Sjippetov

Langt de fleste kender et sjippetov og ved, hvordan det skal bruges. Helt tilbage fra tiden i skolegården har dette tov været et redskab til leg med bevægelse i.

Men et sjippetov er ikke kun for børn. Det er nemlig også et kanon godt redskab til konditionstræning. Samtidig forbrænder det meget energi. Helt nøjagtigt forbrænder du 8 kalorier i minuttet, når du rigtigt giver den gas med sjipningen!

icon
<? echo $title; ?>
300 kr.
178 kr.
94/100 Bedømmelse
Adidas Cable Skipping

Adidas Cable Skipping Rope Sjippetovet er det perfekte sjippetov til intens konditionstræning, og det egner sig både til enkelt, dobbelt og tredobbelt sving. Sjippetovet består af belagte stålkabler, der sikrer maksimal hastighed og mindre vindmodstand. Materialevalget sikrer, at sjippetovet er langtidsholdbart og ikke vil bære tydelige tegn på slid eller alder, selv ved regelmæssig og intens brug.

Sjippetovet vejer 115 gram, er 300 cm langt og kan justeres efter netop din højde, så du ikke skal trækkes med et for stort eller for lille sjippetov. Selve snoren er lavet af en stålwire med gummibeklædning således, at sjippetovet hverken begrænser din hastighed eller din komfort. Håndtagene er 13,8 cm lange og af lavet af aluminium med en nubret overflade, der sikrer et godt og sikkert greb, så torvet ikke glider ud af hænderne, hvis du får ekstra sved på panden under træning.  

Sjippetovet er det optimale konditionsalternativ og kan anvendes til en række forskellige øvelser. Adidas Cable Skipping Rope er ofte brugt i konkurrencer, og egner sig derfor både til professionelle atleter og til dig, som bare gerne vil have et kvalitetssjippetov til at booste din daglige konditionstræning.  

 

Kan ikke finde anmeldelse! (selv ikke alm produktanmeldelse på f.eks. Amazon)

Hvorfor er denne model bedst?

egnet til enkelt-, dobbelt- og tredobbelte bøjninger

består af coatede stålkabler, der sikrer maksimal hastighed og mindre vindmotstand

reb er langvarig og vil ikke bære tydelige tegn på slid eller alder

kan justeres til din nøjagtige højde

sikrer et godt og sikkert greb

Researched Sources
9
Kilder undersøgt
Reviews Considered
10
Anmeldelser gennemgået
Hours Researching
8
Timers dataindsamling
Products Evaluated
5
Produkter anmeldt

 • Aserve Digital Sjippetov
  Aserve Digital Sjippetov
  Vil du gerne løfte din træning til næste niveau? Så er det Aserve Digitall Sjippetov, du skal have fat i. Sjipning er en billig, sjov og effektiv træningsform, som man ikke blot kan dyrke i sportshaller og træningscentre, men også derhjemme. Selv hvis du ikke har mulighed for at indrette et fitnessrum derhjemme, så har du nok stadig plads til et sjippetov. Med Aserve Digital Sjippetov har du mulighed for at holde styr på, hvor mange sving du har lavet, med den indbyggede omdrejningstæller. Computeren i dette Aserve Digital Sjippetov er udover en omdrejningstæller desuden udstyret med et stopur og et almindeligt ur. Så glemmer du aldrig tiden og har samtidig mulighed for at registrere og holde styr på din træning. Sjipning er optimalt til konditions- og genoptræning, men bliver ofte også brugt til opvarmning, da man aktiverer de store muskelgrupper, når man sjipper. Udover at træne kondition så træner sjipning også din motorik, udholdenhed og koordination. Sjippetovet er 280 cm langt og længden kan justeres således, at den passet helt perfekt til dig og dine behov. Selve tovet er lavet af plastik mens håndtagene er lavet af gummi med en friktionshæmmende overflade, så det bliver ømme muskler og ikke rødmen og hudafskrabninger på hænderne, der kan stoppe din træning.    
   Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
   apuls.dk 299 0 299 Læs mere

  • Aserve Soft Grip Sjippetov
   Aserve Soft Grip Sjippetov
   Aserve Soft Grip Sjippetov er et kvalitetssjippetov med et blødt greb. Sjippetovet sikrer komfortabel træning for både voksne og børn. Sjipning er en billig, sjov og effektiv træningsform, som man ikke blot kan dyrke i sportshaller og træningscentre, men også derhjemme. Selv hvis du ikke har mulighed for at indrette et fitnessrum derhjemme, så har du nok stadig plads til et sjippetov. Sjipning er optimalt til konditions- og genoptræning, men bliver ofte også brugt til opvarmning, da man aktiverer de store muskelgrupper, når man sjipper. Udover at træne kondition så træner sjipning også din motorik, udholdenhed og koordination. Sjippetovet fra Aserve med soft grib er 280 cm langt med mulighed for at justere længden således, at tovet passer perfekt til dig. Selve tovet er lavet af stof mens håndtagene er i mosgummi med en friktionshæmmende overflade, der sikrer et sikkert og komfortabelt greb. Det skulle jo nødig være ømme hænder, der afholdt dig fra træningen. Aserve er kendt for kvalitetstræningsudstyr, og Aserve soft grip sjippetov er ingen undtagelse. Aserves popularitet skyldes bl.a. forholdet mellem pris og kvalitet, og brugerne sværger til dem.   Kan ikke finde anmeldelse!
    Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
    apuls.dk 99 0 99 Læs mere

   • Sjippetov med kugleleje
    Sjippetov med kugleleje
    Fantastisk tilbud på et Sjippetov med kugleleje i håndtagene! Kuglelejerne i håndtagene gør, at tovet svinger let og balanceret rundt, hvilket gør det endnu nemmere at få fart over feltet og sved på panden. Sjippetovet er det optimale konditionsalternativ og kan anvendes til en række forskellige øvelser, der udover at træne kondition også forbedrer udholdenhed, smidighed og koordination. Desuden fylder det nærmest ingenting og er derfor nemt at have med til træning eller på rejser. Sjippetovet har behagelige håndtag fra Nordic Strenght, der sikrer et godt og sikkert greb, så torvet ikke glider ud af hænderne, hvis du får ekstra sved på panden under træning. Desuden sikrer de behagelige håndtag, at det er ømme muskler og ikke rødmen og hudafskrabninger på hænderne, som kan stoppe din træning. Sjippetovet koster kun 69,00 kr. ved køb af et enkelt og kun 58,65 kr. per stk. ved køb af 5. Så gå sammen med et par venner og gør et kup!  
    • Funktionelt sjippetov. Det er let at bruge, da det drejer let.
    • Rigtig godt. Fungerer rigtig fint.
    • Lever op til forventning
         
     Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
     billig-fitness.dk -30%69 0 69 Læs mere

    Online udvalg af sjippetove ​

    1

    Hvad er et sjippetov?

    Skulle du ikke kende til sjippetovet som motionsredskab, kommer her en hurtig introduktion. Et sjippetov er ganske enkelt et tov på cirka 2,5 til 3 meter i længden.

    Som oftest har det håndtag i hver ende, da det gør det lettere at svinge tovet. Der findes dog også modeller uden håndtag og for de fleste sjippetove kan du justere længden. Et sjippetov er således et meget enkelt motionsredskab, der fylder meget lidt, når det er rullet sammen.

    2

    Hvad træner jeg, når jeg sjipper?

    Som regel bruges sjippetove til konditions- eller kredsløbstræning og opvarmning. At sjippe giver effektiv træning af hjerte, blodkar og lunger. Derudover træner du også din motorik, når du skal koordinere at hoppe over tovet.

    Endelig styrker du gradvist dine knogler, når du sjipper. At sjippe kan derfor meget vel sammenlignes med løb ved høj intensitet.

    3

    Hvordan skal jeg træne med et sjippetov?

    At sjippe er noget, de fleste har lært fra barnsben. Og når du først har lært det, glemmer du det ikke så let.

    Men selv hvis du aldrig har sjippet før, kan du sagtens lære at bruge et sjippetov i din træning. Du holder hver ende af sjippetovet i hænderne. Tovet skal ligge bag dig, når du starter.

    For at komme i gang med at sjippe, svinger du ganske enkelt sjippetovet hen over dit hoved og hopper så over det. Når du har lidt øvelse, kan du sætte tempoet op og måske løbe eller hinke hen over det i stedet. Det er en god idé at anvende stødabsorberende sko, når du sjipper.

    4

    Hvor langt skal mit sjippetov være?

    Hvor langt dit sjippetov skal være, kommer an på, hvor høj du er. Her kommer en lille guide til at vælge den rigtige længde.

    Stil dig på midten af dit sjippetov med samlede fødder og træk op i enderne. Håndtagene eller det yderste af tovets ender skal nå op under dine armhuler.

    De fleste modeller af sjippetove kan dog let justeres i længden. Tjek ikke desto mindre altid længden på dit sjippetov, inden du køber det. Der er ingen grund til at købe det alt for langt.

    5

    Hvordan kan jeg bruge mit sjippetov til crossfit?

    Crossfit er i løbet af de sidste par år blevet en meget populær sport, også herhjemme i Danmark. Sjippetove kan i den forbindelse anvendes, når du varmer op, men også til flere øvelser.

    Derfor findes der sjippetove specielt designet til crossfit. Disse er ekstra slidstærke og lette. Uanset om du dyrker crossfit eller enhver anden form for træning, er et sjippetov dog et super motionsredskab. Effektiv, billigt, sjovt og endda pladsbesparende.