkorpore…

Se hos Hafaro.dk ❯❯

6: FIT plaster til lænden 3 stk. – medicinfrit smerteplaster

Forhandlerens beskrivelse:
Smertelindrende plastre til lændesmerter, lumbago og hekseskud.
Indeholder biomineraler opvarmet til 1637°C – herefter nedkøles blandingen og indkorporeres i plastrene, som så reflekterer kroppens infrarøde bølger tilbage i kroppen som et spejl i op til 7…

Se hos Hafaro.dk ❯❯

7: Detox plaster 3-pak til udrensning

 • Naturligt produkt til udrensning
 • Placeres under fødderne om natten
 • Forbedrer blodcirkulation og immunforsvar
 • Lindre ømme led, stress og uro
 • 3-pak til 3 behandlinger

Detox plaster 3-pak til udrensning er et naturligt produkt, der er designet til at hjælpe med at øge blodcirkulationen, forbedre immunsystemet og fjerne giftstoffer fra kroppen. Produktet fungerer ved at placere et plaster under hver fod før sengetid, og lade det sidde i 6-7 timer, mens du sover. De tørrede urter i plasteret aktiveres ved berøring med fugt/sved og skaber en varmelignende koncentration under fødderne. Dette fungerer som en vigtig energikilde til andre dele af kroppen.

Detox-plastrene kan anvendes af personer, der lider af ømme led i ben og knæ, eller som ønsker at lindre træthed, stress og uro. Produktet er et rent naturprodukt, der indeholder ingredienser som bambus eddike, træ eddike ekstrakt, chitin og chitsan, turmalin, vitamin C, vegetabilske fibre, minus ion powder og dextrin.

Denne 3-pak indeholder tilstrækkeligt med plaster til 3 behandlinger, som kan gentages op til 3 gange om ugen. Detox plaster 3-pak til udrensning er også certificeret som et medicinsk udstyr med CE01922.

Se hos Hafaro.dk ❯❯

8: FIT plaster til ankel 3 stk. – medicinfrit smerteplaster

Forhandlerens beskrivelse:
Smertelindrende plastre til ankel og akillessene.
Indeholder biomineraler opvarmet til 1637°C – herefter nedkøles blandingen og indkorporeres i plastrene, som så reflekterer kroppens infrarøde bølger tilbage i kroppen som et spejl i op til 7 cm. dybde – b…

Se hos Hafaro.dk ❯❯

9: Vabelplaster med hydrokolloid – 6 STK. FINGRE OG TÆER

 • Hydrokolloidteknologi fremskynder sårheling
 • Vandskyende og ekstra hudlag
 • Anatomisk udformet til fingre og tæer
 • Pakke med 6 stk. i 2 størrelser
 • Lindrer smerte og beskytter mod skade

Vabelplaster med hydrokolloid – 6 STK. FINGRE OG TÆER

Dette vabelplaster er specielt designet til at beskytte og helbrede vabler og gnavsår på fingre og tæer. Med hydrokolloidteknologi, som er kendt for at fremskynde sårheling, vil dette plaster hjælpe med at få dit sår til at hele hurtigere og mere effektivt.

Plasteret har en vandskyende forsegling og føles som et ekstra hudlag, der giver effektiv beskyttelse døgnet rundt. Det dæmper straks smerter og irritation, så du kan fortsætte med dine daglige aktiviteter.

Vabelplasteret er anatomisk udformet og har en god klæbeevne, så det nemt tilpasser sig både fingre og tæer uanset tykkelse. Det beskytter mod eksterne påvirkninger og begrænser slid, friktion og gnidninger effektivt.

En pakke indeholder 6 stk. vabelplaster i 2 størrelser, henholdsvis 3 stk. 5,8 x 2,3 cm. og 3 stk. 4,8 x 1.7 cm. Dette gør det muligt at vælge den perfekte størrelse til dit sår og sikre optimal beskyttelse og helbredelse.

Samlet set er dette vabelplaster med hydrokolloid en effektiv løsning til at lindre smerte, beskytte mod yderligere skade og fremskynde helingsprocessen af vabler og gnavsår på fingre og tæer.

Se hos Hafaro.dk ❯❯

10: FIT plaster til knæ 3 stk. – smerteplaster

Forhandlerens beskrivelse:
Smerteplaster til knæet der indeholder biomineraler opvarmet til 1637°C – herefter nedkøles blandingen og indkorporeres i plastrene, som så reflekterer kroppens infrarøde bølger tilbage i kroppen som et spejl i op til 7 cm. dybde – blodcirkulationen øges…

Se hos Hafaro.dk ❯❯

11: Hård hud plaster med hydrokolloid – 5 stk. large

 • Fjerner gradvist hård hud
 • Hydrokolloid hjælper huden med at hele
 • Anatomisk formet med god klæbeevne
 • Pakket enkeltvis til nem transport
 • Effektiv løsning mod tryksmerter

Hård hud plaster med hydrokolloid – 5 stk. large er et produkt udviklet specielt til at fjerne hård hud gradvist på fødderne. Plasteret har en blødgørende effekt, som effektivt fjerner hård hud og beskytter samtidig mod tryksmerter. Produktet giver øjeblikkelig smertelindring og trykaflastning, og dermed er det en effektiv løsning på de udfordringer, som hård hud på fødderne kan medføre.

Hydrokolloid er en naturlig sammensætning af flere stoffer, som hjælper huden med at hele og normalisere sig hurtigt. Plasterets anvendelse af hydrokolloid gør, at huden på fødderne kan hele og normalisere sig hurtigt. Plasteret er anatomisk udformet og har en rigtig god klæbeevne, hvilket betyder, at det sidder sikkert fast på fødderne i længere tid.

Pakken indeholder 5 stk. large plaster til hård hud, som er ca. 4,8 x 3 cm. Plasterne er pakket enkeltvis, hvilket gør det nemt at have dem med på farten. Produktet er nemt at anvende og kræver ikke nogen særlig teknik eller viden.

Hård hud plaster med hydrokolloid – 5 stk. large er et produkt, der er udviklet til at hjælpe med at fjerne hård hud og beskytte fødderne mod tryksmerter. Produktet er en effektiv løsning på de udfordringer, som hård hud på fødderne kan medføre, og kan anvendes af alle, der ønsker at få bløde og sunde fødder.

Se hos Hafaro.dk ❯❯

12: FIT plaster til skulder 3 stk. – medicinfrit smerteplaster

 • Medicinfrit smerteplaster til skulder
 • Fremstillet af biomineraler
 • Reflekterer infrarøde bølger tilbage
 • Øger blodcirkulation og udrenser toksiner
 • CE-mærket og godkendt i EU

FIT plaster til skulder er et medicinfrit smerteplaster, der er designet specielt til at lindre skuldersmerter, herunder gigt og slidgigt. Dette plaster er fremstillet af biomineraler, der opvarmes til 1637°C og derefter nedkøles. Blandingen af biomineraler indkorporeres i plastrene, der reflekterer kroppens infrarøde bølger tilbage i kroppen som et spejl i op til 7 cm dybde. Dette øger blodcirkulationen markant og hjælper med at udrense ophobede affaldsstoffer og toksiner.

FIT plasteret hjælper kroppen med at hjælpe sig selv, og det er en naturlig måde at lindre smerte på uden brug af medicin. Plasteret placeres på rengjort, tør hud, der er fri for alt for meget hår. For at aktivere plasteret, skal det varmes op ved at stryge hånden over det i 1-2 minutter. Plasteret kan derefter sidde på skulderen i op til 5 dage, og det kan bæres i bad.

FIT plaster til skulder er CE-mærket og godkendt i EU som smerteplaster uden bivirkninger. Hver pakke indeholder 3 plastre, der er specielt formet til skulderen. Når først plasteret er taget af, kan det ikke genbruges. FIT plaster til skulder er en enkel og effektiv måde at lindre smerter på skulderen uden brug af medicin.

Se hos Hafaro.dk ❯❯

13: Knyst plaster 5 stk. – lindrer tryk og friktion

Sidste produkt på vores liste er Knyst plaster 5 stk. – lindrer tryk og friktion som vi har fundet til 69,- hos Hafaro.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Compeed Knystplaster giver øjeblikkelig lindring mod smerter forårsaget af friktion og tryk Knystplastret fra Compeed er specialkonstrueret til at passe omkring fodleddet, så der opnås optimal komfort.
Den aktive hydrokolloidgelteknologi hjælper med at bl…

Se hos Hafaro.dk ❯❯

184 yderligere plastere

De 13 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på det bedste plaster i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt de plastere vi havde udvalgt kan du også kigge blandt disse 184 plastere:

Plastere fra udvalgte mærker

På vores liste her har vi samlet de 13 bedste plastere på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde det helt rigtige plaster til dine behov: