1. Træning, kost og sundhed

  1. Online Logbog

   Opret en logbog og lad andre følge din træning

   392.7k
   posts
  2. 128.3k
   posts
  3. 27.3k
   posts
  4. Træningsprogrammer

   Diskussion af specifikke træningsprogrammer, dit eget program eller dit bud på et optimalt program.

   42.5k
   posts
  5. 40.2k
   posts
  6. Ernæring

   Kost og Kosttilskud

   62.7k
   posts
  7. Sport

   Alt om sport

   48.6k
   posts
  8. Skader

   Diskussion af egne skader eller principielle forhold omkring skader.

   10.3k
   posts
  9. Generelt

   Udstyr, træningssteder, holdninger etc. - Træningsrelaterede emner der ikke passer i andre fora

   61.2k
   posts
  10. Artikler på forsiden

   Diskuter artikler på Motion-onlines forside. Kun Admin kan oprette emner, men alle kan svare.

   3.3k
   posts
  11. Køb - Salg - Bytte

   Træningsudstyr, bøger, video etc.
   KUN træningsrelaterede ting! Kun for private.

   9.8k
   posts
  12. Billedgalleri   (250,658 visits to this link)

   Brugernes egne fotoalbums

 • Nyeste Emner

 • Nyeste indlæg

  • Tak for det, ja. den kan lige præcis også drille, hvis man binder skoene for stramt. Inflammationen er heldigvis på retur. Det viste sig, at en ispose på efter løbeturen gør tricket.
  • Onsdag d. 27. september 2023 Cykling 28 km Torsdag d. 28. september 2023 Skulderøvelser B: 3x14x3 Cykling 40 km Bjj no-gi: tekniktime - i anledning af at nogle skal til kamp/stævne i weekenden var der ønske om bl.a. triangles... Dertil nogle gode fif til at passere garden - "bare step skråt over til ved siden af hoftet og tag ryggen, hvis muligt..." Rul 1 time   Fredag d. 29. september 2023 Cykling 16 km Nød hele aftenen med masser af god musik i Pumpehuset til "Udgårdsfest 2023". Var personligt især begejstret for Hamradun (som var årsagen til at jeg i sin tid købte billet) - der leverede og skabte virkelig god stemning! Derefter gjorde Nanna Barslev (og band) det også fantastisk godt.   Lørdag d. 30. september 2023 Skulderøvelser B: 3x14x3 ? Slapperdag - eller lyder restitutionsdag ikke bedre? ;-)     Saunagus i Avedøre  - lykkes at komme med på at afbud i sidste øjeblik.   Søndag d. 01. oktober 2023 Morgen/formiddagstur i kajakken: mild vind og godt vejr - må udnyttes! - endte med fornemt selskab af Søren S - og fik roet lidt længere end planlagt.. 13 km - "klassikeren" udenom øen og til slusen. Roligt tempo. I dag med vest, da vintersæsonen officielt er startet... Kunne lige nå skulderprogrammet + supplerede med db rows: 3x12x14. Skulderøvelser B: 3x14x2 valgte at prøve at gå ned i vægt efter roturen, der dog føltes ganske fint.   Herefter op på jernhesten igen - og lige slutte af med BJJ: 1 time teknik med D: fokus på triangles. Lærte et nyt trick, ved "escapeforsøg med armen låst bagud og skulderen dækker for halsen"/hiv benene til dig, stræk dem med armene rundt om dem... Cykling ca 20 km
  • Rigtig, rigtig god tur! Jeg synes også, at du er sej! Det er fedt, at du er kommet godt af sted- og i dette øjeblik er midt i Eventyret! Kan godt lide dit citat fra Siriuspatruljenforedraget: om at have attituden, at der altid findes en løsning. Pyt-knappen kan bruges til resten ;-) Personlige oplevelser og sejre er vigtigere end "ydre mål". Knus og gode ønsker herfra!
  • Ingen træning - ikke så tit jeg falder for “tidens toner” men dette nummer er alligevel lidt syret på den helt rigtige måde. Videoen er rædsom men fandt denne udgave i stedet…. Jeg havde STOR lyst til at rulle i zone to men vidste at inden jeg kom i bad, fik kørt og kom i bad igen, så ville der gå for lang tid. Benene er nok også gladest for en nuldag. Mor (fylder 74 i dag) sagde som vanligt ikke mange ord og hendes telefon fungerede perfekt. Men deprimerende. Kan ikke huske om jeg har skrevet det før men hun har en del 11-taller i sin studentereksamen og var med i styringen af et politisk parti. Lille, men dog i Folketinget. Hun skubbede bilerne på villavejen (dengang i 70´erne, hvor de tit ikke kunne starte) og gik ikke i korte ærmer offentligt, da hun havde for store overarme, syntes hun. Og nu ligger hun brak og kan hverken klø sig røven eller føre en samtale.  Kæft hvor jeg håber, jeg får en tagsten i hovedet før jeg ender sådan  Nu jeg nogenlunde var på på kanter, fik jeg også kørt forbi mit barndomshjem, skole mm. Kom også forbi bedsternes gravsted. Længe siden sidst. FOR længe. Det er ham alkoholikeren der har styr på det. Ham har jeg ikke haft kontakt til i to år nu. Men han har både været på plejehjem og sygehus. Og gravstedet er gået over til privat pasning. Usj, hvor så det usselt ud - passende til Halloween  Men sådan skal der ikke se ud. 
  • God bedring søde med ryggen men lyder godt med yoga, cykling og havbad
 • Recent Status Updates