Motion-online.dk » Alle guides » Sportsartikler » Friluftsliv » Camping og vandreture » Telte og tilbehør » Tunneltelt

Bedste Tunneltelt: Se top 18

(opdateret oktober 2023)

Du er landet på Motion-online.dk, det helt rigtige sted at finde tunneltelt. Vi har udvalgt de 18 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 18 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på tunneltelt | ✅ Tunneltelt-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Top 3 tunneltelt

Her kan du se de 3 bedste tunneltelt ud af de 18 tunneltelt vi har på vores liste her på Motion-online.dk
De 3 tunneltelt er udvalgt baseret på bl.a. følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på tunneltelt | ✅ Tunneltelt-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Easy Camp Energy 200 Compact telt til 2 personer

 • Dagens pris: 523,- kr.
 • Fundet hos Frishop
 • Mærke: Easy Camp
 • Farver: Grå, Grøn, Blå

Første anbefaling på listen er fra mærket Easy Camp.

Det bedste tilbud på “Easy Camp Energy 200 Compact telt til 2 personer” vi har fundet er hos Frishop hvor prisen lige nu er 523,-

Forhandlerens beskrivelse:
Dette Energy 200 Compact-tunneltelt fra Easy Camp er hurtigt at sætte op og skaber et indbydende hjem i det fri for to efter en hård dag i sadlen.
Ideelt design med sideindgang: Det kompakte tunneltelt har et alsidigt indgangsparti for nem adagang og opbevaring af udstyr.
Når der lukkes af for teltet om natten, får du ekstra plads til opbevaring af udstyr for enden af teltet.
Praktisk design: Ved at bruge dit cykelstyr som opretstående stang kan du med indgangspartiets elastiske løkker skabe et behageligt solsejl, der beskytter mod vind og vejr.
Nem opsætning: Om morgenen kan du nemt pakke teltet væk i vandtætte tasker med spænder, der kan fastgøres sikkert på dit cykelstel eller styr.
Farve: Grøn Materiale: PU-belagt 180T-polyester, brandhæmmende, 100 % polyester, 100 % polyethylen, fiberglas (8,5 mm) Mål: 265 x 145 x 100 cm (L x B x H) Pakkemål: 43 x 13 cm (L x B) Tunneltelt med 2 rum (1 soveværelse og 1 indgangsparti) Velegnet til op til 2 personer Vandsøjletryk: 2000 mm Sammentapede sømme Opsætning: Oversejl først Kompakt tunneltelt med indgangsparti til opbevaring Brug de elastiske løkker med cykelstyret for at skabe et lille solsejl Vandtæt bærepose med spænder til fastgørelse på cykel Stangtaske med spænder til fastgørelse på cykel Farvekodning på stænger og stangkanaler Designfunktioner og lille pakkestørrelse, der er optimeret til cykelture Lomme Konisk design giver nyttig opbevaringsplads til udstyr 2 kroge på indersiden til at hænge udstyr på, såsom en cykelhjelm Tørresnor i inderteltet til at hænge tøj på Brug din cykellygte i lygteholderen som en lanterne Ventilation foran og bagpå Mørkt indertelt for en mere komfortabel nattesøvn Vægt: 2,35 kg Pakken indeholder: 1 x Kompressionsbæretaske…

Se hos Frishop ❯❯

2: Easy Camp Geminga 100 Compact telt til 1 person

 • Dagens pris: 410,- kr.
 • Fundet hos Frishop
 • Mærke: Easy Camp
 • Farver: Blå, Grøn, Grå

Anden anbefaling har vi fundet hos Frishop, hvor du kan købe Easy Camp Geminga 100 Compact telt til 1 person til kun 410,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette lette Geminga 100 Compact-tunneltelt fra Easy Camp er hurtigt at sætte op og pakke sammen igen til en lille størrelse til dine solorejser med rygsæk.
Ideelt design med sideindgang: Som den perfekte ledsager til dine tohjulede eventyr giver designet med sideindgang dig mulighed for at få et stort indgangsparti, så du kan sprede dig ud og slappe af.
Praktisk design: Ved at bruge dit cykelstyr som opretstående stang kan du med de elastiske løkker i indgangspartiet skabe et behageligt solsejl, så du kan få ly mod vind og vejr.
Let opsætning: Om morgenen kan du nemt pakke teltet væk i vandtætte tasker med spænder, der kan fastgøres sikkert på dit cykelstel eller styr.
Farve: Grøn Materiale: PU-belagt 180T-polyester, brandhæmmende, 100 % polyester, 100 % polyethylen, fiberglas (7,9/8,5 mm) Mål: 260 x 120 x 95 cm (L x B x H) Pakkemål: 42 x 12 cm (L x B) Tunneltelt med 2 rum (1 soveværelse og 1 fortelt) Velegnet til 1 person Vandsøjletryk: 2000 mm Sammentapede sømme Opsætning: Oversejl først Kompakt 1-personers tunneltelt, der er hurtigt at opsætte Brug de elastiske løkker med cykelstyret for at skabe et lille solsejl Vandtæt bærepose med spænder til fastgørelse på cykel Stangtaske med spænder til fastgørelse på cykel Farvekodning på stænger og stangkanaler Designfunktioner og lille pakkestørrelse, der er optimeret til cykelture Sideindgang med stort indgangsparti eller opbevaringsrum Konisk design giver nyttig opbevaringsplads til udstyr Krog på indersiden til at hænge udstyr på, såsom en cykelhjelm Tørresnor i inderteltet til at hænge tøj på Brug din cykellygte i lygteholderen som en lanterne Ventilation foran og bagpå Mørkt indertelt for en mere komfortabel nattesøvn Vægt: 2,12 kg Pakken indeholder: 1 x Kompressionsbæretaske…

Se hos Frishop ❯❯

3: Easy Camp Vega 300 Compact telt til 3 personer

 • Dagens pris: 710,- kr.
 • Fundet hos Frishop
 • Mærke: Easy Camp
 • Farver: Grøn, Blå, Grå

Næste anbefaling er “Easy Camp Vega 300 Compact telt til 3 personer”.

Dagens bedste tilbud på “Easy Camp Vega 300 Compact telt til 3 personer” har vi fundet hos Frishop hvor prisen lige nu er 710,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette Vega 300 Compact-tunneltelt fra Easy Camp er en komfortabel base efter en lang dag med mange oplevelser på to hjul, hvilket gør det ideelt til venner, der deler glæden ved friheden ved udendørseventyr.
Ideelle indgangspartier: Tunnelteltet er designet til at give folk et behageligt sted at sove med to indgangspartier for nem adgang, opbevaring og beskyttelse mod vejrforhold.
Du kan pakke det sammen til en lille størrelse.
Praktisk design: For at udvide teltet kan der laves et solsejl på den ene side ved hjælp af elastiske løkker og et opretstående cykelstyr, mens den anden side giver ekstra ventilation.
Nem opsætning: Om morgenen kan du nemt pakke teltet væk i vandtætte tasker med spænder, der kan fastgøres sikkert på dit cykelstel eller styr.
Farve: Grøn Materiale: PU-belagt 180T-polyester, brandhæmmende, 100 % polyester, 100 % polyethylen, fiberglas (8,5 mm) Mål: 325 x 240 x 105 cm (L x B x H) Pakkemål: 43 x 15 cm (L x B) Vægt: 3,46 kg Tunneltelt med 3 rum (1 soveværelse og 2 indgangspartier) Velegnet til op til 3 personer Vandsøjletryk: 2000 mm Sammentapede sømme Opsætning: Oversejl først Kompakt tunneltelt med to indgangspartier Vandtæt bærepose med spænder til fastgørelse på cykel Stangtaske med spænder til fastgørelse på cykel Farvekodning på indertelt og oversejl Designfunktioner og lille pakkestørrelse, der er optimeret til cykelture Lomme 3 kroge på indersiden til at hænge udstyr på, såsom en cykelhjelm Tørresnor i inderteltet til at hænge tøj på Brug din cykellygte i lygteholderen som en lanterne Ventilation foran og bagpå Mørkt indertelt for en mere komfortabel nattesøvn Brug de elastiske løkker med cykelstyret for at skabe et lille solsejl Pakken indeholder: 1 x Kompressionsbæretaske…

Se hos Frishop ❯❯

4: Easy Camp Huntsville 500, Tunneltelt Med Tre Rum Unisex Telte Grøn Os

 • Dagens pris: 1999,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 2979,95, nu kun 1999,95.
  Du sparer 980 kr. / 32 %
 • Fundet hos Intersport DK
 • Mærke: Easy Camp
 • Farve: Grøn

Produkt nummer 4 på vores “tunneltelt-liste” er Easy Camp Huntsville 500, Tunneltelt Med Tre Rum Unisex Telte Grøn Os som du lige nu kan købe for 1999,95 hos Intersport DK

 • Rummeligt telt til 5 personer
 • 3 separate rum for privatliv
 • Ståhøjde i opholdsrum
 • God ventilation og lysindfald
 • Let at rengøre bund i opholdsrum

Easy Camp Huntsville 500 er et rummeligt og praktisk tunneltelt, der er ideelt til familiesammenkomster og campingture. Teltet har plads til fem personer og har tre separate rum, der giver mulighed for privatliv og en god nattesøvn. Det mørke indertelt med hængende skillevæg giver mulighed for at skabe separate soveområder, mens det store opholdsrum har ståhøjde og er perfekt til fællesaktiviteter og afslapning.

Teltet er designet med robuste og formede glasfiberstænger, der sikrer stabilitet og ståhøjde i opholdsrummet. Der er tre vinduer og en sidedør, som giver mulighed for god ventilation og naturligt lysindfald. Teltet har også afskærmede ventilationsåbninger fortil og overdækket ventilation bagtil, der sikrer en god ventilationsmulighed og reducerer risikoen for kondens.

Teltet har også en fikserbar bund i opholdsrummet, der kan tages af og rengøres let. Der er et panel med myggenet i inderteltedørene, bardunholder, og lommer i hver side af inderteltet til opbevaring af småting. Teltets mørke vægge og loft mindsker lysindtrængningen og bidrager til en god nattesøvn. Der er også vinduer i begge sider af teltet med fikspunktgardiner, så man kan regulere lysindfaldet og få en god nattesøvn.

Teltet har en pakkestørrelse på 68 x 24 cm og en vægt på 12,1 kg. Det har en vandsøjletryk på 3.000 mm og er lavet af 185T polyester, PU coated. Brandhæmmende, 100% polyester i oversejlet og åndbar, 100% polyester i inderteltet. Gulvet er lavet af 100% polyethylen, og stængerne er lavet af glasfiber 11/12.5 mm. Easy Camp Huntsville 500 er et pålideligt valg for en komfortabel og praktisk campingoplevelse.

Se hos Intersport DK ❯❯

5: Robens Wolf Moon Tc 5xp, Tunneltelt Med To Rum Unisex Telte Grøn Os

 • Dagens pris: 9999,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 12599,95, nu kun 9999,95.
  Du sparer 2600 kr. / 20 %
 • Fundet hos Intersport DK
 • Mærke: Robens
 • Farve: Grøn

Forhandlerens beskrivelse:
Wolf Moon TC 5XP har fem sovepladser og bruger HydroTex-polyesterbomuld RS til at opretholde et behageligt mikroklima i teltet, som egner sig godt til varmere himmelstrøg.
De lavtsiddende ventilationskanaler på bagsiden styrer luftcirkulationen, der optimeres af netpanelerne bag de ydre døre, som skaber ventilation i teltet, holder insekter ude og giver godt udsyn.
Netvinduet har et vandtæt gardin med et øvre PVC-panel, som skaber balance mellem privatliv og luftcirkulation.
Overdækket sidedør og indgangsparti beskytter indgangen.Åndbar HydroTex® polyesterbomuld – Net i alle døre giver ventilation, men ingen insekter – Beskyttede dobbelte ventilationsåbninger bag på teltet, som øger luftcirkulationen – Stort indgangsparti – De forreste understykker kan trækkes tilbage og fastgøres for at give fuld panoramaudsigt fra indgangspartiet – Vinklede aluminiumstænger øger højden i teltet – Alu-spænder og håndtag på indstramningspunkter i hjørnerne – Stærke nylon-spirallynlåse på dørene – Netloft med gardin i inderteltet – Netlommer på forsiden af inderteltet – Netlommer i inderteltene sikrer, at mindre genstande opbevares sikkert og er er lige ved hånden – Kan anvendes som solsejl ved hjælp af ekstra stænger (ekstraudstyr) – Reparationsmateriale til oversejlet medfølger, hvis uheldet er ude…

Se hos Intersport DK ❯❯

6: Robens Arrow Head, Tunneltelt Unisex Walking & Nordic Walking Rød

 • Dagens pris: 999,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1259,95, nu kun 999,95.
  Du sparer 260 kr. / 20 %
 • Fundet hos Intersport DK
 • Mærke: Robens
 • Farve: Rød

Forhandlerens beskrivelse:
Farvekodede aluminiumsstænger og stangkanaler – Reparationsmateriale til oversejlet medfølger, hvis uheldet er ude…

Se hos Intersport DK ❯❯

7: Outwell Springwood 5sg, Tunneltelt Med Tre Rum Unisex Tilbehør Og Udstyr Os

 • Dagens pris: 3849,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 4849,95, nu kun 3849,95.
  Du sparer 1000 kr. / 20 %
 • Fundet hos Intersport DK
 • Mærke: Outwell
 • Farve: Blå

Forhandlerens beskrivelse:
Dette Springwood 5SG-tunneltelt fra Outwell er ideelt til weekendture og simple, problemfri ferier.
Hvis du lige er sprunget ud som campist, så vil dette telt uden tvivl være den perfekte lejr til dine udendørs eventyr.
Praktiske, formonterede og selvlysende barduner: Campingteltets design sikrer en afslappet atmosfære i teltet med rigelig gulvplads, god ståhøjde og fleksibel ventilation for op til fem personer.
Det er også hurtigt og nemt at opsætte.
Outwells Wind Guard System: Outwells Wind Guard System giver fremragende stabilitet i kraftig vind ved at afstive teltets oversejl med robuste stænger, så vindens belastning fordeles over en større overflade.
Slidstærk, vandtæt og fastsyet bunddug i polyethylen: Takket være den fastsyede bunddug kan du nyde et tørt telt uden træk, selv i dårligt vejr, samt et insektfri ophold på de varme dage.
Dobbelt lynlås gør det muligt at åbne fordøren foroven: Døren kan rulles ned på varme dage, så du kan nyde solen og luften.
Store tonede vinduer med gardiner, der kan rulles op: De store vinduer blokerer for solens stråler, sikrer privatlivets fred og giver campisterne mulighed for at være i kontakt med naturen.
Farve: Blå Materiale: Outtex 3000 (100 % polyester), åndbart 100 % polyester, dobbeltbelagt, vandtæt 100 % polyethylen, duratec fiberglas (9,5/11-12,5 mm) Produktmål: 480 x 300 x 200 cm (L x B x H) Tunneltelt med 3 rum (2 soveværelser og 1 opholdsrum) Velegnet til op til 5 personer Vandsøjletryk: 3000 mm Opsætningstid (min): 15 Opsætning: Oversejl først Slidstærkt, vandtæt, isyet bunddug i polyethylen Formonterede, selvlysende barduner Mørkt indertelt reducerer indtrængen af lys for sovekomfort Forstærkninger ved alle stresspunkter Kraftige Outwell-lynlåse er nemme at bruge og kører sikkert og frit Store tonede vinduer med gardiner, der kan rulles op Netlommer i inderteltet Dobbelt lynlås giver mulighed for at åbne fordørens ventilation i toppen Outwells Wind Guard System (fordeler vindens belastning) Regntæt sidedør beskytter mod indtrængen af vand Rear ventilation system (justerer luftcirkulation fra helt åbent telt til lukket med lynlås) Kabelindgange Formonteret og justerbart indertelt Fuldt sømforseglet oversejl Vægt: 16,2 kg Pakken indeholder: 1 x Kompressionsbæretaske…

Se hos Intersport DK ❯❯

8: Outwell Parkdale 6pa, Luft/tunneltelt Med Fire Rum Unisex Tilbehør Og Udstyr Os

 • Dagens pris: 9999,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 12549,95, nu kun 9999,95.
  Du sparer 2550 kr. / 20 %
 • Fundet hos Intersport DK
 • Mærke: Outwell

Forhandlerens beskrivelse:
Tre zoner til en stor familie – vådrum, tørt opholdsrum og sovekabine – Formede luftstænger sikrer god ståhøjde og rummelighed i teltet – Mørke Premier Bedrooms med netventilation forbedrer sovekomforten – Ekstra sidedør giver fleksibel adgang – Fronten kan åbnes helt ved hjælp af dobbelte lynlåse – Slidstærke stormstropper – Quick & Quiet Access Door med magnetisk lukning – Quick & Quiet Inner Door med magnetisk lukning – Nyt Rear Ventilation System justerer luftcirkulationen fra helt åbent telt til lukket med lynlås – Slidstærk, vandtæt isyet teltbund af polyethylen – Oversejl og indertelt med kabelgennemføringer – Lyst oversejlstag i varme farvetoner skaber en lys og indbydende atmosfære i teltet – Justerbare pløkstropper for fleksibel opsætning – HookTrack System til alsidig ophængning af lamper og andre genstande på op til 1,5 kg – Pålidelige, brugervenlige ventiler til oppumpning og tømning placeret på oversejlets yderside – Netlommer i inderteltene sikrer, at mindre genstande opbevares sikkert og er er lige ved hånden – Store tonede vinduer recuderer indtrængning af sollys og sikrer privatlivets fred – Fuldt tapede syninger på oversejlet for maksimal beskyttelse mod vejrlig – ydergulv: Dobbeltcoated vandtæt, 100% polyethylen – Rigid Air System ramme, der sikrer maksimal ydeevne….

Se hos Intersport DK ❯❯

9: Outwell Ashwood 5 – Telt – 5 personers – Grøn/Grå

 • Dagens pris: 4499,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 5549,95, nu kun 4499,95.
  Du sparer 1050 kr. / 18 %
 • Fundet hos Intersport DK
 • Mærke: Outwell
 • Farver: Grå, Grøn

Forhandlerens beskrivelse:
Dette Ashwood 5-tunneltelt fra Outwell er ideelt til weekendture og simple, problemfri ferier.
Hvis du lige er sprunget ud som campist, så vil dette telt uden tvivl være den perfekte lejr til udendørs eventyr.
Praktiske, formonterede og selvlysende barduner: Campingteltets design sikrer en afslappet atmosfære i teltet med rigelig gulvplads, god ståhøjde og fleksibel ventilation for op til fem personer.
Det er også hurtigt og nemt at opsætte.
Slidstærk, vandtæt og fastsyet bunddug i polyethylen: Takket være den fastsyede bunddug kan du nyde et tørt telt uden træk, når vejret er dårligt, samt et insektfrit ophold på de varme dage.
Komfortabelt campingophold: Du vil opdage, at det er et fremragende telt til brug på campingpladsen med sine fiberglasstænger, fuld ståhøjde, god ventilation, samt Quick & Quiet Access, der giver bekvem og lydløs adgang.
Praktisk design: Det pæne solsejl foran gør det fleksibelt i brug, samtidig med at den store hoveddør og de tonede ruder byder på et lyst opholdsrum, perfekt til dagens måltider og afslapning om aftenen.
Dobbelt lynlås gør det muligt at åbne fordøren foroven: Døren kan rulles ned på varme dage, så du kan nyde solen og luften.
Store tonede vinduer med gardiner, der kan oprulles: De store vinduer blokerer for solens stråler, sikrer privatlivets fred og giver campisterne mulighed for at være i kontakt med naturen.
Farve: Grøn Materiale: Outtex 4000 (100 % polyester), åndbar 100 % polyester, Taffeta-polyester med PU-belægning, dobbeltbelagt og vandtæt 100 % polyethylen, duratec fiberglas (11-12,7 mm) Produktmål: 525 x 300 x 200 cm (L x B x H) Tunneltelt med 3 rum (2 soveværelser og 1 opholdsrum) Velegnet til op til 5 personer Vandsøjletryk: 4000 mm Opsætningstid (min): 12 Opsætning: Oversejl først Lodret front med solsejl og sidebeskyttelse, der kan rulles op Det lette oversejlstag med en varm tone skaber en lys og munter stemning inde i teltet Justerbare pløkstropper for fleksibel opsætning Forstærkninger ved alle stresspunkter Formonterede, selvlysende barduner Mørkt indertelt reducerer indtrængen af lys for bedre sovekomfort Store tonede vinduer med gardiner, der kan rulles op Netlommer i inderteltet Fuldt sømforseglet oversejl Dobbelt lynlås Mørke førsteklasses soveværelser med netventilation for øget sovekomfort Quick & Quiet-indgangsdør i netstof med magnetisk lukning Quick & Quiet-inderdør med magnetisk lukning Store tonede vinduer reducerer nysgerrige blikke og giver privatliv Rear ventilation system justerer luftcirkulation fra helt åbent telt til lukket med lynlås Hook Track System for alsidig montering af lamper og andre ting på op til 1,5 kg Slidstærkt, vandtæt, isyet bunddug Vægt: 19,3 kg Pakken indeholder: 1 x kompressionsbæretaske…

Se hos Intersport DK ❯❯

10: Easy Camp Huntsville 600, Tunneltelt Med Fire Rum Unisex Telte Grøn Os

 • Dagens pris: 2999,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 3609,95, nu kun 2999,95.
  Du sparer 610 kr. / 16 %
 • Fundet hos Intersport DK
 • Mærke: Easy Camp
 • Farve: Grøn
 • Tunneltelt med 4 separate rum
 • Vis-à-vis-design med forskellige konfigurationer
 • Let at sætte op og tage ned
 • Stort og lyst opholdsrum med fuld ståhøjde
 • Afskærmet ventilation og myggenetpaneler

Easy Camp Huntsville 600 er et tunneltelt med fire separate rum, der er ideelt for større familier eller grupper af venner. Teltet har et vis-à-vis-design, som giver mulighed for forskellige konfigurationer, og det mørke indertelts layout giver privatliv og en god nattesøvn.

Teltet har to sider med døre, der vender mod hinanden, hvilket gør det nemt at komme ind i det store og lyse opholdsrum med fuld ståhøjde. Opholdsrummet har mange anvendelsesmuligheder og er ideelt til at nyde campinglivet i større grupper.

Der er afskærmet ventilation i begge ender af teltet, og inderteltedørene har paneler med myggenet. Teltet har også vinduer i begge sider med fikspunktgardiner og lommer i hver side af inderteltet.

Easy Camp Huntsville 600 er nemt at sætte op og tage ned, og det leveres med glasfiberstænger og bardunholder. Teltet har en vandsøjletryk på 3.000 mm og er fremstillet af 185T polyester med en PU-coating, som er brandhæmmende. Inderteltet er fremstillet af åndbar 100% polyester, og gulvet er lavet af 100% polyethylen.

Pakkestørrelsen er 64 x 28 cm, og vægten er 14,2 kg, hvilket gør det let at transportere og opbevare. Easy Camp Huntsville 600 er et holdbart og pålideligt telt, der er ideelt til campingture med familie og venner.

Se hos Intersport DK ❯❯

11: Outwell Earth 3, Tunneltelt Med To Rum Unisex Tilbehør Og Udstyr Os

 • Dagens pris: 1299,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1559,95, nu kun 1299,95.
  Du sparer 260 kr. / 16 %
 • Fundet hos Intersport DK
 • Mærke: Outwell
 • Farve: Blå

Forhandlerens beskrivelse:
Dette Earth 3-tunneltelt fra Outwell er perfekt til alle dine udendørs aktiviteter som camping, vandreture mv.
Dette tunneltelt er hurtigt og nemt at slå op og tilbyder generøs opbevarings- og soveplads til tre personer i ét stort soverum. Med fremragende ventilation og indvendigt lys giver teltet god læ i et pålideligt, præstationsorienteret design, der er perfekt til praktisk teltophold for aktive campister.
Outwell Wind Guard-systemet sikrer enestående stabilitet i kraftig vind ved at afstive teltets oversejl med de robuste stænger.
Du kan sove sikkert og komfortabelt i teltet på grund af det mørke og integrerede indertelt, som reducerer lys og holder insekter ude.
De påmonterede, selvlysende barduner er praktiske og nemme at stikke i jorden, og så forhindrer de også, at man snubler over dem om natten.
Farve: Blå Materiale, oversejl: Polyester Materiale, teltdug: Dobbeltbelagt polyethylen Materiale, indertelt: Åndbar polyester Materiale, teltstang: Glasfiber 8,5 mm Mål: 410 x 200 x 120 cm (L x B x H) Mål (foldet): 60 x 20 cm (L x B) Tunneltelt med 2 rum Vandsøjletryk: 3000 mm Kan rumme op til 3 personer Opbevaringsrum med aftagelig teltbund Sikrer fremragende stabilitet i kraftig vind Mørkt indertelt for bedre sovekomfort Sidedør og fordør Helt forseglet bunddug for insektfrie nætter Sømforseglet oversejl for maksimal beskyttelse mod vind og regn Ventilation tillader luftgennemstrømning for at minimere kondensdannelse Kan let og hurtigt løsnes Selvlysende barduner Netlommer Bekvemmelighed og hurtig opsætning Forstærkninger ved alle stropper Brugervenlige lynlåse Tonede vinduer Kompressionsbæretaske Vægt: 5,5 kg…

Se hos Intersport DK ❯❯

12: Easy Camp Huntsville Twin 800, Tunneltelt Unisex Tilbehør Og Udstyr Os

 • Dagens pris: 3449,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 4089,95, nu kun 3449,95.
  Du sparer 640 kr. / 15 %
 • Fundet hos Intersport DK
 • Mærke: Easy Camp

Forhandlerens beskrivelse:
Vis-a-vis-familietelt med en separat sovekabine i hver ende – Ståhøjde i opholdsrummet – Afskærmet ventilation i begge ender – Panel med myggenet i inderteltedøre – Bardunholder – Mørke vægge og loft mindsker lysindtrængningen og bidrager til en god nattesøvn – Vinduer i begge sider af teltet med fikspunktgardiner – Lommer i hver side af inderteltet…

Se hos Intersport DK ❯❯

13: Outwell Greenwood 4, Tunneltelt Med Tre Rum Unisex Tilbehør Og Udstyr Os

 • Dagens pris: 5299,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 6249,95, nu kun 5299,95.
  Du sparer 950 kr. / 15 %
 • Fundet hos Intersport DK
 • Mærke: Outwell

Forhandlerens beskrivelse:
Lodret front med solsejl samt sidebeskyttelse, der kan rulles tilbage, for mere eller mindre sol/vind – Fronten kan åbnes helt ved hjælp af dobbelte lynlåse, mens et heldækkende netpanel giver god ventilation og beskytter mod insekter – Mørke Premier Bedrooms med netventilation forbedrer sovekomforten – Quick & Quiet Mesh Access Door med magnetisk lukning.
Patanteret – Quick & Quiet Inner Door med magnetisk lukning.
Patanteret – Ekstra sidedør giver fleksibel adgang – Store tonede vinduer recuderer indtrængning af sollys og sikrer privatlivets fred – Rear Ventilation System justerer luftcirkulationen fra helt åbent telt til lukket med lynlås – HookTrack System til alsidig ophængning af lamper og andre genstande på op til 1,5 kg – Slidstærk, vandtæt isyet teltbund – Oversejl og indertelt med kabelgennemføringer – Lyst oversejlstag i varme farvetoner skaber en lys og indbydende atmosfære i teltet – Justerbare pløkstropper for fleksibel opsætning – Forstærkning ved alle stropper – Formonterede, selvlysende barduner for nem og hurtig opsætning – Netlommer i inderteltene sikrer, at mindre genstande opbevares sikkert og er er lige ved hånden – Store tonede vinduer med fikspunktgardiner – Fuldt tapede syninger på oversejlet for maksimal beskyttelse mod vejrlig – Komprimerbar transporttaske med kompakt pakkestørrelse….

Se hos Intersport DK ❯❯

14: Outwell Norwood 6, Tunneltelt Med Fire Rum Unisex Outdoor Udstyr Grøn Os

 • Dagens pris: 5999,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 6799,95, nu kun 5999,95.
  Du sparer 800 kr. / 11 %
 • Fundet hos Intersport DK
 • Mærke: Outwell
 • Farve: Grøn

Forhandlerens beskrivelse:
Norwood 6, med seks sovepladser i tre Premier-sovekabiner med Dark Inners og Outwell Quick & Quiet Inner Doors, har alsidig plads i tre zoner og er ideel til aktive campister, der søger et fleksibel teltliv.
Det lysfyldte designs brede front med stejle vægge for maksimal brugbar plads, Outwell HookTrack System, Rear Ventilation System, D-formet dør og sidedør sikrer praktisk campingkomfort.Tre zoner til en stor familie – vådrum, tørt opholdsrum og sovekabine – Fronten kan åbnes helt ved hjælp af dobbelte lynlåse, mens et heldækkende netpanel giver god ventilation og beskytter mod insekter – Mørke Premier Bedrooms med netventilation forbedrer sovekomforten – Quick & Quiet Inner Door med magnetisk lukning – Ekstra sidedør giver fleksibel adgang – Store tonede vinduer recuderer indtrængning af sollys og sikrer privatlivets fred – Rear Ventilation System justerer luftcirkulationen fra helt åbent telt til lukket med lynlås – HookTrack System til alsidig ophængning af lamper og andre genstande på op til 1,5 kg – Slidstærk, vandtæt isyet teltbund – Oversejl og indertelt med kabelgennemføringer – Lyst oversejlstag i varme farvetoner skaber en lys og indbydende atmosfære i teltet – Justerbare pløkstropper for fleksibel opsætning – Forstærkning ved alle stropper – Formonterede, selvlysende barduner for nem og hurtig opsætning – Netlommer i inderteltene sikrer, at mindre genstande opbevares sikkert og er er lige ved hånden – Store tonede vinduer med fikspunktgardiner – Fuldt tapede syninger på oversejlet for maksimal beskyttelse mod vejrlig – Komprimerbar transporttaske med kompakt pakkestørrelse….

Se hos Intersport DK ❯❯

15: Outwell Earth 4, Tunneltelt Med To Rum Unisex Outdoor Udstyr Grøn Os

 • Dagens pris: 1599,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1739,95, nu kun 1599,95.
  Du sparer 140 kr. / 8 %
 • Fundet hos Intersport DK
 • Mærker: Easy Camp, Outwell
 • Farver: Blå, Grøn
 • Tunnelformet og pålideligt stabilt design
 • Stor sovekabine til fire personer
 • Aftageligt underlag med høje kanter
 • God ventilation og to indgange
 • Formonteret og justerbart indertelt

Outwell Earth 4-teltet er en ideel løsning til familiecamping, da det er nemt og hurtigt at sætte op og tilbyder masser af plads. Teltet er designet i tunnelform og har stænger, der gør det stabilt og pålideligt. Det er et godt valg til familier, der ønsker at tilbringe tid sammen og fortælle historier, mens mørket falder på.

Teltet har et stort, luftigt opholdsrum og en stor sovekabine med plads til fire personer. Det aftagelige underlag med høje kanter kan lægges fladt ud ved hoved- og sideindgangene, så man ikke falder over kanten. Teltet har også god ventilation, et luftigt opholdsrum og to indgange, hvilket giver et pålideligt ly i et smart, stabilt design.

Det har et opbevaringsområde med aftagelig bund med høje kanter for beskyttelse og fleksibilitet. Et mørkt indertelt reducerer lysindtrængningen og forbedrer sovekomforten. Outwell Wind Guard System sikrer enestående stabilitet i stærk blæst ved at afstive teltets oversejl med de solide stænger, hvorved vindens belastning fordeles på teltet.

Teltet har en sidedør plus fordør for fleksibel adgang. Inderteltet har en integreret isyet bund, der forhindrer træk og kravlende insekter. Det nye Rear Ventilation System justerer luftcirkulationen fra helt åbent telt til lukket med lynlås. Tonede vinduer beskytter mod indtrængning af uv-stråler, samtidig med at de giver et fremragende udsyn og beskytter mod nysgerrige blikke.

Teltet er nemt at sætte op, da det har et formonteret og justerbart indertelt, der kan afmonteres nemt og hurtigt, hvis det er nødvendigt. Alle syninger på oversejlet er fuldt tapede for maksimal beskyttelse mod vejrlig. Netlommer i inderteltene sikrer, at mindre genstande opbevares sikkert og er lige ved hånden. De kraftige Outwell lynlåse er brugervenlige, glider let og sidder ikke fast, og der er forstærkning ved alle stropper.

Teltet leveres med formonterede, selvlysende barduner for nem og hurtig opsætning og en komprimerbar transporttaske med kompakt pakkestørrelse. Døren på inderteltet er D-formet for nem adgang, og der er en aftagelig bund med høje kanter. Teltet har en pakkestørrelse og vægt på henholdsvis 61 x 23 cm og 7,3 kg og en vandsøjletryk på 3.000 mm. Oversejlet er lavet af Outtex® 3000 Select, 100% polyester, inderteltet er åndbart, 100% polyester, og gulvet er dobbeltcoated vandtæt, 100% polyethylen. Stængerne er Duratec glasfiber 9,5 mm.

Se hos Intersport DK ❯❯

16: Easy Camp Palmdale 400 – Telt Med 2 Kabiner – 4 Personer – Hvid/Navy

 • Dagens pris: 2999,- kr.
 • Fundet hos Cykelpartner
 • Mærke: Easy Camp
 • Farver: Hvid, Blå, Navy

Forhandlerens beskrivelse:
Dette Palmdale 400-tunneltelt fra Easy Camp giver 4 personer mulighed for at sove i to soverum, hvilket gør det til et fremragende valg for voksende familier og til at dele med venner.
Med de farvekodede glasfiberstænger og stangposer kan du hurtigt finde dem, du skal bruge, og teltet er nemt at slå op.
Tunnelteltet er specielt designet med dobbeltdøre, der kan sættes op som et soverum eller to separate soverum ved hjælp af lynlåse, som kan give ekstra privatliv.
Takket være de store vinduer og god frihøjde giver vandreteltet en rummelig og luftig fornemmelse.
Det indsyede bundlag holder også træk og insekter ude.
Det holdbare campingtelt har en dyb baldakin forrest med insektnet i mesh, store regntætte luftventiler og vinduer, som giver ekstra læ ved indgangen til madlavning og opbevaring af cykler.
Med en D-formet dør er det nemt at komme ind og ud af teltet.
Sleep-Tight-inderteltet giver også en behagelig søvn om morgenen og de tidlige aftener.
Farve: Blå og grå Materiale, oversejl: 185T polyester med PU-belægning Teltbundsmateriale: Polyethylen Materiale, indertelt: Åndbar polyester Materiale, teltstang: Glasfiber 12,7 mm Mål: 370 x 240 x 185 cm (L x B x H) Mål (sammenfoldet): 71 x 29 cm (L x B) Vandsøjletryk: 3000 mm Brandhæmmende oversejl Kan rumme op til 4 personer Familie-tunneltelt med 2 soverum og 1 opholdsrum Regnsikker indgang forrest Ståhøjde i opholdsrum Adskilte soverum, der kan laves til et stort rum Opbevaringslommer i opholdsrum og i indertelt Luftåbninger foran og og bagpå Indgangsdør i mesh-stof Vinduer foran og i siderne med gardiner, der kan rulles op Mesh-paneler med fastgørelsesstopper (på hver side af frontindgangen) Muligheder for luftcirkulation i hele teltet Sleep-Tight-indertelt Indgang med lynlås Bardunholder Tapede syninger Vægt: 14 kg…

Se hos Cykelpartner ❯❯

17: Easy Camp telt – Huntsville 400

 • Dagens pris: 2099,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 2299,-, nu kun 2099,-.
  Du sparer 200 kr. / 8 %
 • Fundet hos Coop.dk
 • Mærke: Easy Camp
 • Farve: Grøn

Forhandlerens beskrivelse:
Dette Huntsville 400-tunneltelt til 4 personer fra Easy Camp er perfekt at tage med på campingture, vandreture mv.
Dette tunneltelt med dobbeltdøre og en hængende rumdeler har vinklede stænger, så der er god ståhøjde og et rummeligt område.
Campingteltet har store vinduer, en teltdør med insektnet, et ventilationspanel bagest, frontåbninger samt trådnetpaneler på inderdørene for at sikre fremragende luftcirkulation.
Det sammenrullelige teltunderlag kan nemt fjernes og rengøres.
Sleep-Tight-inderteltet giver også en behagelig søvn om morgenen og de tidlige aftener.
Farve: Grøn og cremefarvet Materiale, oversejl: 185T polyester med PU-belægning Teltbundsmateriale: Polyethylen Materiale, indertelt: Åndbar polyester Materiale, stang: Glasfiber 11/12,5 mm Mål: 430 x 260 x 190 cm (L x B x H) Pakkemål: 64 x 24 cm Vandsøjletryk: 3000 mm Brandhæmmende oversejl Kan rumme op til 4 personer Ståhøjde i opholdsrum Tildækket ventilation foran og bagved Indvendige døre med trådnetpaneler Bardunholder Med lanterneophæng Sleep-Tight-indertelt Vinduer i begge sider med oprullelige gardiner Lommer i hver side af inderteltet Vægt: 10,3 kg…

Se hos Coop.dk ❯❯

18: Easy Camp Magnetar 400 Rustic Green – Telt

 • Dagens pris: 1282,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1440,95, nu kun 1282,95.
  Du sparer 158 kr. / 10 %
 • Fundet hos Outmore.dk
 • Mærke: Easy Camp
 • Farve: Grøn

Sidste produkt på vores liste er Easy Camp Magnetar 400 Rustic Green – Telt som vi har fundet til 1282,95 hos Outmore.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette Magnetar 400-tunneltelt til 4 personer fra Easy Camp er det perfekte telt at have med sig på campingture, vandreture mv.
Teltet med et stort indgangsparti tilbyder masser af plads til både opbevaring af udstyr og madlavning, hvilket gør det perfekt til korte campingture.
Teltet til vandrebrug har en kompakt størrelse, der er let i vægt og let at bære.
De forskellige ventilationsmuligheder giver dig mulighed for at justere udluftningen i løbet af natten.
Sleep-Tight-inderteltet giver også en behagelig søvn om morgenen og de tidlige aftener.
Farve: Grøn Oversejlsmateriale: 180T polyester med PU-belægning Teltbundsmateriale: Polyethylen Materiale, indertelt: Åndbar polyester Materiale, teltstang: Glasfiber 8,5 mm Mål: 400 x 230 x 120 cm (L x B x H) Mål (sammenfoldet): 59 x 15 cm (L x B) Vandsøjletryk: 2000 mm Brandhæmmende oversejl Kan rumme op til 4 personer Stort indgangsparti med dør i siden Med lommer til opbevaring Med lanterneophæng Luftåbninger foran og og bagpå Sleep-Tight-indertelt Kompakt design Let i vægt Tapede syninger Vægt: 4 kg…

Se hos Outmore.dk ❯❯

Tunneltelt fra udvalgte mærker

På vores liste her har vi samlet de 18 bedste tunneltelt på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige tunneltelt til dine behov: