Motion-online.dk » Alle guides » Helse » Tilskud til kosten » Rødkløver

Bedste Rødkløver: Se top 9

(opdateret marts 2023)

Du er landet på Motion-online.dk, det helt rigtige sted at finde rødkløvere. Vi har udvalgt de 9 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 9 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på rødkløvere | ✅ Rødkløver-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Top 3 rødkløvere

Her kan du se de 3 bedste rødkløvere ud af de 9 rødkløvere vi har på vores liste her på Motion-online.dk
De 3 rødkløvere er udvalgt baseret på bl.a. følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på rødkløvere | ✅ Rødkløver-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Tørrede blomster, Rødkløver, L: 1,5-2,5 cm, diam. 1 – 1,5 cm, 15 g, lilla, 1 pk.

 • Dagens pris: 24,50 kr.
 • Fundet hos Creativ Company
 • Mærke: Creativ Company
 • Farver: Rød, Lilla

Første anbefaling på listen er fra mærket Creativ Company.

Det bedste tilbud på “Tørrede blomster, Rødkløver, L: 1,5-2,5 cm, diam. 1 – 1,5 cm, 15 g, lilla, 1 pk.” vi har fundet er hos Creativ Company hvor prisen lige nu er 24,50

 • Tørrede blomster af Rødkløver
 • Velegnede til håndværksprojekter og pynt
 • Ægte og tørrede blomster
 • Pakke på 15 g
 • Autentisk og smuk dekoration

Dette produkt er tørrede blomster af Rødkløver, som er ideelle til dekoration og pynt i forskellige håndværksprojekter. Blomsterne er ægte og tørret, hvilket gør dem velegnede til brug i sæbe, håndlavet papir, papmache pulp og lignende materialer. De kan også limes på forskellige overflader som træ og pap med Multi Glue.

Dette naturprodukt er et ægte håndværk, der tilbyder en smuk og autentisk dekoration til dit projekt. Blomsterne er lilla og kommer i en pakke på 15 g, med en længde på 1,5-2,5 cm og en diameter på 1-1,5 cm. Sørg for at opbevare blomsterne på et tørt og køligt sted, da de i tørret tilstand kan tiltrække insekter.

Dette produkt er perfekt til dem, der ønsker at skabe et unikt og personligt udtryk i deres håndværksprojekter, og som ønsker at tilføje en smuk og naturlig dekoration til deres kreationer. Med disse tørrede Rødkløverblomster kan du skabe smukke og autentiske dekorationer, der vil tilføje en unik og personlig touch til dit håndværksprojekt.

Se hos Creativ Company ❯❯

2: Natur Drogeriet Red Clover 400 mg 120 Pieces

 • Dagens pris: 229,- kr.
 • Fundet hos NiceHair.dk
 • Mærke: Natur Drogeriet
 • Farve: Rød

Anden anbefaling har vi fundet hos NiceHair.dk, hvor du kan købe Natur Drogeriet Red Clover 400 mg 120 Pieces til kun 229,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Natur-Drogeriet Rødkløver i vegetabilske kapsler med tørrede blomsterhoveder og ekstrakt af rødkløverDette urtekosttilskud fra Natur-Drogeriet er lavet med forskellige former for rødkløver, da kompleksiteten mellem tørrede blomsterhoveder og ekstrakt af r…

Se hos NiceHair.dk ❯❯

3: Natur Drogeriet Rødkløver (120 kapsler)

 • Dagens pris: 148,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 229,95, nu kun 148,95.
  Du sparer 81 kr. / 35 %
 • Fundet hos Well.dk
 • Mærke: Natur Drogeriet

Næste anbefaling er “Natur Drogeriet Rødkløver (120 kapsler)”.

Dagens bedste tilbud på “Natur Drogeriet Rødkløver (120 kapsler)” har vi fundet hos Well.dk hvor prisen lige nu er 148,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Rødkløver kosttilskud Natur Drogeriet Rødkløver (120 kapsler) er et plante kosttilskud i form af 120 vegetabilske kapsler, som er formuleret med pulveriserede rødkløverblomster og rødkløverekstrakt….

Se hos Well.dk ❯❯

4: New Nordic Rødkløver – 30 tabl.

 • Dagens pris: 60,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 83,67, nu kun 60,95.
  Du sparer 22 kr. / 27 %
 • Fundet hos Well.dk

Produkt nummer 4 på vores “rødkløver-liste” er New Nordic Rødkløver – 30 tabl. som du lige nu kan købe for 60,95 hos Well.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Rødkløver™ OVERGANGSALDEREN Rødkløver™ anbefales til personer, der ønsker hjælp med at håndtere de typi- ske tegn i forbindelse med overgangsalderen.
Rødkløver tabletten er et kost- tilskud af rødkløver der indeholder en række naturlige isof…

Se hos Well.dk ❯❯

5: Rødkløver Ø

 • Dagens pris: 57,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 76,95, nu kun 57,95.
  Du sparer 19 kr. / 24 %
 • Fundet hos Well.dk
 • Mærke: Natur Drogeriet

Forhandlerens beskrivelse:
HJÆLPER MOD RASTLØSTHED Natur Drogeriet Rødkløver Ø er særligt velegnet til dig, der er i overgangsalderen.
Rødkløver hjælper kroppen mod ubehag og rastløshed, såsom hedestigninger, svedeture, rastløshed og irritabilitet og bidrager derved til en mere k…

Se hos Well.dk ❯❯

6: Rødkløver

 • Dagens pris: 399,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 499,95, nu kun 399,-.
  Du sparer 100 kr. / 20 %
 • Fundet hos Helsebixen.dk
 • Mærke: Natur Drogeriet

Forhandlerens beskrivelse:
RØDKLØVER KOSTTILSKUD Natur Drogeriet Rødkløver 400 mg (360 stk) er et rødkløver kosttilskud, der kombinerer ekstrakt af rødkløver.
Kosttilskuddet er fremstillet at et pulver af rødkløverblomster og rødkløverblomstekstrakt, og det kommer i en økonomistørr…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

7: Rødkløver kap. 400 mg 120 stk.

Forhandlerens beskrivelse:
Leverandør: Natur Drogeriet Ved dagligt indtag af 2-4 kapsler får du 15-30 mg planteøstrogen.
I overgangsalderen oplever mange kvinder effekterne af en krop i forandring.
Østrogenmangel er en stor del af grunden til disse problemer, og derfor er der mange…

Se hos Altideals ❯❯

8: Neuner’s Rødkløver Te Ø (20 br)

Forhandlerens beskrivelse:
Skøn økologisk urtete som både er sukker- og koffeinfri….

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

9: Rødkløver te Ø

 • Dagens pris: 49,95 kr.
 • Fundet hos Helsebixen.dk
 • Mærke: Natur Drogeriet

Sidste produkt på vores liste er Rødkløver te Ø som vi har fundet til 49,95 hos Helsebixen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Økologiske tebreve med rødkløver fra Natur-Drogeriet – indeholder rødkløverblade, -stængler og -blomsterNatur-Drogeriet tilbyder nu rødkløver i form af tebreve, der er nemme at have stående i køkkenet, liggende i skrivebordsskuffen på arbejdet eller med p…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

Rødkløvere fra udvalgte mærker

På vores liste her har vi samlet de 9 bedste rødkløvere på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige rødkløver til dine behov:

Købsguide til rødkløvere

Hedeture, humørsvingninger og ligefrem knogleskørhed er blot nogle af de gener, som kvinder i overgangsalderen må døje med oftest mange gange dagligt. Det er ubehageligt for både hende der døjer med det og for hendes omgivelser. Derfor er det godt, at der er hjælp at hente – endda fra naturens hånd! Rødkløver er således godt på vej til at blive din nye bedste ven i overgangsalderen.

Rødkløveren er meget almindelig i dansk natur. Den lille røde blomst ses ofte i grøftekanter og dyrkes også på marker, primært som dyrefoder. Men det er ikke kun dyrene, der kan få gavn af rødkløveren. Den lille plante nogle ret ualmindelige egenskaber. Den redder nemlig dagen for mange kvinder i overgangsalderen med sit høje niveau af planteekstrakt. Så hvis du er ramt af overgangsalderen, er rødkløver måske lige noget for dig.

Her kan du købe rødkløver

Ofte stillede spørgsmål omkring Rødkløver

1

Hvad er rødkløver?

Rødkløveren er en lille blomst, som mange kender af udseende, men ikke nødvendigvis af navn. Den er nemlig trods sin smukke farve ret undseelig og lille. Ikke desto mindre er det en plante med nogle enormt gavnlige egenskaber – særligt for dig, hvis du er kvinde i overgangsalderen.

Derfor kan du tage et ekstrakt af rødkløver som behandling af dine symptomer på overgangsalderen og eksempelvis reducere dit antal af hedeture.

2

Hvilke fordele er der ved at tage rødkløver?

Rødkløver hjælper din krop, hvis du er kvinde i overgangsalderen. Cirka 75 % af alle kvinder i overgangsalderen oplever hedeture og humørsvingninger. I overgangsalderen gennemgår kvindekroppen hormonelle forandringer. Disse resulterer i alt fra hedeture til knogleskørhed og kan have en stor negativ betydning for livskvaliteten. Derfor er det selvfølgelig en kæmpe fordel at kunne undgå dem.

Ved at tage rødkløver-ekstrakt kan du gøre netop det. Der findes mange forskellige produkter med rødkløver-ekstrakt til kvinder i overgangsalderen. Rødkløver, der er et helt naturligt produkt, skaber nemlig balance i kvinders østrogenniveau og mindsker således symptomerne på overgangsalderen.

I en undersøgelse af produktets virkning oplevede kvinder i gennemsnit antallet af deres hedeture reduceret med 32 procent. Nogle kvinder nåede endda helt op på en reduktion på 60 %. Samtidig mindskede det knoglenedbrydningen, der fremkom som følge af knogleskørhed. Faktisk stoppede den ligefrem hos flere af kvinderne. Alt i alt var der med andre ord tale om en undersøgelse med helt igennem positive resultater.

3

Hvordan kan jeg ellers indtage rødkløver?

Du kan indtage rødkløver-ekstrakt som dråber, der hældes i anden væske eller drikkes rent. Men du kan også bruge tørret rødkløver og koge te af det. Det vil sige, at du kan nyde godt af rødkløvers positive effekter ved at indtage en dampende, varm kop lækker the. Blot 1-3 kopper dagligt gør hele forskellen.

Endelig kan du købe rødkløvertabletter, hvor du skal tage 2-4 piller hver dag, for at nedsætte antallet af hedeture og de andre gener, der kommer med overgangsalderen.

4

Hvilke bivirkninger er der ved rødkløver?

Der er ingen farlige bivirkninger forbundet med at tage rødkløver. Rødkløver-ekstrakt er altså således et produkt, der afhjælper generne ved overgangsalderen uden risiko for bivirkninger.

Kræftens Bekæmpelse advarer dog imod at indtage planteøstrogener, hvis du er tidligere eller nuværende brystkræftpatient. Man mistænker nemlig planteøstrogenerne for at holde kræftcellerne i live hos brystkræftpatienter. Men er du ikke – og har du heller aldrig været – kræftpatient, er der dog intet at frygte. Rødkløver er således et produkt med en masse fordele for kvinder i overgangsalderen og ingen bivirkninger.