Pre workout

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Bedre fokus, mere energi, øget styrke og udholdenhed kombineret med mindre muskelnedbrydning lyder ikke helt dårligt. Pre-workouts kosttilskud siges at kunne booste din træning og sikre dig, at dine træningsmål hurtigere kommer til at gå i opfyldelse. Læs mere om kosttilskuddene her – og om, hvordan du vælger det rette.

De fleste, der træner meget kender til proteinshakes og kosttilskud. Pre-workouts er blot et skud på den stamme, som har en endnu større effekt på din træning. Du kan få et hav af forskellige pre-workouts, der passer lige præcis til din træning, dine behov og dine præferencer.

Topliste over Pre workout produkter

Hvad er pre workout?

Pre-workout er en form for kosttilskud eller proteinpulver. Det skal, som navnet antyder, tages inden du træner. Pre-workouts kan du finde i mange forskellige formater, men forskellige formål, indhold og smagsvarianter.

Pre-workouts er kosttilskud, der er designet til at forbedre din præstation under træningen og hermed også resultatet af denne.

Hvorfor bruge pre workouts?

Pre-workouts er, som nævnt, udviklet til at forbedre din præstation. Forskellige pre-workout-produkter har forskellige effekter, men dette er blot nogen af de forbedringer du kan forvente med pre-workouts:

 • Øget styrke
 • Øget udholdenhed
 • Mindre muskelnedbrydning
 • Øget energi
 • Øget fokus

Du får altså en forbedret træning og et væsentligt bedre resultat.

Hvornår skal jeg tage pre workouts?

Pre-workouts skal indtages umiddelbart lige inden dagen planlagte træning. Træner du daglig, anbefales det dog ikke, at du anvender pre-workouts i mere end 14 dage i træk. Disse 14 dage skal gerne efterfølges af en uges pause fra tilskuddet, hvorefter din krop er klar til en ny omgang.

Dette er både for at sikre optimal virkning af tilskuddet, men også for at sikre din egen sundhed.

Hvilke former for pre workouts findes der?

Der findes et hav af forskellige pre-workouts – hvoraf de fleste er i pulverform, shakes eller shots. Du kan først og fremmest finde pre-workouts med forskellige lækre smagsvarianter, herunder

 • Lime
 • Cola
 • Blåbær
 • Jordbær
 • Bubblegum
 • Energidrik

Ud over forskellige smagsvarianter, indeholder alle pre-workouts heller ikke samme tilskudsstoffer. Hvor nogle indeholder koffein, indeholder andre måske BCAA, kreatin eller beta-alanin. Du kan også finde produkter, der indeholder det hele, som en form for alt-i-én-løsning.

Hvordan vælger jeg den rigtige pre workout?

Pre-workouts skal vælges med omhu. Det er nemlig ikke kun din træning, men også din krop det gælder. Derfor må du beslutte med dig selv, hvilke kosttilskud du egentlig har brug for. Hvis du eksempelvis allerede tager kreatin-tilskud, får dårlig mave af koffein, eller er overfølsom over for visse stoffer, bør du undgå pre-workouts, der netop ofte indeholder disse.

Med et så stort marked kan du også tage højde for, hvilken type, der passer dig bedst. Har du tiden til at blande shakes hver dag, eller er du mere typen til er hurtigt shot? Og er Bubblegum en smag, som du kan holde til at drikke 14 dage i træk, eller skal du måske have anskaffet dig flere varianter?

Pre-workouts gavner bestemt din træning, men det kræver, at du vælger den version, der passer til dig. Nogle gange bliver du nødt til at prøve sig frem, for at finde ud af, hvad der duer. Men en ting er dog helt sikkert: Du går aldrig galt i træningscenteret på en god pre-workout.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Del artiklen:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *