Dette indhold er sponsoreret

En af de mest hurtigvoksende sportsgrene i Danmark i øjeblikket er padel tennis. Der kommer flere og flere baner til byerne, så der er stor mulighed for at prøve padel tennis, hvis du ikke har prøvet det før, eller der er større mulighed for at booke en bane og invitere dine venner eller familie på en kamp. Padel tennis er en kanon motionsform, hvis du er vild med ketsjer/bat sportsgrene, og hvis du godt kan lide at konkurrere med dynamiske bevægelser. Padel tennis kræver blot en padel tennis bane, et padel bat og padel bolde samt nogle at spille med. Mere information om padel tennis samt fordelene ved padel tennis som motions form vil beskrives nedenfor. 

Hvad er padel tennis? 

Den nye populære sport i Danmark, padel tennis, minder på mange måder om de velkendte sportsgrene tennis og squash. Padel tennis kan ligefrem beskrives som en krydsning mellem netop de to sportsgrene. Tennis aspektet kommer til syne i reglerne og hvordan der tælles point i padel tennis. Squash elementet i padel tennis ses især i banen, som er omkredset af glasvægge, som man kan udnytte i sit spil. I padel tennis må man eksempelvis bruge sit padel bat til at skyde bolden ind sin væg og forsøge at få den til at lande på de andres banehalvdel. Ligeledes må bolden ramme væggen, efter den har ramt jorden, og så er den stadig i spil, så du kan skyde den over mod dine modstandere. Padel tennis baner kan være double baner, hvor man kan spille fire personer, to mod to, eller der kan spilles på single baner, hvor man spiller en mod en. 

Fordele ved padel tennis som motionsform

Padel tennis er ikke en særlig krævende motionsform. Det kan spilles, hvis man både er trænet og i form, eller hvis man ikke er aktiv. En stor del af padel tennis handler om timing i forhold til at ramme bolden samt reaktion for at ramme bolden med sit padel bat. Det kræver derfor ikke, at man er den hurtigste eller stærkeste person på banen for at være den bedste til padel tennis. Det er dog en fordel, hvis man kan skyde hårdt med padel battet, men man skal ikke være for ivrig og skyde bolden i bagvæggen, før den har ramt jorden. Padel tennis er en mild motionsform, men du er garanteret sjov, konkurrence og sved på panden, hvis du lever dig ind i spillet. 

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *