Bedste Støttefod: Se top 4 (opdateret november 2022)

Du er landet på Motion-online.dk, det helt rigtige sted at finde støttefod. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle støttefod tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Plus støttefod t/ foldevæg 5 stk varmgalvanisert

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Davidsenshop.dk.

Her kan “Plus støttefod t/ foldevæg 5 stk varmgalvanisert” fås til 332,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Plus støttefod Støttefod fra Plus anvendes til Trend foldevæg og er en flytbar støttefod Egenskaber for Plus støttefod Antal pr pakke: 5 stk…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

2: Stratos vangeforlænger 460mm inkl. støttefod FU-230

Anden anbefaling har vi fundet hos Dorch & Danola A/S, hvor du kan købe Stratos vangeforlænger 460mm inkl. støttefod FU-230 til kun 2805,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Stratos vangeforlænger 460mm inkl. støttefod FU-230 passer til TWISTER FU-200 / ECO og STRATOS FU-230.Det er en vangeforlænger, der er tilgængelig til TWISTER FU-200 / ECO og STRATOS FU-230, hvor den også kan bruges som en ekstern drejedevice på flere pun…

Se hos Dorch & Danola A/S ❯❯

3: BERG BIKY STØTTEFOD

Næste anbefaling er “BERG BIKY STØTTEFOD”.

Dagens bedste tilbud på “BERG BIKY STØTTEFOD” har vi fundet hos Luksusleg.dk hvor prisen lige nu er 159,- kr.

Se hos Luksusleg.dk ❯❯

4: Burley Bark Ranger støttefod

Sidste produkt på vores liste er Burley Bark Ranger støttefod som vi har fundet til 269,- hos Fri BikeShop.

Forhandlerens beskrivelse:
Burley Bark Ranger støttefod passer til Burley cykeltrailer.
Støttestangen gør det muligt at stille traileren mere oprejst….

Se hos Fri BikeShop ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste støttefod i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse støttefod:

Dyreste Støttefod på listen er Stratos vangeforlænger 460mm inkl. støttefod FU-230 fra Dorch & Danola A/S med en pris på 2805.00. Billigste udvalgte Støttefod er Støttefod til din cykel som du kan købe for 49.00 hos Easy-light.dk. Forskellen på de to priser er 2756 kr.
Ovenstående Støttefod data og priser er hentet fra 7 butikker (Davidsenshop.dk, Dorch & Danola A/S, Luksusleg.dk, Fri BikeShop, Easy-light.dk, VVSproffen.dk, Cykelpartner). Alle Støttefod tilbud er opdateret i dag 30-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Støttefod guides:

Fandt du ikke det rigtige Støttefod blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Støttefod: