Motion-online.dk » Alle guides » Helse » Tilskud til kosten » Rødkløver

Bedste Rødkløver: Se top 7

(opdateret oktober 2023)

Du er landet på Motion-online.dk, det helt rigtige sted at finde rødkløvere. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på rødkløvere | ✅ Rødkløver-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Top 3 rødkløvere

Her kan du se de 3 bedste rødkløvere ud af de 7 rødkløvere vi har på vores liste her på Motion-online.dk
De 3 rødkløvere er udvalgt baseret på bl.a. følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på rødkløvere | ✅ Rødkløver-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Detaljeret gennemgang af de 7 bedste rødkløvere

Her kan du se hele vores liste over de bedste rødkløvere som du kan finde lige nu.

De 7 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: Natur-Drogeriet Rødkløver – 120 kaps.

 • Dagens pris: 138,- kr.
 • Fundet hos Med24

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Med24.

Her kan “Natur-Drogeriet Rødkløver – 120 kaps.” fås til 138,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Natur-Drogeriet Rødkløver i vegetabilske kapsler med tørrede blomsterhoveder og ekstrakt af rødkløver Dette urtekosttilskud fra Natur-Drogeriet er lavet med forskellige former for rødkløver, da kompleksiteten mellem tørrede blomsterhoveder og ekstrakt af…

Se hos Med24 ❯❯

2: Rødkløver kap. 400 mg 120 stk.

Anden anbefaling har vi fundet hos Altideals, hvor du kan købe Rødkløver kap. 400 mg 120 stk. til kun 199,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Leverandør: Natur Drogeriet Ved dagligt indtag af 2-4 kapsler får du 15-30 mg planteøstrogen.
I overgangsalderen oplever mange kvinder effekterne af en krop i forandring.
Østrogenmangel er en stor del af grunden til disse problemer, og derfor er der mange…

Se hos Altideals ❯❯

3: Creativ Company Dried Flowers Red Clover Purple 15gr

 • Dagens pris: 31,- kr.
 • Fundet hos Proshop.dk
 • Mærke: Creativ Company
 • Farver: Lilla, Rød

Næste anbefaling er “Creativ Company Dried Flowers Red Clover Purple 15gr”.

Dagens bedste tilbud på “Creativ Company Dried Flowers Red Clover Purple 15gr” har vi fundet hos Proshop.dk hvor prisen lige nu er 31,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Ægte, tørrede blomster (potpourri), der er velegnede som pynt og dekoration på og i mange emner, fx sæbe, håndlavet papir, papmache pulp og lign.
De tørrede blomster kan også limes på emner som fx træ og pap med Multi Glue.
Da blomsterne er et naturproduk…

Se hos Proshop.dk ❯❯

4: Natur Drogeriet Rødkløver (120 kapsler)

 • Dagens pris: 129,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 189,95, nu kun 129,-.
  Du sparer 60 kr. / 32 %
 • Fundet hos Viivaa.dk
 • Mærke: Natur Drogeriet

Produkt nummer 4 på vores “rødkløver-liste” er Natur Drogeriet Rødkløver (120 kapsler) som du lige nu kan købe for 129,- hos Viivaa.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Rødkløver kosttilskud Natur Drogeriet Rødkløver (120 kapsler) er et plante kosttilskud i form af 120 vegetabilske kapsler, som er formuleret med pulveriserede rødkløverblomster og rødkløverekstrakt….

Se hos Viivaa.dk ❯❯

5: New Nordic Rødkløver – 30 tabl.

 • Dagens pris: 65,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 84,-, nu kun 65,-.
  Du sparer 19 kr. / 22 %
 • Fundet hos Helsegrossisten.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Rødkløver™ OVERGANGSALDEREN Rødkløver™ anbefales til personer, der ønsker hjælp med at håndtere de typi- ske tegn i forbindelse med overgangsalderen.
Rødkløver tabletten er et kost- tilskud af rødkløver der indeholder en række naturlige isof…

Se hos Helsegrossisten.dk ❯❯

6: Rødkløver

 • Dagens pris: 449,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 499,95, nu kun 449,95.
  Du sparer 50 kr. / 10 %
 • Fundet hos Helsegrossisten.dk
 • Mærke: Natur Drogeriet

Forhandlerens beskrivelse:
RØDKLØVER KOSTTILSKUD Natur Drogeriet Rødkløver 400 mg (360 stk) er et rødkløver kosttilskud, der kombinerer ekstrakt af rødkløver.
Kosttilskuddet er fremstillet at et pulver af rødkløverblomster og rødkløverblomstekstrakt, og det kommer i en økonomistørr…

Se hos Helsegrossisten.dk ❯❯

7: Rødkløver te Ø

 • Dagens pris: 36,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 49,95, nu kun 36,95.
  Du sparer 13 kr. / 26 %
 • Fundet hos Helsam
 • Mærke: Natur Drogeriet

Sidste produkt på vores liste er Rødkløver te Ø som vi har fundet til 36,95 hos Helsam.

 • Kosttilskud mod overgangsalderens gener
 • Økologisk rødkløver i tebreve
 • Anbefalet dosis: 1-2 tebreve dagligt
 • Nemt at tage med i tasken
 • Produceret af Natur-Drogeriet A/S

Rødkløver te Ø er et kosttilskud, der let kan hjælpe dig med at lindre gener forbundet med overgangsalderen. Dette produkt er fremstillet af Natur-Drogeriet og er lavet af rødkløver med blomst, som er tørret, skåret og fyldt på breve. Rødkløver te Ø er en nem og bekvem måde at få rødkløver-te på, når det passer dig, og det kan nemt tages med i tasken.

Rødkløver-te er kendt for at lindre hedeture, svedeture, rastløshed og irritabilitet, som ofte er gener, der kan opstå i overgangsalderen. Produktet er lavet af ene og alene de overjordiske dele af planten og er økologisk. Den anbefalede daglige dosis af Rødkløver te Ø er 1-2 tebreve (1,5-3 g rødkløver).

Det er vigtigt at bemærke, at den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides, og at kosttilskuddet ikke bør træde i stedet for en varieret kost. Dette produkt bør opbevares uden for børns rækkevidde, og det bør kun anvendes af gravide og børn under 1 år, efter aftale med læge eller sundhedsplejerske.

Rødkløver te Ø er et produkt fra Natur-Drogeriet, der er en leverandør af kosttilskud, der er kendt for at producere økologiske og biodynamiske produkter. Natur-Drogeriet A/S er beliggende i Hørning, Danmark, og dette produkt er produceret i EU/Ikke-EU jordbrug. Produktet har stregkoden 5703137115016 og varenummeret 51738.

Se hos Helsam ❯❯

Rødkløvere fra udvalgte mærker

På vores liste her har vi samlet de 7 bedste rødkløvere på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige rødkløver til dine behov:

Købsguide til rødkløvere

Hedeture, humørsvingninger og ligefrem knogleskørhed er blot nogle af de gener, som kvinder i overgangsalderen må døje med oftest mange gange dagligt. Det er ubehageligt for både hende der døjer med det og for hendes omgivelser. Derfor er det godt, at der er hjælp at hente – endda fra naturens hånd! Rødkløver er således godt på vej til at blive din nye bedste ven i overgangsalderen.

Rødkløveren er meget almindelig i dansk natur. Den lille røde blomst ses ofte i grøftekanter og dyrkes også på marker, primært som dyrefoder. Men det er ikke kun dyrene, der kan få gavn af rødkløveren. Den lille plante nogle ret ualmindelige egenskaber. Den redder nemlig dagen for mange kvinder i overgangsalderen med sit høje niveau af planteekstrakt. Så hvis du er ramt af overgangsalderen, er rødkløver måske lige noget for dig.

Her kan du købe rødkløver

Ofte stillede spørgsmål omkring Rødkløver

1

Hvad er rødkløver?

Rødkløveren er en lille blomst, som mange kender af udseende, men ikke nødvendigvis af navn. Den er nemlig trods sin smukke farve ret undseelig og lille. Ikke desto mindre er det en plante med nogle enormt gavnlige egenskaber – særligt for dig, hvis du er kvinde i overgangsalderen.

Derfor kan du tage et ekstrakt af rødkløver som behandling af dine symptomer på overgangsalderen og eksempelvis reducere dit antal af hedeture.

2

Hvilke fordele er der ved at tage rødkløver?

Rødkløver hjælper din krop, hvis du er kvinde i overgangsalderen. Cirka 75 % af alle kvinder i overgangsalderen oplever hedeture og humørsvingninger. I overgangsalderen gennemgår kvindekroppen hormonelle forandringer. Disse resulterer i alt fra hedeture til knogleskørhed og kan have en stor negativ betydning for livskvaliteten. Derfor er det selvfølgelig en kæmpe fordel at kunne undgå dem.

Ved at tage rødkløver-ekstrakt kan du gøre netop det. Der findes mange forskellige produkter med rødkløver-ekstrakt til kvinder i overgangsalderen. Rødkløver, der er et helt naturligt produkt, skaber nemlig balance i kvinders østrogenniveau og mindsker således symptomerne på overgangsalderen.

I en undersøgelse af produktets virkning oplevede kvinder i gennemsnit antallet af deres hedeture reduceret med 32 procent. Nogle kvinder nåede endda helt op på en reduktion på 60 %. Samtidig mindskede det knoglenedbrydningen, der fremkom som følge af knogleskørhed. Faktisk stoppede den ligefrem hos flere af kvinderne. Alt i alt var der med andre ord tale om en undersøgelse med helt igennem positive resultater.

3

Hvordan kan jeg ellers indtage rødkløver?

Du kan indtage rødkløver-ekstrakt som dråber, der hældes i anden væske eller drikkes rent. Men du kan også bruge tørret rødkløver og koge te af det. Det vil sige, at du kan nyde godt af rødkløvers positive effekter ved at indtage en dampende, varm kop lækker the. Blot 1-3 kopper dagligt gør hele forskellen.

Endelig kan du købe rødkløvertabletter, hvor du skal tage 2-4 piller hver dag, for at nedsætte antallet af hedeture og de andre gener, der kommer med overgangsalderen.

4

Hvilke bivirkninger er der ved rødkløver?

Der er ingen farlige bivirkninger forbundet med at tage rødkløver. Rødkløver-ekstrakt er altså således et produkt, der afhjælper generne ved overgangsalderen uden risiko for bivirkninger.

Kræftens Bekæmpelse advarer dog imod at indtage planteøstrogener, hvis du er tidligere eller nuværende brystkræftpatient. Man mistænker nemlig planteøstrogenerne for at holde kræftcellerne i live hos brystkræftpatienter. Men er du ikke – og har du heller aldrig været – kræftpatient, er der dog intet at frygte. Rødkløver er således et produkt med en masse fordele for kvinder i overgangsalderen og ingen bivirkninger.