Forums

 1. Træning, kost og sundhed

  1. Online Logbog

   Opret en logbog og lad andre følge din træning

   387,772
   posts
  2. 128,289
   posts
  3. 27,252
   posts
  4. Træningsprogrammer

   Diskussion af specifikke træningsprogrammer, dit eget program eller dit bud på et optimalt program.

   42,528
   posts
  5. 40,168
   posts
  6. Ernæring

   Kost og Kosttilskud

   62,689
   posts
  7. Sport

   Alt om sport

   48,622
   posts
  8. Skader

   Diskussion af egne skader eller principielle forhold omkring skader.

   10,309
   posts
  9. Generelt

   Udstyr, træningssteder, holdninger etc. - Træningsrelaterede emner der ikke passer i andre fora

   61,146
   posts
  10. Artikler på forsiden

   Diskuter artikler på Motion-onlines forside. Kun Admin kan oprette emner, men alle kan svare.

   3,266
   posts
  11. Køb - Salg - Bytte

   Træningsudstyr, bøger, video etc.
   KUN træningsrelaterede ting! Kun for private.

   9,823
   posts
  12. Billedgalleri   (233,909 visits to this link)

   Brugernes egne fotoalbums

 • Nyeste Emner

 • Nyeste indlæg

  • Apropos nørderi, så har jeg lige skiftet kæde og kassette på vintercyklen, og det gjorde en helt vild forskel. Da jeg satte den sidste kassette på - engang i slut-november - var jeg irriteret over dens spring mellem tandhjulene. Der var en lille udveksling med alt for høj kadence i forhold til tempo, og så var næste mulighed for tung til at træde en høj kadence. Nu har jeg fået en kassette med nogle andre - og mindre - spring, så jeg kan arbejde med kadencen og alligevel have noget fremdrift. Der er jo kun få tænders forskel, men i dag på første tur gjorde det en fuldstændig afgørende forskel, at jeg kunne ramme de helt 'rigtige' gear og var tilbage på de optimale spring mellem tandhjulene. Syret oplevelse.
  • Det bliver højest som Yogi Bear 
  • 18-01-2020 Part 1: Yoga: 1 times flow yoga. Intet Flow over mig. Var i byen aftenen før, for meget alkohol med dertil hørende ringe søvn, gør intet godt for evnen til at koordinere åndedræt med kropskontrol!! Derefter løbetøj på og videre.   Part 2: Trailløb: 1h28m58s ca. 11 km. Stille og roligt. Nød at få luft og lys i hovedet.   Part 1 og 2 burde være i omvendt rækkefølge, men kunne ikke få hovedet ud af sengen.
  • "Det er meget eksemplarisk - og sikkert sundt " Henrik, tak for ordne. Jeg har det lidt ambivalent med min træning. Jeg spreder mig for meget, til at udfylde det potentiale jeg har. Begrænsningens kunst har jeg aldrig været god til. Men jeg kan godt lide, det jeg bruger tid på, så det bliver nok kun småjusteringer jeg laver.   "Fin log du kører - er særligt begejstret for at du har givet dig i kast med yoga.  Mht. Mol-problemer, så har det tidligere hjulpet for mig at slette cookies - måske et forsøg værd? " Spinderella, glad for at du syntes om loggen. Mht. yoga, så er det nærmest en udfordring jeg har givet mig selv. Yoga er nogenlunde så langt fra noget jeg har lavet i mit liv, som man kan komme. Så jeg tænkte, den udfordring skal da prøves. Og jeg har opdaget at det gør godt for min mobilitet. Tak for idéen med at slette cookies, jeg vil prøve.   "det er så sejt Vestjyde" Bjegtrold, det er nu så meget sagt. Jeg prøver såmænd bare at holde skruen i vandet. En stille tanke. Det kunne være at jeg skulle sætte et mål op? Skal lige i tænkeboks.
  • Virkelig dejlig umph-træning med ild i øjnene i DSBs jernkælder. Det ER altså bedst at træne alene, så man kan grynte og lave sjove grimasser, uden folk synes man er en gammel idiot (det gør de nok alligevel men så er man i det mindste en stille idiot) 2 sæt rows
   2 sæt træk til bryst m underhåndsgreb
   3 sæt bænkpres
   5 sæt biceps
   3 sæt fransk pres
   3 sæt skulderpres
   2 sæt laterals
   2 sæt hyperextension
   2 sært mavebøjninger på bold
    
 • Recent Status Updates