Motion-online.dk » Alle guides » Sportsartikler » Friluftsliv » Camping og vandreture » Båludstyr » Stormlighter

Bedste Stormlighter: Se top 4

(opdateret juni 2023)

Du er landet på Motion-online.dk, det helt rigtige sted at finde stormlightere. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på stormlightere | ✅ Stormlighter-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Top 3 stormlightere

Her kan du se de 3 bedste stormlightere ud af de 4 stormlightere vi har på vores liste her på Motion-online.dk
De 3 stormlightere er udvalgt baseret på bl.a. følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på stormlightere | ✅ Stormlighter-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Detaljeret gennemgang af de 4 bedste stormlightere

Her kan du se hele vores liste over de bedste stormlightere som du kan finde lige nu.

De 4 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: LifeSystems Strøm Stormlighter USB

 • Dagens pris: 145,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 200,-, nu kun 145,-.
  Du sparer 55 kr. / 27 %
 • Fundet hos Apuls.dk

Vores første anbefaling er “LifeSystems Strøm Stormlighter USB” som lige nu er på tilbud hos Apuls.dk.

Her er prisen sat ned med 27 % og kan altså fås for kun 145,- – en besparelse på 55 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
LifeSystems Strøm Stormlighter USB er en lille, let og ildsikker storm lighter.
Denne lighter er speciel, da den bruger strøm til at skabe ild med.
Dette betyder, at denne plasmalighter ikke går ud – den er vindtæt og behøver ikke brændstof.
Du skal bare…

Se hos Apuls.dk ❯❯

2: Satake Universel stormlighter

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Satake Universel stormlighter til kun 251,- kr.

 • Praktisk og stilfuld lighter
 • Lavet af slidstærkt rustfrit stål
 • Alsidig og kan bruges i køkkenet
 • Kommer i en elegant gaveæske
 • Pålidelig hjælp til udendørs aktiviteter

Satake Universel Stormlighter er en praktisk og stilfuld lighter, der gør det nemt at tænde grill, bål og ildsteder. Med dens alsidige funktioner kan du endda bruge den i køkkenet til at karamelisere toppen af en lækker creme brulee eller tænde et stearinlys.

Lighteren er lavet af slidstærkt rustfrit stål og fyldes nemt med almindelig butan tændgas. På siden af lighteren er der en sikkerhedslås, der giver ekstra beskyttelse, og den indeholder også sikkerhedsinstruktioner på flere sprog. Med dens elegante design og holdbare materiale kan du være sikker på, at denne lighter vil holde i mange år.

Satake Universel Stormlighter er en praktisk gave til enhver, der elsker at grille eller tænde bål. Den leveres i en elegant gaveæske, der gør den til en perfekt gave til en ven eller familiemedlem. Dog skal du undgå at udsætte lighteren for fugt, da det kan skade dens funktion.

Alt i alt er Satake Universel Stormlighter en pålidelig og alsidig lighter, der vil være en uvurderlig hjælp i køkkenet og til udendørs aktiviteter.

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Friluftsland Easy Torch 8 Stormlighter (Grøn (GREEN))

 • Dagens pris: 39,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 49,-, nu kun 39,-.
  Du sparer 10 kr. / 20 %
 • Fundet hos Friluftsland.dk
 • Farve: Grøn

Næste anbefaling er “Friluftsland Easy Torch 8 Stormlighter (Grøn (GREEN))”.

Dagens bedste tilbud på “Friluftsland Easy Torch 8 Stormlighter (Grøn (GREEN))” har vi fundet hos Friluftsland.dk hvor prisen lige nu er 39,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne lighter er vandtæt og vindtæt, hvilket betyder, at den kan modstå forskellige vejrforhold og stadig fungere optimalt.
Uanset om det regner, blæser eller sneer, kan du stole på, at din Easy Torch 8 Stormlighter vil tænde hver gang.Med dens lange leve…

Se hos Friluftsland.dk ❯❯

4: Tenderflame blueflame stormlighter – Robertson – Sort

 • Dagens pris: 379,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 399,-, nu kun 379,-.
  Du sparer 20 kr. / 5 %
 • Fundet hos Coop.dk
 • Farve: Sort

Sidste produkt på vores liste er Tenderflame blueflame stormlighter – Robertson – Sort som vi har fundet til 379,- hos Coop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Lanterner og pejse fra Tenderflame bruger Tenderfuel brændstof.
Klik og find det her….

Se hos Coop.dk ❯❯

Stormlightere fra udvalgte mærker

På vores liste her har vi samlet de 4 bedste stormlightere på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige stormlighter til dine behov:

Købsguide til stormlightere

Vi kan alle have brug for at få gang i en lighter, selvom det er et vejr, der rusker lidt i træerne. Hvad end der skal tændes op for en cigaret, et spejderbål eller der skal gang i grillen, kan det være svært at få ild med en ganske alminelig lighter.

Heldigvis kan stormlighteren være din redning i mange blæsende situationer. Herunder gennemgår vi nogle af de bedste mærker af stormlightere samt guider dig igennem nogle af de vigtigste overvejelser du skal gøre dig, inden du køber din næste stormlighter

Fordelene ved en gasstormlighter

Det kan være en fordel for dig at købe en stormlighter med gas. Dette er især en god idé, hvis du har købt en lighter, du er specielt glad for. Ved at købe en gasstormlighter, har du med de fleste modeller mulighed for at få den genopfyldt. På den måde slipper du for at købe en ny lighter, hver gang den løber tør, men kan i stedet let og hurtigt få den fyldt op igen.

Vælg et mærke, der sikrer dig ordentlig kvalitet

Der findes mange forskellige mærker, der sælger stormlightere i forskellige kvaliteter – og derfor kan det også være svært at navigere rundt i, hvad man skal vælge. Vil du være sikret, at du ender op med en lighter i ordentlig kvalitet, uanset hvad du har af behov, er der især to mærker, der er værd at gå efter.

Zippo

Zippo er et klassiske gammelt mærke, der snart nærmer sig de hundrede år. Mærket ses derfor også som et af de mere eksklusive brands.

En Zippo stormlighter er til dig, der ikke blot ønsker en lighter, der kan give ild, men i lige så høj grad ønsker kvalitet og lækkert design, du kan have mange år frem. En Zippo stormlighter ses som en luksusmodel, og er derfor et oplagt valg for dig, der både har sans for kvalitet og æstetik.

ZORR

ZORR er blandt de førende brands, når det kommer til salg af stormlightere. ZORR er kendt for at have gode lightere til billige priser, og har deres primære fokus på funktion. ZORR laver dermed ikke lightere med det formål, at de skal se stilede og klassiske ud, men med det formål, at man skal have en lighter, der virker, når man har brug for den. Deres stormlightere er der derfor et oplagt valg, hvis der skal tænde op i grillen eller laves udendørs bål.

Bør jeg købe en billig stormlighter?

Der fås mange velfungerende stormlightere til billige priser. Ofte er de dyre priser på lightere ikke ensbetydende med, de fungere bedre, men blot fordi de har et unikt design eller er lavet i et specielt materiale. Du kan derfor sagtens købe stormlightere i god kvalitet til lave priser, men skal som regel betale lidt ekstra, hvis du også ønsker, den skal have et ekstraordinært og lækkert design.

Bestil hos en online forhandler

Der findes naturligvis et væld af fysiske butikker, der sælger forskellige udgaver af lightere. Dog kan det blive langt nemmere for dig at finde den rette model, hvis du handler hos online forhandlere. Dette giver dig fordele som:

 • Større udvalg af stormlightere
 • Mulighed for at finde frem til den billigste pris
 • Bedre overblik over, hvad de forskellige stormlightere har af fordele
 • Mulighed for at bestille din nye lighter med blot et par få klik

Alt i alt bliver det både hurtigere, nemmere og sandsynligvis også billigere, hvis du bestiller din lighter online.

Hvilken type stormlighter er den rette for mig?

Der kan være mange forskellige grunde til, man har behov for en stormlighter. Uanset hvad, er det vigtigt, du gør op med dig selv, hvad din lighter skal kunne klare.

Er du eksempelvis til friluftsliv og skal have lighteren med ud i vind og vejr, jord og snavs, så kan det være en fordel for dig at købe en model i et robust materiale, der kan holde til at komme med i naturen.

Skal du derimod blot have en lighter, der kan ligge i lommen til når du skal tænde raketter nytårsaften, kan en model i ganske almindelig plastik være lige så god for dig.