Sjippetov

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

​

At sjippe er en effektiv form for træning med mange fordele. Et sjippetov giver dig hurtigt en høj puls og træner dit kredsløb effektivt. Desuden er det billigt, fylder minimalt og holder i mange år.

 

Super kvalitet

​

Adidas Jump Rope Incl. Sure Grip.

Sjippetov med et par meget friktionshæmmende håndtag samt en 4mm tyk stålwire snor.

Længden på kablet kan let justeres og kvaliteten på sjippetovet er helt i top.

Adidas Jump Rope Incl.

Sure Grip Sjippetov har integreret stĂĄlkugleleje, som giver et glidende sving.

Pris: 279 kr. Før pris 350 kr.

 

Bedst til prisen

​

Professionelt sjippetov med plastbelagt stålvejer, håndtag med blød mosgummi og kuglelejer.Styrker benmusklerne og giver god kondition.Længde 270 cm (Er lavet så man kan korte det af for personlig længde)

Pris: 99 kr. Før pris 179 kr.

Langt de fleste kender et sjippetov og ved, hvordan det skal bruges. Helt tilbage fra tiden i skolegården har dette tov været et redskab til leg med bevægelse i.

Men et sjippetov er ikke kun for børn. Det er nemlig også et kanon godt redskab til konditionstræning. Samtidig forbrænder det meget energi. Helt nøjagtigt forbrænder du 8 kalorier i minuttet, når du rigtigt giver den gas med sjipningen!

icon
<? echo $title; ?>
300 kr.
178 kr.
94/100 Bedømmelse
Adidas Cable Skipping

Adidas Cable Skipping Rope Sjippetovet er det perfekte sjippetov til intens konditionstræning, og det egner sig både til enkelt, dobbelt og tredobbelt sving. Sjippetovet består af belagte stålkabler, der sikrer maksimal hastighed og mindre vindmodstand. Materialevalget sikrer, at sjippetovet er langtidsholdbart og ikke vil bære tydelige tegn på slid eller alder, selv ved regelmæssig og intens brug.

Sjippetovet vejer 115 gram, er 300 cm langt og kan justeres efter netop din højde, så du ikke skal trækkes med et for stort eller for lille sjippetov. Selve snoren er lavet af en stålwire med gummibeklædning således, at sjippetovet hverken begrænser din hastighed eller din komfort. Håndtagene er 13,8 cm lange og af lavet af aluminium med en nubret overflade, der sikrer et godt og sikkert greb, så torvet ikke glider ud af hænderne, hvis du får ekstra sved på panden under træning.  

Sjippetovet er det optimale konditionsalternativ og kan anvendes til en række forskellige øvelser. Adidas Cable Skipping Rope er ofte brugt i konkurrencer, og egner sig derfor både til professionelle atleter og til dig, som bare gerne vil have et kvalitetssjippetov til at booste din daglige konditionstræning.  

 

Kan ikke finde anmeldelse! (selv ikke alm produktanmeldelse pĂĄ f.eks. Amazon)

Hvorfor er denne model bedst?

egnet til enkelt-, dobbelt- og tredobbelte bøjninger

bestĂĄr af coatede stĂĄlkabler, der sikrer maksimal hastighed og mindre vindmotstand

reb er langvarig og vil ikke bære tydelige tegn på slid eller alder

kan justeres til din nøjagtige højde

sikrer et godt og sikkert greb

Researched Sources
9
Kilder undersøgt
Reviews Considered
10
Anmeldelser gennemgĂĄet
Hours Researching
8
Timers dataindsamling
Products Evaluated
5
Produkter anmeldt

 • Aserve Digital Sjippetov
  Aserve Digital Sjippetov
  Vil du gerne løfte din træning til næste niveau? SĂĄ er det Aserve Digitall Sjippetov, du skal have fat i. Sjipning er en billig, sjov og effektiv træningsform, som man ikke blot kan dyrke i sportshaller og træningscentre, men ogsĂĄ derhjemme. Selv hvis du ikke har mulighed for at indrette et fitnessrum derhjemme, sĂĄ har du nok stadig plads til et sjippetov. Med Aserve Digital Sjippetov har du mulighed for at holde styr pĂĄ, hvor mange sving du har lavet, med den indbyggede omdrejningstæller. Computeren i dette Aserve Digital Sjippetov er udover en omdrejningstæller desuden udstyret med et stopur og et almindeligt ur. SĂĄ glemmer du aldrig tiden og har samtidig mulighed for at registrere og holde styr pĂĄ din træning. Sjipning er optimalt til konditions- og genoptræning, men bliver ofte ogsĂĄ brugt til opvarmning, da man aktiverer de store muskelgrupper, nĂĄr man sjipper. Udover at træne kondition sĂĄ træner sjipning ogsĂĄ din motorik, udholdenhed og koordination. Sjippetovet er 280 cm langt og længden kan justeres sĂĄledes, at den passet helt perfekt til dig og dine behov. Selve tovet er lavet af plastik mens hĂĄndtagene er lavet af gummi med en friktionshæmmende overflade, sĂĄ det bliver ømme muskler og ikke rødmen og hudafskrabninger pĂĄ hænderne, der kan stoppe din træning.   Hjemmetræningssiden bgh.dk skriver om Aserve Digital Sjippetov, at: Det er ikke den store videnskab at producere et sjippetov, da det som tidligere nævnt kun bestĂĄr af et reb og to hĂĄndtag. Der findes dog nogle fĂĄ sjippetove, som er mere avancerede end gennemsnittet. Der er tale om de smarte sjippetove med indbyggede tællere. Aserve Digital Sjippetov er et eksempel pĂĄ et sjippetov, som registrerer alle hop, sĂĄ du slipper for at tælle. Det koster en smule mere end det gennemsnitlige sjippetov, men de ekstra penge er givet godt ud, da den indbyggede tæller kan være med til at skabe øget motivation. https://bgh.dk/sjippetov/
   Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
   apuls.dk 299 0 299 Læs mere

  • Aserve Soft Grip Sjippetov
   Aserve Soft Grip Sjippetov
   Aserve Soft Grip Sjippetov er et kvalitetssjippetov med et blødt greb. Sjippetovet sikrer komfortabel træning for bĂĄde voksne og børn. Sjipning er en billig, sjov og effektiv træningsform, som man ikke blot kan dyrke i sportshaller og træningscentre, men ogsĂĄ derhjemme. Selv hvis du ikke har mulighed for at indrette et fitnessrum derhjemme, sĂĄ har du nok stadig plads til et sjippetov. Sjipning er optimalt til konditions- og genoptræning, men bliver ofte ogsĂĄ brugt til opvarmning, da man aktiverer de store muskelgrupper, nĂĄr man sjipper. Udover at træne kondition sĂĄ træner sjipning ogsĂĄ din motorik, udholdenhed og koordination. Sjippetovet fra Aserve med soft grib er 280 cm langt med mulighed for at justere længden sĂĄledes, at tovet passer perfekt til dig. Selve tovet er lavet af stof mens hĂĄndtagene er i mosgummi med en friktionshæmmende overflade, der sikrer et sikkert og komfortabelt greb. Det skulle jo nødig være ømme hænder, der afholdt dig fra træningen. Aserve er kendt for kvalitetstræningsudstyr, og Aserve soft grip sjippetov er ingen undtagelse. Aserves popularitet skyldes bl.a. forholdet mellem pris og kvalitet, og brugerne sværger til dem.   Kan ikke finde anmeldelse!
    Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
    apuls.dk 99 0 99 Læs mere

   • Billigt speedrope
    Billigt speedrope
    Super billigt Speedrope i plast. Tovet er høj kvalitet og egner sig både til professionelle atleter og hverdagsmotionister. Et speedrope er en utrolig effektiv måde til at forbedre både sit fitnessniveau, sin udholdenhed, sin smidighed og sin koordination på. Det er derfor både et alsidigt og uundværligt stykke træningsværktøj til den seriøse atlet eller hyggemotionisten. Desuden er sjippetovet obligatorisk træningsudstyr for bokseren og MMA-kæmperen, fordi det udover at give sved på panden også træner koordinationen mellem hænder og føddder. Speedrope’et kan netop nu fås til en uhørt lav pris! Rebet koster kun 29,00 kr. ved køb af et enkelt og kun 25,00 kr. per stk. ved køb af fem. Speedrope’et fås i fem forskellige flotte farver: Sort, grå, grøn, blå og pink.   Håndtagene er 12 cm lange og selve tovet måler 280 cm. Speedrope’et fylder derfor meget lidt og er oplagt til rejser, hvor der ikke er plads til at medbringe en masse træningsudstyr. Speedrope’et er et godt kvalitetssjippetov, dog anbefaler vi et tov med wire, hvis det skal bruges i konkurrence eller kommercielt. På www.billig-fitness.dk har speedrope’et 5½ ud af 6 stjerne og køberne skriver bl.a., at:
    • Speedrope tĂĄler brug udendørs pĂĄ asfalt og beton, uden at flænse i stykker!
    • Speedrope, gør det som det skal. Det er enkelt og funktionelt og har foreløbig holdt godt til skiftende underlag.
      https://www.billig-fitness.dk/collections/sjippetov/products/speedrope-i-plast
     Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
     billig-fitness.dk -57%29 0 29 Læs mere

    • Sjippetov med kugleleje
     Sjippetov med kugleleje
     Fantastisk tilbud pĂĄ et Sjippetov med kugleleje i hĂĄndtagene! Kuglelejerne i hĂĄndtagene gør, at tovet svinger let og balanceret rundt, hvilket gør det endnu nemmere at fĂĄ fart over feltet og sved pĂĄ panden. Sjippetovet er det optimale konditionsalternativ og kan anvendes til en række forskellige øvelser, der udover at træne kondition ogsĂĄ forbedrer udholdenhed, smidighed og koordination. Desuden fylder det nærmest ingenting og er derfor nemt at have med til træning eller pĂĄ rejser. Sjippetovet har behagelige hĂĄndtag fra Nordic Strenght, der sikrer et godt og sikkert greb, sĂĄ torvet ikke glider ud af hænderne, hvis du fĂĄr ekstra sved pĂĄ panden under træning. Desuden sikrer de behagelige hĂĄndtag, at det er ømme muskler og ikke rødmen og hudafskrabninger pĂĄ hænderne, som kan stoppe din træning. Sjippetovet koster kun 69,00 kr. ved køb af et enkelt og kun 58,65 kr. per stk. ved køb af 5. SĂĄ gĂĄ sammen med et par venner og gør et kup!   PĂĄ www.billig-fitness.dk har sjippetovet 5½ ud af 6 stjerne og køberne skriver bl.a.:
     • Funktionelt sjippetov. Det er let at bruge, da det drejer let.
     • Rigtig godt. Fungerer rigtig fint.
     • Lever op til forventning
     Tovet er kĂĄret til det bedste til prisen af bgh.dk   https://www.billig-fitness.dk/collections/sjippetov/products/sjippetov-med-kugleleje https://bgh.dk/sjippetov/
      Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
      billig-fitness.dk -30%69 0 69 Læs mere

     Online udvalg af sjippetove ​

     Fri fragt
     Forhandler:Sportamore
     Sjippetov 300 cm.
     55 kr.
     Til Shop
     Fri fragt
     Forhandler:Apuls.dk
     Adidas Jump Rope Incl. Sure Grip Sjippetov
     279 kr.
     Til Shop
     Fri fragt
     Forhandler:Apuls.dk
     cPro9 HeavyRope Sjippetov 700g Medium
     119 kr.
     Til Shop
     Fri fragt
     Forhandler:Apuls.dk
     cPro9 HeavyRope Sjippetov 1.000g Heavy
     129 kr.
     Til Shop
     Fri fragt
     Forhandler:Apuls.dk
     Aserve Soft Grip Sjippetov
     99 kr.
     Til Shop
     Fri fragt
     Forhandler:Apuls.dk
     Aserve Speed Let-vægt Sjippetov
     58 kr.
     Til Shop
     Fri fragt
     Forhandler:Apuls.dk
     Aserve Digital Sjippetov
     299 kr.
     Til Shop
     Fri fragt
     Forhandler:Apuls.dk
     Adidas Cable Skipping Rope Sjippetov
     178 kr.
     Til Shop
     Fri fragt
     Forhandler:Apuls.dk
     Adidas Sjippetov Justerbart 300cm
     199 kr.
     Til Shop
     Fri fragt
     Forhandler:Apuls.dk
     cPro9 HeavyRope Sjippetov 1.500g X-Heavy
     139 kr.
     Til Shop
     Fri fragt
     Forhandler:BilligFitness?
     Vægophæng til elastikker, tubes og sjippetov
     99 kr.
     Til Shop
     Fri fragt
     Forhandler:BilligFitness?
     Sjippetov med træhåndtag og snor
     29 kr.
     Til Shop
     Fri fragt
     Forhandler:BilligFitness?
     Sjippetov med skumhĂĄndtag (blĂĄ)
     39 kr.
     Til Shop
     Fri fragt
     Forhandler:BilligFitness?
     Sjippetov med kugleleje
     49 kr.
     Til Shop
     Fri fragt
     Forhandler:Billigsport24
     Endurance Wooden Handle Sjippetov
     39 kr.
     Til Shop
     Fri fragt
     Forhandler:Billigsport24
     Endurance Sjippetov med tæller
     79 kr.
     Til Shop
     Fri fragt
     Forhandler:Den Intelligente Krop
     Titan LIFE Sjippetov
     129 kr.
     Til Shop
     Fri fragt
     Forhandler:Den Intelligente Krop
     Speed sjippetov DIK
     69 kr.
     Til Shop
     Fri fragt
     Forhandler:Helsebixen.dk
     Sjippetov fra Gymstick
     99 kr.
     Til Shop
     Fri fragt
     Forhandler:MMAshop.dk
     Muhammad Ali Sjippetov
     99 kr.
     Til Shop
     Fri fragt
     Forhandler:MMAshop.dk
     Venum Challenger Speed Sjippetov
     99 kr.
     Til Shop
     Fri fragt
     Forhandler:MMAshop.dk
     Speed Sjippetov PVC
     49 kr.
     Til Shop
     Fri fragt
     Forhandler:Apuls.dk
     cPro9 HeavyRope Sjippetov 420g Light
     109 kr.
     Til Shop
     Fri fragt
     Forhandler:Apuls.dk
     cPro9 StĂĄlwire Sjippetov Lilla
     49 kr.
     Til Shop
     1

     Hvad er et sjippetov?

     Skulle du ikke kende til sjippetovet som motionsredskab, kommer her en hurtig introduktion. Et sjippetov er ganske enkelt et tov på cirka 2,5 til 3 meter i længden.

     Som oftest har det håndtag i hver ende, da det gør det lettere at svinge tovet. Der findes dog også modeller uden håndtag og for de fleste sjippetove kan du justere længden. Et sjippetov er således et meget enkelt motionsredskab, der fylder meget lidt, når det er rullet sammen.

     2

     Hvad træner jeg, når jeg sjipper?

     Som regel bruges sjippetove til konditions- eller kredsløbstræning og opvarmning. At sjippe giver effektiv træning af hjerte, blodkar og lunger. Derudover træner du også din motorik, når du skal koordinere at hoppe over tovet.

     Endelig styrker du gradvist dine knogler, når du sjipper. At sjippe kan derfor meget vel sammenlignes med løb ved høj intensitet.

     3

     Hvordan skal jeg træne med et sjippetov?

     ​

     At sjippe er noget, de fleste har lært fra barnsben. Og når du først har lært det, glemmer du det ikke så let.

     Men selv hvis du aldrig har sjippet før, kan du sagtens lære at bruge et sjippetov i din træning. Du holder hver ende af sjippetovet i hænderne. Tovet skal ligge bag dig, når du starter.

     For at komme i gang med at sjippe, svinger du ganske enkelt sjippetovet hen over dit hoved og hopper så over det. Når du har lidt øvelse, kan du sætte tempoet op og måske løbe eller hinke hen over det i stedet. Det er en god idé at anvende stødabsorberende sko, når du sjipper.

     4

     Hvor langt skal mit sjippetov være?

     Hvor langt dit sjippetov skal være, kommer an på, hvor høj du er. Her kommer en lille guide til at vælge den rigtige længde.

     Stil dig på midten af dit sjippetov med samlede fødder og træk op i enderne. Håndtagene eller det yderste af tovets ender skal nå op under dine armhuler.

     De fleste modeller af sjippetove kan dog let justeres i længden. Tjek ikke desto mindre altid længden på dit sjippetov, inden du køber det. Der er ingen grund til at købe det alt for langt.

     5

     Hvordan kan jeg bruge mit sjippetov til crossfit?

     Crossfit er i løbet af de sidste par år blevet en meget populær sport, også herhjemme i Danmark. Sjippetove kan i den forbindelse anvendes, når du varmer op, men også til flere øvelser.

     Derfor findes der sjippetove specielt designet til crossfit. Disse er ekstra slidstærke og lette. Uanset om du dyrker crossfit eller enhver anden form for træning, er et sjippetov dog et super motionsredskab. Effektiv, billigt, sjovt og endda pladsbesparende.

     Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

     Skriv et svar

     Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *