Motion-online.dk » Alle guides » Helse » Tilskud til kosten » Rødkløver

Bedste Rødkløver: Se top 9

(opdateret juni 2023)

Du er landet på Motion-online.dk, det helt rigtige sted at finde rødkløvere. Vi har udvalgt de 9 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 9 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på rødkløvere | ✅ Rødkløver-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Top 3 rødkløvere

Her kan du se de 3 bedste rødkløvere ud af de 9 rødkløvere vi har på vores liste her på Motion-online.dk
De 3 rødkløvere er udvalgt baseret på bl.a. følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på rødkløvere | ✅ Rødkløver-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Natur Drogeriet Red Clover 400 mg 120 Pieces

 • Dagens pris: 229,- kr.
 • Fundet hos NiceHair.dk
 • Mærke: Natur Drogeriet
 • Farve: Rød

Første anbefaling på listen er fra mærket Natur Drogeriet.

Det bedste tilbud på “Natur Drogeriet Red Clover 400 mg 120 Pieces” vi har fundet er hos NiceHair.dk hvor prisen lige nu er 229,-

Forhandlerens beskrivelse:
Rødkløver er klar til at gøre overgangen til overgangsalderen lettere! Rødkløver har vist en effekt, der gør flere gener i forbindelse med overgangsalderen nemmere at komme igennem. De kedelige kendinger såsom svedture, rastløshed og irritabilitet er nogle af de ting rødkløver har vist en effekt på.
Fra naturens side indeholder rødkløver isoflavoner, som er et planteøstrogen.
Det er via dette planteøstrogen at man har fundet forbindelsen til overgangsalderen og at modvirke generne.
Anvendelse: Voksne: 1-2 kapsler 2 gange dagligt, før måltiderne.
Man kan hvis det ønskes, tager pulveret ud af kapslerne.Den anbefalede dosis bør ikke overskrides og bør ikke træde i stedet for varieret kost.
IngredienserPulveriserede rødkløverblomster (Trifolium pratense L.), rødkløverblomstekstrakt (Trifolium pratense L.), hydroxypropylmethylcellulose (vegetabilsk kapsel)Indhold pr.
dagsdosis2-4 kapsler: 9,5-19 mg planteøstrogenNB! Vi er registreret hos fødevarestyrelsen.
Klik her for at se fødevare-registreringen….

Se hos NiceHair.dk ❯❯

2: Rødkløver kap. 400 mg 120 stk.

Anden anbefaling har vi fundet hos Altideals, hvor du kan købe Rødkløver kap. 400 mg 120 stk. til kun 199,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Leverandør: Natur Drogeriet Ved dagligt indtag af 2-4 kapsler får du 15-30 mg planteøstrogen.
I overgangsalderen oplever mange kvinder effekterne af en krop i forandring.
Østrogenmangel er en stor del af grunden til disse problemer, og derfor er der mange…

Se hos Altideals ❯❯

3: Creativ Company Dried Flowers Red Clover Purple 15gr

 • Dagens pris: 31,- kr.
 • Fundet hos Proshop.dk
 • Mærke: Creativ Company
 • Farver: Rød, Lilla

Næste anbefaling er “Creativ Company Dried Flowers Red Clover Purple 15gr”.

Dagens bedste tilbud på “Creativ Company Dried Flowers Red Clover Purple 15gr” har vi fundet hos Proshop.dk hvor prisen lige nu er 31,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Ægte, tørrede blomster (potpourri), der er velegnede som pynt og dekoration på og i mange emner, fx sæbe, håndlavet papir, papmache pulp og lign.
De tørrede blomster kan også limes på emner som fx træ og pap med Multi Glue.
Da blomsterne er et naturproduk…

Se hos Proshop.dk ❯❯

4: Natur Drogeriet Rødkløver (120 kapsler)

 • Dagens pris: 180,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 229,95, nu kun 180,-.
  Du sparer 49 kr. / 21 %
 • Fundet hos Helsehelse.dk
 • Mærke: Natur Drogeriet

Produkt nummer 4 på vores “rødkløver-liste” er Natur Drogeriet Rødkløver (120 kapsler) som du lige nu kan købe for 180,- hos Helsehelse.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Rødkløver kosttilskud Natur Drogeriet Rødkløver (120 kapsler) er et plante kosttilskud i form af 120 vegetabilske kapsler, som er formuleret med pulveriserede rødkløverblomster og rødkløverekstrakt….

Se hos Helsehelse.dk ❯❯

5: New Nordic Rødkløver – 30 tabl.

 • Dagens pris: 62,- kr.
 • Fundet hos Med24

Forhandlerens beskrivelse:
Rødkløver™ OVERGANGSALDEREN Rødkløver™ anbefales til personer, der ønsker hjælp med at håndtere de typi- ske tegn i forbindelse med overgangsalderen.
Rødkløver tabletten er et kost- tilskud af rødkløver der indeholder en række naturlige isof…

Se hos Med24 ❯❯

6: Natur-Drogeriet Rødkløver – 360 kaps.

 • Dagens pris: 337,- kr.
 • Fundet hos Med24
 • Mærke: Natur Drogeriet

Forhandlerens beskrivelse:
RØDKLØVER KOSTTILSKUD Natur Drogeriet Rødkløver 400 mg (360 stk) er et rødkløver kosttilskud, der kombinerer ekstrakt af rødkløver.
Kosttilskuddet er fremstillet at et pulver af rødkløverblomster og rødkløverblomstekstrakt, og det kommer i en økonomistørr…

Se hos Med24 ❯❯

7: Natur-Drogeriet Rødkløver Te Ø – 20 breve

 • Dagens pris: 42,- kr.
 • Fundet hos Med24
 • Mærke: Natur Drogeriet

Forhandlerens beskrivelse:
Økologiske tebreve med rødkløver fra Natur-Drogeriet – indeholder rødkløverblade, -stængler og -blomster Natur-Drogeriet tilbyder nu rødkløver i form af tebreve, der er nemme at have stående i køkkenet, liggende i skrivebordsskuffen på arbejdet eller med…

Se hos Med24 ❯❯

8: Pureviva Rødkløver (90 kaps)

 • Dagens pris: 104,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 149,95, nu kun 104,95.
  Du sparer 45 kr. / 30 %
 • Fundet hos Well.dk
 • Mærke: Pureviva

Forhandlerens beskrivelse:
KOSTTILSKUD TIL DIG I OVERGANGSALDEREN Overgangsalderen er perioden omkring den sidste menstruation.
Når man ikke har haft menstruationer i et år, er man i menopause.
Forandringer og symptomer i overgangsalderen skyldes, at æggestokkene holder op med at…

Se hos Well.dk ❯❯

9: Rødkløver frø, 50 g – 20 m2

Sidste produkt på vores liste er Rødkløver frø, 50 g – 20 m2 som vi har fundet til 27,- hos Haveglad.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Rødkløver er kendt for sine smukke, lyserøde blomsterhoveder og karakteristiske tre blade.
Rødkløver trives i alt fra enge og græsmarker til skovkanter og vejsider.Det specielle ved rødkløver er, at den kan gøre noget fantastisk kaldet kvælstoffiksering….

Se hos Haveglad.dk ❯❯

Rødkløvere fra udvalgte mærker

På vores liste her har vi samlet de 9 bedste rødkløvere på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige rødkløver til dine behov:

Købsguide til rødkløvere

Hedeture, humørsvingninger og ligefrem knogleskørhed er blot nogle af de gener, som kvinder i overgangsalderen må døje med oftest mange gange dagligt. Det er ubehageligt for både hende der døjer med det og for hendes omgivelser. Derfor er det godt, at der er hjælp at hente – endda fra naturens hånd! Rødkløver er således godt på vej til at blive din nye bedste ven i overgangsalderen.

Rødkløveren er meget almindelig i dansk natur. Den lille røde blomst ses ofte i grøftekanter og dyrkes også på marker, primært som dyrefoder. Men det er ikke kun dyrene, der kan få gavn af rødkløveren. Den lille plante nogle ret ualmindelige egenskaber. Den redder nemlig dagen for mange kvinder i overgangsalderen med sit høje niveau af planteekstrakt. Så hvis du er ramt af overgangsalderen, er rødkløver måske lige noget for dig.

Her kan du købe rødkløver

Ofte stillede spørgsmål omkring Rødkløver

1

Hvad er rødkløver?

Rødkløveren er en lille blomst, som mange kender af udseende, men ikke nødvendigvis af navn. Den er nemlig trods sin smukke farve ret undseelig og lille. Ikke desto mindre er det en plante med nogle enormt gavnlige egenskaber – særligt for dig, hvis du er kvinde i overgangsalderen.

Derfor kan du tage et ekstrakt af rødkløver som behandling af dine symptomer på overgangsalderen og eksempelvis reducere dit antal af hedeture.

2

Hvilke fordele er der ved at tage rødkløver?

Rødkløver hjælper din krop, hvis du er kvinde i overgangsalderen. Cirka 75 % af alle kvinder i overgangsalderen oplever hedeture og humørsvingninger. I overgangsalderen gennemgår kvindekroppen hormonelle forandringer. Disse resulterer i alt fra hedeture til knogleskørhed og kan have en stor negativ betydning for livskvaliteten. Derfor er det selvfølgelig en kæmpe fordel at kunne undgå dem.

Ved at tage rødkløver-ekstrakt kan du gøre netop det. Der findes mange forskellige produkter med rødkløver-ekstrakt til kvinder i overgangsalderen. Rødkløver, der er et helt naturligt produkt, skaber nemlig balance i kvinders østrogenniveau og mindsker således symptomerne på overgangsalderen.

I en undersøgelse af produktets virkning oplevede kvinder i gennemsnit antallet af deres hedeture reduceret med 32 procent. Nogle kvinder nåede endda helt op på en reduktion på 60 %. Samtidig mindskede det knoglenedbrydningen, der fremkom som følge af knogleskørhed. Faktisk stoppede den ligefrem hos flere af kvinderne. Alt i alt var der med andre ord tale om en undersøgelse med helt igennem positive resultater.

3

Hvordan kan jeg ellers indtage rødkløver?

Du kan indtage rødkløver-ekstrakt som dråber, der hældes i anden væske eller drikkes rent. Men du kan også bruge tørret rødkløver og koge te af det. Det vil sige, at du kan nyde godt af rødkløvers positive effekter ved at indtage en dampende, varm kop lækker the. Blot 1-3 kopper dagligt gør hele forskellen.

Endelig kan du købe rødkløvertabletter, hvor du skal tage 2-4 piller hver dag, for at nedsætte antallet af hedeture og de andre gener, der kommer med overgangsalderen.

4

Hvilke bivirkninger er der ved rødkløver?

Der er ingen farlige bivirkninger forbundet med at tage rødkløver. Rødkløver-ekstrakt er altså således et produkt, der afhjælper generne ved overgangsalderen uden risiko for bivirkninger.

Kræftens Bekæmpelse advarer dog imod at indtage planteøstrogener, hvis du er tidligere eller nuværende brystkræftpatient. Man mistænker nemlig planteøstrogenerne for at holde kræftcellerne i live hos brystkræftpatienter. Men er du ikke – og har du heller aldrig været – kræftpatient, er der dog intet at frygte. Rødkløver er således et produkt med en masse fordele for kvinder i overgangsalderen og ingen bivirkninger.