1. Træning, kost og sundhed

  1. Online Logbog

   Opret en logbog og lad andre følge din træning

   391k
   posts
  2. 128.3k
   posts
  3. 27.3k
   posts
  4. Træningsprogrammer

   Diskussion af specifikke træningsprogrammer, dit eget program eller dit bud på et optimalt program.

   42.5k
   posts
  5. 40.2k
   posts
  6. Ernæring

   Kost og Kosttilskud

   62.7k
   posts
  7. Sport

   Alt om sport

   48.6k
   posts
  8. Skader

   Diskussion af egne skader eller principielle forhold omkring skader.

   10.3k
   posts
  9. Generelt

   Udstyr, træningssteder, holdninger etc. - Træningsrelaterede emner der ikke passer i andre fora

   61.2k
   posts
  10. Artikler på forsiden

   Diskuter artikler på Motion-onlines forside. Kun Admin kan oprette emner, men alle kan svare.

   3.3k
   posts
  11. Køb - Salg - Bytte

   Træningsudstyr, bøger, video etc.
   KUN træningsrelaterede ting! Kun for private.

   9.8k
   posts
  12. Billedgalleri   (247,655 visits to this link)

   Brugernes egne fotoalbums

 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 13 Guests (See full list)

  • There are no registered users currently online
 • Nyeste Emner

 • Nyeste indlæg

  • Så er kroppen holdt op med at gå i panik over styrketræningen. Der lidt DOMS hist og her men ikke noget vildt. Der kan lægges lidt mere volumen på, især på bensiden, forhåbentlig uden at blive alt for øm. Holder fast i frontsquatten lidt endnu, for at styrke al stabiliseringen. Derefter er det planen at veksle mellem FW og supersquatmaskinen fra videoen. Nå de får lavet legextensions-maskinen, skal de også på. 25 minutter i zone 1 på stueskrumlet - eller måske bunden af zone 2, nu den viser for lidt.
  • Må tilstå at jeg er lidt ude af loopet, så har ikke styr status mht medlemstal/udvikling generelt. Tror u-afdelingen kører fornuftigt, men de producerer ikke topatleter.
  • Som tidligere nævnt kaster jeg lige boldene op i luften rent træningsmæssigt her i oktober og november. Løber stadig, men supplerer med noget mere styrke og har til det formål meldt mig ind i FW igen, så jeg kan tage en tur i maskinparken 2-3 gange om ugen. Det skulle gerne stabilisere biostilladset. Opsagde to streamingtjenester, jeg alligevel ikke bruger, og så går det økonomisk op. Lige for tiden skal vi jo alle være lidt forsigtige med pengene. Var forbi FW for første for et par dage siden og begyndte stille og roligt med nogle øvelser. Har været rimelig øm i kadaveret lige siden, og det understreger nok bare, at det er en god idé 
  • Efter fyraften et hurtigt bad og pakke taske og så i SATS.  Da jeg kom, var der ret mange men det tyndede hurtigt ud i det. Jeg ville gerne nå toget lige før de lukkede, så jeg ikke skulle stå og vente på det næste, så det gik lidt tjep i dag og med en del supersæt. Fik klaret det på en time og kun de 5 minutters opvarmning på cyklen udgik. Opv: 2 x 15 backsquat + 2 x 10 frontsquat ss Tåhævninger på et ben: 20 (begge), 30, 25 Squat: 6x60 Frontsquat: 6x60 Kettlebelldødløft: 3 x 15x24 Lårcurl, liggende: 2 x 12x27 + halv plade Siddende læg: 25x20, 20x25 Rowsmaskine: 2 x 15x32 Bænkpres, DB: 15x16, 2 x 10x28 ss Bicepcurl: 10x18, 8x18, armen stikker og prikker indvendigt her bagefter Arnoldpres: 2 x 10x12, venstre skulder øffede - det plejer den ikke i denne øvelse så det får flere forsøg Fransk pres DB: 2 x 10x10 ss Mavebøjninger alm på gulvet: 25, 25 Lateralsmaskine: 2 x 12x23 ss Maverotation: 2 x 12x23 Hyperextension: 2 x 12 Den var bedre da jeg hørte mens jeg kørte - gad vide hvorfor det næsten altid er sådan???  
  • I mange øjnes givetvis klamt men i mangel af varme, gik jeg i seng med termosokker, en t-shift og termounderhylere. Jeg vågnede forkølet kl 7 og kæmpede med at falde i søvn igen. 9:15 vågnede jeg lidt stoppet i det ene næsebor og det er siden gået over. Energien til SATS var der men jeg turde ikke satse på at nå det før arbejde, nu det stadig er nyt center og ny transport.  I stedet hoppede jeg på stueskrumlet og fik kørt på ROUVY for anden gang. Wattene er tilbage i 60/40 balance, selvom jeg troede jeg havde fået rettet fejlen. Igen i dag var der så meget lavvande i wattene, at jeg ikke gider tage mig af det i forhold til mig selv. Selvfølgelig skal pausen koste men jeg manglede så meget, at jeg bare vil konstatere at den viser forkert. Og det gør den så! Så længe den viser lige meget forkert hele tiden, så sk… være med det. Projektet er at få min lille hjerne til at acceptere de små tal og lære de nye wattzoner at kende. Jeg kørte først en færdig træning med 10x 40/20 på en halv time med det hele og så 10 minutter på flad vej bagefter. Man kan desværre ikke bare fortsætte ligesom på Zwift. Til gengæld er der fire visuelle partnere at køre efter, også i intervallerne. Kører man i frihånd, kan man ad libitum indsætte virtuelle partnere og selv vælge deres w/kg eller sluttid på ruten - det er sgu smart til en tonsertur. Dertil ret gode statistikværktøjer bagefter men med forkerte wattværdier falder det til lidt på gulvet lige for mig. Men godt førstehåndsindtryk.
 • Recent Status Updates