1. Træning, kost og sundhed

  1. Online Logbog

   Opret en logbog og lad andre følge din træning

   391.6k
   posts
  2. 128.3k
   posts
  3. 27.3k
   posts
  4. Træningsprogrammer

   Diskussion af specifikke træningsprogrammer, dit eget program eller dit bud på et optimalt program.

   42.5k
   posts
  5. 40.2k
   posts
  6. Ernæring

   Kost og Kosttilskud

   62.7k
   posts
  7. Sport

   Alt om sport

   48.6k
   posts
  8. Skader

   Diskussion af egne skader eller principielle forhold omkring skader.

   10.3k
   posts
  9. Generelt

   Udstyr, træningssteder, holdninger etc. - Træningsrelaterede emner der ikke passer i andre fora

   61.2k
   posts
  10. Artikler på forsiden

   Diskuter artikler på Motion-onlines forside. Kun Admin kan oprette emner, men alle kan svare.

   3.3k
   posts
  11. Køb - Salg - Bytte

   Træningsudstyr, bøger, video etc.
   KUN træningsrelaterede ting! Kun for private.

   9.8k
   posts
  12. Billedgalleri   (248,838 visits to this link)

   Brugernes egne fotoalbums

 • Nyeste Emner

 • Nyeste indlæg

  • Ja det er godt nok jammerligt. Jeg har ikke indtryk af at det er noget alvorligt der er sket overhovedet, men hold da kæft hvor gør det naller de første par dage. Det er bare med at holde sig i gang og få det blødt op igen. Der er ikke noget at sige til at folk der får det for første gang tror at det er noget meget alvorligt.
  • Øv men godt det går fremad. Det er btw. helt vildt, så ynkelig man bliver når ryggen driller.
  • Tak for svaret! Ja men det er bare med at få tid til det med arbejde, to børn og en familie der også skal hænge sammen. :) men ja må prøve gradvist at skrue ned for mængden på tallerkenen.  Den har du nok ret i. Mere medicin ned i kroppen til mig :D 
  • 12 dages pause. Sygdom og en masse overarbejde - 40 timer på 2 uger. Og det lige efter at jeg netop havde beklaget mig til en kollega om at der ikke havde været noget i et godt stykke tid. Blev også mediefills valideret igen og jeg tror at det gik godt. Men der går som regel nogle uger før resultatet kommer.   Fredag [email protected],8kg   Ben pres 3 x 8 x 180   Baglår 3 sæt   Bænkpres 2 x 6 x 100 2 x 6 x 110   Ophævninger uden vægt 3 x 8 stk.   BO roning 2 x 6 x 100   Skuldermaskine 8 x 110   Godt at komme i gang igen! Fik et hold i ryggen i mandags. Hostede på vej hen til bilen et par gange og så var det lissom der blev skudt noget ud nederst i ryggen. Kiropraktor onsdag - det hjalp noget. I dag er det helt godt igen, men mandag og tirsdag kunne jeg knap nok få sokkerne på. Det var jammerligt. Det er også som om at hele kroppen er blevet svækket lidt af det der sygdom. Måske har det været corona igen, for konen fik det også - med de der underlige symptomer som feks. ondt i øjnene mm. Men nu lysner det igen. Kakao tilbud i Netto i forrige uge. 120 liter til 7 kr/stk.
  • Familiekrisen er ikke løst, men afværget for nu. Det er en spændende tid vi går i møde, udfordringen er en enkelt person, som ikke ønsker at høre på andre. Så er det altså opad bakke. 
 • Recent Status Updates